Jump to content

Doogee X5 pro

bbbb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβαλα την 6 v2.2 64bit.καλα πάει αλλά με ξενερωσε που δεν έχει τα wake gestures.η κάμερα κλασικά άθλια αλλά μαύρη οθόνη προς το παρόν δε μου έβγαλε.Καθόλου απίθανο να βγάλουν x5 max pro

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έβαλα την 6 v2.2 64bit.καλα πάει αλλά με ξενερωσε που δεν έχει τα wake gestures.η κάμερα κλασικά άθλια αλλά μαύρη οθόνη προς το παρόν δε μου έβγαλε.Καθόλου απίθανο να βγάλουν x5 max pro

Καλοδουλευτο τώρα! Είναι πολύ καλή η 6 v2.2 και σε μένα αυτό με την κάμερα δεν το κάνει πάντα προσπαθώ να καταλάβω αλλα δεν.. Αν βγει x5 max pro θα είναι η επόμενη αγορά μου αν μου αρέσουν τα χαρακτηριστικά αλλιώς σκέφτομαι για το vernee thor. Αλλά μέχρι να κάνω νέα αγορά βλέπαμε!

Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σήμερα είναι η 3η φορά που μου διαγράφει τη microsd, μόνο του! Συγκεκριμένα σβήνει όλους τους φακέλους που έχω φτιάξει, αφήνοντας μόνο αυτούς που φτιάχνει το os (τους οποίους δε δημιουργεί από την αρχή, αλλά αφήνει ανέπαφους με ότι έχω μέσα). Στην αρχή πίστεψα ότι έγινε κατά λάθος από εμένα αλλά παράγινε το κακό! Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Έχω stock r14 και λίγες συνηθισμένες εφαρμογές, όπως o es file explorer, τον οποίο αρχικά υποψιάστηκα και τον απεγκατέστησα και εγκατέστησα ξανά, αφήνοντας default ρυθμίσεις... Προς το παρόν λοιπόν, έχω αποκλείσει ότι το κάνω κατά λάθος εγώ. H microsd είναι μια kingston 16gb class10, συνηθισμένη. Κουφό κ άκρως επικίνδυνο εεε;;; Edited by nadware

Επειδή το x5 max το είδα στο mail που ήρθε από gearbest δεν είδα αν είχε και Max pro και δεν το σκέφτηκα καν. Με μια πολύ γρήγορη ματιά το είδα αλλά κυκλοφόρησε ή όχι ακόμα το προ?

Σήμερα είναι η 3η φορά που μου διαγράφει τη microsd, μόνο του! Συγκεκριμένα σβήνει όλους τους φακέλους που έχω φτιάξει, αφήνοντας μόνο αυτούς που φτιάχνει το os (τους οποίους δε δημιουργεί από την αρχή, αλλά αφήνει ανέπαφους με ότι έχω μέσα). Στην αρχή πίστεψα ότι έγινε κατά λάθος από εμένα αλλά παράγινε το κακό! Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Έχω stock r14 και λίγες συνηθισμένες εφαρμογές, όπως o es file explorer, τον οποίο αρχικά υποψιάστηκα και τον απεγκατέστησα και εγκατέστησα ξανά, αφήνοντας default ρυθμίσεις... Προς το παρόν λοιπόν, έχω αποκλείσει ότι το κάνω κατά λάθος εγώ. H microsd είναι μια kingston 16gb class10, συνηθισμένη. Κουφό κ άκρως επικίνδυνο εεε;;;

Τοποθέτησε την κάρτα στο πισι σου και κάνε μια διαμόρφωση αρχικά εσύ. Αν υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησε άλλη κάρτα στην συσκευή σου και την κάρτα που σβήνει μόνη της σε μια άλλη συσκευή ώστε να δεις συμπεριφορές. Αυτό που περιγράφεις αν ήταν κάποιο bug της rom θα το είχαμε και άλλοι χρήστες όποτε τσέκαρε την κάρτα σου..

Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν πρέπει να έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα το pro. Έλεγα να πάρω ένα X5 Max για 2ο, αλλά καλύτερα να κάνω υπομονή για το pro που λογικά δεν θα διαφέρει πολύ στην τιμή.

Sent from my XT1562

Δεν πρέπει να έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα το pro. Έλεγα να πάρω ένα X5 Max για 2ο, αλλά καλύτερα να κάνω υπομονή για το pro που λογικά δεν θα διαφέρει πολύ στην τιμή.

Sent from my XT1562

Ακριβως ετσι.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Παίδες καλησπέρα.

Ξέρει κανείς τις ρυθμίσεις για την εφαρμογή vignette, για να είναι καλύτερες οι φωτογραφίες?

Edit: βγήκε και η 6.0 ver 2.3...

Edited by steliosk
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Σήμερα είναι η 3η φορά που μου διαγράφει τη microsd, μόνο του! Συγκεκριμένα σβήνει όλους τους φακέλους που έχω φτιάξει, αφήνοντας μόνο αυτούς που φτιάχνει το os (τους οποίους δε δημιουργεί από την αρχή, αλλά αφήνει ανέπαφους με ότι έχω μέσα). Στην αρχή πίστεψα ότι έγινε κατά λάθος από εμένα αλλά παράγινε το κακό! Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Έχω stock r14 και λίγες συνηθισμένες εφαρμογές, όπως o es file explorer, τον οποίο αρχικά υποψιάστηκα και τον απεγκατέστησα και εγκατέστησα ξανά, αφήνοντας default ρυθμίσεις... Προς το παρόν λοιπόν, έχω αποκλείσει ότι το κάνω κατά λάθος εγώ. H microsd είναι μια kingston 16gb class10, συνηθισμένη. Κουφό κ άκρως επικίνδυνο εεε;;;

Πολύ κουφό.

Μάλλον ειναι ελλατωματικη η SD σου . Ειδικά αν την πήρες μεσω internet πολύ πιθανό να είναι "μαϊμού" . Είμαι παθών.

Βαλε μια αλλη και δοκίμασε.

Αυτες τις μερες μετρησα και εγω την μπαταρια του doogee μου (την μπλε). Καποιος στα προηγουμενα μηνυματα (σε αυτο το θεμα σελ 114) ειχε μετρησει την μπαταρια του και βγηκε 1900mah, η δικια μου μετρηση εβγαλε 2070mah, ποια μετρηση πιστευετε ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα;

Επισης πριν απο λιγες ωρες παρελαβα την κοκκινη μπαταρια που θεωρητικα ειναι 3100mah, εχει οντως καποιες διαφορες απο την αλλη, οπως στους πολους, ειναι και λιγο πιο σφιχτη πανω στο κινητο. Οταν αδειασει θα την μετρησω και εκεινη...

Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon 4/64 (Black)

πως ειναι η σωστη προφορα της μαρκας ; ντούγκι ; ντόγκι ; ντοτζ ;

τα εχω ακουσει και τα 3

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

τα εχω ακουσει και τα 3

Νομίζω ότι είναι λίγο δύσκολο να βγάλεις άκρη...

Εδώ λέει :

Brand interpretation

DOOGEE can be translated as “Dao Ge” that conveys rich brand wisdom. In ancient China, “Dao” had the meaning of justice, truth and the right path; “Ge” signifies variety, distinctiveness and reformation. DOOGEE( Dao Ge) implies reforms and innovations on the right path of seeking for truth.

DOOGEE consists of six letters: D for Dream; OO for ∞(the form translation of the mathematical symbol infinity ); G for Glory; E for Enthusiasm and the last E for Excellence.

D~Dream

Dream big, do small.

OO~∞

From zero to hero.

G~Glory

Hand in hand, we stand.

E~Enthusiasm

Young at heart, high in spirit.

E~Excellence

We focus, we excel.

Aν βάλεις Doogee στη μετάφραση της Google από αγγλικά σε ελληνικά(το αφήνει ανέπαφο, δεν μεταφράζεται) και πατήσεις να στο πει φωνητικά, η αγγλόφωνη επιλογή λέει κάτι σαν ντούτζί (επίτηδες βάζω 2 τόνους, είναι σαν να τονίζει και τα 2). Η δικιά μας η Ελληνίδα το προφέρει "ντούυυυτζι".

Το ενδιαφέρον είναι αν το γράψεις Dao Ge όπως το λέει η ίδια εταιρεία ότι μεταφράζεται. Εκτός του ότι η μετάφραση από τα κινέζικα βγάζει "αποστασία", ο τρόπος που το προφέρει η κινέζα είναι λες και της έδωσαν κάποιο σιρόπι που φέρνει εμετό...

http://s33.postimg.org/cy4bt21nj/doog.png

τα εχω ακουσει και τα 3

Εγω το ξερω ντουτζι. Συμφωνα με τη λογικη μου διαβαζεται ντουτζι ή ντουγκι...

Συμπερασματα δικα σας...

Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon 4/64 (Black)

ΝΤΟΥΝΤΖΙ....ετσι τουλαχιστον το προφερει ενας Κινεζος που ξερω....:p

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

DOOGEE X5 MAX Pro Android 6.0 4G Phone w/ 5.0" HD, 2GB RAM € 74,91

http://www.dx.com/p/doogee-x5-max-pro-android-6-0-4g-phone-w-5-0-hd-2gb-ram-16gb-rom-852436380#.V15M_5yUHs0

και η κάμερα μια απ τα ίδια...

Edited by tasos_v

Με την 6.0 ver 2.3 δεν εχει δυνατό ήχο, ξέρετε τι μπορώ να κάνω?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Eχω ακόμη την v2.2.Δες μήπως χρειάζεται απενεργοποίηση απο ρυθμίσεις-->ήχος η βελτίωση του ήχου ή να το δυναμώσεις μέσω mtk menu http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049

DOOGEE X5 MAX Pro Android 6.0 4G Phone w/ 5.0" HD, 2GB RAM € 74,91

http://www.dx.com/p/doogee-x5-max-pro-android-6-0-4g-phone-w-5-0-hd-2gb-ram-16gb-rom-852436380#.V15M_5yUHs0

και η κάμερα μια απ τα ίδια...

Σε αυτά τα χρήματα δεν περιμένεις θαύματα..Αν και ένα review που είδα του απλού x5 max δείχνουν καλύτερες απο το x5

Edited by bbbb

Eχω ακόμη την v2.2.Δες μήπως χρειάζεται απενεργοποίηση απο ρυθμίσεις-->ήχος η βελτίωση του ήχου ή να το δυναμώσεις μέσω mtk menu http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049

Σε αυτά τα χρήματα δεν περιμένεις θαύματα..Αν και ένα review που είδα του απλού x5 max δείχνουν καλύτερες απο το x5

Όντως φίλε bbbb ετσι ακριβώς είναι.

Εμένα η κάμερα δεν πολυαπασχολεί , αντε κανενα Skype , whatsup και καμια ευκαιριακή φωτογραφία αν δεν εχω την κάμερα μαζί μου.

Προσωπικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος και ευχαριστώ πρωτίστως εσένα που άνοιξες το νήμα τον GianisSms και στα άλλα παιδιά για τα τόσα χρήσιμα που εχετε δόσει εδώ .:)

Όντως μου ήρθε και εμένα διαφημιστικο μαιλ που το δίνουν με χρήση κουπονιού στα 50.99$

Όντως μου ήρθε και εμένα διαφημιστικο μαιλ που το δίνουν με χρήση κουπονιού στα 50.99$

Ερχεται το μαξ που θα παιξει μαλλον δυνατα και ετσι θελουν να ξεφορτωσουν. Δεν παυει ομως να ειναι μια πολυ καλη αγορα σε αυτη τη τιμη.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

η διαφορα με το μαχ ειναι οτι το μαχ εχει καλυτερο επεξεργαστη ή εχει και τιποτα αλλο καλυτερο ;

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,