kostast1 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Κωστα συμβαινει και στις 2 καρτες, και σε ατακτα χρονικα διαστηματα. Δεν το κανει παβντα. Οι καρτες ειναι του 2014, Cosmote ..... Και δεν χανω κλησεις, λαθος εκφραση δικη μου, απλα δεν εχω ηχητικη ειδιοποιηση, ενω στην οθονη βγαζει κανονικα την κληση .... Χμμμμμμμ......αρα εαν δεν το κανει παντα,αλλα σε ατακτα χρονικα διαστηματα,θεωρω οτι δεν ειναι προβλημα hardware,αμεσο τουλαχιστον.Αυτο στο κανει οταν οριζεις ηχο κλησης καποιον απο τον υπαρχοντα (εργοστασιακο) στην συσκευη?Η καποιον αλλον,που τον εχεις αποθηκευμενι στην sd?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) Χμμμμμμμ......αρα εαν δεν το κανει παντα,αλλα σε ατακτα χρονικα διαστηματα,θεωρω οτι δεν ειναι προβλημα hardware,αμεσο τουλαχιστον.Αυτο στο κανει οταν οριζεις ηχο κλησης καποιον απο τον υπαρχοντα (εργοστασιακο) στην συσκευη?Η καποιον αλλον,που τον εχεις αποθηκευμενι στην sd??Εδώ είναι το παράξενο, και στα δυο, είτε custom, είτε default ....... Και κάτι ακόμη παράξενο, το συγκεκριμένο κινητό είναι το μονο από αυτά που έχω στα χερια μου που δεν μπορώ να εγκαταστήσω το Docs 2 Go v4.0002 ..... Edited October 8, 2015 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Εδώ είναι το παράξενο, και στα δυο, είτε custom, είτε default ....... Και κάτι ακόμη παράξενο, το συγκεκριμένο κινητό είναι το μονο από αυτά που έχω στα χερια μου που δεν μπορώ να εγκαταστήσω το Docs 2 Go v4.0002 ..... Δηλαδη σε αλλη συσκευη pro που εχεις παιρναει κανονικα το Docs 2??? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Δηλαδη σε αλλη συσκευη pro που εχεις παιρναει κανονικα το Docs 2???Ναι Κώστα, στο Lenovo Z2 Pro και στο Samsung Galaxy Trend Plus, που έχω το περνάει κανονικά. Ίσως εδώ επειδή έχει από τη μανα του μια παλιά έκδοση του Docs 2 Go, δεν το αφήνει να εγκατασταθεί. Το κακό είναι πως δεν μπορούμε να την ξεφορτωθούμε, μια και αποτι φαινετυαι την έχουν βάλει στη ROM σαν προεγκατεστημενη εφαρμογή .... Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Χωρις να εχω δοκιμασει την εκδοση που λες,θεωρω πως μάλλον γίνεται κάποιο conflict με την ηδη εγκατεστημένη ως εφαρμογή συστήματος της εκδοσης 3.004 edit Μαζί το γράφαμε Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ναι Κώστα, στο Lenovo Z2 Pro και στο Samsung Galaxy Trend Plus, που έχω το περνάει κανονικά. Ίσως εδώ επειδή έχει από τη μανα του μια παλιά έκδοση του Docs 2 Go, δεν το αφήνει να εγκατασταθεί. Το κακό είναι πως δεν μπορούμε να την ξεφορτωθούμε, μια και αποτι φαινετυαι την έχουν βάλει στη ROM σαν προεγκατεστημενη εφαρμογή .... γιαυτο δεν μπορει να γινει εγκατασταση υπαρχει παλια εκδοση πρεπει να γινει root και ξυλομα με root explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ναι Κώστα, στο Lenovo Z2 Pro και στο Samsung Galaxy Trend Plus, που έχω το περνάει κανονικά. Ίσως εδώ επειδή έχει από τη μανα του μια παλιά έκδοση του Docs 2 Go, δεν το αφήνει να εγκατασταθεί. Το κακό είναι πως δεν μπορούμε να την ξεφορτωθούμε, μια και αποτι φαινετυαι την έχουν βάλει στη ROM σαν προεγκατεστημενη εφαρμογή .... Σχετικα με τον ηχο,μηπως ειναι σε καποια θηκη το κντ??Και πατιεται κατα λαθος το πληκτρο power?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Σχετικα με τον ηχο,μηπως ειναι σε καποια θηκη το κντ??Και πατιεται κατα λαθος το πληκτρο power??Είναι σε θήκη από vickmall, aλλ δεν καλύπτεται το πλήκτρο power. Έπειτα, όπως έχω πει, άλλες φορές το κάνει και άλλες όχι .....:confused: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Μετά τα πολύ καλά σας λόγια για την συγκεκριμένη συσκευή, έπεισα φίλο να την πάρει για την γυναίκα του !!! Η παραγγελία έγινε από μένα στο Vickmall μέσω Paypal χωρίς κανένα εμπόδιο !!! Σε αναμονή τώρα ! Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Είναι σε θήκη από vickmall, aλλ δεν καλύπτεται το πλήκτρο power. Έπειτα, όπως έχω πει, άλλες φορές το κάνει και άλλες όχι .....:confused: Οκ δεν εχω κατι αλλο να πω φιλε μου δυστηχως,εχω δωσει 6 τεμαχια,+ αυτο που εχω για πρωσοπικη χρηση και δεν εχω θεμα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) Οκ δεν εχω κατι αλλο να πω φιλε μου δυστηχως,εχω δωσει 6 τεμαχια,+ αυτο που εχω για πρωσοπικη χρηση και δεν εχω θεμα.Για δες λίγο τα παρακάτω screenshots, μήπως έχω κάνει κάτι λάθος :worry: [ATTACH]64236[/ATTACH] [ATTACH]64237[/ATTACH] Edited October 8, 2015 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Για δες λίγο τσ παρακάτω screenshots, μήπως έχω κάνει κάτι λάθος :worry: [ATTACH]64236[/ATTACH] [ATTACH]64237[/ATTACH] To δικο μου...... http://i59.tinypic.com/23u3ejl.png Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ε πάνω κάτω τα ιδια έχουμε ..... Δεν ξέρω τι να πω :worry: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ε πάνω κάτω τα ιδια έχουμε ..... Δεν ξέρω τι να πω :worry: Μονο το 1 εχουμε τικαρισμενο βρε συ το ιδιο,τα αλλα 2 τα εχω εκτος.Για δοκιμασε το με το δικο μου set up και το βλεπουμε. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) Μονο το 1 εχουμε τικαρισμενο βρε συ το ιδιο,τα αλλα 2 τα εχω εκτος.Για δοκιμασε το με το δικο μου set up και το βλεπουμε.Χάχα, γι αυτό είπα πάνω κάτω τα ιδια. Τεσπα, θα το δοκιμάσω αν και δεν νομίζω να φταίει αυτό .... Άλλο θέμα που διαπίστωσα, ξαφνικά εχασε τις ονομασίες των SIM cards που ορίζουμε στις ρυθμίσεις .... Μου το έχει κάνει κάνα 2-3 φορές μέχρι τώρα, μεσα στη βδομάδα που το έχω .... Edited October 8, 2015 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Φιλε μου διαβασες καθολου το νημα? Γιατι αν το διαβαζες θα εβλεπες οτι ολοι οσοι παραλαβαμε γραψαμε καμια 10αρια φορες μεχρι τωρα οτι η συσκευη ειναι Value for Money. Ελεος ρε παιδια, τα ιδια και τα ιδια ..... Διαβαζετε πρωτα το νημα πριν κανετε τις ιδιες και τις ιδιες ερωτησεις !!! Ερωτηση θα μπορω να τηλεφωνησω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Οχι δεν παίρνει τηλέφωνο.:p Για την αλλαγή των ονομάτων στις σιμ,επιβεβαιώνω και εγώ.Αλλαξα σε δικά μου και τώρα που το ξανακοίταξα,γράφει πάλι τα κανονικά που παίρνει απο τις πληροφορίες της σιμ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) Οχι δεν παίρνει τηλέφωνο.:p Για την αλλαγή των ονομάτων στις σιμ,επιβεβαιώνω και εγώ.Αλλαξα σε δικά μου και τώρα που το ξανακοίταξα,γράφει πάλι τα κανονικά που παίρνει απο τις πληροφορίες της σιμ.Αρα είμαστε 2 ..... Έτσι αποφάσισα να κάνω ένα πείραμα, γύρισα τη γλωσσα στα Αγγλικά. Θέλω να δω πως θα συμπεριφερθεί .... Edit : Μπα τα ιδια, χανω και παλι κλησεις λογω "μη ηχου" Edited October 9, 2015 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Αν καποιος εχει τι rom ασ μου τι στειλει θελω να φτιαξω call recorder και sound mod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Αν καποιος εχει τι rom ασ μου τι στειλει θελω να φτιαξω call recorder και sound modbbbb, αντε δωσε και σωσε ....... :p Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 bbbb, αντε δωσε και σωσε ....... :p Περιμενω να ερθει η συσκευη να ξεκινήσω πειραματα να τα εχω ετοιμα τα αρχεια:) ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περιμενω να ερθει η συσκευη να ξεκινήσω πειραματα να τα εχω ετοιμα τα αρχεια:) Δεν ειναι μια δουλεια μου που εχω φτιαξει για το lg g flex που εχω τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 (edited) εδώ ειναι η ρομ.Sound recorder δουλεύει άψογα και ηχογραφει απευθειας απο την τηλεφωνικη γραμμη.Αν μπορείς δώσε μια βοήθεια να φτιάξουμε recovery και μετά να κάνουμε deodex τη ρομ για να βάλουμε το xposed.Δοκιμασα να φτιάξω με το philz touch installer for mtk devices αλλά στο τέλος μου πετάει σφάλμα cannot repack recovery Eπίσης σύμφωνα με αυτό διαπίστωσα ότι το x5 pro έχει κλειδωμένο bootloader και ακολουθώντας τις οδηγίες με τις fastboot εντολές,τον ξεκλείδωσα αλλά και πάλι δε κατάφερα να φτιάξω το recovery. Edited October 9, 2015 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Αρα είμαστε 2 ..... Έτσι αποφάσισα να κάνω ένα πείραμα, γύρισα τη γλωσσα στα Αγγλικά. Θέλω να δω πως θα συμπεριφερθεί .... Edit : Μπα τα ιδια, χανω και παλι κλησεις λογω "μη ηχου" Λοιπον, αφου αλλαξα γλωσσα, αλλαξα ηχους, εκανα τραμπα τις SIMs, τελικα διαπιστωσα οτι σε οποια καρτα και αν με καλεσουν, αφου για καποιο χρονικο διαστημα δεν εχει ενεργοποιηθει η συσκευη (ειναι δηλαδη σε Stand By κατασαση), τοτε υπαρχει πτικη ενδειξη ποιος σε καλει, αλλα χωρις ηχο και δονησ (ειναι ενεργοποιημενη). Στην επομενη κληση, ολα ειναι κανονικα, δηλαδη δουλευει και ηχος και δονηση ..... Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Λοιπον, αφου αλλαξα γλωσσα, αλλαξα ηχους, εκανα τραμπα τις SIMs, τελικα διαπιστωσα οτι σε οποια καρτα και αν με καλεσουν, αφου για καποιο χρονικο διαστημα δεν εχει ενεργοποιηθει η συσκευη (ειναι δηλαδη σε Stand By κατασαση), τοτε υπαρχει πτικη ενδειξη ποιος σε καλει, αλλα χωρις ηχο και δονησ (ειναι ενεργοποιημενη). Στην επομενη κληση, ολα ειναι κανονικα, δηλαδη δουλευει και ηχος και δονηση ..... Bug της rom προφανως.Δεν ειναι θεμα hardware αυτο.Η sim που εχεις μεσα ειναι της ιδιας εταιριας μηπως?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Bug της rom προφανως.Δεν ειναι θεμα hardware αυτο.Η sim που εχεις μεσα ειναι της ιδιας εταιριας μηπως??ναι, ειναι της ιδιας εταιριας. Παντως, εκανα το κινητο εκιννηση σε safe mode (δε λειτουργει πλεον καμια εφαρμογη που εγκατετστησα εγω περαν των εργοστασιακων) και δουλευει εδω και 1,5 ωρα περιπου κανονικα, χρτυπαει οπου και αν παρω. Παιζει να ειναι και θεμα καποιας εφαρμογης ..... πχ exDialer ας πουμε ... Θα δειξει μεχρι το βραδυ. Αν συνεχισει ετσι, θα κανω κανονικο restart, λειτουργια σε κανονικη μορφη και μετα θα δοκιμασω να απεγκαταστησω το exDialer και να το λειτουργησω καμια μερα να δω τι παιζει .... :worry: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts