aboulafia Δημοσιεύτηκε September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 28, 2015 Παιδιά επιτέλους έπεισα τη γυναίκα μου να αλλάξει πια αυτά τα κινητά με τα πλήκτρα (νόκια ως επί το πλείστον) που είχε πάντα και να κάνει την μετάβαση σε σμαρτφον. Από λίγο που δοκίμασε το δικό μου και κάποιες windows συσκευές σε κατάστημα, αποφάσισε μάλλον για το δεύτερο. ποιο θα είναι ένα καλό τηλέφωνο για τυπική χρήση (κλήσεις μυνήματα και viber, skype) ? Φανταζομαι πως υπάρχουν αυτές οι εφαρμογές και στα windows έτσι? Το 535 με το 1 γκίγκα ραμ είναι εντάξει ή να κοιτάξω για κάποιο άλλο? Τιμή μέχρι 120 έως 130 ευρώ. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Δώσε 140€ και πάρε το Lumia 640. Καλύτερη μπαταρία, χωρίς αναφορές προβλημάτων με την οθόνη, πιο φρέσκο και Windows 10 ready. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 640 και απο εμενα. Η δικια μου παρατησε το G2 πλεον :) Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 640 και απο εμενα. Η δικια μου παρατησε το G2 πλεον :) Εννοείτε το 640. Το κινητό δεν καταλαβαίνει τίποτα στην σκληρή χρήση. Άψογο! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. September 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Γιατί λέτε για την οθόνη? Έχουν θέμα οι οθόνες κάποιων μοντέλων? Γενικά είναι κάποια μοντέλα που θα πρέπει να αποφύγω για θέμα προβλημάτων? Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Παιδιά επιτέλους έπεισα τη γυναίκα μου να αλλάξει πια αυτά τα κινητά με τα πλήκτρα (νόκια ως επί το πλείστον) που είχε πάντα και να κάνει την μετάβαση σε σμαρτφον. Από λίγο που δοκίμασε το δικό μου και κάποιες windows συσκευές σε κατάστημα, αποφάσισε μάλλον για το δεύτερο. ποιο θα είναι ένα καλό τηλέφωνο για τυπική χρήση (κλήσεις μυνήματα και viber, skype) ? Φανταζομαι πως υπάρχουν αυτές οι εφαρμογές και στα windows έτσι? Το 535 με το 1 γκίγκα ραμ είναι εντάξει ή να κοιτάξω για κάποιο άλλο? Τιμή μέχρι 120 έως 130 ευρώ. Παναγιώτης Το 535 νομιζω δεν εχει ουτε ζουμ στην καμερα. Το 640 το εχει η αδερφη μου και ειναι μια πολυ ολοκληρωμενη λυση για WP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Γιατί λέτε για την οθόνη? Έχουν θέμα οι οθόνες κάποιων μοντέλων? Γενικά είναι κάποια μοντέλα που θα πρέπει να αποφύγω για θέμα προβλημάτων? Παναγιώτης Καλημέρα. Με το 535 είχαν αναφερθεί κάποια προβλήματα. Μη το σκέφτεσαι καν. Παίρνεις το 640, γιατί έχει καλύτερη οθόνη, καλύτερη κάμερα, καλύτερη μπαταρία κλπ. Και κάνει μόνο 140€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Η κοπέλα μου εργάζεται σε μεγάλη γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας - σε κατάστημα λιανικής πώλησης. Και μου λέει συνέχεια για τα προβλήματα του 535. Πουλάνε 10 συσκευές και οι μισές τουλάχιστον έρχονται για service σε χρονική περίοδο λιγότερη του μήνα. Αρκετά κακά λόγια αναφέρει για την οθόνη! όπως ότι δεν ακούει σε όλα τα αγγίγματα, ότι σβήνει σε άκυρες στιγμές και διάφορα άλλα. Το 640 είναι εντελώς διαφορετικό κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Lumia 640 και από μένα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Eχεις πάρει ήδη το 640 αλλά δεν το ξέρεις ακόμα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. October 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Ναι τελικά το παράγγειλα ήδη και το περιμένω από Δευτέρα. Μόνο που δεν είχε με την γαλάζια πλάτη και πήρα με την πορτοκαλί. Μπορώ να πάρω έξτρα μόνο την πλάτη μετά? Για να πάρω την γαλάζια. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Ναι τελικά το παράγγειλα ήδη και το περιμένω από Δευτέρα. Μόνο που δεν είχε με την γαλάζια πλάτη και πήρα με την πορτοκαλί. Μπορώ να πάρω έξτρα μόνο την πλάτη μετά? Για να πάρω την γαλάζια. Ναι, φυσικά. Με μια απλή αναζήτηση στο skroutz ή σε οποιοδήποτε nokia care μπορείς να βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Ναι τελικά το παράγγειλα ήδη και το περιμένω από Δευτέρα. Μόνο που δεν είχε με την γαλάζια πλάτη και πήρα με την πορτοκαλί. Μπορώ να πάρω έξτρα μόνο την πλάτη μετά? Για να πάρω την γαλάζια. Πολυ καλή επιλογή! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts