Vasileios Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Με την Talk-Talk των 5 Ευρώ μιλάτε 20 λεπτά σε κινητό και 100 λεπτά σε σταθερό . 6 Ευρώ δεν υπάρχει αλλά αν το θέλετε συγκριτικά τώτε με 6 Ευρώ Talk-talk μιλάτε 120 σε σταθερό και 24 κινητό . Σε σταθερό υπάρχει και πιο φτηνά αν χρησιμοποιήσετε το http://www.evoice.gr . Θα σας δώσουν και 3 ευρώ δώρο για να το δοκιμάσετε . Μετά με 6 Ευρώ πληρωμή θα μιλάτε 210 λεπτά Και μάλιστα η χρέωση θα γίνεται ανά δευτερόλεπτο . Είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά . Δουλεύει και από καρτοτηλέφωνα αλλά και από το σπίτι μέσω του αριθμού 8002003864 . Πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Όλα αυτά Ισχύουν για ΟΥΓΚΑΡΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 PARA POLY KALO DOKIMASTE TO PROTA AN 8ELETE K 8A TO DIPISTOSETE. NOMIZO EINAI OTI KALITERO IPARXEI. http://www.gsm2world.com/ γιατι ομως δεν μπορω να καλεσω τον αριθμο +3224024575? μηπως η cosmote εχει κανει καμμια λαδια? ειναι ο αριθμος που καλεις και γινεται call back Και μιλας μετα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 γιατι ομως δεν μπορω να καλεσω τον αριθμο +3224024575? μηπως η cosmote εχει κανει καμμια λαδια? ειναι ο αριθμος που καλεις και γινεται call back Και μιλας μετα...:( An ennoeis pou klinei h grammh einai apolyta fysiologiko na akous ena tritoniko hxo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 ναι αλλα οσο και αν περιμενω δεν με καλει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Το κάλεσα πριν λίγο με cosmote και ούτε εμένα κάλεσε πίσω. Με τιμ και Voda που δοκίμασα επίσης δεν κάλεσε πίσω. Tο πρόβλημα δεν είναι στην cosmote λοιπόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glukoula Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Αγαπητέ φίλε μου, εγώ χρησιμοποιώ πάρα πολύ την ya της q -telecom.νομίζω ότι συμφέρει πολύ. κοστίζει 3 ευρώ και μπορείς να μιλήσεις μια ώρα! Παράθεση :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Το κάλεσα πριν λίγο με cosmote και ούτε εμένα κάλεσε πίσω. Με τιμ και Voda που δοκίμασα επίσης δεν κάλεσε πίσω. Tο πρόβλημα δεν είναι στην cosmote λοιπόν... Εννοειται πως εχεις κανει εγγραφη ετσι? Και λογικα θελει να καταθεσεις και χρηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 ναι εχει χρηματα μεσα. θα τους στειλω mail, αλλα μαλλον το ολο συστημα εχει προβλημα μιας και ουτε τον λογαριασμο μου μπορω να δω. ελπιζω να αποκατασταθει συντομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganiki Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Emena Doulebei Mia Xara Tora Poy to Elenksa!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Χρηματα στο evoice yok :( Πριν λιγες μερες εκανα τη 1η μου καταθεση με μια visa electron και τη δεχτηκε κανονικα. Εχει κανεις υποψιν του κανενα περιοδικο που να εχει καρτουλες evoice? Μπα ε? Θυμαμαι ειχε αναφερει καποιος μια καρτα του παοκ (φτου κακα) οπου εδινε πολυ καλους χρονους για κλησεις προς Θεσ/νικη, ποια ειναι αυτη? Γενικα υπαρχει κατι καλυτερο απο το 0.018+ΦΠΑ του evoice? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 καλά πόσα CA είχες πάρει; εγώ έχω ακόμη 87 ευρώ μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 34*6.43 = 219 Euro, πληρωσα μονο 68 :D Εσυ ποσα πηρες και εχεις ακομα τοσα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 16 δε βρήκα άλλα(το έμαθα 27/11), και κάθε μέρα τηλεφωνώ RU 10min μέχρι πρόσφατα είχε 0,0240/min τώρα 0,04τόσοοο πόσο είχε το CA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 2 Ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 H Κάρτα του Παοκ είναι AMIMEX http://www.paokbc.gr/kartes.htm 170 λεπτά για 5 ευρώ ή 0,0247 + Φ.Π.Α. Μάλλον καλύτερα να πληρώσεις στο EVOICE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Καλημέρα σε όλους. Έπεσε στα χέρια μου μία κάρτα payhone των 5€. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τιμοκατάλογος κάπου για αυτή την κάρτα;Έψαξα στο forum άλλα βρήκα μόνο κατι για κλήσεις στη Σουηδία. Με ενδιαφέρει κυρίως η επικοινωνία μου προς Αγγλία. Την κάρτα μου τη δώσανε και καλά για καλύτερη από τυ Ya!. Παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Καλημέρα σε όλους. Έπεσε στα χέρια μου μία κάρτα payhone των 5€. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τιμοκατάλογος κάπου για αυτή την κάρτα;Έψαξα στο forum άλλα βρήκα μόνο κατι για κλήσεις στη Σουηδία. Με ενδιαφέρει κυρίως η επικοινωνία μου προς Αγγλία. Την κάρτα μου τη δώσανε και καλά για καλύτερη από τυ Ya!. Παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο; Στην ποιότητα δεν νομίζω, στις τιμές μπορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wttgal Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Καλημέρα σε όλους. Έπεσε στα χέρια μου μία κάρτα payhone των 5. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τιμοκατάλογος κάπου για αυτή την κάρτα;Έψαξα στο forum άλλα βρήκα μόνο κατι για κλήσεις στη Σουηδία. Με ενδιαφέρει κυρίως η επικοινωνία μου προς Αγγλία. Την κάρτα μου τη δώσανε και καλά για καλύτερη από τυ Ya!. Παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο; Ίσως να έχει προαναφερθεί στo forum αλλά η καλύτερη (επικοινωνία χωρίς παράσιτα και διακοπές) κάρτα που έχω βρει και χρησιμοποιώ για κλήσεις σε σταθερά Μ.Βρετανία και ειδικότερα Σκωτία είναι η SP της Teledome, :!: 5 ευρώ=5 ώρες! (301 λεπτά για την ακρίβεια:) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STV_X_79 Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 pou mporw na brw kartes tis teledome ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 pou mporw na brw kartes tis teledome ? Στα περίπτερα της Ομόνοιας σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STV_X_79 Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Στα περίπτερα της Ομόνοιας σίγουρα. euxaristw file mou basika brika sto plaisio teledome twn 10€ me 11.90€ toso exoun pantou ??(pio akriba apo ta € pou periexoun!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 euxaristw file mou basika brika sto plaisio teledome twn 10€ me 11.90€ toso exoun pantou ??(pio akriba apo ta € pou periexoun!!!) Όχι. Κανονικά είναι όσο γράφουν ή και λίγο φτηνότερα (προσφορές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Προφανώς από λάθος του καταστήματος προσθέσαν 19% ΦΠΑ πάνω στην ήδη φορολογημένη αξία της κάρτας. Μου έτυχε κάτι τέτιο στο Μultirama τους το επισήμανα και το διόρθωσαν, Αγόρασα και εγώ την Μαύρη SP από τα ανταλακτήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ μόνο με 4,5 ευρώ. Τελικά είναι φοβερή κάρτα . Μού έδωσε 301 λεπτά για Αγγλία Γαλλία Βέλγιο Αυστραλία Ολλανδία και ΕΛΛΑΔΑ αστικά -υπεραστικά . Επίσης 200 λεπτά Ισραήλ και 175 Κύπρο . Νομίζω ότι είναι από τις φτηνώτερες κάρτες και με αρκετά καλή ποιότητα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Προσοχή . Αυτές οι τιμές ισχύουν μόνο για την Μαύρη SP ( Super economy) και όχι για όλες τις κάρτες της Teledome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts