Vasileios Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Πάρε την talk-talk οι χρεώσεις είναι ΡΟΥΜΑΝΙΑ 0.0500 ΡΟΥΜΑΝΙΑ Κινητό 0.2500 Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και ισχύουν από 09/10/2005 μέχρι 31/12/2005. Άρα με 3 ευρώ θα μιλάς 60 λεπτά σταθερό και 12 λεπτά κινητό Μετά τον Δεκέμβρη δές πάλι τον τιμοκατάλογο Η διεύθυνση στο internet ειναι http://www.talk-talk.gr:18080/Dynamic/talk-talk/bill3.jsp?Letter=%D1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnotistis Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Παιδια θελω να τηλεφωνησω στην Γερμανια... Εχω κουραστει να ψάχνω το θέμα με την ΗOL καρτα.... τι στο καλο.. εκανα την εγγραφη, εγκατεστησα το εικονικο τηλεφωνο στον υπολογιστη και παω να καλεσω (σε σταθερο) στην Γερμανια και το ιντερνετ μου πεφτει! Ξερετε τι μπορει να φταιει? Εχω Dsl pou mou parexetai apo LAn . Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Παιδια θελω να τηλεφωνησω στην Γερμανια... Εχω κουραστει να ψάχνω το θέμα με την ΗOL καρτα.... τι στο καλο.. εκανα την εγγραφη, εγκατεστησα το εικονικο τηλεφωνο στον υπολογιστη και παω να καλεσω (σε σταθερο) στην Γερμανια και το ιντερνετ μου πεφτει! Ξερετε τι μπορει να φταιει? Εχω Dsl pou mou parexetai apo LAn . Thanks Αν έκανες την ενεργοποίηση της κάρτας. Δοκίμασε να συνδεθείς καλώντας 8002003864 βάλε τον δεκαψήφιο κωδικό και μετά το πιν. Αν δε δουλέψει αυτό και βαριέσαι να το ψάχνεις πάρε την ταλκ ταλκ. Εχει 0,05 ευρώ για σταθερό Γερμανίας ως τις 31/12/05 (και online billing επίσης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Παιδια θελω να τηλεφωνησω στην Γερμανια... Εχω κουραστει να ψάχνω το θέμα με την ΗOL καρτα.... τι στο καλο.. εκανα την εγγραφη, εγκατεστησα το εικονικο τηλεφωνο στον υπολογιστη και παω να καλεσω (σε σταθερο) στην Γερμανια και το ιντερνετ μου πεφτει! Ξερετε τι μπορει να φταιει? Εχω Dsl pou mou parexetai apo LAn . Thanks Μου συναίβενε και εμένα αυτό όταν χρησιμοποιούσα το modem της Intracom τελικά έβαλα το alcatel και όλα πήγαν καλά . Τώρα αν πέρνεις internet από lan είναι πιθανόν να είναι κλεισμένες οι πόρτες νομίζω 6650 και 6651 Πάρε το help desk της HOL μήπως μπορούν να βοηθήσουν ή χρησιμοποίησε την πρόσβαση από 8002003864 Τέλος αν θές άλλη κάρτα μέχρι τέλος του Νοεμβρίου η smileandweb έχει 0,0333 πολύ καλή τιμή για Γερμανία Germany € 0,0333 The offer is valid from 23/9 to 30/11 2005 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnotistis Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Ιντρακομ έχω και γω.. όποτε δεν γίνεται τίποτα, αποκλείεται να αλλάξω ρουτερ τοσο εύκολα.. Τεσπα.. 800-200-eVoice (386423) Αυτο το τηλεφωνο εννοείτε? Τεσπα, μαλλον ετσι με βλέπω.. Την smileandweb την βρισκεις καπου συγκεκριμενα? Αθήνα μενω.. και αν καταλαβα καλα, ειναι περίπου 6 ευρουδάκια για 5 ώρες.. σωστα? Αν χρησιμοποιήσω την Ηol evoice όμως θα έχω γύρω στις 3-3.5 ώρες για 2 ευρω.. Χμ χμ.. Τέσπα, θα τα κοιτάξω καλύτερα, ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Ιντρακομ έχω και γω.. όποτε δεν γίνεται τίποτα, αποκλείεται να αλλάξω ρουτερ τοσο εύκολα.. Τεσπα.. 800-200-eVoice (386423) Αυτο το τηλεφωνο εννοείτε? Τεσπα, μαλλον ετσι με βλέπω.. Την smileandweb την βρισκεις καπου συγκεκριμενα? Αθήνα μενω.. και αν καταλαβα καλα, ειναι περίπου 6 ευρουδάκια για 5 ώρες.. σωστα? Αν χρησιμοποιήσω την Ηol evoice όμως θα έχω γύρω στις 3-3.5 ώρες για 2 ευρω.. Χμ χμ.. Τέσπα, θα τα κοιτάξω καλύτερα, ευχαριστώ παιδιά! Τη smileandweb τη βρισκεις πολυ ευκολα, σε ολα τα περιπτερα κλπ. Παιρνεις 800 200 3864. Σου ζηταει το 10ψηφιο sip τον οποιο το βλεπεις αμα κανεις login στο tools.hol.gr και πας ρυθμισεις υπηρεσιας στο evoice. Το pin που θα σου ζητησει επισης το βλεπεις εκει. Με τη smile and web με 3 Ευρω μιλας 90 λεπτα. Με την evoice με 2 Ευρω μιλας 225 λεπτα. Η διαφορα ειναι εμφανης νομιζω.. Ο μονος λογος που αξιζει να παρεις smile and web ειναι πως μπορεις να την περασεις στο τηλεφωνο σου και να μη χρειαζεται να πληκτρολογεις παντα το κωδικο κλπ. Περισσοτερα στα http://www.smileandweb.gr και http://www.evoice.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djsam Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 pare to periodiko kane oti leei akribws kai tha eisai ok!!! ego den katalaba diafora me thn xrewsh eite me to 800-200-3864 to 23 den xreiazete emena vgazei grammh kai etsi eite me to X-Lite akribws to idio se xrewnei apla moy eipe sto cc ths hol oti me thn karta otan perneis xarizontai kapia lepta sto ote (ti ta theloun ta lepta?) kai osa periodkika pareis toso kalytera giati anebenei to poso an thelis na mathis perisotera!!! 801-2000-465 koita mia xrewsh kai tha katalabeis 10/11/2005 20:32 eVoice Τηλεφώνημα Internet -> 210xxxxxxx - Status: ANSWERED - Duration: 17 minutes and 6 seconds Χρεώθηκαν 17 λεπτά και 6 δεύτερα για Κλήση προς 210xxxxxxx [Σταθερά Ελλάδος]. 0,36628 EUR posa tha se xrewnw opia allh karta!!! Παράθεση http://www.flyakiteosx.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Πάρε την talk-talk οι χρεώσεις είναι ΡΟΥΜΑΝΙΑ 0.0500 ΡΟΥΜΑΝΙΑ Κινητό 0.2500 Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και ισχύουν από 09/10/2005 μέχρι 31/12/2005. Άρα με 3 ευρώ θα μιλάς 60 λεπτά σταθερό και 12 λεπτά κινητό Μετά τον Δεκέμβρη δές πάλι τον τιμοκατάλογο Η διεύθυνση στο internet ειναι http://www.talk-talk.gr:18080/Dynamic/talk-talk/bill3.jsp?Letter=%D1 Ευχαριστω Βασιλη! Αλλη μια ερωτησουλα σου χω και αυτη εχει να κανει με την ποιοτητα ομιλιας στην talk talk...Ειναι καλη ? Αν θυμαμαι καλα πρεπει να την εχω χρησιμοποιησει ξανα και να μην ειχα μεινει ικανοποιημενος με αυτο το θεμα...αν εσυ η καποιος αλλος εχει προσφατες εμπειριες θα βοηθουσε... Κι αλλο ενα γενοκιτερο θεμα.... Ολες σχεδον οι καρτες αυτες κανουν προσφορες...Εσυ πρεπει να εισαι στην τσιτα συνεχεια για να βλεπεις ποια σε συμφερει να παιρνεις? Θυμαμαι το καλοκαιρι χρησιμοποιουσα τη Ya η οποια ειχε προσφορα αντιστοιχη της talk talk σημερα...Με 3 Ευρω 60 λεπτα σε σταθερο Ρουμανια με αψογη ποιοτητα ηχου....Επισης υπαρχουν περιοδοι που καμια καρτα να μην κανει προσφορα?Η απλα οποτε τελειωνει της μια κανει η αλλη κτλ...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Ευχαριστω Βασιλη! Αλλη μια ερωτησουλα σου χω και αυτη εχει να κανει με την ποιοτητα ομιλιας στην talk talk...Ειναι καλη ? Αν θυμαμαι καλα πρεπει να την εχω χρησιμοποιησει ξανα και να μην ειχα μεινει ικανοποιημενος με αυτο το θεμα...αν εσυ η καποιος αλλος εχει προσφατες εμπειριες θα βοηθουσε... Κι αλλο ενα γενοκιτερο θεμα.... Ολες σχεδον οι καρτες αυτες κανουν προσφορες...Εσυ πρεπει να εισαι στην τσιτα συνεχεια για να βλεπεις ποια σε συμφερει να παιρνεις? Θυμαμαι το καλοκαιρι χρησιμοποιουσα τη Ya η οποια ειχε προσφορα αντιστοιχη της talk talk σημερα...Με 3 Ευρω 60 λεπτα σε σταθερο Ρουμανια με αψογη ποιοτητα ηχου....Επισης υπαρχουν περιοδοι που καμια καρτα να μην κανει προσφορα?Η απλα οποτε τελειωνει της μια κανει η αλλη κτλ...? Γενικά ρίχνεις μια ματιά στα site των εταιριών και μαθένεις . Πάντως θέλει ψάξιμο και δεν υπάρχουν πάντα προσφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Σχετικά με το θέμα των αορίστου χρόνου λογαριασμών evoice, επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι δεν υπάρχει λογαριασμός αορίστου χρόνου, αλλά και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να λήξει ο λογαριασμός, αφού λέει ότι λίγο πριν λήξει ή να τους πάρω εγώ τηλέφωνο για να ανανεωθεί ή θα με πάρουν εκείνοι. Αυτά (θεωρητικά) είναι σίγουρα γιατί ο υπάλληλος ρώτησε και τον προϊστάμενό του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Α, είδα και μια διαφήμιση του περιοδικού PC World ότι περιέχει μέσα κάρτα τηλεφωνίας αξίας 7 Ευρώ, μάλλον ίδια περίπτωση με το Computer Active θα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Α, είδα και μια διαφήμιση του περιοδικού PC World ότι περιέχει μέσα κάρτα τηλεφωνίας αξίας 7 Ευρώ, μάλλον ίδια περίπτωση με το Computer Active θα είναι. Ναι αλλα αυτο το περιοδικο κανει 6,50 Ευρω :w00t: Οποτε τρεχτε να παρετε οτι computer active εχει μεινει γιατι το νεο τευχος δεν θα εχει καρτουλες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 και που το ξερεις.....? γμτ, δεν μπορω να βρω αλλα περιοδικα ευκολα. ας ελπισουμε οτι θα εχει καρτα και του Δεκεμβριου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 και που το ξερεις.....? γμτ, δεν μπορω να βρω αλλα περιοδικα ευκολα. ας ελπισουμε οτι θα εχει καρτα και του Δεκεμβριου... α) Τους εστειλα email και μου ειπαν οτι δεν θα εχουν καρτες evoice αλλα μια αλλη προσφορα. β) Αφου εβγαλε αλλο περιοδικο τις ιδιες καρτες ειναι προφανες οτι δεν θα εχει και 2ο περιοδικο τις ιδιες καρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Α, είδα και μια διαφήμιση του περιοδικού PC World ότι περιέχει μέσα κάρτα τηλεφωνίας αξίας 7 Ευρώ, μάλλον ίδια περίπτωση με το Computer Active θα είναι. Την έβαλα την κάρτα του PCW Λέει τάχα 7 ευρώ αλλά στο λογαριασμό μου έβαλε 6,5 . Η διάρκεια του λογαριασμού είναι μόνο 30 μέρες ,δηλαδή λήγει 25/12/2005 :X Έκανα ανανέωση στον λογαριασμό με μια CA . Δεν μπήκαν παραπάνω χρήματα στον λογαριασμό, και η κάρτα CA ακυρώθηκε :alien: Πήγα αμέσως και αγόρασα 20 CA και τις πέρασα στον κανονικό λογαριασμό μου ... όποιος θέλει να του βρώ κάρτες ας στείλει PM Το περιοδικό έχει και μια κάρτα που δίνει 15 ώρες Internet ( Rednet- Ολυμπιακός ) http://rednet.hol.gr/online/rednet/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Μάλιστα. Αυτό ήταν δηλαδή. Οι προμήθειες Computer Active μου φτάνουν για 8 μήνες περίπου, ελπίζω μέχρι τότε όλο και κάτι αντίστοιχα συμφέρον να προκύψει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Πρέπει να βάλουμε αληθινά στοιχεία στην εγγραφή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Πρέπει να βάλουμε αληθινά στοιχεία στην εγγραφή; Καλο θα ηταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Είναι δυνατόν να φορτώσω κάρτα evoice απο το pcworld στο λογαριασμό μου evoice απο το computer active; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Είναι δυνατόν να φορτώσω κάρτα evoice απο το pcworld στο λογαριασμό μου evoice απο το computer active; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Φτιάξε ένα λογαριασμο με την κάρτα PCWORLD μετά πας στην διαχειριση και συνδεεις τους δυο λογαριασμους Ετσι χρησιμοποιειες κανονικα το CA και τα χρηματα φευγουν απο το pCWORLD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Θα το δοκιμάσω, thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 H ταλκ-ταλκ δινει 150 λεπτα με 5 Ευρω, πολυ καλη τιμουλα :) Για τους προορισμους δειτε talktalk.gr . Παροτι λεει μεχρι 31/12 ισχυει μεχρι 10/01. Αληθεια, η Ya που εχει χαθει? :worry: Αυτη ηταν που ξεκινησε να προσφερει πολυ φθηνες διεθνεις κλησεις και απο το Σεπτεμβριο εχει εξαφανιστει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Φτιάξε ένα λογαριασμο με την κάρτα PCWORLD μετά πας στην διαχειριση και συνδεεις τους δυο λογαριασμους Ετσι χρησιμοποιειες κανονικα το CA και τα χρηματα φευγουν απο το pCWORLD Aφού πας στη διαχείριση μετά πωσ γίνεται νε συνδέσεις τους δυο λογαριασμούς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 H ταλκ-ταλκ δινει 150 λεπτα με 5 Ευρω, πολυ καλη τιμουλα :) Για τους προορισμους δειτε talktalk.gr . Παροτι λεει μεχρι 31/12 ισχυει μεχρι 10/01. Αληθεια, η Ya που εχει χαθει? :worry: Αυτη ηταν που ξεκινησε να προσφερει πολυ φθηνες διεθνεις κλησεις και απο το Σεπτεμβριο εχει εξαφανιστει.. Οι χώρες μέ χρέωση 0,0333 στην TALK-TALK είναι ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Η.Π.Α. ΙΤΑΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΝΑΔΑΣ ΣΟΥΗΔΙΑ ( Ολα αυτά σε σταθερό ) Η.Π.Α. ΚΑΝΑΔΑΣ (κινητό -σταθερό ) Πολλές ακόμα Ευρωπαικές με 0,05 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Aφού πας στη διαχείριση μετά πωσ γίνεται νε συνδέσεις τους δυο λογαριασμούς? Μετα πας στο διαχείριση λογαριασμών .Επιλέγεις το πορτοφόλι , Πας εκεί που λέει Χρήστες του πορτοφολιού Πορτοφόλι επιχορηγήσεων και κάνεις προσθήκη χρήστη με το πλήρες e-mail του . Π.χ user@hol.gr στην συνέχεια καθορίσεις το ποσό που μπορεί να κάνει χρήση. Επιστρέφεις στον δευτερο λογαριασμό και κάνεις ααποδοχή σύνδεσης . Στην συνέχεις στον δευτερο λογαριασμό καθορίζεις και την σειρά που καταανλώνονται τα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts