Jump to content

Doogee HOMTOM HT6

kwnana
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δυνατο σημειο του κινητου, η αυτονομια του ξεπερασε καθε προσδοκια. Απο τις 9 το πρωι της Κυριακης μεχρι πριν απο λιγο η μπαταρια του εχει φτασει στο 23%. Συνολο περιπου 59 ωρες με 12,5 ωρες ανοιχτη οθονη, εκ των οποιων πολλες ωρες με wifi, 2 ωρες κλησεις και περιπου 1 ωρα GPS. Με 23% που μενουν μου βγαζει ακομα 20 ωρες αναμονη.

...και ποια ρομ φορας? Ειναι ρουτ?

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

• Απαντήσεις 543
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την γνησια και με αναβαθμισεις εφτασα εως την R15. Μετα root και greenify για περισσοτερη οικονομια στην μπαταρια γιατι πραγματικα το εχω φορτωσει με παρα πολλες εφαρμογες. Οι 4 αρχικες φορτισεις ηταν με κλειστο το κινητο μεχρι 100% και μετα λιωσιμο μεχρι να φτασει 10% και ξανα απο την αρχη. Φυσικα οι πρωτες δεν κρατουσαν τοσο γιατι εκανα συνεχως δοκιμες, εγκαταστασεις, αναβαθμισεις κ.λ.π.

Την γνησια και με αναβαθμισεις εφτασα εως την R15. Μετα root και greenify για περισσοτερη οικονομια στην μπαταρια γιατι πραγματικα το εχω φορτωσει με παρα πολλες εφαρμογες. Οι 4 αρχικες φορτισεις ηταν με κλειστο το κινητο μεχρι 100% και μετα λιωσιμο μεχρι να φτασει 10% και ξανα απο την αρχη. Φυσικα οι πρωτες δεν κρατουσαν τοσο γιατι εκανα συνεχως δοκιμες, εγκαταστασεις, αναβαθμισεις κ.λ.π.

Τωρα με ρουτ μαλλον δεν παιρνεις αναβαθμισεις. Αν βγει καμμια τι κανεις?

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Τωρα με ρουτ μαλλον δεν παιρνεις αναβαθμισεις. Αν βγει καμμια τι κανεις?

Είτε θα περιμενω να κυκλοφορήσει σε αρχειο που μπορώ να περάσω με το flash tool αφού πρώτα κάνω unroot ή δεν θα την περάσω. Για απευθειας αναβαθμιση πρέπει να κανω επαναφορά και να ξαναστήσω το τηλεφωνο από την αρχή πράγμα καθόλου εύκολο.

Είτε θα περιμενω να κυκλοφορήσει σε αρχειο που μπορώ να περάσω με το flash tool αφού πρώτα κάνω unroot ή δεν θα την περάσω. Για απευθειας αναβαθμιση πρέπει να κανω επαναφορά και να ξαναστήσω το τηλεφωνο από την αρχή πράγμα καθόλου εύκολο.

Ειχα κανει κατι παλιοτερα και δουλεψε. Πρωτα απο ολα δεν χρειαζεται unroot για να βαλεις την καινουρια ρομ με flash tool. Ετσι κι αλιως μετα το φλασαρισμα , αν η καινουρια ρομ δεν ειναι root, πρεπει να την ξανακανεις. Λοιπον παμε τωρα...

Παιρνεις με το titanium backup σντιγραφα απο ολες τις εφαρμογες σου με ολα τα δεδομενα τους στην sd card. Μετα φλασαρεις την καινουρια ρομ. Την ξανακανεις ρουτ ( ελπιζω να γινεται) και μετα αφου βαλεις παλι το τιτανιουμ, κανεις restore τις εφαρμογες σου και σε δεκα λεπτα ειναι ετοιμο το τηλεφ.

Edit: το τηλεφ.μεχρι και την τελευταια επισημη ρομ, γινεται ευκολα ρουτ?

Ναι έτσι το κάνω και εγώ πάντα.Με την R15 που είναι η τελευταία γίνεται κανονικά root όπως και πριν

Για συνδεση με υπολογιστη μεσω usb ωστε να βλεπουμε τον αποθηκευτικο χωρο του τηλεφωνου ως εξωτερικο δισκο αντιμετωπισατε προβλημα ? Σε εμενα δεν λειτουργει η κατι δεν κανω σωστα.

Για συνδεση με υπολογιστη μεσω usb ωστε να βλεπουμε τον αποθηκευτικο χωρο του τηλεφωνου ως εξωτερικο δισκο αντιμετωπισατε προβλημα ? Σε εμενα δεν λειτουργει η κατι δεν κανω σωστα.

Πρεπει να ενεργοποιησεις το usb debuging στο τηλεφ. Και ισως χρειαστει και drivers ο υπολογιστης

Drivers here: http://xda-forum.blogspot.gr/2016/01/guide-homtom-ht6-twrp-root-roms-mods.html

Edited by zenix

Drivers εχω βαλει και το αναγνωριζει κανονικα. Αλωστε περασα recovery με το flash tool. Σαν χωρο αποθηκευσης δεν το εβλεπε. Θα δοκιμασω με το usb debuging.

Αλλο προβλημα. Με δυο καρτες sim ( cosmote και vodafone ) μερικες φορες χανει την vodafone σε οποια θεση και αν την εχω. Δεν μπορω να την επαναφερω ουτε απο την διαχειριση sim και ειτε επανερχεται μονη της ειτε με επανεκινηση στρωνει. Το εχει αντιμετωπισει κανεις ?

Αλλο προβλημα. Με δυο καρτες sim ( cosmote και vodafone ) μερικες φορες χανει την vodafone σε οποια θεση και αν την εχω. Δεν μπορω να την επαναφερω ουτε απο την διαχειριση sim και ειτε επανερχεται μονη της ειτε με επανεκινηση στρωνει. Το εχει αντιμετωπισει κανεις ?

απο

που το πηρες?

In the down down of the writing we became robes...

Mε vodafone-wind και cosmote-wind είμαι οκ.Kάποια μικρά προβλήματα αντιμέτωπισα όταν έκανα την πατέντα για να έχω την sd + sim vodafone κολλημένη πάνω στην sd.Εκει λοιπόν μια τόσο μου έχανε την sd ενώ η sim συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά.

απο

που το πηρες?

Gearbest.

Μονο η vodafone η μονο η cosmote δεν εχει προβλημα.

Αυριο θα δοκιμασω με 2 cosmote και με 2 vodafone.

Παρατηρησα οτι το προβλημα εμφανιζεται συχνοτερα οταν χρησιμοποιω την συνδεση δεδομενων της vodafone

Edited by vaggelis66d

Cosmote και Vodafone έχω με αυτή τη σειρά. Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Έχοντας αρκετά δεδομένα επιλέγω για αυτά πότε τη μια, πότε την άλλη, και επίσης για να πραγματοποιήσω hd κλήση αλλάζω τα δεδομένα συχνά.

Με 2 vodafone κανενα προβλημα. Ισως να φταιει η cosmote που την εκοψα μονος μπυ και δεν εφαρμοζει καλα στο συρταρι των sim. Διαβασα οτι αν μια απο τις δυο καρτες αποσυνδεθει δημιουργει προβλημα και στην αλλη. Στην cosomote δεν ειχα χρονο ομιλιας να δοκιμασω αν δουλευε οταν μπλοκαριζε η vodafone

Θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν με τις απαντήσεις τους, αλλά τελικά πήρα άλλη συσκευή. :)

Λίγο η έλλειψη διαθεσιμότητας (Ελλάδα πάντα), λίγο το σύστημα με τις 2 sims, χωρίς sd (είμαι μόνιμα με 2 αριθμούς και χρειάζομαι την sd), μ' έκαναν να κοιτάξω αλλού.

Huawei Nova 5T

Θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν με τις απαντήσεις τους, αλλά τελικά πήρα άλλη συσκευή. :)

Λίγο η έλλειψη διαθεσιμότητας (Ελλάδα πάντα), λίγο το σύστημα με τις 2 sims, χωρίς sd (είμαι μόνιμα με 2 αριθμούς και χρειάζομαι την sd), μ' έκαναν να κοιτάξω αλλού.

Τι πήρες αν επιτρέπεται;;

In the down down of the writing we became robes...

Το μόνο αρνητικό στο cubot η έλλειψη 4G.

Να σου πω. Ποτέ δεν ήταν πρόβλημα για 'μένα. Το 3g μου είναι υπέραρκετο, για αυτά που κάνω.

Huawei Nova 5T

Έχω βαρεθεί να το γράφω στο παρόν forum, αλλά δεν πειράζει. Οι 4G συσκευές έχουν καλύτερη ταχύτητα λόγω γρηγορότερου modem και στο 3G. Με μέγιστη θεωρητική ταχύτητα 42mbps έναντι 21, στην πράξη είναι συχνό φαινόμενο εκεί που με την 3G συσκευή πιάνει 5-6mbps με την 4G γυρισμένη σε 3G να πιάνει 9-12. Και αυτό κάνει μεγάλη διαφορά στην απόκριση του τηλεφώνου. Για αυτό θέλουμε το 4G, έστω και αν δεν έχουμε πολλά δεδομένα ή 4G στη γραμμή μας.

Έχω βαρεθεί να το γράφω στο παρόν forum, αλλά δεν πειράζει. Οι 4G συσκευές έχουν καλύτερη ταχύτητα λόγω γρηγορότερου modem και στο 3G. Με μέγιστη θεωρητική ταχύτητα 42mbps έναντι 21, στην πράξη είναι συχνό φαινόμενο εκεί που με την 3G συσκευή πιάνει 5-6mbps με την 4G γυρισμένη σε 3G να πιάνει 9-12. Και αυτό κάνει μεγάλη διαφορά στην απόκριση του τηλεφώνου. Για αυτό θέλουμε το 4G, έστω και αν δεν έχουμε πολλά δεδομένα ή 4G στη γραμμή μας.

Το γνωρίζω αυτό. Επίσης, έχω και πολλά δεδομένα. Όταν, κάποια στιγμή φτιάξουν σοβαρό 4g και οι 3 πάροχοι, τότε θα το σκεφτώ και αν θα πάρω 4g συσκευή. Το 3g, για Facebook, Messenger, Viber, Browsing, Video Streaming, Mails, File Upload/Download (όχι μεγέθους TB), μου είναι υπέραρκετο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω τα παραπάνω. Επίσης, είναι υπέραρκετο και για τον περισσότερο κόσμο.

Huawei Nova 5T

Τι να σου πω. Εγώ βλέπω μεγάλη διαφορά μεταξύ τηλεφώνων με αργό και γρήγορο modem. Μια συσκευή με αργό, που πάει σχετικά καλά με Wi-Fi, μόλις είσαι έξω και δουλεύει με 3G ψιλοσέρνεται.