bbbb Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Από την κάμερα όσοι το πήρατε, τι εντυπώσεις έχετε; Αν η συσκευή είναι πανομοιότυπη με το Doogee T6, τότε μάλλον πρέπει να φοράει τον αισθητήρα imx219 της Sony. Και κάτι άλλο, τελικά γυροσκόπιο έχει; Σε 2 site με χαρακτηριστικά αναφέρει πως ναι. Οι ρώσσοι αναφέρουν ότι δοκίμασαν την rom απο το T6 και λειτουργεί κανονικά.Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος απο αυτή που έχει το κινητό και δεν την δοκίμασα.Για το γυροσκόπιο μάλλον έχει αλλά δεν το έχουν υποστηρίξει σωστά στη ρομ.To antutu πχ αναφέρει Gyroscore not supported αλλά απο κάτω γράφει Gyroscope Uncalibrated MTK.Οπως και για την πυξίδα αναγνωρίζει Bosch BMC056 αλλά σε όσα προγράμματα δοκίμασα δεν λειτουργεί.. Για την κάμερα προσωπικά είμαι ικανοποιημένος για τα δεδομένα της συσκευής.Την ημέρα ικανοποιητική,το βράδυ δυσκολεύεται κάπως να εστιάσει.Εχω βάλει κάποιες φώτο σε προηγούμενο ποστ μου.Και η φώτο στο πιο πάνω ποστ με την πατέντα sd + sim απο το κινητό είναι. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Οι ρώσσοι αναφέρουν ότι δοκίμασαν την rom απο το T6 και λειτουργεί κανονικά.Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος απο αυτή που έχει το κινητό και δεν την δοκίμασα.Για το γυροσκόπιο μάλλον έχει αλλά δεν το έχουν υποστηρίξει σωστά στη ρομ.To antutu πχ αναφέρει Gyroscore not supported αλλά απο κάτω γράφει Gyroscope Uncalibrated MTK.Οπως και για την πυξίδα αναγνωρίζει Bosch BMC056 αλλά σε όσα προγράμματα δοκίμασα δεν λειτουργεί.. Για την κάμερα προσωπικά είμαι ικανοποιημένος για τα δεδομένα της συσκευής.Την ημέρα ικανοποιητική,το βράδυ δυσκολεύεται κάπως να εστιάσει.Εχω βάλει κάποιες φώτο σε προηγούμενο ποστ μου.Και η φώτο στο πιο πάνω ποστ με την πατέντα sd + sim απο το κινητό είναι. gps ΕΝΤΟς ΠΟΛΗς ΣΕ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΠΥΚΝΗ ΔΟΜΗΣΗ?? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 (edited) Μια χαρά είναι από όσο δοκίμασα.Πέρα απο Κοζάνη έπαιξε άψογα και στην Θεσσαλονίκη.Και ένα μικρό βραδινό χιονισμένο Edited January 23, 2016 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Ωραίος, ευχαριστούμε. Να σε ρωτήσω, η sim που "χάλασες" για να κάνεις την πατέντα, ήταν nano; Ρε γμτ, θα ήθελα να το κάνω κι εγώ αλλά η 2η SIM που θέλω να βάλω στο συγκεκριμένο slot είναι από ζευγάρι vodafone double που "έφτυσα αίμαι" για να βρω σε multi sim, και φοβάμαι να την πειράξω. Ίσως το δοκιμάσω σε κάποια άλλη πρώτα να δω αν είναι εύκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Βγαζει 10ωρο η οθονη???? ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ χρηση δλδ 40-50 κλησεις, facebook, viber, whatsapp κτλ?? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 (edited) Ναι μέσα στο 24ωρο βγάζει κοντά στο 10ωρο.Φυσικά μην περιμένεις 10 ώρες χρήση gps αλλά με wifi,3g κανένα 3ωρο και μια ωρα κλήσεις τις έχεις.. Η sim είναι μια cu micro sim.Επειδή δεν είχα θερμοπίστολο αλλά ούτε πιστολάκι μαλλιών,το έκανα με αναπτήρα.Θέλει γρήγορη κίνηση για να καεί όσο χρειάζεται για να ξεκολλήσει χωρίς όμως να καει το τσιπάκι. Edited January 23, 2016 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Με το x5 pro πού έχω όλη μέρα δεδομένα και WiFi με ελάχιστες κλήσεις μου βγάζει μία μέρα άνετα. Οπότε αυτό θα μου βγάζει άνετα δύο μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 to παρηγγειλα στα 100$ ξερουμε τι ποιοτητα/ενταση ηχου κλήσει και μικροφωνου εχει?? το θελω αποκλειστικα για κλησεις, εμαιλ, φβοοκ, βαημπερ και GPS, με αυτονομια 48 ωρες Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
floraki Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 to παρηγγειλα στα 100$ ξερουμε τι ποιοτητα/ενταση ηχου κλήσει και μικροφωνου εχει?? το θελω αποκλειστικα για κλησεις, εμαιλ, φβοοκ, βαημπερ και GPS, με αυτονομια 48 ωρες 100$ από που; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 100$ από που; Προσφορά από everbuying Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Μια χαρά είναι αυτά που αναφέρεις.Αυτονομια 48 ωρών θα σου βγάλει με 3-4 ώρες οθονη την ημέρα.με 10 ώρες βγάζει 24ωρο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. January 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Προσφορά από everbuyingΠως ? Δε βλέπω τέτοια τιμή πουθενά ......:wacko: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Ήταν για περιορισμένο αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Και στο Γκιαρμπεστ. Νομιζω ειναι ακομα. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Με μια πρόχειρη αναζήτηση, $123 το έχει στη σελίδα τους. Δεν ξέρω αν έχει κάποιο κουπόνι που μειώνει την τιμή. Εγώ περίπου 115€ το πλήρωσα στο geekbuying, αλλά είχα δώσει τα περίπου 71 για άλλο τηλέφωνο που τελικά δεν το είχαν. Στο τέλος έδωσα αλλά ~45 σα διαφορά. Με αυτές τις προσφορές ίσως φαίνεται ότι την πάτησα ελαφρώς. Αλλά το γεγονός ότι ξεμπέρδεψα και έχει ήδη φύγει από αυτούς με κάνει να το παραβλέπω.. (Δεδομένου ότι και η αργία των κινέζων είναι κοντά, και ήδη είχα "καεί"και σε μια προηγούμενη παραγγελία από Gearbest). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Και στο Γκιαρμπεστ. Νομιζω ειναι ακομα. Ειναι για περιορισμενο αριθμο την ημερα (10) και αρχιζει δικη τους ωρα 17.00 Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Από 13 μέχρι 19 έτρεχε μια προσφορά στα 99.99$ σύμφωνα με την σελίδα τους στο Facebook. Αν έγινε τότε η αγορά ίσως και να την πέτυχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 (edited) Στα πιο "σίγουρα", υπάρχει το κουπόνι KIMOVIL200 που στο Gearbest ρίχνει την τιμή από $123 σε $111... Δουλεύει και με άλλα κινητά το κουπόνι. Edited January 26, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Ανέβηκε hands on στο myphone http://www.myphone.gr/d/homtom/ht6.595/hands-on/.Προτεινομενη λιανική τιμη πώλησης απο την ΟΕΒΕ στα 159€ που θεωρώ ότι δεν είναι υπερβολικη για το κινητό αυτό Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Καλά είναι. Aν και έχω την εντύπωση πως θα θέλει λίγο ψάξιμο για να διαπιστώσεις αν το κατάστημα που το πουλάει το έχει πάρει από αυτούς (ΟΕΒΕ) με τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει αυτό(εγγύηση) ή το έχει κάνει παραεισαγωγή από Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 .... στα 159€ που θεωρώ ότι δεν είναι υπερβολικη..... Οχι μονο δεν ειναι υπερβολικη αλλα ειναι παρα παρα πολυ καλη για ενα τετοιο εργαλειο! Τι στο καλο? Τζαμπα το θελουμε? :) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Homtom ht6--->το πρώτο μου κινέζικο κινητό που παίρνει τον δρόμο επιστροφής για κίνα.Ακουγα χθες μουσική και με παίρνει ο ύπνος.Ξυπνάω το πρωϊ και το βρίσκω κλειστό.Το βάζω για φόρτιση και δεν ανάβει με τίποτε.Οπότε επικοινώνησα με banggood και μου έδωσαν διεύθυνση επιστροφής.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Homtom ht6--->το πρώτο μου κινέζικο κινητό που παίρνει τον δρόμο επιστροφής για κίνα.Ακουγα χθες μουσική και με παίρνει ο ύπνος.Ξυπνάω το πρωϊ και το βρίσκω κλειστό.Το βάζω για φόρτιση και δεν ανάβει με τίποτε.Οπότε επικοινώνησα με banggood και μου έδωσαν διεύθυνση επιστροφής.. Κριμα ρε φιλε! Ελπιζω να ειναι το πρωτο και το τελευταιο σου! Φοβαμαι παντως οτι θα αργησεις να το ξαναδεις.....:( Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Ναι δυστυχώς το έχω ήδη ξεγράψει μέχρι το πάσχα.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Ωχ πολύ κρίμα. Και μόλις παρέλαβα το δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts