tempelist Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Κατέβασα και εγω το update και το εβαλα στο dload του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης (γιατι δεν έχω sd card), αλλα δεν μου δείχνει τιποτα στο local update οταν πάω. Δοκιμασα και με πατημένο το power button kai τις εντασης αλλα πάλι τιποτα. Εχω πάνω βεβαια την b130 αλλα απο οτι διαβασα δεν πρεπει να εχει καμια σχέση αυτο . Εχει κανενας καμια ιδεα ?? Αν έχεις το dual sim θα πρέπει να είσαι στην έκδοση Β180 για να κάνεις update Στάλθηκε από το HUAWEI RIO-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xzibit Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Κατεβασα οπως ειπες την b180 αλλα ουτε αυτην βλέπει. Οταν κατεβασω το zip file, απλα κανω αντιγραφη και το βαζω στο dload του εσωτερικού χωρου αποθήκευσης ( δεν εχω sd card) ??? Η κανω καποια αλλη διαδικασία ? Παράθεση Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Κατεβασα οπως ειπες την b180 αλλα ουτε αυτην βλέπει. Οταν κατεβασω το zip file, απλα κανω αντιγραφη και το βαζω στο dload του εσωτερικού χωρου αποθήκευσης ( δεν εχω sd card) ??? Η κανω καποια αλλη διαδικασία ? Τον zip file Τον κάνεις extract και βάζεις αυτό το αρχείο στον φάκελο dload Στάλθηκε από το HUAWEI RIO-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xzibit Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ναι αυτό κάνω. Μετα ? Δεν εχω ομως sd card και οταν παω στο local update δεν εχει κανενα φάκελο . ???? Παράθεση Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) Ναι αυτό κάνω. Μετα ? Δεν εχω ομως sd card και οταν παω στο local update δεν εχει κανενα φάκελο . ???? Το κάνεις σίγουρα σωστά? Θα πρέπει να έχεις ένα φάκελο dload όπου μέσα έχει το αρχείο UPDATE.APP. Συνδέεις το κινητό με pc και το φάκελο dload τον κάνεις αντιγραφή χύμα στο internal storage του κινητού. Αν δεν στο βλέπει με local update δοκίμασε με force upgrade, πατάς ταυτόχρονα volume up και down και μετά πατάς το power button. Τα κρατάς και τα 3 κουμπιά πατημενα μέχρι να αρχίσει το update, μόλις αρχίσει αφήνεις το power button και αμέσως μετά τα volume buttons. Εναλλακτικά δοκιμάζεις μέσα από την εφαρμογή hicare του κινητού. Πήγαινε εκεί όπου εφαρμογή αναβάθμισης ρομ μήπως σου βγάλει το update αν είναι διαθέσιμο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited June 7, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ναι αυτό κάνω. Μετα ? Δεν εχω ομως sd card και οταν παω στο local update δεν εχει κανενα φάκελο . ???? Μπες στην μνήμη του τηλεφώνου από τον υπολογιστή σβήσε τον φάκελο dload και το αρχείο που δημιουργήθηκε απο το extract κάντο αποκοπή και πήγαινε το στο τηλέφωνο Στάλθηκε από το HUAWEI RIO-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το RIO-L01 και είμαι στην Β160. Πως μπορώ να βάλω την τελευταία έκδοση και που θα βρώ τα απαραίτητα αρχεία; BTW το κινητό είναι φοβερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 πλεον το facebook υποστηριζει live video... το θεμα ειναι οτι παρολο που εχω αναβαθμισει την εφαρμογη facebook στο G8 η υπηρεσια δεν υπαρχει, ουτε καν το αντιστοιχο εικονιδιο. αντιθετα σε αλλη συσκευη που εχω Samsung S4 Active η υπηρεσια λειτουργει και υπαρχει το αντιστοιχο εικονιδιο. γνωριζει καποιος κατι σχετικα με αυτο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το RIO-L01 και είμαι στην Β160. Πως μπορώ να βάλω την τελευταία έκδοση και που θα βρώ τα απαραίτητα αρχεία; BTW το κινητό είναι φοβερό. Mε οδηγίες από εδώ: http://forum.xda-developers.com/gx8/development/rom-t3383707 σε 15 λεπτά είσαι κομπλέ!! Πρόσεξε να περάσεις το twrp που σου προτείνεται. Το κινητό είναι όντως πάρα πολύ καλό!! Με την lollipop βλέπω 6 ώρες SOT (Screen On Time) με υπόλοιπο μπαταρίας 30%!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APNEA30 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Καλημέρα σε όλους. Για να γίνει η αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση πρέπει οπωσδήποτε να ξεκλειδώσω τον boutloader; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 (edited) Καλημερα στη παρεα και απο εμενα.Το κινητο το εχω περιπου 20 μερες και θα ηθελα να πω και εγω την αποψη μου. Ειναι πολυ καλο τηλεφωνο ομορφο και πολυ ποιοτικο. Εχουν περασει πολλα τηλεφωνα απο τα χερια μου εχω το μικροβιο να αλλαζω πολυ συχνα τηλεφωνα λοιπον εχει το καλυτερο σημα με διαφορα στο σπτι ειχα θεμα με την cosmote ειχα απο μια γραμμη εως καθολου σημα και εχανα πολλες κλησεις τωρα εχω παντα σημα απο μια εως τρεις γραμμες και δεν εχω χασει καμια κληση. Οι φωτο αρκετα καλες και καθαρες απλα πιστευω οτι υπερτονιζει καπως τις φωτο και κυριως στο κοκκινο χρωμα .Η διαχειρηση της μνημης παρα πολυ καλη ποτε δεν εχει πεσει κατω απο 1gb οσες εφαρμογες και να εχω ανοιχτες. Η μπαταρια και αυτη παρα πολυ καλη βγαζω μια και μιση μερα με τεσσερις ωρες οθονη αρκετο 4g και σερφαρισμα και αν δεν το σκαλιζεις αρκετα μπορει να σου βγαλει δυο μερες ανετα. Απο την Τριτη εκανα αναβαθμιση το κινητο σε android 6 και εγινε ακομα καλυτερο η οθονη ποιο φωτεινη η μπαταρια πιστευω στα ιδια επιπεδα περιπου και ισως λιγο ποιο γρηγορο στο ανοιγμα των εφαρμογων. Η διαδικασια που ακολουθησα ειναι η παρακατω http://huaweifirmware.com/huawei-g8 σε δεκα λεπτα ειχε τελειωσει και δεν χαθηκε τιποτα απο το κινητο ολα ηταν στην θεση τους οι εφαρμογες και οι επαφες. Edited June 25, 2016 by sokgiorgos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 εχει κυκλοφορησει επισημα το νεο firmware;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Καλησπερα στη παρεα..Νεος κατοχος του κινητου ..Απλα να πω οτι το κινητο το ειχα και παλιοτερα και ενω με ειχε ικανοποιησει αρκετα το ειχα δωσει απο βλακεια μου..Ευτυχως ομως το ξαναπηρα και επειδη εχω αλλαξει σχεδο ολα τα κινητα πλην καποιων νεων ναυαρχιδων μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι μακρα το πιο ολοκληρωμενο τουλαχιστον στη μεσαια κατηγορια.. Αυτο πυ ηθελα να ρωτησω ειναι οι επειδη μαλλον θα πρεπει να κανω χειροκινητα την αναβαθμιση εχει καποιος ενα direct λινκ για το zip tης marshmallow ?Το κινητο ειναι ελληνικο δικαρτο και η εκδοση RIO-L01C432B160 Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Καλησπερα στη παρεα..Νεος κατοχος του κινητου ..Απλα να πω οτι το κινητο το ειχα και παλιοτερα και ενω με ειχε ικανοποιησει αρκετα το ειχα δωσει απο βλακεια μου..Ευτυχως ομως το ξαναπηρα και επειδη εχω αλλαξει σχεδο ολα τα κινητα πλην καποιων νεων ναυαρχιδων μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι μακρα το πιο ολοκληρωμενο τουλαχιστον στη μεσαια κατηγορια.. Αυτο πυ ηθελα να ρωτησω ειναι οι επειδη μαλλον θα πρεπει να κανω χειροκινητα την αναβαθμιση εχει καποιος ενα direct λινκ για το zip tης marshmallow ?Το κινητο ειναι ελληνικο δικαρτο και η εκδοση RIO-L01C432B160 Καλοριζικο το εργαλειοοοοοοο :):):) bilako:):):) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Καλοριζικο το εργαλειοοοοοοο :):):) bilako:):):) Ευχαριστω Νεκταριε ..Μπηκαμε σε μεταβατικο σταδιο Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Καλημερα στη παρεα και απο εμενα.Το κινητο το εχω περιπου 20 μερες και θα ηθελα να πω και εγω την αποψη μου. Ειναι πολυ καλο τηλεφωνο ομορφο και πολυ ποιοτικο. Εχουν περασει πολλα τηλεφωνα απο τα χερια μου εχω το μικροβιο να αλλαζω πολυ συχνα τηλεφωνα λοιπον εχει το καλυτερο σημα με διαφορα στο σπτι ειχα θεμα με την cosmote ειχα απο μια γραμμη εως καθολου σημα και εχανα πολλες κλησεις τωρα εχω παντα σημα απο μια εως τρεις γραμμες και δεν εχω χασει καμια κληση. Οι φωτο αρκετα καλες και καθαρες απλα πιστευω οτι υπερτονιζει καπως τις φωτο και κυριως στο κοκκινο χρωμα .Η διαχειρηση της μνημης παρα πολυ καλη ποτε δεν εχει πεσει κατω απο 1gb οσες εφαρμογες και να εχω ανοιχτες. Η μπαταρια και αυτη παρα πολυ καλη βγαζω μια και μιση μερα με τεσσερις ωρες οθονη αρκετο 4g και σερφαρισμα και αν δεν το σκαλιζεις αρκετα μπορει να σου βγαλει δυο μερες ανετα. Απο την Τριτη εκανα αναβαθμιση το κινητο σε android 6 και εγινε ακομα καλυτερο η οθονη ποιο φωτεινη η μπαταρια πιστευω στα ιδια επιπεδα περιπου και ισως λιγο ποιο γρηγορο στο ανοιγμα των εφαρμογων. Η διαδικασια που ακολουθησα ειναι η παρακατω http://huaweifirmware.com/huawei-g8 σε δεκα λεπτα ειχε τελειωσει και δεν χαθηκε τιποτα απο το κινητο ολα ηταν στην θεση τους οι εφαρμογες και οι επαφες. Επιβεβαιώνω πως αυτός είναι ο καλύτερος και γρηγορότερος τρόπος για να αναβάθμιση. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Μόλις πέρασα την 6.01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannisdrps Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως τα περνάω τα θέματα στο κινητό.? Τα έχω κατεβάσει αλλά τι κάνω μετά ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.android-hilfe.de/thema/download-magazin-themes-fuer-das-huawei-g8.728198/ Μπείτε στην σελίδα και κατεβαστε τα θέματα που έχει και ρυθμιστε τα να είναι στο κλείδωμα της οθόνης. Όλα τα huawei μόνο με αυτά τα ειδικά θέματα δέχονται όλες τις ειδοποιήσεις. Εγώ τα έχω εδώ και 2 μήνες και όλα μου έρχονται κανονικά, από facebook mexri kai viper kai email πως κανω εγκατασταση στα θεματα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm1988 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 οταν κατεβασεις το θεμα που θελεις το ανοιγεις αν ειναι ζιπ και παιρνεις το αρχειο που εχει στο τελος το ".htw" .το αντιγραφεις στο φακελο HWThemes που εχει το κινητο. μετα καθαρισε τα recent apps .τωρα αν πας στα θεματα του κινητου θα μπορεις να δεις και το καινουριο θεμα που εβαλες. Παράθεση Samsung galaxy S3 Galaxy Tab 10.1 (p7500) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Από μπαταρία πως είστε ρε παιδιά; Σε βαριά χρήση την παλεύει καθόλου; Επίσης, στο θέμα εγγύησης και σέρβις τι γίνεται.; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotski Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Καλησπέρα, μου έφεραν δώρο ένα g7 plus από Κίνα (μιλάμε για το g8 με κωδικό Ασίας; ). Έχει rom κινέζικη και προεγκαταστάσεις κινεζικων app κλπ. Αν κάνω απευθείας αναβάθμιση με την ευρωπαική rom για android 6, έχω πιθανότητες να λειτουργήσει; Επάνω έχει RIO-UL00 version: RIO-UL00 C00B161 - EMUI3.1, και είναι dual sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erof4 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Επιβεβαιώνω πως αυτός είναι ο καλύτερος και γρηγορότερος τρόπος για να αναβάθμιση. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Μόλις πέρασα την 6.01 Καλημέρα! Εχω 2 καρτο emui 3.1 RIO - L01C432B180 απο που μπορώ να κατεβάσω το Marshmallow ? αυτή ειναι αξιοπιστη πηγή? http://huafirmware.com/huawei-g8 στο λινκ που έχει μου πετάει ένα google docs και μετά Huawei_GX8_Firmware_RIO-L01_Android 6.0.1_EMUI 3.1_C432B340CUSTC432D001_Belgium_France_Germany_Italy_Portugal_Estonia_Latvia_Lithuania_Channel-Others.zip Παράθεση salonika cityyyyy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Καλημέρα στα 230-250€ σε μεταχειρισμενο αξίζει η αγορά του; Μέ μέτρια χρήση πόση αυτονομία έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Καλησπέρα, μου έφεραν δώρο ένα g7 plus από Κίνα (μιλάμε για το g8 με κωδικό Ασίας; ). Έχει rom κινέζικη και προεγκαταστάσεις κινεζικων app κλπ. Αν κάνω απευθείας αναβάθμιση με την ευρωπαική rom για android 6, έχω πιθανότητες να λειτουργήσει; Επάνω έχει RIO-UL00 version: RIO-UL00 C00B161 - EMUI3.1, και είναι dual sim Από ότι είδα είναι διαφορετική η συσκευή αν περάσεις την ευρωπαϊκή άμεσος Hard brick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Καλησπέρα, από θήκες και tempered glass τι έχετε πάρει /δοκιμάσει; Τι αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Καλησπέρα ψάχνω το χρυσό για μία φίλη. Ξέρουμε που μπορούμε να το βρούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts