Jump to content

Meizu Pro 5

antdel_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκέφτομαι την μετάβαση από huawei mate 7 3gb στο meizu pro 5 4gb, ποια είναι η άποψη σας; Το σκέφτομαι να το παραγγειλω αύριο.

• Απαντήσεις 719
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σκέφτομαι την μετάβαση από huawei mate 7 3gb στο meizu pro 5 4gb, ποια είναι η άποψη σας; Το σκέφτομαι να το παραγγειλω αύριο.

Προχωράς άφοβα, θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημενο...

θα σου πρότεινα να αποφύγεις το honorbuy. δεν ξέρω γιατί ακριβώς αλλα εμενα με έχει καθυστερήσει 7 μέρες κι ας έχω πληρώσει 46 euro μεταφορικά '2-5 business days Delivery by DHL DPD GLS, without customs issue' μέχρι για έλεγχο στην Ιταλία το έχουν κρατήσει.... ωραία without customs issue

θα σου πρότεινα να αποφύγεις το honorbuy. δεν ξέρω γιατί ακριβώς αλλα εμενα με έχει καθυστερήσει 7 μέρες κι ας έχω πληρώσει 46 euro μεταφορικά '2-5 business days Delivery by DHL DPD GLS, without customs issue' μέχρι για έλεγχο στην Ιταλία το έχουν κρατήσει.... ωραία without customs issue

Προχώρησα τελικά σε παραγγελία από το honorbuy διότι είναι σχεδόν μονόδρομος για "γρήγορη" παραλαβή, από Κίνα έχει τρελό delay.

Προχώρησα τελικά σε παραγγελία από το honorbuy διότι είναι σχεδόν μονόδρομος για "γρήγορη" παραλαβή, από Κίνα έχει τρελό delay.

Καλά έκανες. Οι καθυστερήσεις του honorbuy είναι λόγω των εορτών . Μαξ εβδομάδα. Από Κίνα πας για 45 ημερο...

Το πιο γρήγορο Android κινητό του 2015: Meizu Pro 5

Μετά από μερικές μέρες

Υπέρ note 5: καλύτερη οθόνη (διπλάσια φωτεινότητα, καλύτερη ανάλυση), καλύτερη κάμερα (στις βραδινές μεγάλη η διαφορά μάλιστα), s-pen

Υπέρ Meizu Pro 5 : καλύτερη αυτονομία, καλυτερο ηχείο, επεκταση μνήμης (και 64αρα βασική έκδοση), απόλυτο σμουδνες με την flyme 5. Ένα μεγάλο μπράβο στη μειζου. Έφτιαξε Συσκευαρα...

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Το πιο γρήγορο Android κινητό του 2015: Meizu Pro 5

Οκ καλυτερο σε σερφαρισμα. Σε ανοιγμα εφαρμογων ομως;

Επισης νομιζω οτι τα χρωματα στο samsung ειναι καλυτερα;

Update: με το update σου με καλυψες στην οθονη. Ειναι πιο εντονη η διαφορα υπερ του samsung απο οτι περιμενα....

Edited by foler

Οκ καλυτερο σε σερφαρισμα. Σε ανοιγμα εφαρμογων ομως;

Επισης νομιζω οτι τα χρωματα στο samsung ειναι καλυτερα;

Update: με το update σου με καλυψες στην οθονη. Ειναι πιο εντονη η διαφορα υπερ του samsung απο οτι περιμενα....

Samsung εχω να αγορασω απο το αξεπεραστο S2, οποτε για το αν συνεχιζει η amoled της Samsung να δινει τοσο εντονα χρωματα αλλα και κουραστικα ωρες ωρες δεν μπορω να κρινω... γουστα ειναι αυτα!

Τωρα το Pro 5 εχει φοβερη οθονη. Ανοιγμα εφαρμογων και multitasking ακαριαιο, εννοειται χωρις greenify - freezing εφαρμογες με titanium και αλλα κολπα που θελουν τα Samsung για να μην λαγκαρουν κλπ:rolleyes:

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Παιδιά η μειζου έδωσε Συσκευαρα. Οκ το νοτε είναι ο αρχηγός του 2015, αλλά κοστίζει και 200 παραπάνω για τη μισή μνήμη και χωρίς δυνατότητα επέκτασης.

Το σμουδνες του μειζου είναι κορυφαίο, όπως επίσης και το multitasking του...

https://onedrive.live.com/redir?resid=947C31C92BBE925B!50322&authkey=!ALUHa0oIerD3RPQ&v=3&ithint=photo%2cjpg

https://onedrive.live.com/redir?resid=947C31C92BBE925B!50873&authkey=!AGejyTuAy_SZ1Uc&v=3&ithint=photo%2cjpg

και δείγματα απο διαφορετικές συνθήκες , δεν είναι κατι το φοβερό η κάμερα του αλλά πιστεύω οτι συμπληρώνει αξιόλογα το ολο σύνολο του κινητού !!

http://meizusale.com/meizu-pro-5/meizu-pro-5-32gb-golden

Αυτο το site τι λέει; Γνωρίζουμε τπτ; Είναι αξιόπιστο;:confused:

παράγγειλα 3 οκτ και παρελαβα τελη νοεμβριου.

πιθανη ημερομηνια αποστολης ειχαν 10 οκτ.με πολλη ταλαιπωρια και μονο με τηλεφωνο εποικηνωνια το στειλαν τελη οκτ.

το ειχα παραγγειλει σε χρυσο,και δεν ειχανε μετα και το στειλανε σε ασπρο ασημι.

τις παραγγειλιες τις δεινουν στο σιτε fastcardtech

Edited by dadalas

http://meizusale.com/meizu-pro-5/meizu-pro-5-32gb-golden

Αυτο το site τι λέει; Γνωρίζουμε τπτ; Είναι αξιόπιστο;:confused:

Αν ψαχνεις φτηνο 32αρι εχει και το ΤΟ2C στα 419 αν θυμαμαι καλα.

Το χρυσό θέλω. Δεν το έχουν πολλοί.

Έχετε υπόψιν κάνα site που να χει σε στοκ το χρυσό σε κανονική τιμή. Όχι τα 500αρια που ζηταν άλλοι για το 32gb

παίδες στην 5.5.12.15 πως κάνετε root γιατί δεν μου έχει την επιλογή

άκυρο το βρήκα έπρεπε να κανεις login πρώτα

Edited by k0stas1988

παίδες στην 5.5.12.15 πως κάνετε root γιατί δεν μου έχει την επιλογή

άκυρο το βρήκα έπρεπε να κανεις login πρώτα

Θα μας πεις εντυπώσεις απ την beta σε σχέση με τη stable?

Θα μας πεις εντυπώσεις απ την beta σε σχέση με τη stable?

με μια πρώτη ματια δεν παρατήρησα κάτι, πάντως θα σου πω ομος τις επόμενες μέρες που θα το στήσω και θα το δουλέψω λίγο

ας κάνουμε review την παραγγελία μας από το honorbuy.

Λοιπόν παρήγγειλα

pro 5 64 gb

καλώδιο usb3 type c για καβάτζα

Tempered glass

Ultra-Thin silicone case

και μια flip cover

Για αρχή να σχολιάσω τον χρόνο παράδοσης που ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ για τα 46 euro μεταφορικά που έδωσα.

Το σταμάτησαν 24 ώρες στην Ιταλία στο αεροδρόμιο για έλεγχο, μετά έχασε την πτήση και έφτασε από δεύτερα που παρήγγειλα την άλλη δευτέρα, δεν είναι πολύ αλλά έδωσα 12-16 ώρες δουλειάς για να έρθει σε 2-5 μέρες όχι σε 7 και για να μην έχει τέτοια προβλήματα.

"2-5 business days Delivery by DHL DPD GLS, without customs issue"

Μου αρέσει που έγραφαν οι τύποι με μεγάλα γράμματα

"Meizu Pro 5 64GB is in stock in now,shipping will be handled within 48 hours after payment confirmed."

Και πάμε στα προϊόντα,από το τηλέφωνο δεν έχω παράπονο.

Για το καλώδιο το type c έχω να πω μόνο ότι είναι μισό type c,το micro usb είναι type το κανονικό usb είναι απλή θήρα.

H θήκη σιλικόνης είναι όπως το λέει και το όνομα της Ultra-Thin τόσο thin που δεν προστατεύει καν την κάμερα, ώστε να μην ακουμπάει ο φακός κάτω.

το glass είναι το troll προσωποποιημένο καταρχήν δεν καλύπτει ολόκληρη την οθόνη.

Κατά δεύτερον είναι 2 χιλιοστά μικρότερο από της ίντσες τις οθόνης, ώστε να σου δημιουργεί μια ενοχλητική γραμμούλα δεξιά κι αριστερά που είναι απλά για γέλια πραγματικά

η flip cover είναι αρκετά καλή κι ας έχει το βεντουζακι που δεν πιάνει καλά και ξεκολλάει από την πρώτη μέρα.

εε σε λίγο παίζει να το ξεκολλήσω αν με εκνευρίσει :P

για πείτε εσείς τι καλούδια έχετε αγοράσει η σκοπεύετε να πάρετε για το τουμπανάκι σας και από που??

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Κώστα καλορίζικο.

Μάλλον δεν έχεις κάνει πολλές αγορές τελευταία, γιατί αυτά που γράφεις τα έχουμε ξαναδεί κι από μαγαζιά τύπου Αμαζόν. Καταρχήν ο χρόνος παράδοσης είναι απόλυτα φυσιολογικός αυτή την περίοδο και ακόμα και με την καθυστέρηση το είχες σε 5 business days. Αφενός το μαγαζί δεν είπε ψέματα, αφετέρου δεν έχει να κάνει καθόλου το μαγαζί, καθώς είναι θέμα καθαρά της κουριερ. Η άλλη σου επιλογή θα ήταν να το πάρεις από Κίνα και να γλυτώσεις 40 ευρω, αλλά να περιμένεις 40+ μέρες (και λίγες βάζω, ο κόσμος περιμένει ακόμα αποστολές από Οκτώβρη)

Επίσης, αν έκοβες ένα αξεσουάρ θα πληρωνες μεταφορικά 9 ευρώ λιγότερο.

Για το γυαλί, όταν έχεις 2,5 d οθόνη αυτά τα προβλήματα να περιμένεις. Στο νοτε 5 έχω πληρώσει 5 επώνυμα γυαλιά και όλα έχουν το halo effect που περιγραφεις.

Για τη θήκη σιλικόνης, ε, με 2,8 ευρώ δε νομίζω ότι περιμένεις και πολυτελείες, το μόνο μειον που έχει ακόμα και με την πολύ χαμηλή τιμής της είναι ότι δεν έχει κάποιο "εξογκωμα" να κρατά ανασηκωμενη την κάμερα.

Παραγγείλε από Αμαζόν με 10 ευρω την nilkin ultra slim κι είσαι έτοιμος από θήκη.

Καλορίζικο και πες μας εντυπώσεις από το εργαλείο

Edited by v@gelis

Το ότι είναι μισό USB c δε θα το σχολιάσει κανείς δλδ; lololol

Σωστο κι αυτο, μια χαρα type c ειναι, στο ενα σκελος ειναι το νεο connection, αν ειχαμε αλλαγη και στο αλλο θα ειχαμε φουλ ασυμβατοτητες με τα παντα.

Παιδια, ας γραψουμε εντυπωσεις για τη συσκευη και οχι "εντυπωσεις" για θεματα που δεν εχουν αξια / δεν υφιστανται....

Κώστα καλορίζικο.

Μάλλον δεν έχεις κάνει πολλές αγορές τελευταία, γιατί αυτά που γράφεις τα έχουμε ξαναδεί κι από μαγαζιά τύπου Αμαζόν. Καταρχήν ο χρόνος παράδοσης είναι απόλυτα φυσιολογικός αυτή την περίοδο και ακόμα και με την καθυστέρηση το είχες σε 5 business days. Αφενός το μαγαζί δεν είπε ψέματα, αφετέρου δεν έχει να κάνει καθόλου το μαγαζί, καθώς είναι θέμα καθαρά της κουριερ. Η άλλη σου επιλογή θα ήταν να το πάρεις από Κίνα και να γλυτώσεις 40 ευρω, αλλά να περιμένεις 40+ μέρες (και λίγες βάζω, ο κόσμος περιμένει ακόμα αποστολές από Οκτώβρη)

Επίσης, αν έκοβες ένα αξεσουάρ θα πληρωνες μεταφορικά 9 ευρώ λιγότερο.

Για το γυαλί, όταν έχεις 2,5 d οθόνη αυτά τα προβλήματα να περιμένεις. Στο νοτε 5 έχω πληρώσει 5 επώνυμα γυαλιά και όλα έχουν το halo effect που περιγραφεις.

Για τη θήκη σιλικόνης, ε, με 2,8 ευρώ δε νομίζω ότι περιμένεις και πολυτελείες, το μόνο μειον που έχει ακόμα και με την πολύ χαμηλή τιμής της είναι ότι δεν έχει κάποιο "εξογκωμα" να κρατά ανασηκωμενη την κάμερα.

Παραγγείλε από Αμαζόν με 10 ευρω την nilkin ultra slim κι είσαι έτοιμος από θήκη.

Καλορίζικο και πες μας εντυπώσεις από το εργαλείο

Όχι φίλε μου δεν έχω συνηθίσει να κάνω αγορές από το εξωτερικό αλλά από το συγκεκριμένο μαγαζί είναι η δεύτερη φορά που το παραγγελία και μου κακό φάνηκε το 48 ώρες που έκανε την πρώτη με το 7 μέρες που έκανε την δεύτερη φορά αν το ήξερα δεν θα εξυπηρετουσα τον φίλο Γιάννη (χωρίς παρεξήγηση φίλε, το ήθελα αλλά στην πορεία το μετάνιωσα) και θα περίμενα της θήκες 40 μέρες.

Όσο για την θήκη τώρα, δεν με πειράζει το ποσό λεπτή είναι ίσα ίσα μου άρεσε αλλά την κακή σχεδίαση ως τον σχεδιασμό τις για την προστασία της κάμερας με πείραξε, τώρα το κόστος είναι άλλο θέμα αυτήν είχε αυτή πήρα δεν είχα και επιλογή από το συγκεκριμένο μαγαζί.

Για το glasses τώρα τι να πω αν είναι σχεδόν όλα έτσι... Τίποτα... θα πάω παρακάτω αλλά για σκεφτείτε πόσο μαλάκια είναι.

Για το καλώδιο τώρα όχι φίλε δεν θα δημιουργήσει καμία ασυμβατότητα, δηλαδή η meizu που έβαλε πραγματικό type C στον φορτιστή τι έπαθε;;

Αυτή δεν φοβήθηκε μήπως το κινητό δεν συνδέεται στο pc όχι γιατί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το μαγαζί απλά δεν ξέρει να κάνει περιγράφει προϊόντων ούτε υπηρεσιών από ότι φαίνεται.

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια, ας γραψουμε εντυπωσεις για τη συσκευη και οχι "εντυπωσεις" για θεματα που δεν εχουν αξια / δεν υφιστανται....

Αξία έχουν φίλε μου, ολα έχουν αξία. Πολλοί από εδώ μέσα ετοιμάζονται ή έχουν κάνει παραγγελία πράγματα για το κινητό, δεν θα έπρεπε να ξέρουν ή να μας προτείνουν πράγματα και καταστήματα;;

Επειδή εσένα σου φαίνονται άνευ σημασίας;;

Για το τηλέφωνο τι να πούμε αν δεν βγουν custom firmwares;;

Είναι τούμπανο, δεν κολλάει πουθενά, η μπαταρία κρατάει 6-7 ώρες λιώσιμο με βαριά παιχνίδια gta San andreas, asphalt και τέτοια, οθοναρα, φορτίζει σε μια ώρα από το 1%,τα meizu firmware beta kai stable δεν φαίνεται ναι έχουν και καμιά τρελή διαφορά, η κάμερα μέτρια, αυτά τα είπα όλα.

Όχι φίλε μου δεν έχω συνηθίσει να κάνω αγορές από το εξωτερικό αλλά από το συγκεκριμένο μαγαζί είναι η δεύτερη φορά που το παραγγελία και μου κακό φάνηκε το 48 ώρες που έκανε την πρώτη με το 7 μέρες που έκανε την δεύτερη φορά αν το ήξερα δεν θα εξυπηρετουσα τον φίλο Γιάννη (χωρίς παρεξήγηση φίλε, το ήθελα αλλά στην πορεία το μετάνιωσα) και θα περίμενα της θήκες 40 μέρες.

Όσο για την θήκη τώρα, δεν με πειράζει το ποσό λεπτή είναι ίσα ίσα μου άρεσε αλλά την κακή σχεδίαση ως τον σχεδιασμό τις για την προστασία της κάμερας με πείραξε, τώρα το κόστος είναι άλλο θέμα αυτήν είχε αυτή πήρα δεν είχα και επιλογή από το συγκεκριμένο μαγαζί.

Για το glasses τώρα τι να πω αν είναι σχεδόν όλα έτσι... Τίποτα... θα πάω παρακάτω αλλά για σκεφτείτε πόσο μαλάκια είναι.

Για το καλώδιο τώρα όχι φίλε δεν θα δημιουργήσει καμία ασυμβατότητα, δηλαδή η meizu που έβαλε πραγματικό type C στον φορτιστή τι έπαθε;;

Αυτή δεν φοβήθηκε μήπως το κινητό δεν συνδέεται στο pc όχι γιατί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το μαγαζί απλά δεν ξέρει να κάνει περιγράφει προϊόντων ούτε υπηρεσιών από ότι φαίνεται.

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αξία έχουν φίλε μου, ολα έχουν αξία. Πολλοί από εδώ μέσα ετοιμάζονται ή έχουν κάνει παραγγελία πράγματα για το κινητό, δεν θα έπρεπε να ξέρουν ή να μας προτείνουν πράγματα και καταστήματα;;

Επειδή εσένα σου φαίνονται άνευ σημασίας;;

Για το τηλέφωνο τι να πούμε αν δεν βγουν custom firmwares;;

Είναι τούμπανο, δεν κολλάει πουθενά, η μπαταρία κρατάει 6-7 ώρες λιώσιμο με βαριά παιχνίδια gta San andreas, asphalt και τέτοια, οθοναρα, φορτίζει σε μια ώρα από το 1%,τα meizu firmware beta kai stable δεν φαίνεται ναι έχουν και καμιά τρελή διαφορά, η κάμερα μέτρια, αυτά τα είπα όλα.

Παμε παλι μια.

Ξαναλεω, το καταστημα λεει 5 εργασιμες ημερες. Ακομα , λοιπον , και με τις τεραστιες καθυστερησεις που εχουν αυτο το διαστημα οι μεταφορικες ανα τον κοσμο ήταν μεσα (2-5 working days λεει, που να ειχες παραγγειλει απο Κινα δηλαδη και να περιμενες κανενα τριμηνο), ασε που τελικα ειναι κατι που δεν ειναι στο χερι του καταστηματος, αλλα καθαρα θεμα μεταφορικης .

Για το γυαλι τα ειπαμε, δε φταιει το γυαλι, ετσι ειναι σχεδιασμενη η οθονη του κινητου. Οποτε ειτε το αποδεχεσαι, ειτε απλα δε χρησιμοποιεις tempered glass (ισως στο μελλον βγει κατι σε πραγματικο 2d, αλλα δε θα κοστιζει 2,89, αλλα μαλλον κατι σε 28,9 ευρω).

Για το usb type c τα ειπαμε. Σε τι ακριβως ειναι χρησιμο το type c απο τη μερια του φορτιστη? Μπορεις να μας δωσεις μια χρησιμοτητα?

Τελος, αν δεν υπαρχουν δηλαδη custom firmware για το κινητο δεν εχουμε τιποτα να συζητησουμε για τη συσκευη? Ε τοτε καλυτερα να παρουμε νεξους να φλασαρουμε και να συζηταμε ολη μερα για δαυτα.

Over and out.

Καλοριζικο και παλι.

Εγώ θέλω μόνο μα συμπληρώσω κάτι στη συζήτηση, ότι ο μόνος λόγος για να είναι και από τις 2 πλευρές type-c είναι για να είναι ταυτόχρονα και host και device...πχ να μπορεί να φορτίσει άλλο κινητό. Αυτό όμως θα έρθει σαν λειτουργία με το Android 6.0 και να το είχε τώρα δε θα γινόταν. Βέβαια αν ερχόταν μόνο με τέτοιο καλώδιο, σημαίνει ότι δε θα μπορούσε να μπει σε κανένα pc.

για να λύσουμε το τη εννοούμε type c κι απά τις δυο μεριές το μπροστά το μικρό είναι το νέο βύσμα που θα κυκλοφορήσει στις επόμενες γενιές υπολογιστών και συσκευών, ωραία αυτό είναι καλά. το type c σε απλή θήρα usb είναι να κουμπώνει και από τις δυο μεριές στο βύσμα να μην έχει πάνω κάτω, δηλαδή δοκιμάστε το κανονικό καλώδιο του φορτιστεί σας και θα καταλάβετε.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παμε παλι μια.

Ξαναλεω, το καταστημα λεει 5 εργασιμες ημερες. Ακομα , λοιπον , και με τις τεραστιες καθυστερησεις που εχουν αυτο το διαστημα οι μεταφορικες ανα τον κοσμο ήταν μεσα (2-5 working days λεει, που να ειχες παραγγειλει απο Κινα δηλαδη και να περιμενες κανενα τριμηνο), ασε που τελικα ειναι κατι που δεν ειναι στο χερι του καταστηματος, αλλα καθαρα θεμα μεταφορικης .

Για το γυαλι τα ειπαμε, δε φταιει το γυαλι, ετσι ειναι σχεδιασμενη η οθονη του κινητου. Οποτε ειτε το αποδεχεσαι, ειτε απλα δε χρησιμοποιεις tempered glass (ισως στο μελλον βγει κατι σε πραγματικο 2d, αλλα δε θα κοστιζει 2,89, αλλα μαλλον κατι σε 28,9 ευρω).

Για το usb type c τα ειπαμε. Σε τι ακριβως ειναι χρησιμο το type c απο τη μερια του φορτιστη? Μπορεις να μας δωσεις μια χρησιμοτητα?

Τελος, αν δεν υπαρχουν δηλαδη custom firmware για το κινητο δεν εχουμε τιποτα να συζητησουμε για τη συσκευη? Ε τοτε καλυτερα να παρουμε νεξους να φλασαρουμε και να συζηταμε ολη μερα για δαυτα.

Over and out.

Καλοριζικο και παλι.

κοίτα να δεις πράγματα κι εγώ νόμιζα ότι ένα μέρος αν όχι όλα τα έξοδα αποστολής πήγαιναν στην μεταφορική,

για να κάνει σωστά την δουλειά τις.

Το γυαλί είπαμε δεν ήξερα, δεν είχα ξαναπάρει, αλλα και πάλι είναι ηλίθιο να αφήνει κενά.

Εσύ το έχεις αποδεχτεί με τον καιρό, εγώ πάλι το έβαλα εχθές και μου φαίνεται ηλίθιο.

Το πόσο θα κάνει το γυαλί που θα πιάνει ολόκληρη την οθόνη δεν το ξέρω, αλλα θα το προτιμούσα.

και μην κοιτάς τα λεφτά που έδωσα γιατί προς τα εκεί το πας, να γειώσεις τα λεφτά που έδωσα ότι με ότι πληρώνεις παίρνεις , αυτό το ήξερα αλλα τα παρήγγειλα όλα μαζί, δεν μπήκα στην διαδικασία του ψαξίματος δεν μιλάω γενικά μιλάω ειδικά για τα συγκεκριμένα που πουλάει το honor.

για πες μου φίλε μου τι άλλο μπορούμε να πούμε για το κινητό τώρα....... γιατί μου είσαι λίγο επιθετικός στα τελευταία μηνύματα και δεν καταλαβαίνω τον λόγο εκτός αν είσαι μέτοχος και σου θίξαμε το μαγαζάκι.

ευχαριστώ!! δεν σού είχα απαντήσει τις προηγούμενες φορές γιατί το είχα και το έδωσα για να εξυπηρετήσω τον φίλο το Γιαννάκη και εμένα κιόλας.