Jump to content

Samsung Galaxy S5 Neo

spiros1314
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τρεις μήνες πέρασαν από την αγορά του και μετά από αρκετή χρήση, δηλώνω ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος από το τηλέφωνο.

- Η μπαταρία μου κρατάει τουλάχιστο 3 ημέρες (Στη φωτό έχει κρατήσει 3.5 μέρες και έχει και άλλο 14%)

- Η 4G ταχύτητα είναι πολύ καλή (Στη φωτό το συγκεκριμένο speedtest μου έδωσε 70Mbps)

- Και το GPS κλειδώνει ταχύτατα και σταθερά (Στη φωτό, κλείδωσε 15/24 δορυφόρους)

Είμαι ένας χαρούμενος χρήστης του S5...

Edited by Yoda
May The Force Be With You...

• Απαντήσεις 479
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα ίδια, αναμονή με ενεργό WiFi συνέχεια πολύ καλή, screen on time τουλάχιστον 5-6 ώρες και πολύ καλό multitasking. Αλλά μόνο με Marshmallow. Με Lollipop όπως είχα γράψει παλιά ήταν δράμα.

• 1 month later...
Τώρα που σιγά σιγά βγαίνουμε από την εγγύηση και δεν θα μας νοιάζει αν γράψει το Knox, παίζει καμιά custom rom Nougat για το S5 Neo να το γαργαλήσουμε λίγο. :rolleyes:
Oneplus5 8/128 Android 10

Τώρα που σιγά σιγά βγαίνουμε από την εγγύηση και δεν θα μας νοιάζει αν γράψει το Knox, παίζει καμιά custom rom Nougat για το S5 Neo να το γαργαλήσουμε λίγο. :rolleyes:

Μπα, δεν έχει πάρει το μάτι μου κάτι για το κινητό μας. Μια χαρά πάει πάντως με την rom της Samsung, ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Ψάξε πάντως στο site της Lineage να δεις αν παίζει κάτι.

• 5 weeks later...
Σήμερα μου έκανε πάλι μια καινούργια αναβάθμιση λογισμικού βέβαια παλι 6.01 είναι...ξέρει κανείς τι βελτιωσε με αυτή την αναβάθμιση ?

• 3 weeks later...

καλημέρα,έχω πάρει το συγκεκριμένο κινητό μεταχειρισμένο,αλλά είναι τρίτο/τέταρτο χέρι

Δεν έχω κάνει samsung account,αλλά δεν ξέρω αν το είχε καταχωρήσει κάποιος προηγούμενος κάτοχος,δεν μου ζήτησε κάπου κωδικό η συσκευή

Επειδή δεν ξέρω πως δουλεύει η συγκεκριμένη λειτουργία,χρειάζεται να κάνω κάτι;Αν το είχε καταχωρήσει άλλος στο account του μπορεί να έχει ακόμα πρόσβαση σε στoιχεία που αφορούν το τηλέφωνο;

του έxω κάνει ένα factory reset όταν το πήρα

Κανονικά πριν αγοράσεις κινητό μεταχειρισμένο πρέπει να έχει αφαιρέσει ο παλιός κάτοχος από τη συσκευή όλους τους λογαριασμούς. Αν μπορείς να τον αφαιρέσεις από τις ρυθμίσεις, κάντο καθώς είναι πρόβλημα ασφάλειας (ο παλιός κάτοχος μπορεί να σου κλειδώσει τη συσκευή πχ).

όταν το πήρα είχε γίνει ήδη factory reset και του έκανα κι εγώ

το πήρα μέσω γνωστού μεταχειρισμένο,από κάποιον που το είχε πάρει κι αυτός μεταχειρισμένο,άντε βγάλε άκρη δηλαδή αν είχε κάποιος προηγούμενος λογαριασμό

δεν ξέρω καθόλου τη λειτουργία με το account,υπάρχει τρόπος να το τσεκάρω αν είναι καταχωρημένο πχ;

δεν έχει λόγο να το κλειδώσει κάποιος,πέρασε από χέρι σε χέρι με μεταπώληση,πιο πολύ για θέμα ασφάλειας το λέω επειδή έχω δεί σε xiaomi κινητά πχ που έχεις απομακρυσμένη πρόσβαση στο κινητό αν έχεις λογαριασμό

Δεν ξέρω αν της samsung είναι κάτι αντίστοιχο

Το factory reset δεν αφαιρεί τους λογαριασμούς Google και Samsung (προστασία κλοπής). Ρυθμίσεις -> Λογαριασμοί -> Λογαριασμός Samsung account -> Πάτα το email που εμφανίζεται -> άνοιξε το μενού ΠΕΡΙΣ. πάνω δεξιά -> Αφαίρ. λογαριασμού. Πιθανώς να σου ζητήσει password, οπότε πρέπει να το βρείς.

Την επόμενη φορά που πάς να αγοράσεις android κινητό ποτέ μη δέχεσαι συσκευή που έχει γίνει reset, πήγαινε πάντα μέσα στο μενού λογαριασμοί και επιβεβαίωσε πρώτα ότι έχουν αφαιρεθεί όλοι πριν γίνει reset. Σε περίπτωση που έχει γίνει ήδη reset, πρέπει πριν ολοκληρώσεις τη συναλλαγή να "στήσεις" το τηλέφωνο με λογαριασμό σου ενώ έχεις σύνδεση δικτύου και να βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχουν άλλοι λογαριασμοί συνδεδεμένοι στη συσκευή.

Γεια σας ρε παλικάρια! Μια ερώτηση εκ μέρους ενός φίλου. Δυστυχώς ήταν άτυχος και έσπασε η οθόνη από ατύχημα . Έχουμε καμία ιδέα για το που μπορεί να το επισκευάσει (Αθήνα κατά προτίμηση) ή αν μπορεί να πάρει κάποιο γνήσιο ανταλλακτικό; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε γνωμη

Φιλε αν εισαι Χιο εχει ανοιξει I Repair. Επισης υπαρχει και 2η επιλογη. Στειλε μνμ να σου πω...

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 2 weeks later...

Εντάξει πραγματικά ίσως είναι ανορθόδοξο αλλά βρήκα πολύ χρήσιμες τις οδηγίες για λήψη φωτογραφιών από την apple για το iphone.

Η κάμερα της συσκευής είναι απίστευτη. Δοκιμάστε και φίλτρα μέσω της δωρεάν εφαρμογής snapseed και θα μείνετε άναυδοι

υγ. δεν ήξερα καν οτι το κινητό είχε lock focus. Δοκιμάστε να παίξετε

TO CALL OR NOT TO CALL??

• 1 month later...

Παίδες, το κινητό είχε μια πτώση και μετά από ημέρες πρόσεξα πως απο την πτώση και μετά, όταν τραβάω φωτογραφίες εμφανίζονται κάποια έντονα μαύρα σημάδια στην εικόνα. Το τζαμάκι δεν δειχνει να είναι χαραγμένο/χτυπημένο αλλά δεν παίρνω και όρκο. Ίσως να είναι σε πολύ μικρά σημεία και δεν τα πιάνει το μάτι μου. Τράβηξα ένα printscreen γιατί φαίνεται και σε αυτό πριν τραβηξω φωτό σε άσπρο φόντο για να τα δειτε. Τα εμφανίζει μόνο στην μία μεριά. (Στη προκείμενη φωτό στο πανω μερος)

Τι λέτε να είναι?

Σκουπιδάκια στο φακό ή κάνας αισθητήρας?

Όταν ζουμάρω, φεύγουν από την εικόνα προς τα έξω και δεν φαίνονται.

http://i63.tinypic.com/2rm8abq.jpg

Edited by ALXGS

Να συμπληρώσω πως το κινητό δεν έπεσε στο πατωμα. Έπεσε από το χέρι μου πάνω σε ξύλινο τραπέζι φορώντας μάλιστα σκληρή πλαστική θήκη. Δηλαδή απόσταση πτώσης 30cm περίπου

• 2 weeks later...
Ωραίο νέο... γιατι πραγματικά το εχω βολευτεί παρα πολυ το τηλέφωνο. Δεν έχει πει ποτέ όχι σε όσα του ζητάω και πραγματικά τρέχει τα πάντα απροβλημάτιστα. Έχει οθονάρα, έχει καλή κάμερα και καλό ήχο. Μου μπήκε μια ιδέα για αλλαγή προ ημερών που μου χαλασε η κάμερα, αλλά από τη στιγμή που επισκευάστηκε δια μέσω εγγύησης, ξεχνάω όποια ιδέα είχα για αλλαγή. Ένα χρονάκο ακόμα με πάει άνετα. Αν πάρει μάλιστα και την Ν, τότε μη με πάει και 2 χρόνια ακόμα! :D Μια μπαταρία αλλαγή του χρόνου κι είμαστε κούκλοι! :)

• 4 weeks later...

Ξεκίνησε ήδη η διανομή του Android 7 στα S5 Neo στον Καναδά...

Καλώς να μας έλθει κι εμάς... ;)

https://www.sammobile.com/2017/08/28/galaxy-s5-neo-android-7-0-nougat-update-rolling-now/

May The Force Be With You...

Very good news!!!! Θα φρεσκαριστεί το κινητάκι οπότε το κρατάμε ενα χρόνο ακόμα σίγουρα!

• 1 month later...

ασχημα νεα στο https://www.sammobile.com/2017/08/28/galaxy-s5-neo-android-7-0-nougat-update-rolling-now/

τελευταιο comment λεει : Hello. in Europe specifically in the Czech Republic, I have just received an official statement from samsung support for the s5 neo update to android nougat will not be available

:blink:

Δε νομίζω ρε συ! Αφού είπαν πως θα πάει σε όλους... τι μόνο στους Καναδούς θα την δώσουν? Εξάλλου πρόβλημα δεν υπαρχει διότι από hardware τουλάχιστον έχει το ίδιο με το καινούριο J5 που βγαίνει με την 7.

• 2 weeks later...

Γειά σας μάγκες. Έχω το S5 Neo εδώ και 2 χρόνια και πιστεύω ηρθε ο καιρός για αλλαγή μπαταρίας. Εχει αλλάξει άλλος κανείς; Η αυθεντική απο αντιπροσωπεία της Samsung είναι του κανονικού S5! Δεν θα υπάρχει πρόβλημα σε απόδοση κλπ. Σωστά;

Επίσης ποιο κινητο θα προτείνατε για διάδοχο; Σκέφτομαι για S7...