ferongr Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Οι μπαταρίες είναι οι ίδιες σε τεχνικά χαρακτηριστικά, απλά αλλάζει ένα πλαστικό δοντάκι στο κάτω μέρος της μπαταρίας που πρέπει να το φάς. Που βρήκες αυθεντική μπαταρία για S5 και πόσο; Ψάχνω και εγώ για το δικό μου αλλά όλες από τα Skroutzoμάγαζα είναι καραμπινάτες μαϊμού και τις γύρισα πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 ωχ... αλήθεια φίλε; Φεύγει εύκολα; μην κάνω καμία ζημιά. Από μαγαζί service της samsung. Κοστίζει 25 euro. Λογικά θα ειναι η αυθεντική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferongr Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Αν δεις τη μπαταρία του Neo θα δείς ότι έχει ένα μικρό δοντάκι κάτω δεξιά γωνία που προεξέχει. Στο S5 το δοντάκι είναι πιο αριστερά λίγο. Είτε με κοπτάκι είτε με μαχαίρι το τρώς λίγο, δεν είναι θέμα. Τουλάχιστον αυτό έπρεπε να κάνω για μια μαϊμού μπαταρία που μου έφεραν (την οποία την έστειλα πίσω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ναι. Πολλή ψευτιά σε αυτά. Γι'αυτο και οι χαμηλες τιμές μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Μονο απο Samsung μπορεις να εισαι σιγουρος οτι ειναι αυθεντικη η μπαταρια. Απο σκρουτζ ειχα παρει απο αξιολογο μαγαζι για S6 Edge Plus. Πηρα τηλ και μου εγγυηθηκαν οτι ειναι αυθεντικη... Δεν ηταν.... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Ε ναι! Κοστιζει κατι παραπανω. Αλλα δεν πειράζει. Απο το να ταλαιπωρούμαστε. Μεινατε ευχαριστημενοι από το τηλέφωνο παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Μεινατε ευχαριστημενοι από το τηλέφωνο παιδιά; Απόλυτα :happy: Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Για μπαταρία μου είχαν πει τελευταία στον Κωτσόβολο πως φέρνουν αυθεντική με παραγγελία (τιμή δε γνωρίζω) Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Τι έγινε με το update βρε παιδιά? Κολλήσαμε στον Καναδά? :mad: Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Παιδια μια ερώτηση. Οταν τραβαω βίντεο ή ηχογραφω οποιαδήποτε επαφή με το τηλέφωνο ακούγεται απίστευτα δυνατά στην αναπαραγωγή. Η παραμικρή μετακίνηση των δαχτυλων μου στο κινητο παραγει εντονο θορυβο.Οταν ακουμπάω την οθόνη για να ζουμαρω ακούγεται δυνατο τακ τουκ λες και το μικρόφωνο ακουμπάει στα τοιχώματα του κινητού και ενισχύει ολους τους θόρυβους. Το πηγα σερβις(εντος εγγύησης) .... μου αλαξαν μικρόφωνο.... καμια αλαγη. Ας μου πει κάποιος αν συμβαίνει γενικα στα S5neo η αν είμαι υπερβολικός ωστε να το ξαναπαω σέρβις όσο είμαι ακόμα εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Τι έγινε με το update βρε παιδιά? Κολλήσαμε στον Καναδά? :mad: Οι χρήστες που την έκαναν μιλάνε για μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας :worry: οπότε, ίσως έχει σταματήσει η διάθεση μέχρι να βρουν λύση. Αν δεν βρουν, πιθανότατα θα μείνουμε στην 6. Εγώ αν δεν λυθούν τα θέματα με την μπαταρία, δεν θα την κάνω ακόμα κι αν έρθει. Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Ρε παίδες....όταν με καλεί κάποιος βγαινει η φωτό του ως μικρό κυκλάκι κι οχι όπ ς πριν που έπιανε τη μισή οθόνη. Ξέρει κανείς γιατί έγινε αυτό? Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Έχει βάλει κανείς custom rom στο τηλέφωνο? Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferongr Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Οι custom ROM έχουνε αρκετά προβλήματα με την τηλεφωνία και τον ήχο γενικά. Προσωπικά θέλω το κινητό μου να είναι αξιόπιστο οπότε δεν το έχω πειράξει, μόνο root και Xposed έχω περάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 (edited) Οι custom ROM έχουνε αρκετά προβλήματα με την τηλεφωνία και τον ήχο γενικά. Προσωπικά θέλω το κινητό μου να είναι αξιόπιστο οπότε δεν το έχω πειράξει, μόνο root και Xposed έχω περάσει. To xposed τι είναι? Για δώσε καμιά πληροφορία! To root είναι εύκολο? Edited April 20, 2018 by ALXGS Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Βγηκε καινουργια αναβαθμιση ασφαλειας 175mb . Και κατι αλλο σχετικα με μια αναρτηση που εκανα λιγο πιο πανω. Για το μικροφωνω που ειχα θεμα (ηχογραφουσε χαμηλα και η επαφη με το κινητο ακουγοταν σαν γδουπος δυνατος) και αφου το πηγα σερβις και εμεινα 1 μηνα χωρις κινητο και αφου μου αντικατεστησαν το μικροφωνω και δεν εγινε απολυτος τιποτα βρεθηκε μετα απο καιρο η λυση. Πηρα συνδετηρα και τον εβαλα στην τρυπουλα του μικροφονου με τροπο.....ως δια μαγειας το προβλημμα λυθηκε .( Τα συγχαρητηρια μου στο σερβις ) αυτα σε περιπτωση που καποιος εχει το ιδιο θεμα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Σήμερα ήρθε στο δικό μου η ενημέρωση ασφαλείας. Μάλλον παίζει ρόλο η χώρα κατασκευής. Πάντως μπράβο που μετά από 3+ χρόνια μοντέλο, το προσέχουν στο θέμα ασφάλειας! Αντέχει πάντως ακόμα παρά τις καταιγιστικές αναβαθμίσεις των εφαρμογών που και περισσότερο χώρο θέλουν, αλλά και περισσότερους πόρους (αφού κάποιες γίνονται πιο βαριές/απαιτητικές) από επεξεργαστική ισχύ και RAM. Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 (edited) ...Πάντως μπράβο που μετά από 3+ χρόνια μοντέλο, το προσέχουν ... Ηταν πράγματι μία ευχάριστη έκπληξη... Edited November 12, 2018 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 εχει περασει κανεις σας custom firmware. καποια καλη προταση ; αρχισε η μνημη να γεμιζει γρηγορα και εχει γινει αργο .... αυτες που βλεπω να παιζουν πολυ ειναι LineageOS 16.0 και Zapryanovv ROM [v2.1] .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjokeris Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Εχω περάσει εδώ και 3 μηνες lineage16.Σε γενικές γραμμές είναι ΟΚ.Πολύ πιο γρηγορο από πριν και περισσότερος χώρος.Μιας και εισαι ακόμα σε μαμα εκδοση,μπορεις να τρεξεις Antutu να μου πεις τι score βγαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 34.400 score ......η lineage δεν έχει κανένα πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjokeris Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Το μονο ενοχλητικο ειναι οτι οταν εχω το hands free δεν ακουγεται ηχος απο το τηλέφωνο παρα μονο απο τα ακουστικά.Βεβαια βρικα τροπο να το παρακάμψω με μια εφορμογη αυτο και ειναι ΟΚ.Οχι,καποιο μεγαλο προβλημα δεν μπορω να θυμηθω αυτην την στιγμή.Καποιες ελάχιστες φορες με την εφαρμογη μνμ που χρησιμοποιω δεν ενεργοποει το SEND αλλα παρα πολύ σπάνια.1-2 φορες δεν μπορουσα να απαντησω,δεν δεχοταν το slide.Σκεψου ομως ότι αυτο συνεβει σε 3 μηνες 1-2 φορες λαμβανοντας 10-20 κλησεις την ημέρα.Το θετικο ειναι οτι στο ANTUTU εχει σκορ...71500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Μεγαλη διαφορά.....θα το σκεφτώ να την περασω.....φαντασου τοσο καιρο ουτε root δε το εκανα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Να ρωτήσω....πόσο internal storage εχεις ; εγω απο τα 16 gb εχω free 4 gb. Το lineage σου επιτρεπει να κανεις την sd internal storage ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjokeris Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Στις ρυθμισεις μου λεει οτι το συστημα πιανει 4,6gb + οι εφαρμογες της google...ξερω εγω...υποθέτω 2-3gb ακομα.Το ES Explorer μου λεει "Internal storage 10,90gb". Εχει 2 επιλογες> διαμορφωση και διαμορφωση ως εσωτερική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts