Jump to content

Samsung Galaxy S5 Neo

spiros1314
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά αν το πάρω από Bρετανικό ebay θα έχει Ελληνικό μενού;

Δεν νομίζω ότι υπάρχει Ευρωπαϊκή Rom χωρίς ελληνική γλώσσα. Τις έχουν όλες μέσα. Έχω δει πολλά Sammy από διάφορες αντιπροσωπείες και είχαν όλα ελληνική γλώσσα μέσα.

• Απαντήσεις 479
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Καλησπέρα στο τοπικ.

Επειδή πούλησα το παλιό μου κινητό πριν λίγες μέρες και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω αυτό μπορείτε σας παρακαλώ πολύ όσοι το έχετε να μου λύσετε κάποιες απορίες που έχω?

01. Θα το προτείνατε σε έναν άλλο με βάση τη χρήση και την εμπειρία σας?

Αν ναι γιατί? Αν όχι γιατί?

02. Θα πάρει το android 7? Αν ναι θα είναι το τελευταίο android που θα πάρει?

Δηλαδή το android 8 δεν παίζει να το πάρει?

03. Γίνετε ρουτ εύκολα? Αν το κάνεις ρουτ χάνεις την εγγύηση γιατί γράφει το knox counter?

04. Από ποιο σκρουτζομαγαζο θα μου προτείνατε να το αγοράσω και γιατί?

05. Σε σχέση με το galaxy s4 ή το s5 το κανονικό έχει μεγάλες διαφορές?

Αν ναι ποιες?

06. Από φωτός και βίντεο τι λέει? Υποστηρίζει τα νέα πρότυπα και μέχρι τι αναλύσεις σηκώνει?

Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για το χρόνο και τις απαντήσεις σας και σας ζητώ συγνώμη προκαταβολικά για το καταιγισμό των ερωτήσεων.

Καλησπέρα στο τοπικ.

Επειδή πούλησα το παλιό μου κινητό πριν λίγες μέρες και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω αυτό μπορείτε σας παρακαλώ πολύ όσοι το έχετε να μου λύσετε κάποιες απορίες που έχω?

01. Θα το προτείνατε σε έναν άλλο με βάση τη χρήση και την εμπειρία σας?

Αν ναι γιατί? Αν όχι γιατί?

ΝΑΙ

02. Θα πάρει το android 7? Αν ναι θα είναι το τελευταίο android που θα πάρει?

Δηλαδή το android 8 δεν παίζει να το πάρει?

ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΧΙ

03. Γίνετε ρουτ εύκολα? Αν το κάνεις ρουτ χάνεις την εγγύηση γιατί γράφει το knox counter?

ΔΕΝ ΞΕΡΩ - ΝΑΙ

04. Από ποιο σκρουτζομαγαζο θα μου προτείνατε να το αγοράσω και γιατί?

ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΙΜΗΣ

05. Σε σχέση με το galaxy s4 ή το s5 το κανονικό έχει μεγάλες διαφορές?

Αν ναι ποιες?

ΑΠΟ ΤΟ S4 ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΑΠΟ ΤΟ S5 ΚΑΠΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΠΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

06. Από φωτός και βίντεο τι λέει? Υποστηρίζει τα νέα πρότυπα και μέχρι τι αναλύσεις σηκώνει?

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για το χρόνο και τις απαντήσεις σας και σας ζητώ συγνώμη προκαταβολικά για το καταιγισμό των ερωτήσεων.

Σορυ αλλα τωρα δεν ειχα χρονο για αναλυση.

Oneplus5 8/128 Android 10

Μα η ερωτηση δεν πηγαινε μονο σε εσενα αλλα σε ολο το τοπικ και οποιος εχει όρεξη απανταει.

Οποιος εχει ορεξη λοιπον να αναλυσει τις απαντησεις του ας το κανει.

02. Δηλαδη μονο το android 6 θα παρει και τελος δεν προκειτε να παρει νεοτερη εκδοση android παρολο που το κινητο δεν ειναι ουτε 1 χρονου και απ' οτι ξερω η google εχει πει οτι θα υποστηριζει κινητα μεχρι και 2-3 ετων.

Koίτα... βγήκε με 5.1. Πάνω στο χρόνο πήρε την 6. Για 7 απ' ό,τι φαίνεται, δύσκολα (πόσο μάλλον για 8) Ακούστηκε ότι την 7 θα την πάρουν μέχρι τα S6. Σε παλιότερα, δεν θα δοθεί, εκτός κι αν η Samsung το αποφασίσει διαφορετικά, λόγω που το συγκεκριμένο τηλέφωνο φοράει 8πύρηνο 64μπιτο επεξεργαστή δικό της.

Όσο για αν θα το πρότεινα που είπα ένα απλό ναι χτες, σου λέω και πάλι, ναι θα το πρότεινα γιατί δουλεύει στρωτά χωρίς κολλήματα κρασαρίσματα, έχει καταπληκτική οθόνη η οποία δουλεύει και με γάντια, η φωτογραφία και το video είναι σε υψηλά επίπεδα και η μπαταρία είναι αρκετά δυνατή που όσο και να το λιώσεις, τη μέρα στη βγάζει.

Έχει καλό gps που συνήθως τα περισσότερα τηλέφωνα πάσχουν σε αυτό το τομέα, έχει καλό ήχο με ακουστικά (αν και θα τον ήθελα λίγο δυνατότερο)

Γενικώς στα λεφτά που πωλείται πλέον, αξίζει. (ωπ... μόλις είδα πως ανέβηκε η τιμή του. Κάποια στιγμή είχε πάει 250€. Τώρα ξεκινά από 278)

Δηλαδη ουτε το απλο s5 θα παρει την android 7?

Αυτό ειδικά κι αν δεν την πάρει! Αυτό έχει πάρει ήδη 2 λειτουργικά. Ξεκίνησε με kitkat, πήρε lollipop, πήρε και marshmallow. Για Nougat δεν το νομίζω δηλαδή καθώς η επίσημη Samsung είπε πως μέχρι S6 θα δώσει ( εκτός κι αν το αλλάξουν αργότερα όπως έκαναν με το J5 που είναι middle range τηλ και του έδωσαν την 6. (Που ειλικρινά δεν το περίμενα από την μία αλλά από την άλλη μάλλον την έδωσαν επειδή υπήρχε και το J5 του 2016.

Αν εχει παει τοσο η τιμη του φιλε adais ουτε να το σκεφτεσαι. Τρεχεις για Galaxy A5 (2016)

EDIT: 277€ το S5 neo...;;;!!! :eek:

Αισχος! Εγω το πηρα 250 πριν μηνες! Βουρ για Α5 φιλαρακι! Κινηταρα, θα παρει και 7.0 Nougat και ειναι και φθηνοτερο πλεον! ;)

Edited by ikgamsu

Σε ευχαριστω πολυ για την προταση φιλε αλλα δυστυχως εχω ενα κολλημα με τα κινητα που παιρνω θελω να μπορω να αλλαξω μπαταρια χωρις να πρεπει να το παω πισω στην εταιρια και το a5 που λες ειναι απο αυτα που δεν μπορεις να αλλαξεις την μπαταρια τους.

Και νομιζω σε σχεση το s5 neo με το a5 το s5neo ειναι πολυ καλυτερο στα τεχνικα χαρακτηριστηκα του.

To s5neo εχει gorilla glass 4?

Επιτρεπεται να βαλω ενα λινκ απο το gsmarena που συγκρινει αυτα τα δυο κινητα?

Edited by adais

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Μετά από 2-3 χρόνια με το S3 Neo, πήρα σήμερα το S5 Neo.

Φοράει από τη μαμά του 6.0.1.

Σχεδόν όλα τα προγράμματά μου εγκαταστάθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα... Ολα καλά...

Με την SD card τι παίζει?

Από τις εφαρμογές που έβαλα, όταν έκανα browse για να να δηλώσω storage directory, βλέπουν μόνο την εσωτερική και όχι την SD.

Την SD μου τη βλέπουν ΜΟΝΟ οι μαμίσιες εφαρμογές (Camera, File Manager κλπ)

(Πχ το πρόγραμμα που έβαλα για να καταγράφω τις συνομιλίες θέλω να γράφει στην SD και όχι στην internal)

Edited by Yoda
May The Force Be With You...

Από το Lollipop και μετά άλλαξαν τα permissions για την πρόσβαση εφαρμογών sτην κάρτα μνήμης, πρέπει να έχει η εφαρμογή προγραμματιστεί για να ζητάει το permission.

Από το Lollipop και μετά άλλαξαν τα permissions για την πρόσβαση εφαρμογών sτην κάρτα μνήμης, πρέπει να έχει η εφαρμογή προγραμματιστεί για να ζητάει το permission.

Κάτι τέτοιο φοβόμουν κι εγώ... :(

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση...

https://vid.me/aO9S

Στην ουσία κάτι τέτοιο θα σου βγάλει να κάνεις μία εφαρμογή που θέλει να γράψει στην κάρτα μνήμης.

Κάθε φορά που το ανάβω μου βγάζει μήνυμα να δω αν είναι κλειστό το καπάκι της μπαταρίας...

Το καπάκι είναι ΣΙΓΟΥΡΑ καλά κλεισμένο... Είναι φυσιολογικό αυτό το μήνυμα? Πως το "ξεφορτωνόμαστε"?

Ναι. Δεν έχει αισθητήρα στο καπάκι, απλά το βγάζει για να μην τύχει να βραχεί το κινητό ενώ είναι ένα κλιπς από το καπάκι ανοικτό. Προσωπικά δεν με έχει ενδιαφέρει να το βγάλω καθώς δεν επανεκκινώ το κινητό συχνά.

Ναι. Δεν έχει αισθητήρα στο καπάκι, απλά το βγάζει για να μην τύχει να βραχεί το κινητό ενώ είναι ένα κλιπς από το καπάκι ανοικτό. Προσωπικά δεν με έχει ενδιαφέρει να το βγάλω καθώς δεν επανεκκινώ το κινητό συχνά.

Χαχα.. σε ευχαριστώ... τρόμαξα άδικα...

Να σου πω την αλήθεια, επειδή το κινητό το πήρα μόλις χθες, σκέφτηκα ότι είχε ελάττωμα το καπάκι ή ο αισθητήρας

----- Προσθήκη -----

Θέλω να πάρω μία μεγαλύτερη μπαταρία για το κινητό (από ebay) και θα ήθελα να ξέρω:

Η μπαταρία του S5 Neo είναι η ίδια με του S5 ή πρέπει να προσέξω να γράφει οπωσδήποτε Neo?

Edited by Yoda
Προσθήκη ερώτησης

• 2 weeks later...

Εχει τυχει σε κανεναν οταν πηγαινει απο το μενου ρυθμίσεις -> themes να τους βγαζει το μυνημα "αναγκαστηκο κλεισιμο"?

Το κανει στο s5 neo ενος φιλου μου ακομα και με το που ανοιξει το κινητο του.

Αυτος μου ειχε πει κατι οτι θελει να πληρωσεις καποια υπηρεσια κ.τ.λ. για να δουλεψει αλλα μου ακουγεται λιγο κουλο.

Θέλω να πάρω μία μεγαλύτερη μπαταρία για το κινητό (από ebay) και θα ήθελα να ξέρω:

Η μπαταρία του S5 Neo είναι η ίδια με του S5 ή πρέπει να προσέξω να γράφει οπωσδήποτε Neo?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μπαταρία από την εργοστασιακή. Στο Ebay πουλάνε σαβούρες αμφίβολης ασφάλειας και σίγουρα μικρότερης χωρητικότητας, πολλές φορές και χωρίς κεραία NFC. Καλύτερα αγόρασε αυθεντική μπαταρία δεύτερη να έχεις, προσοχή να μην την πάρεις από κανένα σκρουτζομάγαζο χύμα καθώς κυκλοφορούν πολλές μαϊμούδες.

Εχει τυχει σε κανεναν οταν πηγαινει απο το μενου ρυθμίσεις -> themes να τους βγαζει το μυνημα "αναγκαστηκο κλεισιμο"?

Το κανει στο s5 neo ενος φιλου μου ακομα και με το που ανοιξει το κινητο του.

Αυτος μου ειχε πει κατι οτι θελει να πληρωσεις καποια υπηρεσια κ.τ.λ. για να δουλεψει αλλα μου ακουγεται λιγο κουλο.

Όχι, κανονικά δουλέυουν τα Themes σε εμένα, αλλά δεν πρέπει να έχεις απενεργοποιήσει την εφαρμογή Galaxy Apps.

...πολλές φορές και χωρίς κεραία NFC...

Δεν ήξερα οτι η NFC είναι στη μπαταρία :shock:

Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή...

Δεν ήξερα οτι η NFC είναι στη μπαταρία :shock:

Ναι, είναι ένα λεπτό τετράγωνο εξόγκωμα που είναι στο 50% της εξωτερικής πλευράς της μπαταρίας, στο πάνω μέρος.

Ναι, είναι ένα λεπτό τετράγωνο εξόγκωμα που είναι στο 50% της εξωτερικής πλευράς της μπαταρίας, στο πάνω μέρος.

Είχα δει αυτήν: http://www.ebay.com/itm/3100-mAh-JuBaTec-battery-for-Samsung-SM-G903F-Galaxy-S5-neo-with-NFC-EB-BG900BBC-/182343230085?hash=item2a7480e285:g:FRMAAOSwB09YGeTN

από Γερμανία.

Λέει ότι έχει NFC... Αλλά πάλι... όπως είπες, ποιος εγγυάται τη χωρητικότητα....

• 1 month later...
Παιδιά καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Πριν απο μερικές μέρες αγόρασα το Samsung Galaxy S5 Neo. Δοκίμασα σήμερα να στείλω MMS αλλά πήρα το μνμ πως η αποστολή του μηνυματος θα γίνει οταν η υπηρεσία γίνει διαθέσιμη. Εχω cosmocarta, έχω ενεργοποιημένο mobile data και 450 MB υπολοιπο,τσεκάρισα τις ρυθμίσεις για στo access point names και είναι σωστές, εκανα reset to defaults τα access point names(cosmote wireless internet και cosmote mms, εκανα επανακινήσεις του κινητου και δοκίμασα διάφορες αλχημείες που βρήκα στο internet οπως να βάλω το κινητο σε airplane mode,να δοκιμάσω να στείλω το mms,μετα απενεργοποιησω το airplane mode και να ξαναδοκιμασω να στειλω το mms..τιποτα δε δουλεψε...επιπλέον έστειλα και mms στο 1330 αλλα δεν πηρα ποτε απαντηση. Η αποστολη sms και σερφαρισμα σε ιντερνετ μέσω cosmote γινεται κανονικά...Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Τελικά βρήκα τι έφταιγε,έπρεπε να στείλω MMS στο 1333 και οχι στο 1330 οπως ειχα κανει...μολις το εκανα αυτο μεσα σε δευτερολεπτα μου έστειλαν configuration message για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας..το εγκατέστησα και ολα οκ. Και πάλι σας ευχαριστώ,Καλές Γιορτές να έχουμε!