ALXGS Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Eμένα μου έβγαλε τελικά 6 ώρες οθόνη με αρκετό facebook και chrome στο 10% η μπαταρία. Καλά είναι. Όμως έχω την εντύπωση πως το κινητό ζεσταίνεται λιγάκι τώρα σε σχέση με πριν. Όχι τίποτα το ενοχλητικό όμως. Το θετικό είναι πως αν δεν το χρησιμοποιείς δεν χαλάει μπαταρία όπως χαλούσε πριν. Όλη νύχτα χάνει 1% Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω. Η μπαταρία είναι μια έτσι μια αλλιώς. Σήμερα το έβγαλα από την φόρτιση το πρωί και το χρησιμοποιήσα ελάχιστα. Έκανα ένα τηλεφώνημα του ενός λεπτού και χρησιμοποίησα την οθόνη για 18 λεπτά περίπου (δεν σερφάριζα με δεδομένα ή wifi). Η μπαταρία κατέβηκε στο 90% και μου λέει εναπομείναντες ώρες 21:X Με την λόλιποπ κάτω από 34 ώρες υπόλοιπο ΠΟΤΕ! Για πείτε κανένας εντυπώσεις να δούμε! Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferongr Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Το μετρητής υπόλοιπου χρόνου χρήσης είναι πολύ ανακριβής ενώ πολλές φορές και ο μετρητής της μπαταρίας μπορεί να δείξει πλασματικά χαμηλή στάθμη μετά από έντονη χρήση (τηλέφωνο με χαμηλό σήμα πχ). Ο μόνος τρόπος να δείς την αυτονομία είναι να δεις το Screen on time αφού κοντεύσει να αδειάσει η μπαταρία και βλέποντας το ρυθμό εκφόρτισης κατά την αδράνεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Δεν μπορεί... κάτι παίζει εδώ. Υπόλοιπο μπαταρίας 26% Χρήση μπαταρίας για 1ημέρα 1ώρα 48λεπτά με μπαταρία Οθόνη 38% 2ωρες 45λεπτά Φωνητικές κλήσεις 9% 26 λεπτά Chrome 7% 32λεπτά Σε αναμονή 7% Υπηρεσίες google 7% Αδράνεια συσκευής 6% Λειτουργικό 5% Goal Live εφαρμογή 4% Σύστημα Android 3% Bluetooth 3% 1ημέρα 3ώρες WiFi 3% 1ημέρα 1ώρα Μessenger 2% 7λ Το bluetooth που μου το δείχνει μόνιμα ανοικτό, το δούλεψα μόνο για 1 ώρα το πολύ χτες το απόγευμα. (όχι δεν το είχα ξεχάσει ανοικτό) Το wifi επίσης, το είχα δουλέψει ούτε 5 ώρες συνολικά. Τα εικονίδια στη μπάρα ειδοποιήσεων βέβαια δεν ήταν αναμμένα, αλλά γιατί τα βλέπει ανοικτά? Γιατί μου τα δείχνει ενεργά καθόλη τη διάρκεια χρήσης όσο και η μπαταρία?:worry: Μήπως φταίει αυτό τελικά? Χτες το βράδυ στις 01:00 που κοιμήθηκα, το άφησα με μπαταρία 44% ενώ έχω κλείσει όλες τις εφαρμογές. Το πρωϊ στις 6:30 (μετά από 5μιση ώρες δηλαδή) που σηκώθηκα είχα 36% Έφαγε 8% μπαταρία μέσα σε 5μιση ώρες σε αναμονή! :wacko: Δεν είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά. Κάτι τρώει την μπαταρία! Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Χμμμ.... μίλησα με ένα samsung service και μου είπαν πως αυτό που συμβαίνει με το bluetooth & wifi είναι πρόβλημα από μη σωστό πέρασμα της αναβάθμισης. Μου είπαν να το πάω από κει και σε 20' θα μου το έχουν έτοιμο. Θα μου ξαναπεράσουν την Rom δηλαδή. Μακάρι να είναι αυτό δηλαδή γιατί όλοι λένε για καλύτερη αυτονομία μπαταρίας και εγώ βλέπω πολύ χειρότερη.:wacko: Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 (edited) Το λοιπόν... πήγα στη Samsung και μου έβαλαν την τελευταία Rom από πάνω, αλλά τι γίνεται με την μπαταρία δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη πια, γιατί ... μου δώσανε καινούρια (επειδή λέει ήταν σε εγγύηση το τηλέφωνο και σε δυο μήνες έληγε η εγγύηση το παρελκόμενων, μου την άλλαξαν:X:happy:) Είμαι με πρώτη φόρτιση στις 20ω και 41λ χρήση (με μεσολάβιση νύχτας) Οθόνη 37% 1ω και 41λ Chrome 12% 32λ Σε αναμονή 11% Αδράνεια 10% Σύστημα Android 6%; Ένα παιχνιδάκι (bubble breaker) 6% 13λ Φωνητικές κλήσεις 5% 7λ Facebook 13λ Λειτουργικό android 4% 7λ Τις τελευταίες 10 ώρες έχω ανοιχτό το WiFi και δεν το αναφέρει καν Το υπόλοιπο της μπαταρίας μου είναι 74% :X Edited July 16, 2016 by ALXGS Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferongr Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Μια χαρά τώρα, πιθανώς ή έγινε πρόβλημα κατα την αναβάθμιση (συμβαίνει, προσωπικά περνάω αναβαθμίσεις με ODIN και δεν έχω θέμα) ή η μπαταρία είχε πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 (edited) Η μπαταρία δεν πιστεύω να είχε πρόβλημα, γιατί αυτό έγινε από τη μία μέρα στην άλλη. Άμεσα διαπίστωσα μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας, κόντρα στα λεγόμενα άλλων που μιλούσαν για λιγότερη... και σκεφτόμουν ότι λέγανε μλκίες :p Μετά από καμιά βδομάδα όμως πρόσεξα αυτό με το wifi και bluetooth στη κατανάλωση μπαταρίας που τα έδειχνε ενεργά όσες ώρες ήταν ενεργό και το τηλέφωνο. Συγκεκριμένα το είδα την περασμένη Κυριακή που ταξίδευα με λεωφορείο για 4,5 ώρες. Ήμουν με 100% όταν μπήκα στο λεωφορείο (μόλις το είχα βγάλει από τη φόρτιση) και βγήκα με 20% :X Σε όλη τη διαδρομή άκουγα μουσική και σερφάριζα κάπου τις 3 ώρες. Με 3,5ώρες οθόνη με πήγε 20% που σε άλλα ταξίδια με παρόμοια χρήση ούτε στο 50% δεν πήγαινε! Μιλάμε μέσα σε 5 ώρες είχα αδειάσει σχεδόν την μπαταρία! :X Αισίως είμαι στην 1 ημέρα και 4 ώρες, με οθόνη 3 ώρες κι είμαι με 55% :D Edited July 16, 2016 by ALXGS Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Tελικώς έβγαλε 2 ημέρες όταν έφτασε στο 20% με την πρώτη φόρτιση η καινούρια μπαταρία και 4,5ώρες οθόνης με αρκετό FB και Chrome όπως και σχεδόν μόνιμα ανοιχτό wifi αφού ήταν ΣΚ και ήμουν σπίτι. Κάτι άλλο... με την Marshmallow βλέπω πως το κινητό ζεσταίνεται αρκετά όταν σερφάρεις (και γενικώς όταν το χρησιμοποιείς) Περισσότερο απ' ό,τι με την Lollipop. Δεν νομίζω να συμβαίνει μόνο σε μένα ε? :confused: Α... και αυτό που έλεγα ότι το κινητό είναι Ισπανίας (έτσι έλεγε εκείνος ο οδηγός που έβαζες το IMEI και σου έλεγε για ποια χώρα προοριζόταν το κινητό), μπαρούφα ήταν. Στη Samsung μου είπαν πως ήταν για την αγορά της Σλοβενίας (ή Σλοβακίας δεν θυμάμαι καλά) Πάντως Ισπανίας, δεν ήταν.:wacko: Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Ρε σεις, στην Marshmallow δεν μπορώ να βρω τους προεγκατεστημένους ήχους που έχει για ειδοποιήσεις κλήσεις κτλ? Ξέρει κανείς που πάω. (μόνο αυτά που έχω αποθηκευμένα εγώ έχει) Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Ρε σεις, στην Marshmallow δεν μπορώ να βρω τους προεγκατεστημένους ήχους που έχει για ειδοποιήσεις κλήσεις κτλ? Ξέρει κανείς που πάω. (μόνο αυτά που έχω αποθηκευμένα εγώ έχει) Μπορεί να είναι κάπου που να μην έχεις πρόσβαση χωρίς root. Αν θες απλά να αλλάξεις ήχο ειδοποίησης σε κάτι τότε άλλαξε τον με τον γνωστό τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Nαι μάλλον αυτό παίζει, εκτός κι αν κάποιοι που βλέπω στις ρυθμίσεις, είναι προεγκατεστημένοι ήχοι κάποιας εφαρμογής κι όχι της marshmallow. Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Γεια σας, μιας και βλέπω πολλοί και γράφετε για μπαταρία. Εγώ έκανα αναβάθμιση πρόσφατα. Με όλες τις εφαρμογές (facebook, twitter, viber, messenger καιρός και μερικές άλλες όπως τράπεζες tunein κλπ έχω καταφέρει να χτυπήσω maximum 34 ώρες. Με wifi ανοικτό και περιστασιακά mobile data. Απενεργοποίησα απλά το auto brightness και προσαρμόζω όσο το θέλω εγώ και έβαλα black background παντού όπως οι συμβουλές εδώ: https://www.androidpit.com/how-to-save-battery-life Σημ. Η μπαταρία καλιμπράρεται μετά από 2-3 μέρες μετά από εγκαταστάσεις εφαρμογών και η αυτονομία αυξάνεται. μια ερώτηση αν μπορείτε. μου έσπασε ο φορτιστής και θέλω ένα καινούριο καλώδιο δε θέλω όμως να είναι μούφα γιατί την έχω πατήσει στο παρελθόν. Αυτά τα bulk είναι αξιόπιστα; Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kehmemo Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Καλησπέρα στην παρέα μια γρήγορη ερώτηση : Πως μπορώ να κάνω αυτόματη επανάκληση μιας κλήσης που δεν πήρα απάντηση ή είναι κατειλειμένος ο αποδέκτης της κλήσης ? Στο S3 Neo που είχα πρίν δούλευε αλλά τώρα δεν μπορώ να βρώ αν ρυθμίζεται (5.1.1 έκδοση) Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 (edited) Παράξενο πρόβλημα. Όταν πάω να δω κάποιο βίντεο που έχω τραβήξει μέσα από την εφαρμογή της Συλλογής του τηλεφώνου, αντί για το επιλεγμένο βίντεο μου παίζει ένα βίντεοκλιπ από ένα συγκεκριμένο τραγούδι που έχω αποθηκευμένο στην microsd. Αν πάω από κάποιον file explorer (το ES έχω συγκεκριμένα) και επιλέξω το video, το παίζει κανονικά! Τι μπορεί να έγινε?:worry: (εννοείται έκανα επανεκκίνηση μήπως είχε συμβεί κάνα περίεργο και έστρωνε, αλλά δεν...) EDIT Tελικά φταίει ο ΜΧ player που είχα ως προεπιλογή να ανοίγει τα βίντεο της Συλλογής, ο οποίος μετά την τελευταία αναβάθμιση που του έκαναν, δημιουργούσε αυτό το bug. Είδα που το ανέφεραν κι άλλοι στα σχόλια της εφαρμογής στο play store. Προσωρινά του αφαίρεσα την προεπιλογή μέχρι να τον φτιάξουν. Edited August 18, 2016 by ALXGS Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) Επειδη σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμένο κινητο. Η ερωτηση απευθυνεται μονο σε οσους το εχουν. Ειναι ευχαριστημενοι απο το κινητο σαν δυνατοτητες και σαν λειτουργικο android 6? Λογικα μιας και ειναι κινητο του 2015 θα παρει το android 7 και λογικα και το 8 ετσι δεν ειναι? Κατα τ' αλλα ποιες οι εντυπωσεις τους γι' αυτο το κινητο? Αξιζει η αγορα του σε σχεση με το απλο samsung galaxy s5 ή οχι και γιατι? Σας ευχαριστω πολυ ολους προκαταβολικα για τις απαντησεις σας. Edited August 18, 2016 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferongr Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) S5 Neo σε σχέση με το S5: Συνολικά γρηγορότερο επεξεργαστή, καλύτερη κάμερα, αδιάβροχο χωρίς λαστιχένιες τάπες στις θύρες. Άμα θες Nougat πάρε συσκευή κυκλοφορίας μετά το Μάρτιο του 2016, που κυκλοφόρησε ήδη με Marshmallow, το S5 Neo ώς μη Flagship συσκευή πολύ πιθανό να μην πάρει αναβάθμιση. Το 8 θα έρθει H2 του 2017, άδικο να κάνεις σχέδια από τώρα. Επίσης δες και το A5 2016, λίγο πιο σύγχρονο με πιο premium σώμα, πιθανώς χειρότερη οθόνη στα σημεία. Προσωπικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την αποκρισιμότητα της συσκευής σε καθημερινή χρήση με Android M (με Lollipop ήταν δράμα) και η οθόνη είναι καταπληκτική, σχεδόν εφάμιλλη των τωρινών flagships. Edited August 19, 2016 by ferongr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HliasG13 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Εχω το τηλεφωνο απο τον Δεκεμβριο με 5.1.1 τωρα και θελω να το αναβαθμησω σε marshmallow αλλα δεν μου βγαζει το update ξερετε πως μπορω να το εγκαταστησω απο μονος μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferongr Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 http://updato.com/firmware-archive-select-model?record=8F47D50B3CC611E6815B0CC47A44B7B2 Πέρασε το με Odin (δες οδηγό για το πως να το κάνεις, αν και είναι πολύ απλό γενικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HliasG13 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Φιλε αυτό που έστειλες κάνει και για κυπρο; Και αν ναι εξήγησε μου πως να το εγκατάσταση ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 (edited) S5 Neo σε σχέση με το S5: Συνολικά γρηγορότερο επεξεργαστή, καλύτερη κάμερα, αδιάβροχο χωρίς λαστιχένιες τάπες στις θύρες. Άμα θες Nougat πάρε συσκευή κυκλοφορίας μετά το Μάρτιο του 2016, που κυκλοφόρησε ήδη με Marshmallow, το S5 Neo ώς μη Flagship συσκευή πολύ πιθανό να μην πάρει αναβάθμιση. Το 8 θα έρθει H2 του 2017, άδικο να κάνεις σχέδια από τώρα. Επίσης δες και το A5 2016, λίγο πιο σύγχρονο με πιο premium σώμα, πιθανώς χειρότερη οθόνη στα σημεία. Προσωπικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την αποκρισιμότητα της συσκευής σε καθημερινή χρήση με Android M (με Lollipop ήταν δράμα) και η οθόνη είναι καταπληκτική, σχεδόν εφάμιλλη των τωρινών flagships. Αρχικα να πω οτι θελω να μπορω να αλλαξω την μπαταρια. Πως ειναι δυνατον ενα μοντελο 2015 κινητο να μην παρει την εκδοση android 7 οταν αυτη βγει και να την παρει το απλο s5 που βγηκε το 2014? Edited August 20, 2016 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferongr Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Αρχικα να πω οτι θελω να μπορω να αλλαξω την μπαταρια. Πως ειναι δυνατον ενα μοντελο 2015 κινητο να μην παρει την εκδοση android 7 οταν αυτη βγει και να την παρει το απλο s5 που βγηκε το 2014? To S5 είναι μοντέλο flagship. Μακάρι να πάρει και το Neo 7 αλλά χλωμό το βλέπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Δεν είναι σίγουρο ότι το S5 θα πάρει την 7 εκτός και αν κάτι έχει αλλάξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Κανενα S5 δεν θα παρει Nougat. Ουτε το απλο, ουτε το Neo. Οπως και δεν θα την παρουν και πολλα αλλα κινητα (μην πω ολα) που βγηκαν το 2014. Το οτι το S5 Neo κυκλοφόρησε το 15 δε λεει τιποτα αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Περιττο να σου πω οτι διαφωνω καθετα σε οτι λες. Πιστευω απο την 10ετη πειρα μου με android κινητα οτι τουλαχιστον για μια 2ετια υποστηριζεται ενα κινητο μετα απο τα 2 χρονια το παραταει η εταιρια κατασκευης του ειδικα αν δεν ειναι flagship κινητο της εταιριας. Εδω εισαι και εδω ειμαι θα δεις που και το s5 neo αλλα εννοειτε και το απλο s5 θα παρουν την εκδοση android 7 οταν με το καλο αυτη βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts