Jump to content

Samsung Galaxy S5 Neo

spiros1314
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 479
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειμαι προσφατος κατοχος του S5 Neo και εχω το εξης προβλημα με την κάμερα.Συμβαίνει τόσο χωρους με χαμηλό φωτισμό αλλά πιό ενοχλητικο είναι ότι συμβαίνει και με την λειτουργία του φλας....και εξηγώ. Σε χώρο με πολύ χαμηλό φωτισμό πχ μπαρ,βαζω το φλας στο αυτόματο και βγάζω μια φωτογραφία.Εαν έχω "σημαδέψει" ένα σκοτεινό αντικείμενο,ή εάν γενικότερα το φως είναι πολύ χαμηλό,παρόλο που εχω το φλας στο AUTO,μου ρίχνει την ταχύτητα έκθεσης (shutter speed για τις DSLR) στο 1/17 !!! Το να κρατησεις σταθερό χέρι στο 1/17" είναι σχεδόν αδύνατο!!! Επικοινώνησα με την Samsung και με παρέπεμψαν στο service.Προσπαθησα να τους πώ ότι μάλλον είναι bug της καμερας αλλά επιμένουν για το service καθως όπως λένε δεν εχει ξανασυμβει.Βεβαια εγω νομιζω οτι δεν καταλαβαίνουν καν τι του περιγραφω (3 φορες) και τους εστειλα και φωτογραφίες.Το σκεφτομαι να περασω απο το σερβις αλλά θα ήθελα και μία επιβεβαίωση από καποιον.Εαν μπορεί κάποιος απο εσάς να μπει σε έναν χωρο χωρις φως πχ υπνοδωμάτιο βραδυ και να βγαλει μια φωτο ένα μαύρο ή τελοσπαντων σκουρο αντικείμενο.Εμένα το EXIF στις παραμέτρους της φωτογραφίας μου δείχνει ταχύτητα έκθεσης 1/17".Εαν βγάλω κάτι φωτινό στο σκοταδι πχ μια κολλα Α4 τότε είναι ΟΚ.Αλλα στο σκοταδι με σκουρα αντικείμενα είναι αστα να πάνε.Κανονικά απο την στιγμη που είναι ΟΝ το φλας θα έπρεπε να κλειδωνει την έκθεση στο 1/60" ή 1/40".

Θα μπορούσε κάποιος να το κάνει και να αναφερει την ταχυτητα έκθεσης? Αν τελικά με την χρήση φλας σε σκοτεινα μερη πεφτει στο 1/17 τότε είναι κακοσχεδιασμένo το κομμάτι της κάμερας.

Έκανα αρκετές δοκιμές σε σκοτεινό δωμάτιο φωτογραφίζοντας σκοτεινά θέματα. Σε όλες τις περιπτώσεις κλειδώνει στο 1/33. Μόνο το iso μου άλλαζε αναλόγως του θέματος.
Oneplus5 8/128 Android 10

Τελικά έχεις δίκιο αλλά εμένα μου το κάνει σε πιο φωτισμενους χώρους. Δηλαδή σε δωμάτιο με κανονικό φωτισμό και παρόλο που είναι στο αυτόματο το φλας κλειδώνει στο 1/17.

Πολύ μλκια και δεν το είχα προσέξει το bug παρόλο που είχα κουνημένες φωτογραφίες. Άρα είναι θέμα software της κάμερας. Μάλλον πρέπει να κοινοποιήσουμε στη Samsung μπας και το φτιάξουν σε καμία αναβάθμιση.

Τελικά έχεις δίκιο αλλά εμένα μου το κάνει σε πιο φωτισμενους χώρους. Δηλαδή σε δωμάτιο με κανονικό φωτισμό και παρόλο που είναι στο αυτόματο το φλας κλειδώνει στο 1/17.

Πολύ μλκια και δεν το είχα προσέξει το bug παρόλο που είχα κουνημένες φωτογραφίες. Άρα είναι θέμα software της κάμερας. Μάλλον πρέπει να κοινοποιήσουμε στη Samsung μπας και το φτιάξουν σε καμία αναβάθμιση.

Κατα τα αλλα δεν εχει ξανασυμβει...γι αυτο ειπα οτι δεν καταλάβαιναν τι τους έλεγα!!! Αν θες μπες στο support της samsung και στείλε τους ενα εμαιλ.Και πες τους ότι πριν 4 μερες τους ειχα ενοχλησει κι εγω για το ιδιο θεμα.Αν εμφανιστουν και 5-6 ακομα αναφερόμενοι στο ιδιο θεμα τι θα πουν? Περαστε απο το service να το δουν?Θα καταλάβουν ότι ειναι bug της καμερας.Τουλαχιστον ας αφησουν ελεγχομενο το exposure time και ο καθενας να το ρυθμιζει η αυτόματα ή manual

καλησπερα και χρονια πολλα.εμενα μου συνεβει το εξης με το νεο ενος φιλου.Εγω εχω το j5 και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την συσκευη.μιας ομως και τρωγομαι με τις καμερες και ημουν ετοιμος να παω στο νεο με την προυποθεση αν ηταν καλυτερο στην καμερα να κανω την αλλαγη συναιβει το εξης κουφο.συγκριναμε μαζι τις καμερες των δυο κινητων σε φωτο με τεχνητο φωτισμο,μεσα στο μαγαζι μου βραδακι.τα αποτελεσματα ηταν πανομοιοτυπα σε φωτο μεσα στο μαγαζι και εξω εστιαζοντας σε φωτεινες πινακιδες και γενικως σε μερη με χαμηλο φωτισμο.οταν ηρθε η ωρα ομως του βιντεο μεσα στο μαγαζι τα βιντεο ιδια,εξω ομως σε βραδυνο φωτισμο δρομου,η ληψη του j5 ηταν πολυ ποιο φωτεινη ενω του Νεο ποιο σκοτεινο οπου και αν εστρεφα το κινητο ακομη και κοντα στην τζαμαρια του μαγαζιου μου.Καναμε 2 τρεις ακομη ληψεις,κοιταξαμε τις ρυθμισεις το αποτελεσμα το ιδιο.Κουφαθηκαμε.το λογισμικο του νεο θελει αναβαθμιση

Mέσα στη φουλ λίστα (απευθείας μέσα από τη Samsung) των τηλεφώνων S5 που θα πάρουν Android 6.0 Marshmallow, βρίσκεται και το δικό μας, που είναι προγραμματισμένο να την πάρει στο 1ο τρίμηνο του 2016

Model name Model code Provider

Galaxy S5 SM-G900F EUR OPEN [Q1,2016]

Galaxy S5 SM-G900V VERIZON [Q1,2016]

Galaxy S5 SM-G900H EUR OPEN [Q1,2016]

Galaxy S5 SM-G900FD [Q1,2016]

Galaxy S5 LTE-A SM-G901 EUR OPEN [Q1,2016]

Galaxy S5 neo SM-G903F EUR OPEN [Q1,2016]

Galaxy S5 LTE-A SM-G906L LG U+ [Q1,2016]

Το θεμα δεν ειναι αν θα την δωσουν αλλα να το υποστηριξοτν κιολας....μην βγει η 6 και το κινητο γινει τουβλο....

Επειδη θα σκασω και δεν το βρισκω

Πως απενεργοποιουμε το φωτισμο των φυσικων κουπιων που βρισκονται αριστερα και δεξια του home button ????

Ρυθμησεις-εμφανιση-Διαρκεια πληκτρου αφης-και πατας απενεργοποιημενο...

Δυστυχώς δεν την έχει αυτή την επιλογή για τα capacitive πλήκτρα. Είναι λίγο κουτσουρεμένες οι λειτουργίες και οι ρυθμίσεις σε σχέση με το S5.

Eγώ όμως θεωρώ απαράδεκτο να μην έχει σύνδεση μέσω usb ή wifi του τηλεφώνου με μια τηλεόραση ώστε να προβάλεις σε αυτή ότι θες από το τηλέφωνο! Την έχουν την δυνατότητα ένα σωρό τηλέφωνο ακόμα και με kitkat android και δεν το έχει αυτό! :mad:

Όποιος ενδιαφέρεται για root ο Chainfire έχει βάλει στην σελίδα του νέα links για κινητά και περιλαμβάνει πλέον και Samsung με lollipop. Περιλαμβάνεται και το δικό μας κινητό.

https://autoroot.chainfire.eu/

αν μπορεί κάποιος ας μου λύσει την εξής απορία: μετέφερα εφαρμογές( fb , messenger, navigon) απο τη συσκευή στην κάρτα για εξοικονόμηση χώρου. μετα απο αυτο τα εικονιδια απο την επιφάνεια εξαφανιστηκαν και δεν φαίνονται πουθενά οι εφαρμογές. έτσι έπρεπε να γίνει?

αν μπορεί κάποιος ας μου λύσει την εξής απορία: μετέφερα εφαρμογές( fb , messenger, navigon) απο τη συσκευή στην κάρτα για εξοικονόμηση χώρου. μετα απο αυτο τα εικονιδια απο την επιφάνεια εξαφανιστηκαν και δεν φαίνονται πουθενά οι εφαρμογές. έτσι έπρεπε να γίνει?

Πως τις μετεφερες?

Στο σουλούπι δεν αλλάζει τίποτα απολύτως. Ό,τι κάνει για το κανονικό S5 κάνει και για το νέο και το Plus

Για σημειωσεις εκτος απο το δικο του υπαρχει καποιο αλλο που μπορω να κατεβασω; Στο alpha ειχα κατεβασει το s note αλλα στο s5 neo δεν λειτουργει..κατι αναλογο υπαρχει; Ξερει κανεις;

Καλησπέρα! Έχω και εγώ το s5 neo και έχω θέματα! Δεν ξέρω ποιο από τα 2 μικρόφωνα έχει πρόβλημα. Δεν με ακούνε καλά, δεν ηχογραφεί καλά και όταν το βάζω σε μεγάφωνο,σε απόσταση μισό μέτρο πάλι δεν με ακούνε. Κουράστηκα. Τι προτείνετε?
Steven

Τι να προτεινουμε; Εγγύηση έχεις πήγαινε το σε μια Samsung να το δουν.:rolleyes:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ έχω το color note. Απλό και βολικό με backup δεδομένων στο Google και με κωδικό για κλείδωμα.

Παιδιά με τα λεγόμενα σας είμαι ναι και όχι για αγορά!!!

Τι λέτε αξίζει να κάνω την υπέρβαση έχω το J5, δεκτή κάθε συμβουλή σας!!

Το J5 είναι πολύ καλό τηλέφωνο και δε νομίζω ότι αξίζει να κάνεις μια τέτοια κίνηση.

Το J5 είναι πολύ καλό τηλέφωνο και δε νομίζω ότι αξίζει να κάνεις μια τέτοια κίνηση.

Τόσο καλό πια που ούτε οι 8 πυρήνες ούτε τα 16 μνήμη δεν αξίζουν την μετάβαση στο Σ5 νεο??:)