NeOSL Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 (edited) σχετικά με τα capacitive buttons που παραμένουν αναμμένα ενώ κάνεις κλήση, δεν υπάρχει ακόμα λύση. (το είχα αναφέρει ως bug σε προηγούμενο σχόλιο) σχετικά με τις κάρτες sim που στη μία φαίνονται οι 4 πρώτοι αριθμοί και στην άλλη δεν μπορείς να προσθέσεις καν τον αριθμό σου, θα σου πω προσωπική εμπειρία με άλλο μοντέλο της cubot. Στη διαχείριση κάρτας sim υπάρχει επιλογή για να φαίνονται οι 4 πρώτοι αριθμοί της κάρτας, οι τελευταίοι 4, χωρίς εμφάνιση. επιλέγεις ότι σε βολεύει. σχετικά με την κάρτα sim που δεν μπορείς να προσθέσεις καν τον αριθμό, είχα Wind με το ίδιο θέμα, την άλλαξα σε 4g σε κατάστημα, αν θυμάμαι καλά τον Φεβρουάριο, και πλέον μπορούσα να προσθέσω νούμερο. για τα άλλα θέματα, έχω διαβάσει είτε εδώ είτε σε άλλο νήμα ότι πρώτα θα πρέπει να γίνει στο κινητό σετάρισμα χωρίς microsd και στο τέλος να προστεθεί, επειδή μπερδεύεται ο αποθηκευτικός χώρος ακόμη και χειροκίνητα να τον αλλάζεις κάθε φορά. ελπίζω να βοήθησα, περίμενε και άλλες απόψεις συμφορουμιτών :) edit : για να βάλεις δικό σου ήχο για ξυπνητήρι κατέβασε την εφαρμογή Zedge. κατέβασε έναν ήχο από την κατηγορία ringtone και μετά Set as alarm. Edited November 26, 2015 by NeOSL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 σε μενα παντως υπαρχει επιλογη να βαλω ηχο κλησης καποιο τραγουδι. Δεν εχω καταλαβει τι εννοειτε με τις κλησεις.βεβαια η δευτερη σιμ ειναι μονο για ιντερνετ,αλλα αν μπορειτε καντε το λιγο πιο σαφες για να το τσεκαρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelth_16 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Ενταξει καλο και τιμιο το κινητακι αλλα διαφορετικο ηχο για ξυπνητηρι πως βαζουμε? Καθως και παρατεταμενο πατημα επανω σε τραγουδι για να το ορισεις ως ηχο κλησης δεν υπαρχει. Τα προγραμματα ενω εχω ορισει τον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης σαν βασικο μου τα κανει εγκατασταση ολα στην sd. Η φωτογραφικη δεν εχει μενου να ορισεις εσυ που θα πηγαινουν οι φωτο δηλαδη μονοδρομος η ολα στην sd η ολα στον εσωτερικο χωρο. Στης ρυθμισεις - καρτα σιμ -στην μια μου βγαζει τον αριθμο 6944χχχχχχ στην αλλη οχι αλλα και ουτε με αφηνει να τον περασω εγω. Τα πληκτρα συνεχιζουν να μενουν αναμμενα ακομα και οταν η οθονη σβησει καθως μιλας. ολα αυτα με την R15. αν καποιος εχει βρει λυση στα παραπανω και θελει να βοηθησει καλοδεχουμενος ευχαριστω. Ήχο για το ξυπνητήρι αλλάζεις πατώντας κάτω δεξιά το βελάκι και επιλέγεις. Ήχο κλήσης από zedge. Οι φωτογραφίες πάνε στο χώρο αποθήκευσης που έχεις επιλέξει. Για να πάνε όλα στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, πρώτα τα Κατεβάζεις χωρίς την κάρτα sd μέσα και την βάζεις μετά . Για να βάλεις τον αριθμό στη δεύτερη σιμ , μπορείς να το γράψεις εκεί που έχει το όνομα. Όσον αφορά το φως από τα κουμπιά με gravitybox μπορείς να τα φτιάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Ήχο για το ξυπνητήρι αλλάζεις πατώντας κάτω δεξιά το βελάκι και επιλέγεις. Ήχο κλήσης από zedge. Οι φωτογραφίες πάνε στο χώρο αποθήκευσης που έχεις επιλέξει. Για να πάνε όλα στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, πρώτα τα Κατεβάζεις χωρίς την κάρτα sd μέσα και την βάζεις μετά . Για να βάλεις τον αριθμό στη δεύτερη σιμ , μπορείς να το γράψεις εκεί που έχει το όνομα. Όσον αφορά το φως από τα κουμπιά με gravitybox μπορείς να τα φτιάξεις. εγω βελακι κατω δεξια δεν βλεπω μπορεις να μου πεις που ακριβως? οκ το βρηκα. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 για όποιον ενδιαφέρεται, η συσκευή παίζει στα $102,54 σε χρυσαφί χρώμα μέσω της εφαρμογής του γκήαρμπεστ (για Android) . σημειωτέον : 1) το συγκεκριμένο κατάστημα έχει θέματα με τις αργές αποστολές του (μπείτε στο αντίστοιχο νήμα). 2) δεν ξέρω πότε θα διορθώσουν την τιμή. μέσω mobile site και κανονικό www έχει άλλη τιμή. έκανα πριν από 10 λεπτά μία αγορά και είναι ήδη processing (δέχτηκαν την πληρωμή, δεν έφαγα άκυρο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) για όποιον ενδιαφέρεται, η συσκευή παίζει στα $102,54 σε χρυσαφί χρώμα μέσω της εφαρμογής του γκήαρμπεστ (για Android) . σημειωτέον : 1) το συγκεκριμένο κατάστημα έχει θέματα με τις αργές αποστολές του (μπείτε στο αντίστοιχο νήμα). 2) δεν ξέρω πότε θα διορθώσουν την τιμή. μέσω mobile site και κανονικό www έχει άλλη τιμή. έκανα πριν από 10 λεπτά μία αγορά και είναι ήδη processing (δέχτηκαν την πληρωμή, δεν έφαγα άκυρο). Νασε καλα αγαπητε φιλε! :) Με τον ιδιο τροπο μολις πηρα κι εγω αλλο ενα. Γυμνο το δινουνε βεβαια αλλα ολο και καμμια θηκουλα θα βρουμε.... Στην αρχη πηγε να μου κανει την γνωστη μαιμουδια το παυπολ, ξερεις με την μετατροπη και εφαγα αρκετη ωρα να το ξαναβρω και να το αλλαξω. Μου εβγαζε διαφορα 5 ευρω!!!! Καθε αγορα που κανω μου το αλλαζει αυτοματα και πρεπει να ξαναψαξω μιας και το εχουν καλα κρυμενο! Edited November 26, 2015 by Evaggelos1 Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει με όλα τα παρελκόμενα και ότι είναι λειψή ή λανθασμένη η περιγραφή τους (πχ γράφουν ότι έχει built in battery, κάτι που δεν ισχύει) έχεις PM με τις ρυθμίσεις για ΠέηΠαλ. με το καλό να μας έρθουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει με όλα τα παρελκόμενα και ότι είναι λειψή ή λανθασμένη η περιγραφή τους (πχ γράφουν ότι έχει built in battery, κάτι που δεν ισχύει) έχεις PM με τις ρυθμίσεις για ΠέηΠαλ. με το καλό να μας έρθουν. Σε ευχαριστω και δημοσια φιλε μου για την καλοσυνη σου να με βοηθησεις.:) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 το κινητακι μεχρι στιγμης μου εχει κανει δυο κολπακια: 1)το ραδιοφωνο σταματησε ξαφνικα να παιζει και μαυρισε η οθονη 2)σε εισερχομενη κληση μου εκανε κατι σαν επανεκκινηση και τα capacitive keys παρεμειναν αναμμενα και στις δυο περιπτωσεις με επανεκκινηση ολα διορθωθηκαν. τι λετε να συμβαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 το κινητακι μεχρι στιγμης μου εχει κανει δυο κολπακια: 1)το ραδιοφωνο σταματησε ξαφνικα να παιζει και μαυρισε η οθονη 2)σε εισερχομενη κληση μου εκανε κατι σαν επανεκκινηση και τα capacitive keys παρεμειναν αναμμενα και στις δυο περιπτωσεις με επανεκκινηση ολα διορθωθηκαν. τι λετε να συμβαινει; R15? Aνναι κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 R15? Aνναι κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ναι R15 είναι. αν το ξανακάνει θα το επιχειρήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 πως τραβαμε σκρηνσοτ?επισης καμια custom rom παιζει κυριως cm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 πως τραβαμε σκρηνσοτ? http://bfy.tw/2eVM Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 (edited) http://bfy.tw/2eVM[/url αχαχαχαχαχααααααααα :lol::lol::lol::lol::lol: απλα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια συντομευση στην μπαρα ειδοποιησεων με διακοπτη Edited December 4, 2015 by spiross4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelth_16 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 http://bfy.tw/2eVM[/url αχαχαχαχαχααααααααα :lol::lol::lol::lol::lol: απλα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια συντομευση στην μπαρα ειδοποιησεων με διακοπτη Αν έχεις βάλει xposed, μπορείς να βαλεις και το gravitybox που έχει συντόμευση. Δεν υπάρχει κάτι ακόμα για custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 http://bfy.tw/2eVM[/url αχαχαχαχαχααααααααα :lol::lol::lol::lol::lol: απλα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια συντομευση στην μπαρα ειδοποιησεων με διακοπτη :P Ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι που καταλαβαίνουν από χιούμορ +1 spirros4. Πάντως το ότι δεν υπάρχει πολύ συζήτηση για το μοντέλο είτε σημαίνει πως το έχουμε αγοράσει λίγοι και καλοί ή ότι είναι τόσο καλό που δεν χρειάζεται να υποθεί κάτι. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Φιλε Romanos To περιμενω και εγω για εναν φιλο μου αλλα δεν τσουλαει το δεμα :( θα παω στο τοπικ Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα να πω τον πονο μου :lol: :p Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Εγω το χρησιμοποιω 2 μηνες σχεδον Μονο μελανο σημειο το μετριο GPS εντος πολης με ψηλα κτιρια (πχ Ομονοια κτλ) Σε υπαιθρο και σε λιγοτερο πυκνη δομηση ειναι επαρκεστατο Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 φιλε stealth 16 δεν ασχοληθηκα ακομα με το xposed, με καλυπτη τοσο πολυ ο παραγοντας μπαταρια που εκτος απο το ρουτ (χαρη σε σενα) δεν το εχω πειραξει αλλο, ουτε launcher δεν του εχω αλλαξει.....φιλε romanos, νομιζω οτι συμβαινουν και τα δυο απο αυτα που λες ,17 σελιδες για το Cubotακι μας και συνεχιζουμε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taksidiotis Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Ειχα βαλει την micro sim στην θεση της μεγαλης και δουλευε κανονικα.4G-3G.σημερα την εβαλα κανονικα στην θεση της σαν sim 2 και παλι δουλευει κανονικα.οποτε και με τις 2σιμ δουλευει 3g-4g... Στο εσωτερικό (στην εκτύπωση στην βάση της μπαταρίας) γράφει πως μόνο η μια υποστηρίζει το 4G Πως ακριβώς άλλαξες την επιλεγμένη SIm για το 4G? Μπορείς να με καθοδηγήσεις από επιλογή σε επιλογή; Ευχαριστώ πολύ ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά το GPS τα σπάει. Το μόνο κινητό που είχα ποτέ, το οποίο πιάνει εννέα (ΝΑΙ -9-) δορυφόρους ΜΕΣΑ στο σπίτι. Ούτε να το βγάζω έξω από το παράθυρο ούτε να κάθομαι στην βεράντα. Μέσα στο σπίτι και αρκετά μακριά από παράθυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Στο εσωτερικό (στην εκτύπωση στην βάση της μπαταρίας) γράφει πως μόνο η μια υποστηρίζει το 4G Πως ακριβώς άλλαξες την επιλεγμένη SIm για το 4G? Μπορείς να με καθοδηγήσεις από επιλογή σε επιλογή; Ευχαριστώ πολύ ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά το GPS τα σπάει. Το μόνο κινητό που είχα ποτέ, το οποίο πιάνει εννέα (ΝΑΙ -9-) δορυφόρους ΜΕΣΑ στο σπίτι. Ούτε να το βγάζω έξω από το παράθυρο ούτε να κάθομαι στην βεράντα. Μέσα στο σπίτι και αρκετά μακριά από παράθυρο. Παιδιά σε real traffic, εντός πόλης το GPS έχει προβληματα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 δεν έχω γράψει ακόμα τις εντυπώσεις μου για το cubot h1 καθότι έχω παραλάβει μόνο το ένα από τα δύο που έκανα παραγγελία. μέχρι στιγμής θετικές, αλλά όντως το GPS ήταν απογοήτευση στο λευκό που έχει ο αδερφός μου. περιμένω και το χρυσαφί να έχω άποψη. tip για το GPS που έχω δοκιμάσει και δείχνει μέχρι στιγμής να λειτουργεί. κατεβάστε την εφαρμογή mobileuncle tools και ενεργοποιήστε το ***** operator gprs lock. μετά κατεβάστε το GPS test (1ο αποτέλεσμα) και σε ανοιχτό χώρο, clear agps και μετά από 3 δευτερόλεπτα update agps, μόνο με την τοποθεσία ενεργή. Όταν με το καλό εμφανιστεί το 3D fix (μπορεί να κάνει και 3 λεπτά) ενεργοποίηση mobile Internet data, clear και update πάλι μέχρι να εμφανιστεί το 3d fix. χρήση here maps (παίζουν καλύτερα από Google maps) . ελπίζω να βοηθήσει κι εσάς, στου αδερφού μου πάει καλύτερα τώρα, χωρίς να χάνει ή να πηδάει το στίγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taksidiotis Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 OK Βρήκα πως επιλέγω SIM κάρτα για δεδομένα. Και πράγματι αν και αναγράφει το τηλέφωνο ότι μόνο η μία υποστηρίζει 4G δούλεψε και στις δύο. Για το GPS πραγματικά δεν έχω δει κάποιο θέμα ούτε σε κίνηση. Θα το εξετάσω ποιο αναλυτικά και θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 ρε παιδια fhd video 1080 δεν τραβαει? Γιατι εγω μονο 720 βλεπω. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 OK Βρήκα πως επιλέγω SIM κάρτα για δεδομένα. Και πράγματι αν και αναγράφει το τηλέφωνο ότι μόνο η μία υποστηρίζει 4G δούλεψε και στις δύο. Θα με βοηθουσες αν ελεγες πως.:O Σημερα παρελαβα και εγω. Εντυπωσιακη κατασκευη. Ωραια και η θηκουλα του, θα με εξυπηρετηση για λιγο. Απο το Γκιαρ η αγορα και μαλιστα ηλθε αρκετα γρηγορα. Και αν σκεφτεις οτι παρεμεινε 10 ημερες στην Ελλαδα πριν ελθει στα χερια μου, ο χρονος πραγματι θυμιζε παλιες καλες εποχες.:) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts