nikosxeng3 Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Να ρωτήσω αν η δερματινη θηκη από το ipad mini 1/2 της Apple ταιριάζει σε αυτο; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Να ρωτήσω αν η δερματινη θηκη από το ipad mini 1/2 της Apple ταιριάζει σε αυτο; Όχι, είναι λίγο πιο μικρή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Να ρωτήσω αν κάποιος είχε και το iPad mini 2, ο ήχος είναι πιο δυνατός στο ηχείο; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Να ρωτήσω αν κάποιος είχε και το iPad mini 2, ο ήχος είναι πιο δυνατός στο ηχείο; Ναι. Αλλά όταν πέφτει η μπαταρία μετά από χρόνια μειώνεται και η μέγιστη ένταση του ηχείου για να μην κλείνει το iPad. Όποτε μόνο με καινούρια μπαταρία και στα δυο θα δεις αυτή τη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Μια βοήθεια θα ήθελα. Ποια δοκιμασμένη λύση υπάρχει σε αντάπτορα απο lighting σε SD card reader? Με ενδιαφερει να βαζω 128αρες και 256 αρες κάρτες (class 10) Αν υπάρχει και δοκιμασμένη λύση για αντάπτορα lighting σε usb (για να διαβάζει στικάκια), ακομα καλύτερα. Το ipad mini 5 εχω, απλα επειδή δεν υπάρχει νήμα, ποστάρω εδώ μιας και ουσιαστικά μαλλον δεν θα υπάρχει διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Κάτι δεν έχεις κατανοήσει μάλλον σωστά. Το iOS 12 δεν διαβάζει κάρτες και στικάκια ως εξωτερικά μέσα αποθήκευσης (ΕΚΤΟΣ από κάποια στικάκια με lightning θύρα που κουμπώνουν απευθείας στο iPad και τα βλέπεις μόνο μέσα από την εφαρμογή του κατασκευαστή τους πχ η Sandisk έχει τέτοια στικάκια και app). Στο iPadOS (iOS13) που έρχεται τον Σεπτέμβριο, αναμένεται τα iPad να διαβάζουν εξωτερικά μέσα αποθήκευσης. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω αν αυτό το χαρακτηριστικό αφορά ΟΛΑ τα iPads ή μόνο τα νέα Pro που έχουν usb C και υποστηρίζουν επίσημα dongles. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Κάτι δεν έχεις κατανοήσει μάλλον σωστά. Το iOS 12 δεν διαβάζει κάρτες και στικάκια ως εξωτερικά μέσα αποθήκευσης (ΕΚΤΟΣ από κάποια στικάκια με lightning θύρα που κουμπώνουν απευθείας στο iPad και τα βλέπεις μόνο μέσα από την εφαρμογή του κατασκευαστή τους πχ η Sandisk έχει τέτοια στικάκια και app). Στο iPadOS (iOS13) που έρχεται τον Σεπτέμβριο, αναμένεται τα iPad να διαβάζουν εξωτερικά μέσα αποθήκευσης. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω αν αυτό το χαρακτηριστικό αφορά ΟΛΑ τα iPads ή μόνο τα νέα Pro που έχουν usb C και υποστηρίζουν επίσημα dongles. Sent from my iPhone using Tapatalk Έχεις δίκιο, ίσως να μην ήμουν σαφής. Στηριχτηκα πιο πολύ σε καποια απάντηση απο οποιον χρήστη ειχε δοκιμασει την beta του ipad os. Σε κάθε περιπτωση ομως, θα ηθελα να βαζω αρχεια βιντεο μεσα στο ipad για επεξεργασία και ψαχνω τον πιο απροβλημάτιστο τρόπο. Εχω ακουσει για το filebrowser app αλλα ειναι paid και θα ηθελα να το δοκιμασω πρωτα πριν το αγορασω. Απο την αλλη, δεν ειναι και οτι πιο σταθερο να κουνας αρχεια λιγων gb απο το ασύρματο. Με το sandisk ixpand μπορω να κανω αυτο που αναφέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Έχεις δίκιο, ίσως να μην ήμουν σαφής. Στηριχτηκα πιο πολύ σε καποια απάντηση απο οποιον χρήστη ειχε δοκιμασει την beta του ipad os. Σε κάθε περιπτωση ομως, θα ηθελα να βαζω αρχεια βιντεο μεσα στο ipad για επεξεργασία και ψαχνω τον πιο απροβλημάτιστο τρόπο. Εχω ακουσει για το filebrowser app αλλα ειναι paid και θα ηθελα να το δοκιμασω πρωτα πριν το αγορασω. Απο την αλλη, δεν ειναι και οτι πιο σταθερο να κουνας αρχεια λιγων gb απο το ασύρματο. Με το sandisk ixpand μπορω να κανω αυτο που αναφέρω? Τέτοιες εργασίες δυστυχώς δεν υποστηρίζει το iOS Ότι και να κάνεις θα δώσεις και κάποια χρήματα και ίσως πάλι δεν κάνεις την δουλειά σου όπως θέλεις Δεν είναι τόσο ανοιχτό όσο το Android για να κάνει χρήση σαν σταθερού υπολογιστή Θα έλεγα τουλάχιστον έτσι όπως είναι το iOS τώρα να μην ασχοληθείς Εάν πάλι κάτι αλλάζει με το iOS 13 ίσως είμαστε εδώ να το ξανά συζητήσουμε Εγώ όμως ξέρω την πολιτική της apple και νομίζω ότι δεν θα υπάρξει πραγματική δυνατότητα υποστήριξης εξωτερικών μέσων και μεταφοράς αρχείων και zip και τέτοια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Εγώ όμως ξέρω την πολιτική της apple και νομίζω ότι δεν θα υπάρξει πραγματική δυνατότητα υποστήριξης εξωτερικών μέσων και μεταφοράς αρχείων και zip και τέτοια Υπάρχει κανονικότατα στο ios 13 τουλάχιστον όσον αφορά στα iPad Pro με θύρα USB-C. Υπάρχουν πολλά σχετικά videάκια στο Youtube... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Υπάρχει κανονικότατα στο ios 13 τουλάχιστον όσον αφορά στα iPad Pro με θύρα USB-C. Υπάρχουν πολλά σχετικά videάκια στο Youtube... Θα το ψάξω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 (edited) Θα το ψάξω Ισχυει. Το ιδιο θα ισχυσει και στα μοντέλα με την lighting port. Το θεμα ειναι μεχρι τι θα μπορει να υποστηριξει σε επιπεδο ισχύος. Edited July 22, 2019 by vadergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Δεν μου έχει έρθει ακόμη το iPadOS :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Δεν μου έχει έρθει ακόμη το iPadOS :worry: Κατά τις 20.30 σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Δεν μου έχει έρθει ακόμη το iPadOS :worry: Σήμερα 24.9 το απόγευμα (κατά τις 6-7 ώρα Ελλάδας) θα δοθεί παγκοσμίως. Κάνε έναν έλεγχο για updates απόψε. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Sorry νόμιζα ήταν 19/09 :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Πολυ ωραία δουλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Μόλις πέρασα την 13.4 Δυστυχώς βάρυνε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Μόλις πέρασα την 13.4 Δυστυχώς βάρυνε.... Τι ακριβώς πρόσεξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Τι ακριβώς πρόσεξες; Το ρολάρισμα δεν είναι τόσο smooth όσο πριν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Το ίδιο και στο δικό μου. Βλέπω αρκετά "σπασίματα" στην αλλαγή οθονών και γενικά στη λειτουργία του. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Πάντως το SE θα πάρει το iOS14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Bug: Έχοντας ενεργοποιημένο το Bluetooth αν πας να το κλείσεις με παρατεταμένο πάτημα στο εικονίδιο των settings επανέρχεται στο home screen χωρίς φυσικά να απενεργοποιηθεί το BT.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Εμένα δεν το έχει αυτό το bug πάντως,εκτός και αν δεν κάνω κάτι σωστά :D Και εγώ παρατήρησα ότι βάρυνε μετά το update αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο μια χαρά είναι και πάλι :) Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Είναι σαφώς πιο βαρύ αλλά κουφάλα Apple δεν αλλάζουμε συσκευή που να χτυπιέσαι κάτω :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Είναι σαφώς πιο βαρύ αλλά κουφάλα Apple δεν αλλάζουμε συσκευή που να χτυπιέσαι κάτω :happy: Χαχαχαχα.. σωστός αλλά δυστυχώς η καριέρα του λογικά τελειώνει τον Σεπτέμβριο...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts