Jump to content

iPhone 6S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν υπάρχει γιατί δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Ξέρω πως κάτι τέτοιο υπάρχει όταν έχεις κάνει jb.

Μην κοιτάς μόνο τους χρόνους που είναι on screen, να κοιτάς και τους χρόνους στο background. Από εκεί θα καταλάβεις αν κάτι σου τρώει την μπαταρία.

Μήπως στο location services έχεις αφήσει κάποιο διακόπτη όπως το frequent locations ή το setting time zone ή κάποιο άλλο το οποίο λειτουργεί συνέχεια;

Στο location services υπάρχει το location services (on/off) και το share my location. Και τα δύο τα έχω απενεργοποιημένα. Το frequent locations ή το setting time zone πού βρίσκονται;

Πάντα ούτως η άλλως κλειστά τα έχω, εκτός καμιά φορά που έχω ενεργοποιημένη την υπηρεσία τοποθεσίας μόνο για τον καιρό. Ήθελα να ήξερα γιατί να συμβαίνει αυτό....

Σκέφτομαι να το αφήσω και να πάω στο plus.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Στο location services υπάρχει το location services (on/off) και το share my location. Και τα δύο τα έχω απενεργοποιημένα. Το frequent locations ή το setting time zone πού βρίσκονται;

Πάντα ούτως η άλλως κλειστά τα έχω, εκτός καμιά φορά που έχω ενεργοποιημένη την υπηρεσία τοποθεσίας μόνο για τον καιρό. Ήθελα να ήξερα γιατί να συμβαίνει αυτό....

Σκέφτομαι να το αφήσω και να πάω στο plus.

Στο system services. Είναι κάτω από την λίστα των εφαρμογών που χρησιμοποιούν το gps. Στην θέση σου θα έκανα ακόμα ένα restore και setup as new. Αν και πάλι δεν διορθωνόταν η κατάσταση τότε θα το γυρνούσα πίσω εφόσον είναι μέσα στν εγγύηση.

Τώρα για το αν πρέπει να αλλάξεις σε 6s plus αυτό το ξέρεις εσύ και ανάλογα τις ανάγκες σου.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Στο system services. Είναι κάτω από την λίστα των εφαρμογών που χρησιμοποιούν το gps. Στην θέση σου θα έκανα ακόμα ένα restore και setup as new. Αν και πάλι δεν διορθωνόταν η κατάσταση τότε θα το γυρνούσα πίσω εφόσον είναι μέσα στν εγγύηση.

Τώρα για το αν πρέπει να αλλάξεις σε 6s plus αυτό το ξέρεις εσύ και ανάλογα τις ανάγκες σου.

Αα τις είδα. Για να τα επιλέξεις πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσεις τις υπηρεσίες συστήματος. Οπότε εγώ που τις έχω ήδη κλειστές δεν τίθεται θέμα επ'αυτού. Γίνεται να ξαναπεράσω απο την αρχή το λογισμικό 9.1;

Ηρακλής!

Γίνεται να ξαναπεράσω απο την αρχή το λογισμικό 9.1;

Μονο με DFUmode μεσω iTunes μπορεις να το ξανακατεβασεις

κ @ τ @ ν τ ι @

Μονο με DFUmode μεσω iTunes μπορεις να το ξανακατεβασεις

Κατέβασα το αρχείο, μπήκα σε Dfu mode και στην μέση της διαδικασίας επαναφοράς μου έβγαλε σφάλμα. Τώρα τί κάνουμε;

Ηρακλής!

Κατέβασα το αρχείο, μπήκα σε Dfu mode και στην μέση της διαδικασίας επαναφοράς μου έβγαλε σφάλμα. Τώρα τί κάνουμε;

Ξανά δοκιμάζεις. Τι αριθμό σφάλματος σου έβγαλε;

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ξανά δοκιμάζεις. Τι αριθμό σφάλματος σου έβγαλε;

56 φίλε μου. Τί σημαίνει;

Ξαναπροσπαθώ αλλά εξακολουθεί να μου βγάζει το σφάλμα αυτό!!

Πώς μπορώ να βγω απο το recovery mode?

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

56 φίλε μου. Τί σημαίνει;

Ξαναπροσπαθώ αλλά εξακολουθεί να μου βγάζει το σφάλμα αυτό!!

Πώς μπορώ να βγω απο το recovery mode?

Ξανακατεβασε το. Ενημερωμενο το iTunes στην τελευταια εκδοση. Αν εχει ξεκινησει η διαδικασια δε μπορεις να βγεις. Μονο στην αρχη πριν ξεκινησει σε αφηνει

κ @ τ @ ν τ ι @

Ξανακατεβασε το. Ενημερωμενο το iTunes στην τελευταια εκδοση. Αν εχει ξεκινησει η διαδικασια δε μπορεις να βγεις. Μονο στην αρχη πριν ξεκινησει σε αφηνει

Το itunes είναι ήδη ενημερωμένο. Δεν κατάλαβα, μπορείς να μου πείς πώς και πότε ακριβώς μπορώ να βγω απο το recovery mode;

Ηρακλής!

Το itunes είναι ήδη ενημερωμένο. Δεν κατάλαβα, μπορείς να μου πείς πώς και πότε ακριβώς μπορώ να βγω απο το recovery mode;

Απ οσο ξερω δε μπορεις να βγεις. Πρεπει να ολοκληρωθει η διαδικασια

Γι αυτο λεω να ξανακατεβασεις το iOS ωστε να ολοκληρωθει η διαδικασια

C:\users\Ονομα Χρηστη\appdata\roaming\apple computer\itunes\iphone software update (εδω σβησε το ios που εχει κατεβει)

Edited by mavrios
κ @ τ @ ν τ ι @

Απ οσο ξερω δε μπορεις να βγεις. Πρεπει να ολοκληρωθει η διαδικασια

Γι αυτο λεω να ξανακατεβασεις το iOS ωστε να ολοκληρωθει η διαδικασια

C:\users\Ονομα Χρηστη\appdata\roaming\apple computer\itunes\iphone software update (εδω σβησε το ios που εχει κατεβει)

Δοκιμάζω τώρα και σε mac και μου βγάζει πάλι το ίδιο σφάλμα. Τί μπορεί να φταίει;

Ηρακλής!

Μπορεις να βαλεις διαφορετικο χαρακτηρισμο σε καθε νουμερο, πχ mobile 1, mobile 2

Και πως θα φαίνεται αυτό στην κλήση?

Δοκιμάζω τώρα και σε mac και μου βγάζει πάλι το ίδιο σφάλμα. Τί μπορεί να φταίει;

Το ιδιο σφαλμα κ στο mac?

κ @ τ @ ν τ ι @

Το ιδιο σφαλμα κ στο mac?

Ναι, εξακολουθει να βγαζει το ιδιο σφαλμα. Τι θα κανω; δεν μπορω να χρησιμοποιησω την συσκευη τοσες ωρες...

Ηρακλής!

Ναι, εξακολουθει να βγαζει το ιδιο σφαλμα. Τι θα κανω; δεν μπορω να χρησιμοποιησω την συσκευη τοσες ωρες...

Φανταζομαι δεν ειναι jailbrake ετσι;

Κλειστην βγαλε τη sim κ δοκιμασε ξανα

κ @ τ @ ν τ ι @

Φανταζομαι δεν ειναι jailbrake ετσι;

Κλειστην βγαλε τη sim κ δοκιμασε ξανα

Οχι δεν ειναι. Το εκανα κι αυτο αλλα παλι τιποτα.

Ηρακλής!

Οχι δεν ειναι. Το εκανα κι αυτο αλλα παλι τιποτα.

Κατεβασε το tiny umbrella εχει μια επιλογη να βγαλει το dfu mode

Error 53-56 συμφωνα με το support της apple ενδεχεται να ειναι hardware :(

κ @ τ @ ν τ ι @

Κατεβασε το tiny umbrella εχει μια επιλογη να βγαλει το dfu mode

Error 53-56 συμφωνα με το support της apple ενδεχεται να ειναι hardware :(

Μπορεις να μου πεις την διαδικασια καθως δεν το χω ξανακανει;

Ναι, το ειδα οτι ειναι hardware. πως εγινε ομως; δεν του εκανα κατι εγω. Αραγε αν τους το παω θα μου το αντικαταστησουν δωρεαν;

Ηρακλής!

Μπορεις να μου πεις την διαδικασια καθως δεν το χω ξανακανει;

Ναι, το ειδα οτι ειναι hardware. πως εγινε ομως; δεν του εκανα κατι εγω. Αραγε αν τους το παω θα μου το αντικαταστησουν δωρεαν;

Σαφως και θα στο αντικαταστησουν!!! Ειναι καινουργια συσκευη!!!

Το πως εγινε δε το ξερω. Παντως σιγουρα δε φταις εσυ! Και θα τους πεις οτι ξεκινησε να "τρωει" τη μπαταρια χωρις λογο πριν καταληξει σε σφαλμα!!

Εχει μενου που λεει επαναφορα συσκευης στην αρχικη κατασταση (δεν ειμαι μπροστα σε υπολογιστη κ δε το εχω καπου να το δω δυστυχως τωρα)

Δε φαινεται μεσα στην επαφη, αλλα στο μενου κλησεων απο που εχει γινει η κληση. Κ μετα θα μπεις στην επαφη να κανεις την αντιστοιχια. Δε βολευει ετσι παντως ειναι αληθεια

Edited by stendor
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
κ @ τ @ ν τ ι @

Οταν σε καλουν, θα φαινεται το ονομα της επαφης πχ "Γιαννης" και απο κατω ο χαρακτηρισμος που εχεις βαλει για το συγκεκριμενο νουμερο, πχ "mobile", "work" κλπ. Δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να φαινεται και το ιδιο το νουμερο.

Σαφως και θα στο αντικαταστησουν!!! Ειναι καινουργια συσκευη!!!

Το πως εγινε δε το ξερω. Παντως σιγουρα δε φταις εσυ! Και θα τους πεις οτι ξεκινησε να "τρωει" τη μπαταρια χωρις λογο πριν καταληξει σε σφαλμα!!

Εχει μενου που λεει επαναφορα συσκευης στην αρχικη κατασταση (δεν ειμαι μπροστα σε υπολογιστη κ δε το εχω καπου να το δω δυστυχως τωρα)

Σε ευχαριστω φιλε μου. Θα το προσπαθησω και θα ενημερωσω.

Ηρακλής!

Σε ευχαριστω φιλε μου. Θα το προσπαθησω και θα ενημερωσω.

Από τα λεγόμενα σου καταλαβαίνω ότι έχει πρόβλημα η μητρική σου. Ξαφνικά τρώει την μπαταρία μετά δεν γίνεται restore. Όλα οδηγούν εκεί νομίζω.

Καλύτερα να πας να σου δώσουν άλλη συσκευή.

Αν μπορέσεις να κανείς restore μην βάλεις εφαρμογές δούλεψε το λίγο έτσι να δούμε.

Nokia 8800 Scirocco

Από τα λεγόμενα σου καταλαβαίνω ότι έχει πρόβλημα η μητρική σου. Ξαφνικά τρώει την μπαταρία μετά δεν γίνεται restore. Όλα οδηγούν εκεί νομίζω.

Καλύτερα να πας να σου δώσουν άλλη συσκευή.

Αν μπορέσεις να κανείς restore μην βάλεις εφαρμογές δούλεψε το λίγο έτσι να δούμε.

Θα μιλήσω με τη γραμμή υποστήριξης της apple να δώ τί θα μου πεί και μετά αναλόγως θα το πάω στο κατάστημα που το πήρα...

Γνωρίζετε μήπως πως γίνεται η διαδικασία αντικατάστασης; δηλαδή γίνεται αμέσως; το στέλνουν στην isquare να το ελέγξουν και μετά σου το εγκρίνουν; απαιτεί πολύ χρόνο;

Γενικότερα γνωρίζετε κάτι;

Ηρακλής!

Θα μιλήσω με τη γραμμή υποστήριξης της apple να δώ τί θα μου πεί και μετά αναλόγως θα το πάω στο κατάστημα που το πήρα...

Γνωρίζετε μήπως πως γίνεται η διαδικασία αντικατάστασης; δηλαδή γίνεται αμέσως; το στέλνουν στην isquare να το ελέγξουν και μετά σου το εγκρίνουν; απαιτεί πολύ χρόνο;

Γενικότερα γνωρίζετε κάτι;

Θελει το χρονο του και αναλογως το καταστημα που το πηρες. Παντως αμεσως δε μου εχει τυχει ποτε!

κ @ τ @ ν τ ι @

Θελει το χρονο του και αναλογως το καταστημα που το πηρες. Παντως αμεσως δε μου εχει τυχει ποτε!

Μάλιστα, και η αντικατάσταση γίνεται με καινούργιο ή με refurbished;

Ηρακλής!

• The title was changed to iPhone 6S
  • The topic was unpinned