Tasos19s Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Επειδή επαιξα και με 10.3.3 και 11.1 και τωρα είμαι σε 11.2 beta, εχω να πω πως η 11.1 είναι ακρως αξιοπιστη σε μπαταρια και χωρις κολληματα (εχει μπει ΟΤΑ και χωρις καν set up as new). Οσον αφορα την 11.2, χθες περαστηκε στο κινητο, τωρα είμαι στο 77% μπαταρια, με 1 ωρα και 56 λεπτα χρηση (καθαρη χωρις μουσικη και μονίμως σε wifi) και 15 ωρες και 9 λεπτα αναμονη (κινητο αγορασμενο δεκεμβριο του 2015, οποτε κοντα στα 2 χρονια η μπαταρια του). Κανενα απολυτως λαγκ μεχρι στιγμης σε καμια εφαρμογή ή λειτουργια του τηλεφωνου. Οπότε είναι καλή η 11.2 όπως ακούγεται εδώ και δύο μέρες. Αναμένουμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Τασο, ότι πιο smooth εχει μπει στο κινητο τους τελευταίους μηνες. Για μπαταρια θα μπορεσω να είμαι σιγουρος, μετα από 3-4 φορτισεις. Το μονο αρνητικο σε σχεση με 11.1 είναι ότι εχασα περιπου 0,5gb χωρου (δεν ξερω εάν οφείλεται στο μέγεθος της αναβαθμισης αλλα ηταν περιπου το ιδιο μέγεθος με το αρχειο της 11.1 όταν μου τα εβγαλε για αναβαθμιση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Τασο, ότι πιο smooth εχει μπει στο κινητο τους τελευταίους μηνες. Για μπαταρια θα μπορεσω να είμαι σιγουρος, μετα από 3-4 φορτισεις. Το μονο αρνητικο σε σχεση με 11.1 είναι ότι εχασα περιπου 0,5gb χωρου (δεν ξερω εάν οφείλεται στο μέγεθος της αναβαθμισης αλλα ηταν περιπου το ιδιο μέγεθος με το αρχειο της 11.1 όταν μου τα εβγαλε για αναβαθμιση) Μήπως μετά από καμιά επανεκκίνηση σβήσει τα παλιά αρχεία και σου τον ελευθερώσει ξανά Θα τον μικραίνουν τον κώδικα όσο να ναι στις επόμενες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Το εχω κανει αλλα δεν... Και στο αναλυτικο διάγραμμα που εχει με τον χωρο, πλεον είναι 6,15gb το συστημα, ενώ πριν ηταν κοντα στα 5,6-5,7gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Update Αντιμετώπισα τα πρώτα κολλήματα με την 11.2. Άσχημο freeze στο messenger όταν τρέχει και άλλη εφαρμογή ταυτόχρονα (συγκεκριμένα εμένα έτρεχε και το whatsapp εκείνη τη στιγμή και λίγο μετά την εναλλαγή στο messenger, το κινητό κόλλησε για 10-15 δευτερόλεπτα χωρίς να ανταποκρινεται τη μια φορά και την άλλη μαύρισε η οθόνη και έβγαλε το κυκλακι της αναμονής). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Update Αντιμετώπισα τα πρώτα κολλήματα με την 11.2. Άσχημο freeze στο messenger όταν τρέχει και άλλη εφαρμογή ταυτόχρονα (συγκεκριμένα εμένα έτρεχε και το whatsapp εκείνη τη στιγμή και λίγο μετά την εναλλαγή στο messenger, το κινητό κόλλησε για 10-15 δευτερόλεπτα χωρίς να ανταποκρινεται τη μια φορά και την άλλη μαύρισε η οθόνη και έβγαλε το κυκλακι της αναμονής). Πιθανόν θα αναβαθμιστεί και δεν θα υπάρχει πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Πιθανόν θα αναβαθμιστεί και δεν θα υπάρχει πρόβλημα Ναι, πιστευω ηταν θεμα εφαρμογης και όχι λειτουργικου. Θα δουμε πως θα εξελιχθεί. Το κινητο ακομα δεν ξαναμπηκε για φορτιση από τη στιγμη που του περασα την 11.2, τωρα σε καμια ωριτσα θα μπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Ναι, πιστευω ηταν θεμα εφαρμογης και όχι λειτουργικου. Θα δουμε πως θα εξελιχθεί. Το κινητο ακομα δεν ξαναμπηκε για φορτιση από τη στιγμη που του περασα την 11.2, τωρα σε καμια ωριτσα θα μπει. Καλημέρα κι από μένα, η 11.2, είναι σε beta ακόμα προφανώς, έτσι?! Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Ναι. Η 11.1 που είναι stable όμως, είναι πολύ αξιοπιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Καλημέρα κι από μένα, η 11.2, είναι σε beta ακόμα προφανώς, έτσι?! Ναι. Για τον επόμενο μήνα έτσι θα είναι ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι. Η 11.1 που είναι stable όμως, είναι πολύ αξιοπιστη. Η 11.2 πιθανόν να είναι και λίγο καλύτερη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Πάμε για αλλαγή μπαταρίας σιγά σιγά... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Πάμε για αλλαγή μπαταρίας σιγά σιγά... Sent from my iPhone using TapatalkΆλλαξε τη, θα νομίζεις ότι πήρες καινούριο τηλέφωνο Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Πάμε για αλλαγή μπαταρίας σιγά σιγά... Sent from my iPhone using Tapatalk Δείχνουν σωστά αυτά; Πόσο καιρό το έχεις; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Είναι ενδεικτικά της κατάστασης της μπαταρίας. Αν η μπαταρία συνεχόμενα πλέον δε σου βγάζει τη χρήση που έκανες, αυτό το 64% το επιβεβαιώνει. Τόσο είχα εγώ με την προβληματική εργοστασιακή μπαταρία Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Δείχνουν σωστά αυτά; Πόσο καιρό το έχεις; 20 μήνες το έχω με καθημερινές φορτίσεις. Κάποιες φορές και πάνω από 1 πλήρη φόρτιση τη μέρα. Ίσως να μην είναι και εξαιρετικά ακριβής μέτρηση αλλά και στην πράξη βλέπω ότι οι χρόνοι χρήσης έχουν μειωθεί αισθητά. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Είναι ενδεικτικά της κατάστασης της μπαταρίας. Αν η μπαταρία συνεχόμενα πλέον δε σου βγάζει τη χρήση που έκανες, αυτό το 64% το επιβεβαιώνει. Τόσο είχα εγώ με την προβληματική εργοστασιακή μπαταρία Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Ναι οι μαμά μπαταρίες σε μεγάλο ποσοστό βγαίνουν off επάνω στο έτος Αν το δουλεύεις και πολύ στις 300-400 φορτίσεις το πολύ έχουν χάσει μεγάλο ποσοστό και μένεις από μπαταρία συνέχεια μετά Στο 7αρι σκεφτόμουν να αλλάξω αλλά με την αδιαβροχοποίηση δεν ήθελα να το βάλω χέρι Να το δώσω στην αντιπροσωπεία με τις τιμές που ζητάνε δεν υπήρχε περίπτωση Οπότε το πούλησα χαχα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 20 μήνες το έχω με καθημερινές φορτίσεις. Κάποιες φορές και πάνω από 1 πλήρη φόρτιση τη μέρα. Ίσως να μην είναι και εξαιρετικά ακριβής μέτρηση αλλά και στην πράξη βλέπω ότι οι χρόνοι χρήσης έχουν μειωθεί αισθητά. Sent from my iPhone using Tapatalk Καλησπερα φιλε κ απο μενα, Ειναι αξιοπιστο αυτο το app? Κ πιο ειναι;! Εγω χρησιμοποιω το battery dr, αλλα τετοιο module δεν εχει...εχει boost-clean memory etc.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Καλησπερα φιλε κ απο μενα, Ειναι αξιοπιστο αυτο το app? Κ πιο ειναι;! Εγω χρησιμοποιω το battery dr, αλλα τετοιο module δεν εχει...εχει boost-clean memory etc.. Sent from my iPhone using Tapatalk Καλησπέρα, Το app λέγεται battery care Δεν γνωρίζω με πόση ακρίβεια μετράει την τρέχουσα κατάσταση της μπαταρίας αλλά επειδή το τσεκάρω σε τακτά χρονικά διαστήματα και επίσης σε ένα iPhone SE καινούργιο που έχω, τα αποτελέσματα που βγάζει φαίνονται φυσιολογικά με την παλαιότητα και χρήση των συσκευών. Όποτε θεωρώ σου δίνει μια εικόνα τουλάχιστο με μέτρηση σε επίπεδο software Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Καλησπέρα, Το app λέγεται battery care Δεν γνωρίζω με πόση ακρίβεια μετράει την τρέχουσα κατάσταση της μπαταρίας αλλά επειδή το τσεκάρω σε τακτά χρονικά διαστήματα και επίσης σε ένα iPhone SE καινούργιο που έχω, τα αποτελέσματα που βγάζει φαίνονται φυσιολογικά με την παλαιότητα και χρήση των συσκευών. Όποτε θεωρώ σου δίνει μια εικόνα τουλάχιστο με μέτρηση σε επίπεδο software Sent from my iPhone using Tapatalk Thanks! Απλα , μια διευκρινηση: Υπαρχει ακομα στο App Store? Battery care, δεν βρισκω Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Καλησπέρα, Το app λέγεται battery care Δεν γνωρίζω με πόση ακρίβεια μετράει την τρέχουσα κατάσταση της μπαταρίας αλλά επειδή το τσεκάρω σε τακτά χρονικά διαστήματα και επίσης σε ένα iPhone SE καινούργιο που έχω, τα αποτελέσματα που βγάζει φαίνονται φυσιολογικά με την παλαιότητα και χρήση των συσκευών. Όποτε θεωρώ σου δίνει μια εικόνα τουλάχιστο με μέτρηση σε επίπεδο software Sent from my iPhone using Tapatalk Με την έλευση του iOS 10 η apple είχε σταματήσει την επικοινωνία εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών με το chop της μπαταρίας για αυτό το λέω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Thanks! Απλα , μια διευκρινηση: Υπαρχει ακομα στο App Store? Battery care, δεν βρισκω Μετά από μια αναζήτησή ούτε εγώ το βρίσκω πλέον. Ίσως όπως γράφει και ο Τάσος να έχει αποσυρθεί. Πάντως σε μένα συνεχίζει να δουλεύει κανονικά σε iOS 10.3.3 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Μετά από μια αναζήτησή ούτε εγώ το βρίσκω πλέον. Ίσως όπως γράφει και ο Τάσος να έχει αποσυρθεί. Πάντως σε μένα συνεχίζει να δουλεύει κανονικά σε iOS 10.3.3 Sent from my iPhone using Tapatalk Άχρηστες εφαρμογές , δεν χρειάζονται .Καλά έκανε η Apple και τις έδιωξε ,μην βάζετε τέτοια πράγματα στο τηλεφωνάκι σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Μια χαρά εφαρμογές είναι, όπως το ibackupbot στο PC απλά πλέον δε σου λέει τους κύκλος φόρτισης. Εδώ από iphone 6s με μπαταρία 2 μηνών και 44 κύκλους φόρτισης. Κάτι battery Doctor είναι τελείως άχρηστα. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Περασα την τελευταια 11.2 beta3. Η συσκευή εχει γινει ακομα πιο smooth και οι επιδοσεις της μπαταριας είναι στα επίπεδα (ελαχιστα χειροτερη) της 10.3.3. Στα συν ότι βελτιωσαν λιγο το toggle του Wi-Fi στο quick action center, οπου όταν το πατας από μπλε πλεον γινεται λευκο και δεν συνδέεται σε καποιο άλλο διαθεσιμο wifi (μεχρι το επομενο πρωι) όπως εκανε πολλες φορες στις προηγούμενες εκδοσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 εβαλε κανενας αλλος τη 11.2 βετα 3? οντως ειναι καλα τα πραγματα; μου ειπαν οτι στο 11.1 δεν βγαζει στατιστικα μπαταριας ειναι αληθεια;;;; Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts