protsimer Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Πού την βρησκω την κλειδοθήκη για να την κλείσω? Aν δεν το βρήκες ήδη, πήγαινε στις ρυθμισεις και πάνω στη μπάρα εύρεσης, πάτα keychain Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Aν δεν το βρήκες ήδη, πήγαινε στις ρυθμισεις και πάνω στη μπάρα εύρεσης, πάτα keychain Την βρήκα στο iCloud.... έννοιες νά την ενεργοποιήσω τώρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Την βρήκα στο iCloud.... έννοιες νά την ενεργοποιήσω τώρα ? Aπενεργοποίηση ΠΡΙΝ την επαναφορά δικτύου, επανενεργοποίηση ΜΕΤΑ την επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Aπενεργοποίηση ΠΡΙΝ την επαναφορά δικτύου, επανενεργοποίηση ΜΕΤΑ την επαναφορά. Κάτι δεν έκανα σωστά. Χάθηκαν οι κωδικοί.... τέλος πάντων δεν με πειράζει καί ιδιαίτερα.... σημασία έχει ότι έφτιαξε τό internet με χρήση δεδομένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Έκανε κανείς την αναβάθμιση iOS 14 ? Εμένα έκανε την λήψη κανονικά...αλλά στην εγκατάσταση όταν κάνει στην αρχή επαλήθευση ενημέρωσης.μου βγάζει ότι προέκυψε σφάλμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Έκανε κανείς την αναβάθμιση iOS 14 ? Εμένα έκανε την λήψη κανονικά...αλλά στην εγκατάσταση όταν κάνει στην αρχή επαλήθευση ενημέρωσης.μου βγάζει ότι προέκυψε σφάλμα.. Τελικά έφταιγε το internet ... έγινε η αναβάθμιση τώρα το ψάχνω νά δω τι καινούργιο έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Έβαλα την 14 Μου ξεσκίζει την μπαταρία!! Κολλαει το τηλέφωνο δεν ανταποκρίνεται γρήγορα. Αυτά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Έβαλα την 14 Μου ξεσκίζει την μπαταρία!! Κολλαει το τηλέφωνο δεν ανταποκρίνεται γρήγορα. Αυτά..... Για την μπαταρία συμφωνώ ότι καταναλώνει περισσότερη... αλλά κολλήματα καί τά άλλα ... εγώ δεν έχω... λειτουργεί κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Εμένα πάντως αργεί να ανταποκριθεί φανερά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Εμένα πάντως αργεί να ανταποκριθεί φανερά Την έβαλα κι εγώ ναι την πάτησα σαν εσάς Δυστυχώς όπως τα λες Στο Apple Watch 3 ακόμα χειρότερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Την έβαλα κι εγώ ναι την πάτησα σαν εσάς Δυστυχώς όπως τα λες Στο Apple Watch 3 ακόμα χειρότερα Όποτε κλασικά περιμένουμε κάποιο update ☺️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Όποτε κλασικά περιμένουμε κάποιο update ☺️ Ναι σταθερά Πιστεύω όχι μόνο ένα Θα πάρει καιρό η δουλειά. Ειδικά στο 6s που είναι 5 ετών Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Ναι σταθερά Πιστεύω όχι μόνο ένα Θα πάρει καιρό η δουλειά. Ειδικά στο 6s που είναι 5 ετών Ένα update έχει γίνει ήδη... είμαστε στο 14.1.... περιμένουμε το δεύτερο τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Ένα update έχει γίνει ήδη... είμαστε στο 14.1.... περιμένουμε το δεύτερο τώρα Είμαστε 14.0.1 Σε αυτό αναφέρομαι ότι έχουμε προβλήματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Έβαλα την 14 Μου ξεσκίζει την μπαταρία!! Κολλαει το τηλέφωνο δεν ανταποκρίνεται γρήγορα. Αυτά..... για την μπαταρια δεν μπορείς να κάνεις πολλά (Αναμενόμενο ήταν) για τα κολλήματα θα πρέπει να κάνεις factory reset και set as new (δεν θα επαναφερεις το backup σώσε μόνο επαφές (αν δεν της εχεις στο cloud) και φωτο στο pc αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 για την μπαταρια δεν μπορείς να κάνεις πολλά (Αναμενόμενο ήταν) για τα κολλήματα θα πρέπει να κάνεις factory reset και set as new (δεν θα επαναφερεις το backup σώσε μόνο επαφές (αν δεν της εχεις στο cloud) και φωτο στο pc αυτα Δεν είναι λύση αυτή Άσε που μόλις τα βάλεις όλα όπως τα είχες τα μισά κολλήματα πάλι θα τα έχεις άρα άδικος κόπος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Δεν είναι λύση αυτή Άσε που μόλις τα βάλεις όλα όπως τα είχες τα μισά κολλήματα πάλι θα τα έχεις άρα άδικος κόπος τσου καμία σχέση απο update σε update μαζεύεσαι πολυ "άχρηστο" app data και μπόλικα διάφορα caches και διάφορα απομεινάρια από τα προηγούμενα condigurations με στήσιμο σαν νεα συσκευη χωρίς παλιο backup εχεις τεράστια διαφορά της περισσότερες φορες εδω το δικο μου κινιτο εστειλε αδιαβαστο το update και ανανγαστικα και εκανα επαναφορά απο Itunes (και ηταν 11 pro max..........) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 τσου καμία σχέση απο update σε update μαζεύεσαι πολυ "άχρηστο" app data και μπόλικα διάφορα caches και διάφορα απομεινάρια από τα προηγούμενα condigurations με στήσιμο σαν νεα συσκευη χωρίς παλιο backup εχεις τεράστια διαφορά της περισσότερες φορες εδω το δικο μου κινιτο εστειλε αδιαβαστο το update και ανανγαστικα και εκανα επαναφορά απο Itunes (και ηταν 11 pro max..........) Για όλα αυτά που αναφέρεις φταίει η έκδοση Μπορεί να βάλεις κάποια μεταγενέστερη και να μην έχεις κανένα θέμα Απλά εάν έχεις σοβαρά προβλήματα ναι εκεί πρέπει να κανείς επαναφορά και ξανά από την αρχή Χάνεται όμως η ουσία της αναβάθμισης και της αξιοπιστίας του iPhone Άμα είναι κάθε φορά να κάθομαι να στήνω την συσκευή από την αρχή ποιος ο λόγος ύπαρξης του iCloud backup; Ποιος ο λόγος ύπαρξης όλων αυτών των εργαλείων που σου κάνουν την ζωή ευκολότερη; Έχω αλλάξει 50 iPhone και έχω κάνει άπειρες φορές όλες αυτές τις διαδικασίες και στα δικα μου τηλέφωνα αλλά και σε φίλων γνωστών και λοιπά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Για όλα αυτά που αναφέρεις φταίει η έκδοση Μπορεί να βάλεις κάποια μεταγενέστερη και να μην έχεις κανένα θέμα Απλά εάν έχεις σοβαρά προβλήματα ναι εκεί πρέπει να κανείς επαναφορά και ξανά από την αρχή Χάνεται όμως η ουσία της αναβάθμισης και της αξιοπιστίας του iPhone Άμα είναι κάθε φορά να κάθομαι να στήνω την συσκευή από την αρχή ποιος ο λόγος ύπαρξης του iCloud backup; Ποιος ο λόγος ύπαρξης όλων αυτών των εργαλείων που σου κάνουν την ζωή ευκολότερη; Έχω αλλάξει 50 iPhone και έχω κάνει άπειρες φορές όλες αυτές τις διαδικασίες και στα δικα μου τηλέφωνα αλλά και σε φίλων γνωστών και λοιπά ειμαι με iphone απο το 3g ειμαι με android απο το android 1.6 (HTC Magic) σχεδόν πάντα μα πάντα το update που συνοδευόταν με αλλαγή έκδοσης) προκαλούσε αρκετά θέματα και σχεδόν πάντα ήθελε επαναφορά ειτε ios ειτε android αν ήθελες να δουλεύει η συσκευή όσο καλύτερα γινεται (υπήρχαν εξαιρέσεις με κάποια updates αλλά ήταν ελάχιστα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 ειμαι με iphone απο το 3g ειμαι με android απο το android 1.6 (HTC Magic) σχεδόν πάντα μα πάντα το update που συνοδευόταν με αλλαγή έκδοσης) προκαλούσε αρκετά θέματα και σχεδόν πάντα ήθελε επαναφορά ειτε ios ειτε android αν ήθελες να δουλεύει η συσκευή όσο καλύτερα γινεται (υπήρχαν εξαιρέσεις με κάποια updates αλλά ήταν ελάχιστα) Τα γνωρίζω πολύ καλά Εγώ λέω τι είναι το σωστό και καλύτερο για την ευκολία του τελικού χρήστη Φυσικά οι μεγάλες αναβαθμίσεις δημιουργούν προβλήματα και οι περισσότεροι αναγκαζόμαστε να κάνουμε ολική επαναφορά και να χάνουμε χρόνο με το στήσιμο της συσκευής από την αρχή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Σε πέντε ώρες με 4g μπαταρία από 99% στο 54%. Γελάει ο κόσμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Σε πέντε ώρες με 4g μπαταρία από 99% στο 54%. Γελάει ο κόσμος Ε θα βελτιωθεί η κατάσταση αλλά θέλει υπομονή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Σε πέντε ώρες με 4g μπαταρία από 99% στο 54%. Γελάει ο κόσμος 5 ώρες χρήσης ....? εμένα με 94 η υγεία τής μπαταρίας από 100%με 5 ώρες χρήσης έχει αδειάσει τελείως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 5 ώρες χρήσης ....? εμένα με 94 η υγεία τής μπαταρίας από 100%με 5 ώρες χρήσης έχει αδειάσει τελείως Πριν την αλλαγή διαρκούσε περίπου μια μέρα. Τώρα ούτε έξη ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Φτάσαμε στην iOS 14.1 αλλά στην κατανάλωση μπαταρίας δεν βλέπω καμία αλλαγή... πάλι την καταναλώνει γρήγορα.. Κάποια λύση στο πρόβλημα υπάρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts