pavlosdr Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Μακάρι να φτιάχνανε και την Siri .Η γυναίκα μου που είναι Αγγλίδα αυτή δουλεύει .Δεν φανταζόμουνα πόσο εξυπηρετική είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Από μπαταρία λοιπόν δεν είδα καμία ουσιαστική διαφορά, ίσως ένα κλικ καλύτερη η 11.4.1 στο standby και μόνο, αλλά όχι λόγος να επιστρέψεις πίσω για ένα 2% στις 8 ώρες, καθώς θα βελτιωθεί και η 12 στο μέλλον. Αν και πιστεύω θα ζήσουμε εποχές iOS 5 και θα πάμε μέχρι 12.1.1. Η Siri είναι φοβερό εργαλείο, ένας λόγος από μόνος του να μη φύγεις ποτέ από iphone, αν μιλούσε ελληνικά Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Η Siri είναι ωραίο εργαλείο και μέχρι να «μιλήσεις « 4 λεπτά έχει πέσει η μπαταρία στο μισό. Αχαχαχχασχ. Ήμαρτον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Η Siri είναι ωραίο εργαλείο και μέχρι να «μιλήσεις « 4 λεπτά έχει πέσει η μπαταρία στο μισό. Αχαχαχχασχ. Ήμαρτον.Γιατί κουβέντα ανοίγετε; Και δε πέφτει όσο λες. Και γω με Facetime έχανε 10% σε 3 λεπτά κλήσης μεσω 4G, ώσπου άλλαξα μπαταρία και έχασε 3% Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Η Siri είναι ωραίο εργαλείο και μέχρι να «μιλήσεις « 4 λεπτά έχει πέσει η μπαταρία στο μισό. Αχαχαχχασχ. Ήμαρτον. Αλλά πράγματα φταίνε Εξ άλλου το SIRI δεν είναι μόνο για βιντεοκλήσεις αλλά για τα πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Εγώ αυτό που βλέπω σε εμένα ειναι ότι μετά την εγκατάσταση το 6s πάει μια χαρά το μόνο πρόβλημα μου ειναι ότι όταν ανοίγω το Bluetooth δεν μου εμφανίζει το σύμβολο δίπλα από την μπαταρία όπως ήταν παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Αλλά πράγματα φταίνε Εξ άλλου το SIRI δεν είναι μόνο για βιντεοκλήσεις αλλά για τα πάντα Δεν μιλάω για βίντεοκλησεις παιδιά. Ρώτησα την σιρι τι καιρό κάνει και αν έχει κάπου να προτείνει να πιω καφέ. 5% κάτω η μπαταρία. Τρελάθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Δεν μιλάω για βίντεοκλησεις παιδιά. Ρώτησα την σιρι τι καιρό κάνει και αν έχει κάπου να προτείνει να πιω καφέ. 5% κάτω η μπαταρία. Τρελάθηκα. Μήπως την ρώτησες για φραπέ και έφαγε σκαλωμα;;; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Μήπως την ρώτησες για φραπέ και έφαγε σκαλωμα;;; Αλήθεια θεωρείς ότι είσαι αστείος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Αλήθεια θεωρείς ότι είσαι αστείος; Εγώ πάντως γέλασα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Εγώ πάντως γέλασα :p Σεβαστό. Και το αφήνω εδώ γιατί είναι φόρουμ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Εγώ πάντως γέλασα :p Και εγώ γέλασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 (edited) Επιστροφη λοιπον στην 11.4.1 αφου πρωτα απο ολα ειμαι σιγουρος πλεον οτι η 12 μου τρωει περισσοτερη μπαταρια και το μονο που προσφερει ειναι πιο γρηγορα γραφικα μεταβασης. Σαν να αυξησανε την συχνοτητα λειτουργιας του επεξεργαστη αυτη την εντυπωση μου δινει. Στο browsing ειναι αισθητα πιο αργη η 12 Οχι λοιπον στο τρικακι της apple οτι ανασταινονται οι παλιες συσκευες. Με το ζορι παντως θελει η apple να μας κανει να αγορασουμε καινουργιο κινητο Εκανα και restore απο icloud και δεν θα κανω αναβαθμιση τις εφαρμογες που χρησιμοποιω, και οσο κρατησει. Το 6s ειναι καλο μεχρι και την 11.4.1 και θελω να το κρατησω κανα 2 χρονια ακομα Edited September 28, 2018 by tulu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Επιστροφη λοιπον στην 11.4.1 αφου πρωτα απο ολα ειμαι σιγουρος πλεον οτι η 12 μου τρωει περισσοτερη μπαταρια και το μονο που προσφερει ειναι πιο γρηγορα γραφικα μεταβασης. Σαν να αυξησανε την συχνοτητα λειτουργιας του επεξεργαστη αυτη την εντυπωση μου δινει. Στο browsing ειναι αισθητα πιο αργη η 12 Οχι λοιπον στο τρικακι της apple οτι ανασταινονται οι παλιες συσκευες. Με το ζορι παντως θελει η apple να μας κανει να αγορασουμε καινουργιο κινητο Εκανα και restore απο icloud και δεν θα κανω αναβαθμιση τις εφαρμογες που χρησιμοποιω, και οσο κρατησει. Το 6s ειναι καλο μεχρι και την 11.4.1 και θελω να το κρατησω κανα 2 χρονια ακομα Επανέφερες backup ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Επανέφερες backup ?Και χωρίς να το κάνει 12 και σε γυμνό κινιτο τρώει μπαταρία για τα καλά ακόμη και σε αναμονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Εγώ θα διαφωνήσω. Πολύ ευχαριστημένος με την 12 η οποία μάλλον θα είναι και η τελευταία έκδοση που το κινητό πάει αέρα. Διότι φημολογείται ότι του χρόνου θα έχουμε redesign στο iOS όποτε υποθέτω και πιο αργή ταχύτητα. Τσεκάρετε και. Την μπαταρία σας όσοι έχετε θέματα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Επανέφερες backup ? Είχα κάνει backup στο iCloud και το επανέφερε όπως ήταν ίσως και καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Κατορθωσε να κανει κανεις facetime group calls ? προσπαθω αλλα οποτε παω να βαλώ περαν του ενος ατόμου δεν μου κανει enable ta buttons του ηχου και του βίντεο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Κατορθωσε να κανει κανεις facetime group calls ? προσπαθω αλλα οποτε παω να βαλώ περαν του ενος ατόμου δεν μου κανει enable ta buttons του ηχου και του βίντεο... Αν θυμάμαι καλά αυτό θα δοθεί στην 12.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Noμιζα οτι το εδωσαν στην 12.0 και σπαω το κεφαλι μου να δω τι δεν κανω σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Noμιζα οτι το εδωσαν στην 12.0 και σπαω το κεφαλι μου να δω τι δεν κανω σωστα Με το iOS 12 το απενεργοποίησαν για να το ξαναφέρουν στη 12.1. Νομίζω στη beta είναι ήδη διαθέσιμο. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Με το iOS 12 το απενεργοποίησαν για να το ξαναφέρουν στη 12.1. Νομίζω στη beta είναι ήδη διαθέσιμο. Να έχουν να δώσουν και κάτι μην μείνουν με άδεια χέρια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Ποιο προγραμματακι χρησιμοποιείτε για να δειτε την κατασταση της μπαταριας... ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Τι group calls ρε παιδιά. Εγώ με το ζόρι να κάνω με ένα άτομο FaceTime. Το προβάλουν λες και είναι κάτι τόσο εντυπωσιακό παρόλο που είναι αχρείαστο στο 99% του πληθυσμού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Ποιο προγραμματακι χρησιμοποιείτε για να δειτε την κατασταση της μπαταριας... ? Έχει η συσκευή Ρυθμίσεις/μπαταρία/υγεία Σε iOS 11 και μετά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts