Jump to content

iPhone 6S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μακάρι να φτιάχνανε και την Siri .Η γυναίκα μου που είναι Αγγλίδα αυτή δουλεύει .Δεν φανταζόμουνα πόσο εξυπηρετική είναι

Από μπαταρία λοιπόν δεν είδα καμία ουσιαστική διαφορά, ίσως ένα κλικ καλύτερη η 11.4.1 στο standby και μόνο, αλλά όχι λόγος να επιστρέψεις πίσω για ένα 2% στις 8 ώρες, καθώς θα βελτιωθεί και η 12 στο μέλλον. Αν και πιστεύω θα ζήσουμε εποχές iOS 5 και θα πάμε μέχρι 12.1.1.

Η Siri είναι φοβερό εργαλείο, ένας λόγος από μόνος του να μη φύγεις ποτέ από iphone, αν μιλούσε ελληνικά

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Η Siri είναι ωραίο εργαλείο και μέχρι να «μιλήσεις « 4 λεπτά έχει πέσει η μπαταρία στο μισό. Αχαχαχχασχ. Ήμαρτον.
Γιατί κουβέντα ανοίγετε; Και δε πέφτει όσο λες. Και γω με Facetime έχανε 10% σε 3 λεπτά κλήσης μεσω 4G, ώσπου άλλαξα μπαταρία και έχασε 3%

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Η Siri είναι ωραίο εργαλείο και μέχρι να «μιλήσεις « 4 λεπτά έχει πέσει η μπαταρία στο μισό. Αχαχαχχασχ. Ήμαρτον.

Αλλά πράγματα φταίνε

Εξ άλλου το SIRI δεν είναι μόνο για βιντεοκλήσεις αλλά για τα πάντα

Εγώ αυτό που βλέπω σε εμένα ειναι ότι μετά την εγκατάσταση το 6s πάει μια χαρά το μόνο πρόβλημα μου ειναι ότι όταν ανοίγω το Bluetooth δεν μου εμφανίζει το σύμβολο δίπλα από την μπαταρία όπως ήταν παλιά.

Αλλά πράγματα φταίνε

Εξ άλλου το SIRI δεν είναι μόνο για βιντεοκλήσεις αλλά για τα πάντα

Δεν μιλάω για βίντεοκλησεις παιδιά. Ρώτησα την σιρι τι καιρό κάνει και αν έχει κάπου να προτείνει να πιω καφέ. 5% κάτω η μπαταρία. Τρελάθηκα.

Δεν μιλάω για βίντεοκλησεις παιδιά. Ρώτησα την σιρι τι καιρό κάνει και αν έχει κάπου να προτείνει να πιω καφέ. 5% κάτω η μπαταρία. Τρελάθηκα.

Μήπως την ρώτησες για φραπέ και έφαγε σκαλωμα;;;

Nokia 8800 Scirocco

Επιστροφη λοιπον στην 11.4.1 αφου πρωτα απο ολα ειμαι σιγουρος πλεον οτι η 12 μου τρωει περισσοτερη μπαταρια και το μονο που προσφερει ειναι πιο γρηγορα γραφικα μεταβασης.

Σαν να αυξησανε την συχνοτητα λειτουργιας του επεξεργαστη αυτη την εντυπωση μου δινει.

Στο browsing ειναι αισθητα πιο αργη η 12

Οχι λοιπον στο τρικακι της apple οτι ανασταινονται οι παλιες συσκευες.

Με το ζορι παντως θελει η apple να μας κανει να αγορασουμε καινουργιο κινητο

Εκανα και restore απο icloud και δεν θα κανω αναβαθμιση τις εφαρμογες που χρησιμοποιω, και οσο κρατησει.

Το 6s ειναι καλο μεχρι και την 11.4.1 και θελω να το κρατησω κανα 2 χρονια ακομα

Edited by tulu

Επιστροφη λοιπον στην 11.4.1 αφου πρωτα απο ολα ειμαι σιγουρος πλεον οτι η 12 μου τρωει περισσοτερη μπαταρια και το μονο που προσφερει ειναι πιο γρηγορα γραφικα μεταβασης.

Σαν να αυξησανε την συχνοτητα λειτουργιας του επεξεργαστη αυτη την εντυπωση μου δινει.

Στο browsing ειναι αισθητα πιο αργη η 12

Οχι λοιπον στο τρικακι της apple οτι ανασταινονται οι παλιες συσκευες.

Με το ζορι παντως θελει η apple να μας κανει να αγορασουμε καινουργιο κινητο

Εκανα και restore απο icloud και δεν θα κανω αναβαθμιση τις εφαρμογες που χρησιμοποιω, και οσο κρατησει.

Το 6s ειναι καλο μεχρι και την 11.4.1 και θελω να το κρατησω κανα 2 χρονια ακομα

Επανέφερες backup ?

Επανέφερες backup ?
Και χωρίς να το κάνει 12 και σε γυμνό κινιτο τρώει μπαταρία για τα καλά ακόμη και σε αναμονή

Εγώ θα διαφωνήσω. Πολύ ευχαριστημένος με την 12 η οποία μάλλον θα είναι και η τελευταία έκδοση που το κινητό πάει αέρα. Διότι φημολογείται ότι του χρόνου θα έχουμε redesign στο iOS όποτε υποθέτω και πιο αργή ταχύτητα. Τσεκάρετε και. Την μπαταρία σας όσοι έχετε θέματα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

-iPhone 6s

-iPad Air 2

Κατορθωσε να κανει κανεις facetime group calls ? προσπαθω αλλα οποτε παω να βαλώ περαν του ενος ατόμου δεν μου κανει enable ta buttons του ηχου και του βίντεο...

Κατορθωσε να κανει κανεις facetime group calls ? προσπαθω αλλα οποτε παω να βαλώ περαν του ενος ατόμου δεν μου κανει enable ta buttons του ηχου και του βίντεο...

Αν θυμάμαι καλά αυτό θα δοθεί στην 12.1.

Noμιζα οτι το εδωσαν στην 12.0 και σπαω το κεφαλι μου να δω τι δεν κανω σωστα

Με το iOS 12 το απενεργοποίησαν για να το ξαναφέρουν στη 12.1. Νομίζω στη beta είναι ήδη διαθέσιμο.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Με το iOS 12 το απενεργοποίησαν για να το ξαναφέρουν στη 12.1. Νομίζω στη beta είναι ήδη διαθέσιμο.

Να έχουν να δώσουν και κάτι μην μείνουν με άδεια χέρια

Nokia 8800 Scirocco

Τι group calls ρε παιδιά. Εγώ με το ζόρι να κάνω με ένα άτομο FaceTime. Το προβάλουν λες και είναι κάτι τόσο εντυπωσιακό παρόλο που είναι αχρείαστο στο 99% του πληθυσμού

Ποιο προγραμματακι χρησιμοποιείτε για να δειτε την κατασταση της μπαταριας... ?

Έχει η συσκευή

Ρυθμίσεις/μπαταρία/υγεία

Σε iOS 11 και μετά

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPhone 6S
  • The topic was unpinned