dgeorge4 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Γιαυτό και γύρισα πίσω στην 11, θα πάρουμε με το καλό τα πρώτα feedback και θα πράξουμε αναλόγως. Απλά ήθελα να δω πώς θα είναι περίπου η 12 Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Με 80-20 WiFi-4G, του πίνω λίγο το αίμα τώρα από το απόγευμα αλλά πάει άψογα για 6s Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Ρε παιδιά πως μπορώ να δω αν όντως έχω θέμα με μπαταρία;; Βάζω 3g και μέσα σε δεξα λεπτά πέφτει από το 71% στο 60. Ήμαρτον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Ρε παιδιά πως μπορώ να δω αν όντως έχω θέμα με μπαταρία;; Βάζω 3g και μέσα σε δεξα λεπτά πέφτει από το 71% στο 60. Ήμαρτον Ε λογικά έχεις θέμα, πήγαινε isystem να την αλλάξεις με 39€ Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Ε λογικά έχεις θέμα, πήγαινε isystem να την αλλάξεις με 39€ Sent from my iPad using Tapatalk Δεν είναι μέσα στην εγγύηση; Τον Νοέμβρη κλείνει δυο χρόνια από σκρουτζομαγαζο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Δεν είναι μέσα στην εγγύηση; Τον Νοέμβρη κλείνει δυο χρόνια από σκρουτζομαγαζο Όχι δεν είναι Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Όχι δεν είναι Sent from my iPad using Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Για όσους δεν το γνώριζαν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών πατώντας το αριστερό κάθετο μέρος της οθόνης ακριβώς στην ακτή της οθόνης αν συνεχιστεί πιο δυνατά το πάτημα με το force touch αποκαλύπτονται όλες οι πρόσφατες εφαρμογές !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Για όσους δεν το γνώριζαν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών πατώντας το αριστερό κάθετο μέρος της οθόνης ακριβώς στην ακτή της οθόνης αν συνεχιστεί πιο δυνατά το πάτημα με το force touch αποκαλύπτονται όλες οι πρόσφατες εφαρμογές !!! Από τότε που βγήκε το force touch, μόνο έτσι μπαίνω στο multitask, δεν είναι κάτι νέο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Ομολογώ ποτέ δε με βόλεψε, μόνο το διπλό tap στο home χρησιμοποιώ εγώ για να κατεβάζω την οθόνη χαμηλά όποτε δεν έχω χέρι ελεύθερο Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Από τότε που βγήκε το force touch, μόνο έτσι μπαίνω στο multitask, δεν είναι κάτι νέο. Α δεν το ήξερα ότι το ήξερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Άλλαξα μόλις μπαταρία στο 6s μου σε κατάστημα στο παγκρατι. Η απόδοση λέει 99% παρόλο που ήταν καινούργια και την έβγαλε μέσα από κλειστό σελοφάν. Να μου μπουν υποψίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Άλλαξα μόλις μπαταρία στο 6s μου σε κατάστημα στο παγκρατι. Η απόδοση λέει 99% παρόλο που ήταν καινούργια και την έβγαλε μέσα από κλειστό σελοφάν. Να μου μπουν υποψίες; Αν εννοείς υποψία ότι σου τοποθέτησαν μεταχειρισμένη, τότε όχι. Αν εννοείς υποψία ότι δεν είναι πολύ καλής ποιότητας, μάλλον ναι. Έχουμε πει, σαν τις επίσημες δεν υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Άλλαξα μόλις μπαταρία στο 6s μου σε κατάστημα στο παγκρατι. Η απόδοση λέει 99% παρόλο που ήταν καινούργια και την έβγαλε μέσα από κλειστό σελοφάν. Να μου μπουν υποψίες; Έτσι κι αλλιώς η Υγεία της μπαταρίας το γράφει ότι είναι σε beta μορφή όποτε έχει μια τυπική απόκλιση σίγουρα Αν θέλεις 100% αυθεντική πρέπει να δώσεις 39€ και να στην αλλάξουν σε επίσημο service. Όλοι οι άλλοι μπορούν να σου αλλάξουν και ναι μην ξέρεις τι αγοράζεις και τι θα σου βγει απόψεις την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Μου είπαν ότι είναι οεμ απλά δεν έχουν την πιστοποίηση που έχει η Apple. Πρακτικά από το ίδιο «εργοστάσιο» είπαν ότι βγαίνουν. Είχε πάνω και το logo της Apple. Η προηγούμενη που είχα βάλει και με έβγαλε 1 χρόνο δεν είχε logo και μου είπαν ότι είναι μεγάλη διαγορα ποιότητας μεταξύ των 2 μπαταριών. Όπως και να έχει αν δω ότι υπάρχει πρόβλημα πάω πάλι από το μαγαζί, δεν υπάρχει θέμα σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Μου είπαν ότι είναι οεμ απλά δεν έχουν την πιστοποίηση που έχει η Apple. Πρακτικά από το ίδιο «εργοστάσιο» είπαν ότι βγαίνουν. Είχε πάνω και το logo της Apple. Η προηγούμενη που είχα βάλει και με έβγαλε 1 χρόνο δεν είχε logo και μου είπαν ότι είναι μεγάλη διαγορα ποιότητας μεταξύ των 2 μπαταριών. Όπως και να έχει αν δω ότι υπάρχει πρόβλημα πάω πάλι από το μαγαζί, δεν υπάρχει θέμα σε αυτό. Για να μη σου μπουν υποψίες, αν το συνδέσεις στο ibackupbot στο pc, θα δεις κύκλους φόρτισης Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Δεν έχω στη διάθεση μου pc. Λέω να το τσεκάρω με το Geekbench 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Δεν έχω στη διάθεση μου pc. Λέω να το τσεκάρω με το Geekbench 4. Οκ, κάνε το full recharge, ποιον επεξεργαστή έχεις; Επίσης όταν το κάνεις, να το έχεις εκτός θήκης γιατί ζεσταίνεται και κατεβάζει το load του επεξεργαστή, πράγμα που δε θελουμε Επίσης να ξέρεις, μπορούσες να την αλλάξεις και σε εξουσιοδοτημένο με 39€ καθώς το 99% των μπαταριών που κυκλοφορούν εκεί έξω είναι μούφα. Η προπροηγούμενη κάτω από το 10% μου έκανε τρομερά lags και η προηγούμενη μου έκανε jumps, δηλαδή από 55 πήγαινε στο 50 σε ένα λεπτό χωρίς να κάνω κάτι βαρύ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Για να το αλλάξω σε εξουσιοδοτημένο Δυστηχως έπρεπε να το αφήσω 2 βδομαδες και συν της άλλης να μην έχει μπει άλλη μπαταρία (πράγμα που έγινε λίγο πριν βγει η ανακοίνωση από την Apple πέρσι) Με partial recharge δεν θα είναι καλή η μέτρηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Για να το αλλάξω σε εξουσιοδοτημένο Δυστηχως έπρεπε να το αφήσω 2 βδομαδες και συν της άλλης να μην έχει μπει άλλη μπαταρία (πράγμα που έγινε λίγο πριν βγει η ανακοίνωση από την Apple πέρσι) Με partial recharge δεν θα είναι καλή η μέτρηση; Το ίδιο πράγμα είναι, έτσι κι αλλιώς θα έχει τελειώσει πριν τις 3 ώρες η μπαταρία για το τεστ. Samsung ή Tmsc επεξεργαστή έχεις; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Δεν θυμάμαι καθόλου. Αυτόν πάντως που ήταν ένα κλικ πιο γρήγορος. Το είχα δει όταν αγόρασα το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Δεν θυμάμαι καθόλου. Αυτόν πάντως που ήταν ένα κλικ πιο γρήγορος. Το είχα δει όταν αγόρασα το κινητό. Ένα κλικ πιο γρήγορος είναι ο Samsung αλλά και ενα κλικ χειρότερος στη μπαταρία. Θα πρέπει λογικά να βγάλεις ενα σκορ κοντά στα 1800 ή πάνω από 2:45 ώρες Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 παιδια καλησπερα, Πριν λιγες μερες αγορασα μεταχειρισμενο το 6 πλας.Επισης σκεφτομαι για αλλαγη μπαταριας.Ξερει κανεις αν ισχυει ακομα η προσφορα με τα 39 ευρω? Αν ναι μεχρι ποτε θα ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 παιδια καλησπερα, Πριν λιγες μερες αγορασα μεταχειρισμενο το 6 πλας.Επισης σκεφτομαι για αλλαγη μπαταριας.Ξερει κανεις αν ισχυει ακομα η προσφορα με τα 39 ευρω? Αν ναι μεχρι ποτε θα ισχυει? Ισχύει μέχρι 31 Δεκέμβρη, σηκωθείτε από ντιβάνια, καρέκλες... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Ισχύει μέχρι 31 Δεκέμβρη, σηκωθείτε από ντιβάνια, καρέκλες... Sent from my iPhone using Tapatalk Ωραια! Σε ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts