Jump to content

iPhone 6S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιαυτό και γύρισα πίσω στην 11, θα πάρουμε με το καλό τα πρώτα feedback και θα πράξουμε αναλόγως. Απλά ήθελα να δω πώς θα είναι περίπου η 12

Sent from my iPad using Tapatalk

Με 80-20 WiFi-4G, του πίνω λίγο το αίμα τώρα από το απόγευμα αλλά πάει άψογα για 6s

e45e72ebec60f9c93a1a9e86a2064c54.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ρε παιδιά πως μπορώ να δω αν όντως έχω θέμα με μπαταρία;; Βάζω 3g και μέσα σε δεξα λεπτά πέφτει από το 71% στο 60. Ήμαρτον

Ε λογικά έχεις θέμα, πήγαινε isystem να την αλλάξεις με 39€

Ε λογικά έχεις θέμα, πήγαινε isystem να την αλλάξεις με 39€

Δεν είναι μέσα στην εγγύηση; Τον Νοέμβρη κλείνει δυο χρόνια από σκρουτζομαγαζο

Δεν είναι μέσα στην εγγύηση; Τον Νοέμβρη κλείνει δυο χρόνια από σκρουτζομαγαζο

Όχι δεν είναι

Για όσους δεν το γνώριζαν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών πατώντας το αριστερό κάθετο μέρος της οθόνης ακριβώς στην ακτή της οθόνης αν συνεχιστεί πιο δυνατά το πάτημα με το force touch αποκαλύπτονται όλες οι πρόσφατες εφαρμογές !!!

Για όσους δεν το γνώριζαν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών πατώντας το αριστερό κάθετο μέρος της οθόνης ακριβώς στην ακτή της οθόνης αν συνεχιστεί πιο δυνατά το πάτημα με το force touch αποκαλύπτονται όλες οι πρόσφατες εφαρμογές !!!

Από τότε που βγήκε το force touch, μόνο έτσι μπαίνω στο multitask, δεν είναι κάτι νέο.

Ομολογώ ποτέ δε με βόλεψε, μόνο το διπλό tap στο home χρησιμοποιώ εγώ για να κατεβάζω την οθόνη χαμηλά όποτε δεν έχω χέρι ελεύθερο

Από τότε που βγήκε το force touch, μόνο έτσι μπαίνω στο multitask, δεν είναι κάτι νέο.

Α δεν το ήξερα ότι το ήξερες

Άλλαξα μόλις μπαταρία στο 6s μου σε κατάστημα στο παγκρατι. Η απόδοση λέει 99% παρόλο που ήταν καινούργια και την έβγαλε μέσα από κλειστό σελοφάν. Να μου μπουν υποψίες;

Άλλαξα μόλις μπαταρία στο 6s μου σε κατάστημα στο παγκρατι. Η απόδοση λέει 99% παρόλο που ήταν καινούργια και την έβγαλε μέσα από κλειστό σελοφάν. Να μου μπουν υποψίες;

Αν εννοείς υποψία ότι σου τοποθέτησαν μεταχειρισμένη, τότε όχι.

Αν εννοείς υποψία ότι δεν είναι πολύ καλής ποιότητας, μάλλον ναι.

Έχουμε πει, σαν τις επίσημες δεν υπάρχουν.

Έτσι κι αλλιώς η Υγεία της μπαταρίας το γράφει ότι είναι σε beta μορφή όποτε έχει μια τυπική απόκλιση σίγουρα

Αν θέλεις 100% αυθεντική πρέπει να δώσεις 39€ και να στην αλλάξουν σε επίσημο service.

Όλοι οι άλλοι μπορούν να σου αλλάξουν και ναι μην ξέρεις τι αγοράζεις και τι θα σου βγει απόψεις την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία

Nokia 8800 Scirocco

Μου είπαν ότι είναι οεμ απλά δεν έχουν την πιστοποίηση που έχει η Apple. Πρακτικά από το ίδιο «εργοστάσιο» είπαν ότι βγαίνουν. Είχε πάνω και το logo της Apple. Η προηγούμενη που είχα βάλει και με έβγαλε 1 χρόνο δεν είχε logo και μου είπαν ότι είναι μεγάλη διαγορα ποιότητας μεταξύ των 2 μπαταριών.

Όπως και να έχει αν δω ότι υπάρχει πρόβλημα πάω πάλι από το μαγαζί, δεν υπάρχει θέμα σε αυτό.

Μου είπαν ότι είναι οεμ απλά δεν έχουν την πιστοποίηση που έχει η Apple. Πρακτικά από το ίδιο «εργοστάσιο» είπαν ότι βγαίνουν. Είχε πάνω και το logo της Apple. Η προηγούμενη που είχα βάλει και με έβγαλε 1 χρόνο δεν είχε logo και μου είπαν ότι είναι μεγάλη διαγορα ποιότητας μεταξύ των 2 μπαταριών.

Όπως και να έχει αν δω ότι υπάρχει πρόβλημα πάω πάλι από το μαγαζί, δεν υπάρχει θέμα σε αυτό.

Για να μη σου μπουν υποψίες, αν το συνδέσεις στο ibackupbot στο pc, θα δεις κύκλους φόρτισης

Δεν έχω στη διάθεση μου pc. Λέω να το τσεκάρω με το Geekbench 4.

Οκ, κάνε το full recharge, ποιον επεξεργαστή έχεις; Επίσης όταν το κάνεις, να το έχεις εκτός θήκης γιατί ζεσταίνεται και κατεβάζει το load του επεξεργαστή, πράγμα που δε θελουμε

Επίσης να ξέρεις, μπορούσες να την αλλάξεις και σε εξουσιοδοτημένο με 39€ καθώς το 99% των μπαταριών που κυκλοφορούν εκεί έξω είναι μούφα. Η προπροηγούμενη κάτω από το 10% μου έκανε τρομερά lags και η προηγούμενη μου έκανε jumps, δηλαδή από 55 πήγαινε στο 50 σε ένα λεπτό χωρίς να κάνω κάτι βαρύ

Για να το αλλάξω σε εξουσιοδοτημένο Δυστηχως έπρεπε να το αφήσω 2 βδομαδες και συν της άλλης να μην έχει μπει άλλη μπαταρία (πράγμα που έγινε λίγο πριν βγει η ανακοίνωση από την Apple πέρσι)

Με partial recharge δεν θα είναι καλή η μέτρηση;

Για να το αλλάξω σε εξουσιοδοτημένο Δυστηχως έπρεπε να το αφήσω 2 βδομαδες και συν της άλλης να μην έχει μπει άλλη μπαταρία (πράγμα που έγινε λίγο πριν βγει η ανακοίνωση από την Apple πέρσι)

Με partial recharge δεν θα είναι καλή η μέτρηση;

Το ίδιο πράγμα είναι, έτσι κι αλλιώς θα έχει τελειώσει πριν τις 3 ώρες η μπαταρία για το τεστ. Samsung ή Tmsc επεξεργαστή έχεις;

Δεν θυμάμαι καθόλου. Αυτόν πάντως που ήταν ένα κλικ πιο γρήγορος. Το είχα δει όταν αγόρασα το κινητό.

Δεν θυμάμαι καθόλου. Αυτόν πάντως που ήταν ένα κλικ πιο γρήγορος. Το είχα δει όταν αγόρασα το κινητό.

Ένα κλικ πιο γρήγορος είναι ο Samsung αλλά και ενα κλικ χειρότερος στη μπαταρία. Θα πρέπει λογικά να βγάλεις ενα σκορ κοντά στα 1800 ή πάνω από 2:45 ώρες

παιδια καλησπερα,

Πριν λιγες μερες αγορασα μεταχειρισμενο το 6 πλας.Επισης σκεφτομαι για αλλαγη μπαταριας.Ξερει κανεις αν ισχυει ακομα η προσφορα με τα 39 ευρω? Αν ναι μεχρι ποτε θα ισχυει?

παιδια καλησπερα,

Πριν λιγες μερες αγορασα μεταχειρισμενο το 6 πλας.Επισης σκεφτομαι για αλλαγη μπαταριας.Ξερει κανεις αν ισχυει ακομα η προσφορα με τα 39 ευρω? Αν ναι μεχρι ποτε θα ισχυει?

Ισχύει μέχρι 31 Δεκέμβρη, σηκωθείτε από ντιβάνια, καρέκλες...

Ισχύει μέχρι 31 Δεκέμβρη, σηκωθείτε από ντιβάνια, καρέκλες...

Ωραια! Σε ευχαριστω:)

• The title was changed to iPhone 6S
  • The topic was unpinned