billy1986 Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Έχεις προμηθευτεί φίλε μου από εκεί πράγματα? Sent from my iPhone using Tapatalk Προσωπικά όχι. Αλλά οι κριτικές δείχνουν ότι είναι απόλυτα αξιόπιστες. Εγώ πηγαίνω μόνο σε επισήμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Καλησπερα Οποιος εχει αλλαξει μπαταρια στο προγραμμα με τα 39 ευρω μπορει να μου πει αν του δινουν την παλια μπαταρια πισω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Καλησπερα Οποιος εχει αλλαξει μπαταρια στο προγραμμα με τα 39 ευρω μπορει να μου πει αν του δινουν την παλια μπαταρια πισω; Νομίζω πως την κρατάνε οι επίσημοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Εφοσον την αγοραζεις δεν θα πρεπε να σου την δινουν πισω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Εφοσον την αγοραζεις δεν θα πρεπε να σου την δινουν πισω; Αυτή την πολιτική έχουν και ιατρών πως δεν την έχουν μόνο ίδιοι. Και σε άλλο κατασκευαστή να πας νομίζω δρουν παρομοίως. Κατά 99% είμαι σίγουρος πως οι επίσημοι δεν στην επιστρέφουν την παλιά μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Πάντως εγώ που άλλαξα μπαταρία σε 6s plus σε i-μάγαζο της γειτονιάς και μου επέστρεψε την παλιά και μου έδωσε εγγύηση 1 χρόνου για την καινούρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Πάντως εγώ που άλλαξα μπαταρία σε 6s plus σε i-μάγαζο της γειτονιάς και μου επέστρεψε την παλιά και μου έδωσε εγγύηση 1 χρόνου για την καινούρια...100% battery health? Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 (edited) Εγώ ρε παιδιά έχω 94% health μπαταρία και θέλω να την αλλάξω για να μη χάσω την προσφορά και να το κρατήσω κάνα χρόνο ακόμα. Σκεφτόμουνα πως αργότερα που θα έχει πέσει η αλλαγμενη μπαταρία να έβαζα πάλι την παλιά. Τώρα που το θυμήθηκα είναι περίεργο αν όχι ύποπτο πως ενώ πριν αναβαθμίσω σε 11.4 η μπαταρία μου έδειχνε 91% health. Edited August 14, 2018 by tulu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 100% battery health? Με την καινούρια ναι. 100% κανονικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Με την καινούρια ναι. 100% κανονικά....Ρώτησα γιατί πρό iOS 11.3, όταν έβαζες μπαταρία από αυτά τα μαγαζιά, δεν εβγαζε ποσοστό Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Εγώ ρε παιδιά έχω 94% health μπαταρία και θέλω να την αλλάξω για να μη χάσω την προσφορά και να το κρατήσω κάνα χρόνο ακόμα. Σκεφτόμουνα πως αργότερα που θα έχει πέσει η αλλαγμενη μπαταρία να έβαζα πάλι την παλιά. Τώρα που το θυμήθηκα είναι περίεργο αν όχι ύποπτο πως ενώ πριν αναβαθμίσω σε 11.4 η μπαταρία μου έδειχνε 91% health. Και που ξέρεις ότι δεν θα υπάρχει νέα προσφορά για το 2018; Μήπως λέγοντας προσφορά έτρεξαν εκατομμύρια χρήστες να αλλάξουν μπαταρίες και έβγαλε η apple τα αντίστοιχα κέρδη; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Και που ξέρεις ότι δεν θα υπάρχει νέα προσφορά για το 2018; Μήπως λέγοντας προσφορά έτρεξαν εκατομμύρια χρήστες να αλλάξουν μπαταρίες και έβγαλε η apple τα αντίστοιχα κέρδη; Α γεια σου! Και βαιζόμενοιι στο beta προγραμματάκι της. ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ λόγος να τρέξετε να αλλάξετε μπαταρία λόγω ποσοστών. Προσωπικά έκανα την αλλαγή πακέτο με την αντικατάσταση της σπασμένης οθόνης μου. Είχα health 82% αλλά αυτό δεν επηρέαζε πουθενά την λειτουργικότητα της συσκεής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Και που ξέρεις ότι δεν θα υπάρχει νέα προσφορά για το 2018; Μήπως λέγοντας προσφορά έτρεξαν εκατομμύρια χρήστες να αλλάξουν μπαταρίες και έβγαλε η apple τα αντίστοιχα κέρδη; 'κακιούλες'... με ΤΕΡΑΣΤΙΑ δόση αλήθειας..αχχχχχχ χωρίς να τον πηγαίνω εννοείται τον Τούρκο... αλλά Ερντογάν που χρειάζεται της Apple... :lol::lol::lol: Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 'κακιούλες'... με ΤΕΡΑΣΤΙΑ δόση αλήθειας..αχχχχχχ χωρίς να τον πηγαίνω εννοείται τον Τούρκο... αλλά Ερντογάν που χρειάζεται της Apple... :lol::lol::lol: Ναι δήθεν τώρα ο γείτονας μας τους κάνει κόλπα Αυτοί οι μεγάλοι όλοι μαζί θα τρώνε. Ο λαός την πληρώνει πάντα εδώ και χιλιάδες χρόνια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Ναι δήθεν τώρα ο γείτονας μας τους κάνει κόλπα Αυτοί οι μεγάλοι όλοι μαζί θα τρώνε. Ο λαός την πληρώνει πάντα εδώ και χιλιάδες χρόνια Νόμος και κανόνας τα λεγόμενά σου φίλε μου... αλλά.. Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Και που ξέρεις ότι δεν θα υπάρχει νέα προσφορά για το 2018; Μήπως λέγοντας προσφορά έτρεξαν εκατομμύρια χρήστες να αλλάξουν μπαταρίες και έβγαλε η apple τα αντίστοιχα κέρδη;Και γιατί να μη τα βγάλει η apple και να τα βγάζει ο κάθε τυχάρπαστος που έχει iφτιαχνω σε κάθε γωνία. Αν ήθελε κέρδη από αυτά η Apple θα διέθετε original ανταλλακτικά στην αγορά και όχι ifixit Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Και γιατί να μη τα βγάλει η apple και να τα βγάζει ο κάθε τυχάρπαστος που έχει iφτιαχνω σε κάθε γωνία. Αν ήθελε κέρδη από αυτά η Apple θα διέθετε original ανταλλακτικά στην αγορά και όχι ifixit Sent from my SM-G930F Δεν διαθέτει ανταλλακτικά για να έχει τον πλήρη έλεγχο και να πληρώνεις 200-300€ για μια αλλαγή οθόνης μόνο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Δεν διαθέτει ανταλλακτικά για να έχει τον πλήρη έλεγχο και να πληρώνεις 200-300€ για μια αλλαγή οθόνης μόνοΕ τόσο έχουν όλες οι οθόνες των ναυαρχιδων από όλες τις εταιρείες και παραπάνω. Το θέμα είναι είναι στα μικρά, πχ ακουστικό μικρόφωνο μπαταρία που χρεώνει αβερτα κουβέρτα. Πουλάνε βέβαια κάργα icare μαθαίνω στο εξωτερικό, άλλη παπάτζα αυτή πάλι Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade17 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Έχω ένα περίεργο προβλημα που μπορεί να οφείλεται στο μικρόφωνο αλλά μπορεί και όχι. Όταν μιλαω με κάποιον ο αλλος ακούει παράσιτα σαν αυτά που ακούγονται από ηχεία υπολογιστή όταν χτυπάει τηλέφωνο κοντα του. Καμία ιδέα τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Έχω ένα περίεργο προβλημα που μπορεί να οφείλεται στο μικρόφωνο αλλά μπορεί και όχι. Όταν μιλαω με κάποιον ο αλλος ακούει παράσιτα σαν αυτά που ακούγονται από ηχεία υπολογιστή όταν χτυπάει τηλέφωνο κοντα του. Καμία ιδέα τι είναι; Είναι προβλήματα των δικτύων κινητής τηλεφωνίας Ανάλογα το σημείο που βρίσκεσαι λόγο σήματος και δεν γνωρίζω τι άλλων παραγόντων Δεν έχει πρόβλημα η συσκευή σου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 RFιάζει το μικρόφωνο. Θέλει σέρβις. Αν δεν θέλεις για κάποιο λογο να το πας, μην το δουλεύεις σε 2g. Αν σου δίνει την δυνατότητα (δεν ξέρω το iOS αν το επιτρέπει) κλείδωσέ το σε 3g. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 (edited) Με το που είδα ότι δε μασάει στο iOS 12, το γύρισα πίσω στην 11.4.1 και του άλλαξα μια μπαταριούλα. Καλορίζικό μου και πάλι και ένα μπράβο στην Apple που κρατά το 6s για τέταρτη χρόνια σε σβέλτη κατάσταση Sent from my iPhone using Tapatalk Edited August 31, 2018 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Με το που είδα ότι δε μασάει στο iOS 12... Καλησπέρα φίλε, αυτό από πού το είδες? Πέρασες την Beta έκδοση? Από εμπειρία έχω να πώ ότι καμία σχέση οι beta εκδόσεις με τις Release.. σε όλα τα σημεία τους... Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Καλησπέρα φίλε, αυτό από πού το είδες? Πέρασες την Beta έκδοση? Από εμπειρία έχω να πώ ότι καμία σχέση οι beta εκδόσεις με τις Release.. σε όλα τα σημεία τους... Ναι την πέρασα μέχρι και την τελευταία public 9. Εννοείς ότι όταν βγει επίσημα θα είναι πιο αργή; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Ναι την πέρασα μέχρι και την τελευταία public 9. Εννοείς ότι όταν βγει επίσημα θα είναι πιο αργή; Sent from my iPad using Tapatalk εννοώ φίλε μου ότι ΟΛΑ είναι πιθανά! ΠΟΤΕ δεν μπορείς να ξέρεις! Μπορεί να την βελτιώσουν ακόμα περισσότερο, αλλά μπορεί να είναι ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ, που είναι και το πιθανότερο..γιατί θα είναι 'ολοκληρωμένη' , έτοιμη για παραγωγή.. Με λίγα λόγια: μην είσαι 100% σίγουρος... το γεγονός ότι άλλαξες την μπαταρία σου, καλά έκανες, το έχω κάνει κι εγώ..άμα 'κάτσει και είναι και 'σωστή' η έκδοση 12.. τότε διπλό το κέρδος σου και μου! :cool: Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts