Jump to content

iPhone 6S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έκανα τα εξής:

Έκανα ένα σαφάρι αναζήτησης για αξιόπιστη μπαταρία στο ebay και βρήκα αυτή.

Μετα είδα

και στη συνέχεια πληκτρολόγησα για εργαλεία 'Repair Opening Tool Kit Screwdriver Set For iPhone 6S' πάλι από το ebay και άλλαξα μόνος τη μπαταρία του 6S μου.

Η αλλαγή είναι πανεύκολη αν δεις στο βίντεο. Δεν έχω σχέση με το επάγγελμα και το έκανα σε μια ώρα περίπου.

Είμαι ένα μήνα με τη μπαταρία αυτή και όλα τρέχουν τόσο ομαλά.

Σου δείχνει και battery health?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σου δείχνει και battery health?

Στην υγεία αναγράφεται ότι θέλει σέρβις.

Παραθέτω και screenshot όταν ήμουν με 23% μπαταρία.

447740e1137b4bd17bdda769e4084f61.jpgfb9901a2cd6dfff74a0f2345eb755097.jpg

Στην υγεία αναγράφεται ότι θέλει σέρβις.

Παραθέτω και screenshot όταν ήμουν με 23% μπαταρία.

447740e1137b4bd17bdda769e4084f61.jpgfb9901a2cd6dfff74a0f2345eb755097.jpg

Αποκλείεται αυτό να έχει γίνει με μια μόνο φόρτιση

Ενδιάμεσα σίγουρα φορτίσεις παραπάνω από μια φορές

Αν λέει ότι θέλει service τότε βάλτο στο προγραμμα να την αλλάξεις

Nokia 8800 Scirocco

Κι όμως με μια φόρτιση είναι, θα έγραφε ακριβώς από κάτω ότι έχει συνδεθεί σε φορτιστή

καλησπερα παιδια.

εχω ενα θεμα με τις κοινοχρηστες φωτογραφιες. Καποιες φωτογραφιες μεσα στα αλμπουμ δεν εμφανιζονται. Οταν ανοιγω τα αλμπουμ δειχνει το στρογγυλο πανω αριστερα που βγαζει οταν συγχρονιζει. Εχει καιρο που συμβαινει αυτο και εχει καιρο που συγχρονιστηκαν οι φωτογραφιες. Το ιδιο συμβαινει με τις ιδιες κοινοχρηστες φωτογραφιες και σε αλλη συσκευη (5s). Επισης και στις δυο συσκευες με το που ανοιγω το αλμπουμ βγαζει κενη οθονη(σαν να μην εχει τπτ) και πρεπει να κανω scroll up για να βρω τις συγχρονισμενες φωτογραφιες.

Τι μπορω να κανω για να το διορθωσω?

Κι όμως με μια φόρτιση είναι, θα έγραφε ακριβώς από κάτω ότι έχει συνδεθεί σε φορτιστή

Αν φορτίσεις τώρα στο 100% και αύριο το πρωί πάλι φορτίσεις πχ μέχρι το 80% τότε οι μετρητές θα δείχνουν τα ποσοστά σύμφωνα με την φόρτιση που έκανες τώρα μόλις στο 100%

Πάνω από το 90-95% μηδενίζουν οι μετρητές

Έτσι εγώ αν φορτίσω συνέχεια μέχρι 80% μπορώ να εμφανισω σε 1 εβδομάδα τρελούς χρόνους από την τελευταία φόρτιση που αναφερει κιολασ οτι πρέπει να είναι Πλήρη φόρτιση

Nokia 8800 Scirocco

Σωστό αυτό που λες αλλά ακριβώς από κάτω θα λέει ότι το τηλέφωνο έχει συνδεθεί σε φορτιστή όπως εδώ. 94860cd4f047f238dafb78a66d41fb84.jpg

Σωστό αυτό που λες αλλά ακριβώς από κάτω θα λέει ότι το τηλέφωνο έχει συνδεθεί σε φορτιστή όπως εδώ. 94860cd4f047f238dafb78a66d41fb84.jpg

Πάλι δεν καταλαβαίνεις

Λέει χαρακτηριστικά.

Συνδέθηκε τελευταία ΠΛΗΡΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Αν έχεις τώρα ποσοστό 20% και το βάλεις να φορτίσει μέχρι το 50% αυτός ο μετρητής δεν θα επηρεαστεί δεν θα μηδενίσει αλλά θα συνεχίσει να γράφει

Δοκίμασε το τι άλλο να πω δεν μπορώ να το περιγράψω πιο κατανοητά

Nokia 8800 Scirocco

Ναι αλλά με το που το βάλεις σε φόρτιση έστω και 1% όπως ισχυρίζεσαι, θα βγάλει από κάτω ότι το κινητό έχει συνδεθεί σε φορτιστή από τον τελευταίο full κύκλο. Ε στον φίλο δε βγάζει αυτό το κείμενο από κάτω

Ναι αλλά με το που το βάλεις σε φόρτιση έστω και 1% όπως ισχυρίζεσαι, θα βγάλει από κάτω ότι το κινητό έχει συνδεθεί σε φορτιστή από τον τελευταίο full κύκλο. Ε στον φίλο δε βγάζει αυτό το κείμενο από κάτω

Όχι δεν θα λέει ότι συνδέθηκε πριν 1 λεπτό αφού δεν φόρτισε Πλήρως

Δεν το καταλαβαίνεις δυστυχώς δεν μπορώ κάτι άλλο να κάνω

Μόνο όταν φορτίζεις πάνω από 95% μηδενίζει.

Δοκίμασε το στην συσκευή σου αλλιώς δεν θα το καταλάβεις

Nokia 8800 Scirocco

Δε πειράζει θα την βγάλουμε την άκρη :) Εγώ καταλαβαίνω αυτό που λες και έχεις δίκιο, αλλά εσύ ισχυρίζεσαι ότι ο φίλος δεν έβγαλε αυτους τους χρόνους με μια φόρτιση. Εγώ λέω ότι αν το έβαζε στη φόρτιση ενδιάμεσα, θα έβγαζε κείμενο κάτω από τους χρόνους χρήσης έστω και στιγμιαία συνδέσεις-αποσυνδέσεις τον φορτιστή, ότι το τηλέφωνο έχει συνδεθεί σε φορτιστη, οπότε τα στατιστικά του φίλου θα ήταν όντως υπό αμφισβήτηση. Του φίλου δε λέει ότι συνδέθηκε σε φορτιστή, οπότε το 100-23 είναι με μια αποφόρτιση.

Δοκίμασε εσύ όπως έχεις το iPhone που είναι και πιο εύκολο εφόσον είσαι κάτω από 95% μπαταρία, σύνδεσε το φορτιστή και βγαλτον, θα δεις το κείμενο που θα βγάλει κάτω από τους χρόνους.

Ελπίζω να μας και ένας τρίτος τη γνώμη του χαχ

Edited by dgeorge4

Δε πειράζει θα την βγάλουμε την άκρη :) Εγώ καταλαβαίνω αυτό που λες και έχεις δίκιο, αλλά εσύ ισχυρίζεσαι ότι ο φίλος δεν έβγαλε αυτους τους χρόνους με μια φόρτιση. Εγώ λέω ότι αν το έβαζε στη φόρτιση ενδιάμεσα, θα έβγαζε κείμενο κάτω από τους χρόνους χρήσης έστω και στιγμιαία συνδέσεις-αποσυνδέσεις τον φορτιστή, ότι το τηλέφωνο έχει συνδεθεί σε φορτιστη, οπότε τα στατιστικά του φίλου θα ήταν όντως υπό αμφισβήτηση. Του φίλου δε λέει ότι συνδέθηκε σε φορτιστή, οπότε το 100-23 είναι με μια αποφόρτιση.

Δοκίμασε εσύ όπως έχεις το iPhone που είναι και πιο εύκολο εφόσον είσαι κάτω από 95% μπαταρία, σύνδεσε το φορτιστή και βγαλτον, θα δεις το κείμενο που θα βγάλει κάτω από τους χρόνους.

Ελπίζω να μας και ένας τρίτος τη γνώμη του χαχ

Τώρα κατάλαβα ότι η παρατήρηση σου είναι μόνο ότι αλλάζει το κείμενο κάτω από τα στατιστικά

Συγνώμη δεν κατάλαβα ότι εννοούσες αυτό

Δεν έχω παρατηρήσει αυτό που λες

Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι έβγαλε αυτά τα νούμερα. Ούτε το iPhone 7 Plus δεν βγάζει τέτοια ποσοστά με καλή μπαταρία

Ο φίλος λέει ότι η μπαταρία δεν είναι και στα καλύτερα της

Μέχρι 5:30-6 ώρες χρήση άντε να το πιστέψω και πάλι δύσκολα

Nokia 8800 Scirocco

Χωρίς αυτό το κείμενο ο καθένας θα ανέβαζε 15 ώρες χρήση :) Μερικοί δε το γνώριζαν και ανέβαζαν όντως 15 ώρες χρήση για να τους πιστέψουμε, αλλά δε βλέπανε το κείμενο από κάτω και μετά δικαιολογούνταν ότι μόλις το έβαλαν στο φορτιστή :)

Ο φίλος βασικά γράφει ότι με αυτή τη μπαταρία τα πάει πολύ καλά και παρεπιπτόντως το έχω καταφέρει και γω στο δικό μου 6s το 7+ ώρες αλλά με WiFi μόνο

Χωρίς αυτό το κείμενο ο καθένας θα ανέβαζε 15 ώρες χρήση :) Μερικοί δε το γνώριζαν και ανέβαζαν όντως 15 ώρες χρήση για να τους πιστέψουμε, αλλά δε βλέπανε το κείμενο από κάτω και μετά δικαιολογούνταν ότι μόλις το έβαλαν στο φορτιστή :)

Ο φίλος βασικά γράφει ότι με αυτή τη μπαταρία τα πάει πολύ καλά και παρεπιπτόντως το έχω καταφέρει και γω στο δικό μου 6s το 7+ ώρες αλλά με WiFi μόνο

Ναι αλλά επίσης λέει ότι του εμφανίζει μήνυμα ότι η μπαταρία θέλει αλλαγή

Όποτε κάπου τα πράγματα δεν ταιριάζουν

Nokia 8800 Scirocco

Α όχι, service γράφει στο battery health γιατί δε μπορεί το λογισμικό να διαβάσει την κατάσταση της μπαταρίας. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλη, απλά είναι ασυμβατη με τη λειτουργία του battery health ως μη original

Α όχι, service γράφει στο battery health γιατί δε μπορεί το λογισμικό να διαβάσει την κατάσταση της μπαταρίας. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλη, απλά είναι ασυμβατη με τη λειτουργία του battery health ως μη original

Η εγώ μπερδεύτηκα τόσο η ο φίλος μας μπέρδεψε

Nokia 8800 Scirocco

Διαβάστε προσεκτικά τι γράφω παραπάνω. Η αλλαγή έγινε από εμένα με OEM μπαταρία μετά από σαφάρι και έρευνα αγοράς. Λογικό να μου βγάζει την ένδειξη σέρβις. Απλά στο screenshot που ανέβασα το tapatalk έκοψε το πάνω μέρος και δε φαίνεται η κατάσταση της υγείας.

Διαβάστε προσεκτικά τι γράφω παραπάνω. Η αλλαγή έγινε από εμένα με OEM μπαταρία μετά από σαφάρι και έρευνα αγοράς. Λογικό να μου βγάζει την ένδειξη σέρβις. Απλά στο screenshot που ανέβασα το tapatalk έκοψε το πάνω μέρος και δε φαίνεται η κατάσταση της υγείας.

Άρα οι δρόμοι αυτοί ισχυρίζεσαι ότι είναι με 1 φόρτιση και με ολοκαίνουργια μπαταρία

Nokia 8800 Scirocco

Είχα ανεβάσει ένα screenshot με την αυτονομία της μπαταρίας ΟΕΜ που έβαλα μόνος μου.

Κάποιοι θεώρησαν ότι έχω βάλεις τη συσκευή για φόρτιση ενδιάμεσα.

Παραθέτω ξανά κι άλλο screenshot.

Ξεκίνησα τη μέρα μου εχθές 7 το πρωί και έβαλα σε πτήση το κινητό μου όταν πήγα για ύπνο 11 το βράδυ με 58%.

Η μέρα μου λίγα απ όλα, wifi 4G, bt, ομιλία, social και ότι άλλο βλέπεται στην εικόνα.

Το GPS το έχω κλειστό και στο υπόβαθρο έχω ορισμένες εφαρμογές και όχι όλες.

Τέτοια συμπεριφορά στο κινητό είχα όταν το πρωτοπήρα.

Μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα μόνοι σας.

0445b2c2ce903c6463d270f1add5b93a.jpg949a86bfcb65a296911df9ed4831c9f8.jpg

Είχα ανεβάσει ένα screenshot με την αυτονομία της μπαταρίας ΟΕΜ που έβαλα μόνος μου.

Κάποιοι θεώρησαν ότι έχω βάλεις τη συσκευή για φόρτιση ενδιάμεσα.

Παραθέτω ξανά κι άλλο screenshot.

Ξεκίνησα τη μέρα μου εχθές 7 το πρωί και έβαλα σε πτήση το κινητό μου όταν πήγα για ύπνο 11 το βράδυ με 58%.

Η μέρα μου λίγα απ όλα, wifi 4G, bt, ομιλία, social και ότι άλλο βλέπεται στην εικόνα.

Το GPS το έχω κλειστό και στο υπόβαθρο έχω ορισμένες εφαρμογές και όχι όλες.

Τέτοια συμπεριφορά στο κινητό είχα όταν το πρωτοπήρα.

Μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα μόνοι σας.

0445b2c2ce903c6463d270f1add5b93a.jpg949a86bfcb65a296911df9ed4831c9f8.jpg

Το συμπέρασμα που βγάζω εγώ είναι ότι δεν το χρησιμοποίησες σχεδόν καθόλου το τηλέφωνο

Οι κλήσεις 46% και μετά όλα τα αλλά από κάτω σχεδόν κάτω από 5%

Γιατί δεν πατάς επάνω να μας δείχνει και την διάρκεια στο υπόβαθρο;

Safari δεν μπαίνεις καθόλου;

Nokia 8800 Scirocco

Το συμπέρασμα που βγάζω εγώ είναι ότι δεν το χρησιμοποίησες σχεδόν καθόλου το τηλέφωνο

Οι κλήσεις 46% και μετά όλα τα αλλά από κάτω σχεδόν κάτω από 5%

Γιατί δεν πατάς επάνω να μας δείχνει και την διάρκεια στο υπόβαθρο;

Safari δεν μπαίνεις καθόλου;

Επειδή μπαίνεις εσύ Safari πρέπει να μπαίνω κι εγώ;

Που θες να πατήσω;

Είσαι πολύ σωστός, όπως βλέπεις δε το χρησιμοποιώ καθόλου, ναι!

Αυτή τη στιγμή είμαι με δεδομένα, στο 18% και 7κ 53 λεπτά χρήση...

Επειδή μπαίνεις εσύ Safari πρέπει να μπαίνω κι εγώ;

Που θες να πατήσω;

Είσαι πολύ σωστός, όπως βλέπεις δε το χρησιμοποιώ καθόλου, ναι!

Αυτή τη στιγμή είμαι με δεδομένα, στο 18% και 7κ 53 λεπτά χρήση...

Δυο ερωτήσεις μόνο

Η μπαταρία που έβαλες είναι ίδια χωρητικότητα με την ορίτζιναλ ;

Χωρίς χρήση του τηλεφώνου πως βρεθήκανε οι 8 ώρες χρήση ;

Κάτι άλλο συμβαίνει

Παίζει το τηλέφωνο να είναι κανα 4ωρο, βάλε καμιά ώρα η οθόνη αφετηρίας, λίγο facebook, λίγο Tapatalk και βγαίνει το νούμερο.

Εντωμεταξύ ήμουν τώρα έξω με φίλο με iPhone 7, που κάνουμε την ίδια χρήση πάνω κάτω, και εκείνου πάνω από 5ωρο με το ζόρι πάει, με 91% battery health στην 11.3.1

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by dgeorge4

• The title was changed to iPhone 6S
  • The topic was unpinned