TXCELLAS Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 εχω ios 10.3.3 και πριν απο κανα 4 μηνο αλλαξα μπαταρια. Μου εβγαζε σκορ 132000 αρχικα και με την αλλαγη της μπαταριας εχει πεσει στο 85000 +-. Το κινητο ισως να ειναι ελαφρως πιο αργο απο οτι παλια. Ενας φιλος μου ειπε οτι με ios 11 εχεις την δυνατοτητα να υπερχρονισεις παλι τον επεξεργαστη και να γινει οπως ηταν αρχικα. Τι προτεινετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 εχω ios 10.3.3 και πριν απο κανα 4 μηνο αλλαξα μπαταρια. Μου εβγαζε σκορ 132000 αρχικα και με την αλλαγη της μπαταριας εχει πεσει στο 85000 +-. Το κινητο ισως να ειναι ελαφρως πιο αργο απο οτι παλια. Ενας φιλος μου ειπε οτι με ios 11 εχεις την δυνατοτητα να υπερχρονισεις παλι τον επεξεργαστη και να γινει οπως ηταν αρχικα. Τι προτεινετε; Να υποθέσω δεν άλλαξες μπαταρία σε επίσημο σέρβις, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Bγηκε κανα μηνα μετα η γ******νη ανακοινωση απο την στιγμη που ειχα αλλαξει την μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Bγηκε κανα μηνα μετα η γ******νη ανακοινωση απο την στιγμη που ειχα αλλαξει την μπαταρια. Δεν είναι καλή η μπαταρία σου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 εχω ios 10.3.3 και πριν απο κανα 4 μηνο αλλαξα μπαταρια. Μου εβγαζε σκορ 132000 αρχικα και με την αλλαγη της μπαταριας εχει πεσει στο 85000 +-. Το κινητο ισως να ειναι ελαφρως πιο αργο απο οτι παλια. Ενας φιλος μου ειπε οτι με ios 11 εχεις την δυνατοτητα να υπερχρονισεις παλι τον επεξεργαστη και να γινει οπως ηταν αρχικα. Τι προτεινετε; Που το βρήκε ο φίλος σου αυτό με τον υπέρ χρονισμό της μπαταρίας στο IOS 11.Εκτός και εννοεί την 11.3 που ειναι ακόμα δοκιμαστική και την έχουν οι testers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Ναι για την 11.3 μιλάει! Εγώ που ειμαι σε 10.3.3 αξίζει να πάω στην 11.3 για τον λόγο αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Η 11.3 δεν έχει βγει επίσημα ακόμη. Βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο. Καλύτερα να μείνεις εκεί που είσαι για την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Η 11.3 δεν έχει βγει επίσημα ακόμη. Βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο. Καλύτερα να μείνεις εκεί που είσαι για την ώρα. Αχχχχ μια από τα ίδια... είμαι καρφωμένος στην 10.3.3....ΔΕΝ κουνιέμαι από εκεί... η "προσφορά" αλλαγή της μπαταρίας, είναι εν ισχύ?!?! Κι αν ναί, τί χρειάζεται να κάνω για να την αλλάξω? (εννοώ να προσκομήσω την απόδειξη αγοράς?! ή με το IMEI της συσκευής, βγάζουν άκρη?) Επί τόπου ή αντικατάσταση..?( ή όνειρο θειρνής νυκτός..?!) Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Αχχχχ μια από τα ίδια... είμαι καρφωμένος στην 10.3.3....ΔΕΝ κουνιέμαι από εκεί... η "προσφορά" αλλαγή της μπαταρίας, είναι εν ισχύ?!?! Κι αν ναί, τί χρειάζεται να κάνω για να την αλλάξω? (εννοώ να προσκομήσω την απόδειξη αγοράς?! ή με το IMEI της συσκευής, βγάζουν άκρη?) Επί τόπου ή αντικατάσταση..?( ή όνειρο θειρνής νυκτός..?!) Ισχύει για όλο το 2018 Καλύτερα να επικοινωνήσεις με κατάστημα γιατί πιθανόν δεν θα έχει διαθέσιμες Επίσης πρέπει να πάει η συσκευή εκεί για να ελέγξουν ότι όντως η μπαταρία θέλει αλλαγή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Ισχύει για όλο το 2018 Καλύτερα να επικοινωνήσεις με κατάστημα γιατί πιθανόν δεν θα έχει διαθέσιμες Επίσης πρέπει να πάει η συσκευή εκεί για να ελέγξουν ότι όντως η μπαταρία θέλει αλλαγή καλημέρα και καλή εβδομάδα, αυτή η διαδικασία γίνεται στα γραφεία της infoquest? ή γίνεται και στο επίσημο κατάστημα της Apple στο Κολωνάκι? Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 καλημέρα και καλή εβδομάδα, αυτή η διαδικασία γίνεται στα γραφεία της infoquest? ή γίνεται και στο επίσημο κατάστημα της Apple στο Κολωνάκι? Δεν μου χρειάστηκε και δεν ξέρω ποια ακριβώς είναι τα καταστήματα Κάποιος που έχει κάνει την διαδικασία ας μας ενημερώσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Δεν μου χρειάστηκε και δεν ξέρω ποια ακριβώς είναι τα καταστήματα Κάποιος που έχει κάνει την διαδικασία ας μας ενημερώσει ΝΑΙ, πολύ καλό θα ήταν αυτό! επίσης φίλε @Tasos19s, με πια εφραμογή οι υπόλοιποι χρήστες, βλέπουν ότι η μπαταρία είναι "προς αντικατάσταση" ή "καλά καρατεί"??? τί μετρήσεις "πρέπει" να έχουμε? :rolleyes: Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 ΝΑΙ, πολύ καλό θα ήταν αυτό! επίσης φίλε @Tasos19s, με πια εφραμογή οι υπόλοιποι χρήστες, βλέπουν ότι η μπαταρία είναι "προς αντικατάσταση" ή "καλά καρατεί"??? τί μετρήσεις "πρέπει" να έχουμε? :rolleyes: Αυτά και ΜΟΝΟΝ αυτά είναι τα επίσημα σημεία σερβις στην Αττική. https://locate.apple.com/gr/el/service/?pt=3&lat=37.966465&lon=23.766551&address=Αττικη&carrier=no-contract Δες ποιο σε βολευει και τηλεφώνησέ τους για πληροφορίες. Γενικά μην περιοριστείς μόνον σε ένα, διότι οι διαθεσιμότητες μπαταριών μπορεί να διαφέρουν από σημείο σε σημείο και πιθανώς κάπου να κάνεις ταχύτερα την αντικατάσταση μπαταρίας. Αν θες να βεβαιωθείς ότι όντως εχεις θέμα μπαταρίας, κατεβασε το geekbench και πες μας το σκορ που βγάζει η συσκευή σου. Tα φυσιολογικά σκορ είναι ΠΕΡΙΠΟΥ 2500 σε single core και 4400-4500 σε multi core. Αν βγάζεις αρκετά πιο κάτω, είναι βέβαιο πως ο επεξεργαστής της συσκευής σου υποχρονίζεται λόγω χαμηλής απόδοσης της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Αυτά και ΜΟΝΟΝ αυτά είναι τα επίσημα σημεία σερβις στην Αττική. https://locate.apple.com/gr/el/service/?pt=3&lat=37.966465&lon=23.766551&address=Αττικη&carrier=no-contract Δες ποιο σε βολευει και τηλεφώνησέ τους για πληροφορίες. Γενικά μην περιοριστείς μόνον σε ένα, διότι οι διαθεσιμότητες μπαταριών μπορεί να διαφέρουν από σημείο σε σημείο και πιθανώς κάπου να κάνεις ταχύτερα την αντικατάσταση μπαταρίας. Αν θες να βεβαιωθείς ότι όντως εχεις θέμα μπαταρίας, κατεβασε το geekbench και πες μας το σκορ που βγάζει η συσκευή σου. Tα φυσιολογικά σκορ είναι ΠΕΡΙΠΟΥ 2500 σε single core και 4400-4500 σε multi core. Αν βγάζεις αρκετά πιο κάτω, είναι βέβαιο πως ο επεξεργαστής της συσκευής σου υποχρονίζεται λόγω χαμηλής απόδοσης της μπαταρίας. ήσουν διαφωτιστικότατος! Σε ευχαριστώ πολύ! σχετικά με το app, μιλάς για το AnTuTu Benchmark (ένα κινέζικο - freeware?) ή κάποιο άλλο!? Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 ΝΑΙ, πολύ καλό θα ήταν αυτό! επίσης φίλε @Tasos19s, με πια εφραμογή οι υπόλοιποι χρήστες, βλέπουν ότι η μπαταρία είναι "προς αντικατάσταση" ή "καλά καρατεί"??? τί μετρήσεις "πρέπει" να έχουμε? :rolleyes: Υπάρχουν εφαρμογές τύπου battery life αλλά νομίζω ότι δεν δείχνουν σωστά Όπως αναφέρθηκε λίγο παραπάνω καλύτερα να δεις το σκορ που βγάζει και αν είσαι σε χαμηλότερα νούμερα μάλλον χρειάζεσαι αλλαγή Όλα αυτά εν αναμονή του iOS 11.3 που από μόνο του θα σε ειδοποιεί ότι υπάρχει κάποιο θέμα με την μπαταρία και θα σου επιτρέπει να επιλέγεις να ξανά αφήσει τον επεξεργαστή να δουλεύει κανονικά Όμως αυτό έχει ένα μειονέκτημα. Στο 10-20-30% μπορεί η συσκευή να κλείνει χωρίς προειδοποίηση. Ο καθένας θα μπορεί να επιλέγει Πιστεύω ότι με ελαττωματική μπαταρία είναι το πιο σωστό να πέφτει η απόδοση παρά να έχεις στην τσέπη την συσκευή και να την βρίσκεις κλειστή και να χάνεις κλήσεις και λοιπά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 ήσουν διαφωτιστικότατος! Σε ευχαριστώ πολύ! σχετικά με το app, μιλάς για το AnTuTu Benchmark (ένα κινέζικο - freeware?) ή κάποιο άλλο!? https://itunes.apple.com/gr/app/geekbench-4/id1130770356?l=el&mt=8 Αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 το An tu tu δεν μετράει και αυτό ρε παιδιά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 https://itunes.apple.com/gr/app/geekbench-4/id1130770356?l=el&mt=8 Αυτό Αυτό δεν είναι ΔΩΡΕΑΝ..ok δεν είνα τρελό το ποσό των χρημάτων.. αλλά..:confused: ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτά και ΜΟΝΟΝ αυτά είναι τα επίσημα σημεία σερβις στην Αττική. https://locate.apple.com/gr/el/service/?pt=3&lat=37.966465&lon=23.766551&address=Αττικη&carrier=no-contract Μόλις επικοινώνησα με το http://www.document.gr/.. εξυπηρετικότατοι.. και μπορώ να περάσω ανα πάσα στιγμή από το κατάστημά τους, να το περάσουν κάτι διαγνωστικά το τηλέφωνό μου και να με ενημερώσουν αν χρήζει αντικατάστασης η μπαταρία μου ή όχι.. άπαξ και αποφασίσω, 39€ κοστίζει, με 3 μήνες εγγύηση και μετά με ενημέρωσε ότι στέλνοντας ΕΓΏ μια "αίτηση" στην Apple μαζί με την απόδειξη αγοράς του τηλεφώνου, είναι στην διακριτική ευχέρια της Apple να μου "επεκτήνει" την εγγύηση στους 12 μήνες! Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Αυτό δεν είναι ΔΩΡΕΑΝ..ok δεν είνα τρελό το ποσό των χρημάτων.. αλλά..:confused: Ok κάνε το antutu τότε. Το ίδιο κάνει. Και πες μας τα αποτελέσματα. Μόλις επικοινώνησα με το http://www.document.gr/.. εξυπηρετικότατοι.. και μπορώ να περάσω ανα πάσα στιγμή από το κατάστημά τους, να το περάσουν κάτι διαγνωστικά το τηλέφωνό μου και να με ενημερώσουν αν χρήζει αντικατάστασης η μπαταρία μου ή όχι.. άπαξ και αποφασίσω, 39€ κοστίζει, με 3 μήνες εγγύηση και μετά με ενημέρωσε ότι στέλνοντας ΕΓΏ μια "αίτηση" στην Apple μαζί με την απόδειξη αγοράς του τηλεφώνου, είναι στην διακριτική ευχέρια της Apple να μου "επεκτήνει" την εγγύηση στους 12 μήνες! Σωστά σου απάντησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Αυτά και ΜΟΝΟΝ αυτά είναι τα επίσημα σημεία σερβις στην Αττική. https://locate.apple.com/gr/el/service/?pt=3&lat=37.966465&lon=23.766551&address=Αττικη&carrier=no-contract Δες ποιο σε βολευει και τηλεφώνησέ τους για πληροφορίες. Γενικά μην περιοριστείς μόνον σε ένα, διότι οι διαθεσιμότητες μπαταριών μπορεί να διαφέρουν από σημείο σε σημείο και πιθανώς κάπου να κάνεις ταχύτερα την αντικατάσταση μπαταρίας. Αν θες να βεβαιωθείς ότι όντως εχεις θέμα μπαταρίας, κατεβασε το geekbench και πες μας το σκορ που βγάζει η συσκευή σου. Tα φυσιολογικά σκορ είναι ΠΕΡΙΠΟΥ 2500 σε single core και 4400-4500 σε multi core. Αν βγάζεις αρκετά πιο κάτω, είναι βέβαιο πως ο επεξεργαστής της συσκευής σου υποχρονίζεται λόγω χαμηλής απόδοσης της μπαταρίας. Καλημέρα στην παρέα, από το Antutu λοιπόν, έχουμε και λέμε: στο κομμάτι CPU CPU Mathematics: 10165 CPU Common Use: 10405 CPU Multi-Core: 9596 έχει και άλλες 2 παράμετρους που βγάζει αποτελέσματα: 3D(το οποιό το αναλύει) και UX(το οποιό το αναλύει) , και απλά στην RAM 8025 Η παράμετρος που σας δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας, είναι αυτή της CPU??? Και βέβαια πάνω πάνω λέει: Iphone 6s και από κάτω: 100409> :confused::confused::confused: Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 (edited) Καλημέρα στην παρέα, από το Antutu λοιπόν, έχουμε και λέμε: στο κομμάτι CPU CPU Mathematics: 10165 CPU Common Use: 10405 CPU Multi-Core: 9596 έχει και άλλες 2 παράμετρους που βγάζει αποτελέσματα: 3D(το οποιό το αναλύει) και UX(το οποιό το αναλύει) , και απλά στην RAM 8025 Η παράμετρος που σας δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας, είναι αυτή της CPU??? Και βέβαια πάνω πάνω λέει: Iphone 6s και από κάτω: 100409> :confused::confused::confused: Χαμηλά είσαι, αλλά όχι πάτο. Γενικά όμως δεν αποδίδει στο μέγιστο ο επεξεργαστής σου. Θεωρω πως θέλει αλλαγή η μπαταρία. Κανονικά έπρεπε να είσαι κάπου στα 135.000. (και όχι 100.409) Οπότε καλύτερα να πας σε επίσημο σερβις για διαγνωστικά και αλλαγή. Edited March 13, 2018 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Χαμηλά είσαι, αλλά όχι πάτο. Γενικά όμως δεν αποδίδει στο μέγιστο ο επεξεργαστής σου. Θεωρω πως θέλει αλλαγή η μπαταρία. Κανονικά έπρεπε να είσαι κάπου στα 135.000. (και όχι 100.409) Οπότε καλύτερα να πας σε επίσημο σερβις για διαγνωστικά και αλλαγή. μμμμμαλιστα.... και έχω να ρωτήσω το εξής: στα υπόλοιπα μαγαζιά που πλέον είναι και πολλά, το κόστος αντικατάστασης της μπαταρίας στο τηλέφωνό μας, ποιό είναι? αξίζει να πάμε σε original της Apple..? Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 μμμμμαλιστα.... και έχω να ρωτήσω το εξής: στα υπόλοιπα μαγαζιά που πλέον είναι και πολλά, το κόστος αντικατάστασης της μπαταρίας στο τηλέφωνό μας, ποιό είναι? αξίζει να πάμε σε original της Apple..?Φυσικά και αξίζει αν η συσκευή σου είναι σε καλή κατάσταση και αποδειχθεί ότι δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Δεν υπάρχουν γνήσιες μπαταρίες εκτός apple. Αυτές που βάζουν τα διάφορα εργαστήρια δεν είναι σίγουρο ότι θα κρατήσουν το ίδιο. Υπάρχουν πολλές αναφορές ότι μετά από λίγους μήνες έπεσε κατακόρυφα η απόδοσή τους. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 μμμμμαλιστα.... και έχω να ρωτήσω το εξής: στα υπόλοιπα μαγαζιά που πλέον είναι και πολλά, το κόστος αντικατάστασης της μπαταρίας στο τηλέφωνό μας, ποιό είναι? αξίζει να πάμε σε original της Apple..? Μη ρισκάρεις unofficial service. Θα πάρεις μαϊμού μπαταρία για να γλυτώσεις 5-10€. Δεν αξίζει με τίποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Μη ρισκάρεις unofficial service. Θα πάρεις μαϊμού μπαταρία για να γλυτώσεις 5-10€. Δεν αξίζει με τίποτε. ναι φίλε μου, έχεις δίκιο... πόσο μάλλον άν μιλάμε για διαφορά της τάξης των 5-10 ευρώ.. Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts