Jump to content

iPhone 6S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή επαιξα και με 10.3.3 και 11.1 και τωρα είμαι σε 11.2 beta, εχω να πω πως η 11.1 είναι ακρως αξιοπιστη σε μπαταρια και χωρις κολληματα (εχει μπει ΟΤΑ και χωρις καν set up as new).

Οσον αφορα την 11.2, χθες περαστηκε στο κινητο, τωρα είμαι στο 77% μπαταρια, με 1 ωρα και 56 λεπτα χρηση (καθαρη χωρις μουσικη και μονίμως σε wifi) και 15 ωρες και 9 λεπτα αναμονη (κινητο αγορασμενο δεκεμβριο του 2015, οποτε κοντα στα 2 χρονια η μπαταρια του). Κανενα απολυτως λαγκ μεχρι στιγμης σε καμια εφαρμογή ή λειτουργια του τηλεφωνου.

Οπότε είναι καλή η 11.2 όπως ακούγεται εδώ και δύο μέρες. Αναμένουμε

Nokia 8800 Scirocco

Τασο, ότι πιο smooth εχει μπει στο κινητο τους τελευταίους μηνες.

Για μπαταρια θα μπορεσω να είμαι σιγουρος, μετα από 3-4 φορτισεις.

Το μονο αρνητικο σε σχεση με 11.1 είναι ότι εχασα περιπου 0,5gb χωρου (δεν ξερω εάν οφείλεται στο μέγεθος της αναβαθμισης αλλα ηταν περιπου το ιδιο μέγεθος με το αρχειο της 11.1 όταν μου τα εβγαλε για αναβαθμιση)

Τασο, ότι πιο smooth εχει μπει στο κινητο τους τελευταίους μηνες.

Για μπαταρια θα μπορεσω να είμαι σιγουρος, μετα από 3-4 φορτισεις.

Το μονο αρνητικο σε σχεση με 11.1 είναι ότι εχασα περιπου 0,5gb χωρου (δεν ξερω εάν οφείλεται στο μέγεθος της αναβαθμισης αλλα ηταν περιπου το ιδιο μέγεθος με το αρχειο της 11.1 όταν μου τα εβγαλε για αναβαθμιση)

Μήπως μετά από καμιά επανεκκίνηση σβήσει τα παλιά αρχεία και σου τον ελευθερώσει ξανά

Θα τον μικραίνουν τον κώδικα όσο να ναι στις επόμενες

Nokia 8800 Scirocco

Το εχω κανει αλλα δεν...

Και στο αναλυτικο διάγραμμα που εχει με τον χωρο, πλεον είναι 6,15gb το συστημα, ενώ πριν ηταν κοντα στα 5,6-5,7gb.

Update

Αντιμετώπισα τα πρώτα κολλήματα με την 11.2.

Άσχημο freeze στο messenger όταν τρέχει και άλλη εφαρμογή ταυτόχρονα (συγκεκριμένα εμένα έτρεχε και το whatsapp εκείνη τη στιγμή και λίγο μετά την εναλλαγή στο messenger, το κινητό κόλλησε για 10-15 δευτερόλεπτα χωρίς να ανταποκρινεται τη μια φορά και την άλλη μαύρισε η οθόνη και έβγαλε το κυκλακι της αναμονής).

Update

Αντιμετώπισα τα πρώτα κολλήματα με την 11.2.

Άσχημο freeze στο messenger όταν τρέχει και άλλη εφαρμογή ταυτόχρονα (συγκεκριμένα εμένα έτρεχε και το whatsapp εκείνη τη στιγμή και λίγο μετά την εναλλαγή στο messenger, το κινητό κόλλησε για 10-15 δευτερόλεπτα χωρίς να ανταποκρινεται τη μια φορά και την άλλη μαύρισε η οθόνη και έβγαλε το κυκλακι της αναμονής).

Πιθανόν θα αναβαθμιστεί και δεν θα υπάρχει πρόβλημα

Nokia 8800 Scirocco

Πιθανόν θα αναβαθμιστεί και δεν θα υπάρχει πρόβλημα

Ναι, πιστευω ηταν θεμα εφαρμογης και όχι λειτουργικου.

Θα δουμε πως θα εξελιχθεί.

Το κινητο ακομα δεν ξαναμπηκε για φορτιση από τη στιγμη που του περασα την 11.2, τωρα σε καμια ωριτσα θα μπει.

Ναι, πιστευω ηταν θεμα εφαρμογης και όχι λειτουργικου.

Θα δουμε πως θα εξελιχθεί.

Το κινητο ακομα δεν ξαναμπηκε για φορτιση από τη στιγμη που του περασα την 11.2, τωρα σε καμια ωριτσα θα μπει.

Καλημέρα κι από μένα,

η 11.2, είναι σε beta ακόμα προφανώς, έτσι?!

paniwnioi...ligoi kai kaloi

Καλημέρα κι από μένα,

η 11.2, είναι σε beta ακόμα προφανώς, έτσι?!

Ναι. Για τον επόμενο μήνα έτσι θα είναι

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι.

Η 11.1 που είναι stable όμως, είναι πολύ αξιοπιστη.

Η 11.2 πιθανόν να είναι και λίγο καλύτερη

Nokia 8800 Scirocco

81d06665ca30d412c26f9d3b9012bf5e.jpg

Πάμε για αλλαγή μπαταρίας σιγά σιγά...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Άλλαξε τη, θα νομίζεις ότι πήρες καινούριο τηλέφωνο

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

81d06665ca30d412c26f9d3b9012bf5e.jpg

Πάμε για αλλαγή μπαταρίας σιγά σιγά...

Δείχνουν σωστά αυτά;

Πόσο καιρό το έχεις;

Nokia 8800 Scirocco

Είναι ενδεικτικά της κατάστασης της μπαταρίας. Αν η μπαταρία συνεχόμενα πλέον δε σου βγάζει τη χρήση που έκανες, αυτό το 64% το επιβεβαιώνει. Τόσο είχα εγώ με την προβληματική εργοστασιακή μπαταρία

Δείχνουν σωστά αυτά;

Πόσο καιρό το έχεις;

20 μήνες το έχω με καθημερινές φορτίσεις. Κάποιες φορές και πάνω από 1 πλήρη φόρτιση τη μέρα. Ίσως να μην είναι και εξαιρετικά ακριβής μέτρηση αλλά και στην πράξη βλέπω ότι οι χρόνοι χρήσης έχουν μειωθεί αισθητά.

-iPhone 6s

-iPad Air 2

Είναι ενδεικτικά της κατάστασης της μπαταρίας. Αν η μπαταρία συνεχόμενα πλέον δε σου βγάζει τη χρήση που έκανες, αυτό το 64% το επιβεβαιώνει. Τόσο είχα εγώ με την προβληματική εργοστασιακή μπαταρία

Ναι οι μαμά μπαταρίες σε μεγάλο ποσοστό βγαίνουν off επάνω στο έτος

Αν το δουλεύεις και πολύ στις 300-400 φορτίσεις το πολύ έχουν χάσει μεγάλο ποσοστό και μένεις από μπαταρία συνέχεια μετά

Στο 7αρι σκεφτόμουν να αλλάξω αλλά με την αδιαβροχοποίηση δεν ήθελα να το βάλω χέρι

Να το δώσω στην αντιπροσωπεία με τις τιμές που ζητάνε δεν υπήρχε περίπτωση

Οπότε το πούλησα χαχα

Nokia 8800 Scirocco

20 μήνες το έχω με καθημερινές φορτίσεις. Κάποιες φορές και πάνω από 1 πλήρη φόρτιση τη μέρα. Ίσως να μην είναι και εξαιρετικά ακριβής μέτρηση αλλά και στην πράξη βλέπω ότι οι χρόνοι χρήσης έχουν μειωθεί αισθητά.

Καλησπερα φιλε κ απο μενα,

Ειναι αξιοπιστο αυτο το app? Κ πιο ειναι;!

Εγω χρησιμοποιω το battery dr, αλλα τετοιο module δεν εχει...εχει boost-clean memory etc..

Καλησπερα φιλε κ απο μενα,

Ειναι αξιοπιστο αυτο το app? Κ πιο ειναι;!

Εγω χρησιμοποιω το battery dr, αλλα τετοιο module δεν εχει...εχει boost-clean memory etc..

Καλησπέρα,

Το app λέγεται battery care

Δεν γνωρίζω με πόση ακρίβεια μετράει την τρέχουσα κατάσταση της μπαταρίας αλλά επειδή το τσεκάρω σε τακτά χρονικά διαστήματα και επίσης σε ένα iPhone SE καινούργιο που έχω, τα αποτελέσματα που βγάζει φαίνονται φυσιολογικά με την παλαιότητα και χρήση των συσκευών. Όποτε θεωρώ σου δίνει μια εικόνα τουλάχιστο με μέτρηση σε επίπεδο software

-iPhone 6s

-iPad Air 2

Καλησπέρα,

Δεν γνωρίζω με πόση ακρίβεια μετράει την τρέχουσα κατάσταση της μπαταρίας αλλά επειδή το τσεκάρω σε τακτά χρονικά διαστήματα και επίσης σε ένα iPhone SE καινούργιο που έχω, τα αποτελέσματα που βγάζει φαίνονται φυσιολογικά με την παλαιότητα και χρήση των συσκευών. Όποτε θεωρώ σου δίνει μια εικόνα τουλάχιστο με μέτρηση σε επίπεδο software

Thanks!

Απλα , μια διευκρινηση:

Υπαρχει ακομα στο App Store?

Battery care, δεν βρισκω

Καλησπέρα,

Με την έλευση του iOS 10 η apple είχε σταματήσει την επικοινωνία εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών με το chop της μπαταρίας για αυτό το λέω

Nokia 8800 Scirocco

Thanks!

Απλα , μια διευκρινηση:

Υπαρχει ακομα στο App Store?

Battery care, δεν βρισκω

Μετά από μια αναζήτησή ούτε εγώ το βρίσκω πλέον. Ίσως όπως γράφει και ο Τάσος να έχει αποσυρθεί. Πάντως σε μένα συνεχίζει να δουλεύει κανονικά σε iOS 10.3.3

-iPhone 6s

-iPad Air 2

Μετά από μια αναζήτησή ούτε εγώ το βρίσκω πλέον. Ίσως όπως γράφει και ο Τάσος να έχει αποσυρθεί. Πάντως σε μένα συνεχίζει να δουλεύει κανονικά σε iOS 10.3.3

Άχρηστες εφαρμογές , δεν χρειάζονται .Καλά έκανε η Apple και τις έδιωξε ,μην βάζετε τέτοια πράγματα στο τηλεφωνάκι σας

Μια χαρά εφαρμογές είναι, όπως το ibackupbot στο PC απλά πλέον δε σου λέει τους κύκλος φόρτισης. Εδώ από iphone 6s με μπαταρία 2 μηνών και 44 κύκλους φόρτισης. Κάτι battery Doctor είναι τελείως άχρηστα.

45e0dd71b2e94f2eedbfd13d82735883.jpg

• 2 weeks later...

Περασα την τελευταια 11.2 beta3.

Η συσκευή εχει γινει ακομα πιο smooth και οι επιδοσεις της μπαταριας είναι στα επίπεδα (ελαχιστα χειροτερη) της 10.3.3.

Στα συν ότι βελτιωσαν λιγο το toggle του Wi-Fi στο quick action center, οπου όταν το πατας από μπλε πλεον γινεται λευκο και δεν συνδέεται σε καποιο άλλο διαθεσιμο wifi (μεχρι το επομενο πρωι) όπως εκανε πολλες φορες στις προηγούμενες εκδοσεις.

εβαλε κανενας αλλος τη 11.2 βετα 3? οντως ειναι καλα τα πραγματα; μου ειπαν οτι στο 11.1 δεν βγαζει στατιστικα μπαταριας ειναι αληθεια;;;;

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

• The title was changed to iPhone 6S
  • The topic was unpinned