protsimer Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Έχω αλλάξει πολλές φορές στο 4s αλλά εδώ ανεβαίνει το level. Το κινητό έχει κανένα 4 μηνο ακόμα εγγύηση; την χάνω αν το ανοίξω; μπορούν να το καταλάβουν; Μπαταρία από που πήρες γνήσια; ( η τουλάχιστον όχι τελείως μαϊμού) Εννοείται πως χάνεις εγγύηση αν το ανοίξεις. Μπαταρία έχει στο Σκρουτζ. https://www.skroutz.gr/s/8673558/iPhone-6S.html θα προσέξεις το product code να είναι 616-00036 και η χωρητικότητα ακριβώς 1715mah. Όχι περισσότερο ούτε λιγότερο, αλλιώς το iOS δεν θα μπορέσει να κάνει σωστό calibration της κυψέλης και ο μετρητής θα δείχνει αλλά αντ'αλλων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Όταν λέω εγγύηση εννοω τα 2 χρόνια πάντα! Από Ali express σκεφτόμουν να την πάρω αλλά θα δω αν με συμφέρει και από Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Όταν λέω εγγύηση εννοω τα 2 χρόνια πάντα! Από Ali express σκεφτόμουν να την πάρω αλλά θα δω αν με συμφέρει και από Ελλάδα Δεν τίθεται θέμα ότι δεν πρέπει να βάλεις χέρι στην συσκευή Άφησε το προς το παρών μην το ψάχνεις αφπη έχει εγγύηση. Όταν τελειώσει εδώ θα είμαστε ξανά να τα πούμε για το που θα πάρεις την μπαταρία και πως τα την περάσεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Απλά άλλαξα σε ένα 4s που έχω μπαταρία και από εκεί που κρατούσε μια μέρα με τα χίλια ζόρια τώρα χαλαρά στις 2 μέρες. Με το 6s με τα πάντα ανοικτά κρατάει με ζόρια μια μέρα με χαλαρή χρήση πάντα! Παρόλο αυτά προτείνεται εξωτερικό για μπαταρία η Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Απλά άλλαξα σε ένα 4s που έχω μπαταρία και από εκεί που κρατούσε μια μέρα με τα χίλια ζόρια τώρα χαλαρά στις 2 μέρες. Με το 6s με τα πάντα ανοικτά κρατάει με ζόρια μια μέρα με χαλαρή χρήση πάντα! Παρόλο αυτά προτείνεται εξωτερικό για μπαταρία η Ελλάδα; Καλύτερα Ελλάδα για εγγύηση μπαταρίας κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 παιδια τι καλωδιο χρειαζομαι για να συνδεσω το κινητο πανω σε ενισχυτη για να παιζει απο εκει μουσικη? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 παιδια τι καλωδιο χρειαζομαι για να συνδεσω το κινητο πανω σε ενισχυτη για να παιζει απο εκει μουσικη? Ευχαριστω Με καρφί και από την άλλη πλευρά σε rca η ανάλογα τι είσοδο έχει ο ενισχυτης Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Με καρφί και από την άλλη πλευρά σε rca η ανάλογα τι είσοδο έχει ο ενισχυτης Μια φωτο ή ενα λινκ θα με βοηθουσε πολυ! Ο ενισχυτης εχει στην φατσα ενα jack (το χοντρο). Δοκιμασα με καλωδιο jack (το λεπτο) απο το κινητο στον ενισχυτη με jack (το χοντρο) και δεν δουλεψε ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 κοιτα τον ενισχυτη απο πισω....και δες τι ειδους υποδοχες για βυσματα εχει για καθε εισοδο πχ. cd tuner κτλπ.....αρα το καλωδιο που θα χρειαστεις μαλλον θα είναι απο την μια πλευρα του κινητου καρφι και απο την άλλη ότι είδους υποδοχες για βυσμα έχει ο ενισχυτης σε αρσενικο φυσικα....το ερωτημα ειναι αν το απλο καρφι παιζει με την φίλη μας την apple!δε ειμαι σιγουρος με τοσες "ιδιαιτεροτητες...." που έχει! Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Έχουμε μιλήσει με προσωπικά μηνύματα για την επιλογή καλωδίου Κανονικά από καρφί στέλνει ήχο σε ότι θέλεις η συσκευή. Έχω συνδέσει το iPhone πολλές φορές και σε διάφορες συσκευές. Ας κλείσει εδώ το συγκεκριμένο θέμα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Έχει εγκαταστήσει κανείς σας την 10.3.2; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Έχει εγκαταστήσει κανείς σας την 10.3.2; Την έβαλα σε iPhone 7 Δεν παρατηρώ κάτι. Ούτε προς το καλύτερο ούτε προς το χειρότερο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 εγω ισως λιγο πιο αργα animations μπαταρια ακομα δεν μπορω να εχω αποψη καλυτερα περιμενε 1-2 μερες να βγουν τα τελικα συμπερασματα . Εκτος και αν σε ενδιαφερουν τα security updates οποτε κανεις το update Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Μετά και τη 10.3.2 καταλαβαίνω ότι κάτι δε πάει καλά με τα OTA updates στο θέμα μπαταρία, χάνει πολύ ειδικά σε standby. Την ξαναπέρασα με iTunes και ίσιωσε αμέσως Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Παίδες έχω το iCloud στο pc. Στο iCloud επίσης εχω όλα τα βίντεο κ τις φωτό που τράβηξα. Πως μπορώ να τα κατεβάσω σε κάποιο φάκελο μέσω iCloud? Μαζικά εννοω γιατί ανα 10-15 γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Παίδες έχω το iCloud στο pc. Στο iCloud επίσης εχω όλα τα βίντεο κ τις φωτό που τράβηξα. Πως μπορώ να τα κατεβάσω σε κάποιο φάκελο μέσω iCloud? Μαζικά εννοω γιατί ανα 10-15 γίνεται. Λογικά είναι ήδη μαζεμένα σε φάκελο εντός σκληρού δίσκου, δε χρειάζεται να μπεις μέσω iCloud. Μπαίνεις στο φάκελο φωτογραφίες iCloud που είναι μέσα στο φάκελο εικόνες των windows και θα τα βρεις όλα εκεί μαζεμένα λογικά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Όχι είναι σίγουρα μόνο στο iCloud. Νομίζω ότι έχει επιλογή να διατίθενται όλες οι φωτό/βίντεο στο pc σου αλλά επειδή ο σκληρός δεν έχει χώρο τις έχω αφήσει όλες στο iCloud. Αν ξεκινήσω 1-1 να τις κατεβάσω γίνεται δουλειά αλλά είναι μερικές χιλιάδες φωτογραφίες και ψάχνω λίγο πιο σύντομο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Αλλαγη οθονης ποσο κοστιζει;; Οχι απαραιτητα απο το επισημο σερβις..Περιοχη Θεσσαλονικη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Το θέμα που είχα με τη μείωση της έκθεσης στη κάμερα στις νυχτερινές λήψεις του βίντεο, το διόρθωσα. Άμα σας πω πως... Έχω ενεργοποιημένο το night shift στις 9 το βράδυ έως 7 το πρωί. Χθες, μου ήρθε στα χέρια ένα 6s και έκανα ένα compare με το δικό μου. Τι παίζει λέω; Γιατί το δικό μου έχει θέμα; Απενεργοποίησα το night shift και είδα το φως το αληθινό!!! Εντάξει... Που να φανταστώ. Θεωρώ ότι είναι bug. Τι σχέση έχει η θερμότητα της οθόνης με το βίντεο; Ευτυχώς το βρήκα γιατί σκεφτόμουν να πάω σε i7plus Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Μια φίλη έχει το iphone 6s και θέλει να πάρει backup τις επαφές στο gmail και λέει πως δεν συγχρονίζει. Γιατί; Θέλει κάποια ρύθμιση;:worry: Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Μια φίλη έχει το iphone 6s και θέλει να πάρει backup τις επαφές στο gmail και λέει πως δεν συγχρονίζει. Γιατί; Θέλει κάποια ρύθμιση;:worry: Με ποιον τρόπο έχει περάσει τις επαφές; Έχει περασμένο το gmail της στην συσκευή; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Με ποιον τρόπο έχει περάσει τις επαφές; Έχει περασμένο το gmail της στην συσκευή; Ναι, έχει περασμένο το gmail στη συσκευή και δεν γίνεται συγχρονισμός. Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Ναι, έχει περασμένο το gmail στη συσκευή και δεν γίνεται συγχρονισμός. Μέσα στις ρυθμίσεις του gmail στις ρυθμίσεις της συσκευής έχει επιλογή για τις επαφές ανοιχτή; Μήπως έχει τις επαφές στο iCloud? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Μέσα στις ρυθμίσεις του gmail στις ρυθμίσεις της συσκευής έχει επιλογή για τις επαφές ανοιχτή; Μήπως έχει τις επαφές στο iCloud? Λογικά θα έχει την επιλογή ανοιχτή. Απ'ότι μου είπε δεν τις έχει στο iCloud. Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Λογικά θα έχει την επιλογή ανοιχτή. Απ'ότι μου είπε δεν τις έχει στο iCloud. Λογικά όμως έπρεπε να συγχρονίζονται Πρέπει να το ψάξεις αν μπορείς εσυ Η θα έχει iCloud η gmail Δεν γίνεται και τα δυο Πρέπει να το ψάξετε στις ρυθμίσεις της συσκευής Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts