Tasos19s Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 (edited) Μόλις παρέλαβα, εντυπώσεις από αύριο Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Καλορίζικο Edited December 8, 2016 by stendor Αφαίρεση της εικόνας. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 1800mah στο 6s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 1800mah στο 6s? 1715 για την ακρίβεια http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6s-7242.php Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Η μαμά ήταν 1690 σε μένα, πάρτυ θα κάνω με αυτά τα 110mah :) Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosmp Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Ρε παιδιά σε μενα που το κάνει το προβλημα..αλλα δεν ειναι στις παρτιδες που εχουν ανακληθει τι κανω?? πρεπει να παρω μονος μου νεα μπαταρια;; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Ρε παιδιά σε μενα που το κάνει το προβλημα..αλλα δεν ειναι στις παρτιδες που εχουν ανακληθει τι κανω?? πρεπει να παρω μονος μου νεα μπαταρια;; :cry: Περίμενε λίγο μήπως βγάλουν και τα δικά σας στις ελαττωματικές παρτίδες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Τάσο εσένα δεν εχει θέμα; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Τάσο εσένα δεν εχει θέμα; Sent from my iPad using Tapatalk Όχι τίποτα. Πάει τρένο Και είναι να το πουλήσω κιόλας αλλα το σκέφτομαι μην πάρω τίποτα άλλο και φάω πατάτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Όχι τίποτα. Πάει τρένο Και είναι να το πουλήσω κιόλας αλλα το σκέφτομαι μην πάρω τίποτα άλλο και φάω πατάτα @Tasos 19s και εγώ το σκεφτομαι για πουλημα , αν και όντως ( φτου φτου ) κανένα πρόβλημα ... Και εγώ σκεφτομαι μην κάνω πατάτα.. Αλλά το μικρόβιο της αλλαγής υπάρχει βλέπεις... (Αν και off topic ), μόνο HTC 10 θα μπορούσε να υπάρχει μετά το 6s. Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 @Tasos 19s και εγώ το σκεφτομαι για πουλημα , αν και όντως ( φτου φτου ) κανένα πρόβλημα ... Και εγώ σκεφτομαι μην κάνω πατάτα.. Αλλά το μικρόβιο της αλλαγής υπάρχει βλέπεις... (Αν και off topic ), μόνο HTC 10 θα μπορούσε να υπάρχει μετά το 6s. Μετα το 6s μόνο το 6s plus 64gb μ ενδιαφέρει Άσε έχω το Htc one m7 για δεύτερο τηλέφωνο και δεν κάνει το android είναι για μισή μέρα αν μείνει από μπαταρια το iPhone Αφού βγαίνω έξω με το m7 και νιώθω μισος περιμένω ποτέ θα γυρίσω σπίτι να μπω λίγο Ίντερνετ με το 6s Κάποτε ο jobs είχε πει το iPhone θα είναι 5 χρόνια μπροστά από τα υπόλοιπα Στον safari είναι μπροστά μια αιωνιότητα πάντως 10 χρόνια μετα και ο chrome και οι λοιποί στο android δεν μπορούν να σε κάνουν να ευχαριστηθείς Ίντερνετ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Παιδιά ήμουν με s7 για τρεις μήνες, μπομπα το τηλέφωνο, καλύτερη οθόνη, κάμερα, μπαταρία,αλλά το iOS είναι iOS, τέλος.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Παιδιά ήμουν με s7 για τρεις μήνες, μπομπα το τηλέφωνο, καλύτερη οθόνη, κάμερα, μπαταρία,αλλά το iOS είναι iOS, τέλος.. Sent from my iPhone using Tapatalk Πες τα γιατί μερικοί δεν βλέπουν καλά Το 5s σε μερικά πράγματα είναι πιο γρήγορο και ανώτερο από σημερινές top android συσκευές Μας έχουν φάει τα UHD, τα megapixel, τα gb μνήμης και οι πυρήνες. Δεν κοιτάνε να γράψουν το software σωστά να αποδώσει όπως πρέπει το hardware Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Παιδια καλησπερα, μια ερωτηση , στην οθονη κλειδωματος μου δινει επιλογη να παω στην καμερα. μπορω καπως να το σταματησω αυτο; επίσης αν το κινητο δεν εχει προβλημα , με ελαχιστη χρηση σαν τηλεφωνο και μονιμα ανοιχτο το bluetooth και το wifi ποσο πρεπει να βγαζει; Νεος στο μηλαρακι...οποτε υπομονη..μη με κραξετε....:confused::confused::confused::confused: Ευχαριστω Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Παιδια καλησπερα, μια ερωτηση , στην οθονη κλειδωματος μου δινει επιλογη να παω στην καμερα. μπορω καπως να το σταματησω αυτο; επίσης αν το κινητο δεν εχει προβλημα , με ελαχιστη χρηση σαν τηλεφωνο και μονιμα ανοιχτο το bluetooth και το wifi ποσο πρεπει να βγαζει; Νεος στο μηλαρακι...οποτε υπομονη..μη με κραξετε....:confused::confused::confused::confused: Ευχαριστω Έτσι δουλεύει Με το κουμπί ξεκλειδωνεις δεν χρειάζεται να βάζεις χέρι μέσα στην οθόνη Ήταν παλιός ο τρόπος με το slide to unlock Έχει πλέον αλλάξει Ίσα ίσα βολεύει η κάμερα εκεί γιατί στα γρήγορα την ανοίγεις και βγάζεις φωτογραφία η βίντεο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Έτσι δουλεύει Με το κουμπί ξεκλειδωνεις δεν χρειάζεται να βάζεις χέρι μέσα στην οθόνη Ήταν παλιός ο τρόπος με το slide to unlock Έχει πλέον αλλάξει Ίσα ίσα βολεύει η κάμερα εκεί γιατί στα γρήγορα την ανοίγεις και βγάζεις φωτογραφία η βίντεο πφφφφφ κριμα με χαλαει...αλλη βλακεια ερωτηση..για να μου δωσει το δικαιωμα να βαλω συνθηματικο μονο με το κεντρικο πληκτρο γινεται; δε γινεται ας πουμε με διπλο ταπ στην οθονη; Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Μετα το 6s μόνο το 6s plus 64gb μ ενδιαφέρει Άσε έχω το Htc one m7 για δεύτερο τηλέφωνο και δεν κάνει το android είναι για μισή μέρα αν μείνει από μπαταρια το iPhone Αφού βγαίνω έξω με το m7 και νιώθω μισος περιμένω ποτέ θα γυρίσω σπίτι να μπω λίγο Ίντερνετ με το 6s Κάποτε ο jobs είχε πει το iPhone θα είναι 5 χρόνια μπροστά από τα υπόλοιπα Στον safari είναι μπροστά μια αιωνιότητα πάντως 10 χρόνια μετα και ο chrome και οι λοιποί στο android δεν μπορούν να σε κάνουν να ευχαριστηθείς Ίντερνετ Για το 6s Plus , το έχω σκεφτεί και εγώ Τάσο αλλά είναι μεγάλη συσκευή , θα με κουράσει θεωρώ. Επίσης για το Safari θα συμφωνήσω απόλυτα. Ένας απο τους λόγους που επιστρέφω πάντα από android είναι αυτός.. Εδώ που τα λέμε όμως , και αυτή η camera και η οθόνη του s7 Edge είναι πειρασμός ..αλλά αυτό το touchwiz φοβάμαι πάλι.. για το λόγο αυτό σκεφτομαι ( αν τελικά φύγω ..) να πάω στο HTC 10 που έχει αξιοπρεπή συσκευή και ομαλό λειτουργικό ( όσο μπορεί να είναι το android) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά ήμουν με s7 για τρεις μήνες, μπομπα το τηλέφωνο, καλύτερη οθόνη, κάμερα, μπαταρία,αλλά το iOS είναι iOS, τέλος.. Sent from my iPhone using Tapatalk @dgeorge Αυτό ακριβώς σκεφτομαι.. Το ios είναι ios , πόσο μάλλον όταν έχω και mac και επίσης και η σύζυγος έχει επίσης το 6s (με ό,τι αυτό συνεπάγεται - facetime , imessage κτλ ) Κατά τα άλλα , η οθόνη και η camera του S7 edge , είναι από άλλο πλανήτη.. Δεν γίνεται να υπάρξει s7 edge με ios ???:lol: Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Εφόσον έχεις όλο το πακέτο και συ, προτείνω να μη πας, μπορεί την πρώτη βδομάδα να ενθουσιαστείς αλλά μετά θα θες τις ευκολίες του iOS Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Για το 6s Plus , το έχω σκεφτεί και εγώ Τάσο αλλά είναι μεγάλη συσκευή , θα με κουράσει θεωρώ. Επίσης για το Safari θα συμφωνήσω απόλυτα. Ένας απο τους λόγους που επιστρέφω πάντα από android είναι αυτός.. Εδώ που τα λέμε όμως , και αυτή η camera και η οθόνη του s7 Edge είναι πειρασμός ..αλλά αυτό το touchwiz φοβάμαι πάλι.. για το λόγο αυτό σκεφτομαι ( αν τελικά φύγω ..) να πάω στο HTC 10 που έχει αξιοπρεπή συσκευή και ομαλό λειτουργικό ( όσο μπορεί να είναι το android) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @dgeorge Αυτό ακριβώς σκεφτομαι.. Το ios είναι ios , πόσο μάλλον όταν έχω και mac και επίσης και η σύζυγος έχει επίσης το 6s (με ό,τι αυτό συνεπάγεται - facetime , imessage κτλ ) Κατά τα άλλα , η οθόνη και η camera του S7 edge , είναι από άλλο πλανήτη.. Δεν γίνεται να υπάρξει s7 edge με ios ???:lol: Μην τολμησεις να κουνηθεις απο εδω Εχει και η γυναικα σου κιολας ios και θα παρεις android? Λεφτα για διαζυγιο εχεις? Περα απο την πλακα καλα θα ηταν να ειχαν ολοι οι γνωστοι και φιλοι iphone να μιλαμε σαν ανθρωποι. Επισης η υλοποιηση με το imac ειναι πολυ καλη δυσκολα σε αφηνει να φυγεις απο το λειτουργικο.Ειτε καθεσαι στον υπολογιστη ειτε στο κινητο το ιδιο πραγμα ειναι εχεις μηνυματα κλησεις ολα κανονικα Η οθονη του s7 ναι ισως ειναι καλη αλλα βγαζεις μια γωτογραφια ενα αντικειμενο και αλλο βλεπεις live και αλλο μεσα στην οθονη. Λιγο να μην χανουμε και την αισθηση του φυσικου. Η οθονες οι amoled μου θυμιζουν φωτο απο γυναικες στο instagram. Η πραγματικοτητα γελαει τελευταια. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Μην τολμησεις να κουνηθεις απο εδω Εχει και η γυναικα σου κιολας ios και θα παρεις android? Λεφτα για διαζυγιο εχεις? Περα απο την πλακα καλα θα ηταν να ειχαν ολοι οι γνωστοι και φιλοι iphone να μιλαμε σαν ανθρωποι. Επισης η υλοποιηση με το imac ειναι πολυ καλη δυσκολα σε αφηνει να φυγεις απο το λειτουργικο.Ειτε καθεσαι στον υπολογιστη ειτε στο κινητο το ιδιο πραγμα ειναι εχεις μηνυματα κλησεις ολα κανονικα Η οθονη του s7 ναι ισως ειναι καλη αλλα βγαζεις μια γωτογραφια ενα αντικειμενο και αλλο βλεπεις live και αλλο μεσα στην οθονη. Λιγο να μην χανουμε και την αισθηση του φυσικου. Η οθονες οι amoled μου θυμιζουν φωτο απο γυναικες στο instagram. Η πραγματικοτητα γελαει τελευταια. @Τάσο , το 90% των φίλων , αλλά και συναδέλων έχουν και αυτοί iphone. Στους κολλητούς , το ποσοστό είναι 100% iphone. Το μικρόβιο της αλλαγής βλέπεις παίζει και η επιθυμία να δοκιμάσω αυτό το edge για το οποίο όλλοι λένε τα καλύτερα.. Θα το ξανασκεφτώ ... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εφόσον έχεις όλο το πακέτο και συ, προτείνω να μη πας, μπορεί την πρώτη βδομάδα να ενθουσιαστείς αλλά μετά θα θες τις ευκολίες του iOS Sent from my iPhone using Tapatalk Αυτό ακριβώς σκεφτομαι και εγώ και καθυστερώ την αλλαγή .. Ισως τολμήσω να πάω σε ένα iphone plus ( καλύτερη camera , μπαταρία , μεγαλύτερη οθόνη - πολύ μεγάλο όμως... ) ..Θα δούμε ... Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 @Τάσο , το 90% των φίλων , αλλά και συναδέλων έχουν και αυτοί iphone. Στους κολλητούς , το ποσοστό είναι 100% iphone. Το μικρόβιο της αλλαγής βλέπεις παίζει και η επιθυμία να δοκιμάσω αυτό το edge για το οποίο όλλοι λένε τα καλύτερα.. Θα το ξανασκεφτώ ... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό ακριβώς σκεφτομαι και εγώ και καθυστερώ την αλλαγή .. Ισως τολμήσω να πάω σε ένα iphone plus ( καλύτερη camera , μπαταρία , μεγαλύτερη οθόνη - πολύ μεγάλο όμως... ) ..Θα δούμε ... Τζαμπα το σκεφτεσαι παρε ενα 6s plus που τα εχει ολα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Πες τα γιατί μερικοί δεν βλέπουν καλά Το 5s σε μερικά πράγματα είναι πιο γρήγορο και ανώτερο από σημερινές top android συσκευές Μας έχουν φάει τα UHD, τα megapixel, τα gb μνήμης και οι πυρήνες. Δεν κοιτάνε να γράψουν το software σωστά να αποδώσει όπως πρέπει το hardware Αμα είναι να το γράψουν όπως στην apple και να αρχίσουν να χαλάνε οι μπαταρίες και να στερεύουν στο άψε σβήσε άστα βράστα.... Τελευταία στα κορυφαία android δεν συναντας τα παλιά θέματα όλα έχουν εξελιχθεί και δίνουν μεγαλύτερη σταθερότητα... Δεν λέω το safari πετάει σε σχέση με τα άλλα αλλά δεν είναι μόνο το ίντερνετ το όλο θέμα... Κάτι διάβασα ότι θα υπάρξει 7s που θα έχει πανομοιότυπο σχεδιασμό με το 7 δλδ με το 6s δλδ με το 6!!! Απλά θα υπάρξει και κόκκινο χρώμα... Αν δεν αλλάξει design στο 7s ή 8 ή όπως άλλο το ονομάσουν τότε θα έχει μεγάαααααααλυ πτώση!!!!!! Υ.Γ. Στην istorm πετάνε χαρταετό μου φαίνεται... Είχα πάρει 21 Νοεμβρίου τηλ στο κατάστημα στο Cosmos θεσσ/νικης για να ρωτήσω για την αντικατάσταση μπαταρίας.. Αφού έλεγξαν ότι ανήκω στην ελαττωματική παρτίδα μου ζήτησαν τηλέφωνο και όνομα ώστε να με ενημερώσουν όταν έχουν απόθεμα να πάω να την αλλάξουν.. Μέχρι σήμερα τπτ!!! Ξαναπαίρνω σήμερα και τι μου λένε?? Θα πρέπει να πάτε στο κατάστημα στο κέντρο (τσιμισκή) να περάσετε έναν διαγνωστικό έλεγχο ώστε να γίνει η παραγγελία της μπαταρίας γιατί λέει για εσάς που ανήκετε στο πρόγραμμα έρχονται ξεχωριστά μπαταρίες από ότι στον κόσμο που απλά θέλει την αλλάξει... Αν δεν ξαναέπαιρνα τηλ δλδ θα περίμενα μέχρι την δεύτερα παρουσία..? Τουλάχιστον για την χώρα μας το τμήμα service apple είναι ανύπαρκτο! Όχι γιατί παίζει και αυτό ρόλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Αμα είναι να το γράψουν όπως στην apple και να αρχίσουν να χαλάνε οι μπαταρίες και να στερεύουν στο άψε σβήσε άστα βράστα.... Τελευταία στα κορυφαία android δεν συναντας τα παλιά θέματα όλα έχουν εξελιχθεί και δίνουν μεγαλύτερη σταθερότητα... Δεν λέω το safari πετάει σε σχέση με τα άλλα αλλά δεν είναι μόνο το ίντερνετ το όλο θέμα... Κάτι διάβασα ότι θα υπάρξει 7s που θα έχει πανομοιότυπο σχεδιασμό με το 7 δλδ με το 6s δλδ με το 6!!! Απλά θα υπάρξει και κόκκινο χρώμα... Αν δεν αλλάξει design στο 7s ή 8 ή όπως άλλο το ονομάσουν τότε θα έχει μεγάαααααααλυ πτώση!!!!!! Υ.Γ. Στην istorm πετάνε χαρταετό μου φαίνεται... Είχα πάρει 21 Νοεμβρίου τηλ στο κατάστημα στο Cosmos θεσσ/νικης για να ρωτήσω για την αντικατάσταση μπαταρίας.. Αφού έλεγξαν ότι ανήκω στην ελαττωματική παρτίδα μου ζήτησαν τηλέφωνο και όνομα ώστε να με ενημερώσουν όταν έχουν απόθεμα να πάω να την αλλάξουν.. Μέχρι σήμερα τπτ!!! Ξαναπαίρνω σήμερα και τι μου λένε?? Θα πρέπει να πάτε στο κατάστημα στο κέντρο (τσιμισκή) να περάσετε έναν διαγνωστικό έλεγχο ώστε να γίνει η παραγγελία της μπαταρίας γιατί λέει για εσάς που ανήκετε στο πρόγραμμα έρχονται ξεχωριστά μπαταρίες από ότι στον κόσμο που απλά θέλει την αλλάξει... Αν δεν ξαναέπαιρνα τηλ δλδ θα περίμενα μέχρι την δεύτερα παρουσία..? Τουλάχιστον για την χώρα μας το τμήμα service apple είναι ανύπαρκτο! Όχι γιατί παίζει και αυτό ρόλο... Έτυχαν κάποιες ελαττωματικές μπαταρίες. Δεν φταίει το software Ναι όντως υποστήριξη στην Ελλάδα δεν έχουμε εντάξει έχεις δίκιο Επίσης επειδή μου έτυχε σε 5s το γνωρίζω ότι στο κέντρο πρέπει να πας γιατί έχουν μηχανήματα για διαγνωστικό έλεγχο στο υπόγειο Το σχέδιο δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει. Από το 4αρι και μετα ολα τα iPhone μου αρέσουν και με γοητεύουν. Είναι και το τελευταίο που κοιτάω δεν πολύ κολλάω στην εμφάνιση του iPhone και αν αυτή αλλάξει γιατί έτσι κι αλλιώς μ αρέσει Πρέπει όμως να μεγαλώσουν την οθόνη μειώνοντας τα bezel Όχι να γίνει δύσχρηστο το τηλέφωνο αλλα ειδικά το plus θέλει πολύ κόψε ράψε. Στο μικρό μια 5" οθόνη να έβαζαν σ αυτό το πλαίσιο θα ήταν ιδανικό Στα υπόλοιπα καλά το πάνε. Edge οθόνες και amoled και λοιπά δεν με πολύ πείθουν προς το παρών Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 καλημερα, θα σας πω και γω την δικια μου αποψη. Ημουν και γω σε αυτη την φαση, ειχα το 5αρι , και ημουν αναμεσα σε s7edge και 6s ( το 7αρι πολυ ωραιο σε Mat αλλα ελαχιστες διαφορες ). Ενω ηθελα να δοκιμασω το S7edge , διαλεξα το 6s, για τον εξης λογο οτι θα το βαριομουν το android ( το εχω ξαναπαθει ) - αναβαθμισεις ios - το 6s εχει ενα overall Πακετο ενω το s7e παιζει δυνατα σε καμερα-οθονη . Επελεξα το 6s και ολα καλα!! :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 καλημερα, θα σας πω και γω την δικια μου αποψη. Ημουν και γω σε αυτη την φαση, ειχα το 5αρι , και ημουν αναμεσα σε s7edge και 6s ( το 7αρι πολυ ωραιο σε Mat αλλα ελαχιστες διαφορες ). Ενω ηθελα να δοκιμασω το S7edge , διαλεξα το 6s, για τον εξης λογο οτι θα το βαριομουν το android ( το εχω ξαναπαθει ) - αναβαθμισεις ios - το 6s εχει ενα overall Πακετο ενω το s7e παιζει δυνατα σε καμερα-οθονη . Επελεξα το 6s και ολα καλα!! :lol::lol: Κρίμα που δεν πηγές στο s7 edge. Το χρήμα πρέπει να γυρίζει Θα το βαριόμουν σε 10 μέρες θα το πουλουσες 100€ πιο χαμηλά θα έπαιρνες το 6s και θα έλεγες επιτέλους πήρα ενα δωστο τηλέφωνο και δεν ξανά αλλάζω Χαχα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 καλημερα, θα σας πω και γω την δικια μου αποψη. Ημουν και γω σε αυτη την φαση, ειχα το 5αρι , και ημουν αναμεσα σε s7edge και 6s ( το 7αρι πολυ ωραιο σε Mat αλλα ελαχιστες διαφορες ). Ενω ηθελα να δοκιμασω το S7edge , διαλεξα το 6s, για τον εξης λογο οτι θα το βαριομουν το android ( το εχω ξαναπαθει ) - αναβαθμισεις ios - το 6s εχει ενα overall Πακετο ενω το s7e παιζει δυνατα σε καμερα-οθονη . Επελεξα το 6s και ολα καλα!! :lol::lol: Το θέμα είναι ακριβώς αυτό.... Το s7 edge Οθόνη και Camera δεν παίζει απλά δυνατά.. Είναι ( προσωπική γνώμη) , πολύ πολύ μπροστά !! Αυτός είναι και ο λόγος που το σκέφτομαι... Διαφoρετικά ούτε καν να φύγω από ios για android ( και ειδικά για touchwiz..) Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts