Tasos19s Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 μετα το ξεκλειδωμα μου κακοφαινεται που δεν ανοιγει απευθειας στις εφαρμογες και θελει και 2ρο πατημα του home button. Κατα τα αλλα ομορφο φαινεται Πήγαινε ρυθμίσεις/γενικά/προσβασιμότητα/κουμπί αφετηρίας/άνοιγμα με άγγιγμα και είσαι κομπλέ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 παιδια καλησπερα απο θεμα μπαταριας ποιο ειναι καλυτερο το απλο 6αρι η το 6s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Καλησπέρα παιδιά και πάλι. Από σήμερα στα χέρια μου ξανά iPhone μετά από διάλυμα τριών ετών σε ανδροιντ. 6s 64 g grey iOS 10 TSMC chip,και πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Θα επιστρέψω τις επόμενες μέρες με περισσότερα σχόλια για τη συσκευή. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 παιδια καλησπερα απο θεμα μπαταριας ποιο ειναι καλυτερο το απλο 6αρι η το 6s? Δεν έχουν τεράστια διαφορά. Το 6s έχει λίγο μικρότερη μπαταρια λόγο ύπαρξης Taptic Engine αλλα ήταν περίπου στα ίδια μέχρι το iOS 9 Ενα κλικ καλύτερο αν ήταν το 6αρι Τώρα με iOS 10 εγώ είδα πολύ μεγάλη αύξηση της αυτονομίας στο 6s 6αρι δεν έχω πλέον για να πω ακριβώς τι συμβαίνει Είμαι σίγουρος ότι και διαφορά να έχουν θα είναι της τάξης του maximum 10% που μέσα στην διάρκεια της ημέρας είναι σχεδόν τίποτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Δεν έχουν τεράστια διαφορά. Το 6s έχει λίγο μικρότερη μπαταρια λόγο ύπαρξης Taptic Engine αλλα ήταν περίπου στα ίδια μέχρι το iOS 9 Ενα κλικ καλύτερο αν ήταν το 6αρι Τώρα με iOS 10 εγώ είδα πολύ μεγάλη αύξηση της αυτονομίας στο 6s 6αρι δεν έχω πλέον για να πω ακριβώς τι συμβαίνει Είμαι σίγουρος ότι και διαφορά να έχουν θα είναι της τάξης του maximum 10% που μέσα στην διάρκεια της ημέρας είναι σχεδόν τίποτα ευχαριστω φιλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Μετα απο σχεδον μια μερα χρησης αυτη τη στιγμη εχω 43% μπαταρια. Αντιστοιχα οσο ειχα ios 9 με την ιδια ακριβως χρηση θα ηταν κατω απο 35%, μπορει και 30%. Ελπιζω να μην ειναι η ιδεα μου και ξενερωσω αργοτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Μετα απο σχεδον μια μερα χρησης αυτη τη στιγμη εχω 43% μπαταρια. Αντιστοιχα οσο ειχα ios 9 με την ιδια ακριβως χρηση θα ηταν κατω απο 35%, μπορει και 30%. Ελπιζω να μην ειναι η ιδεα μου και ξενερωσω αργοτερα! Κι όμως δεν είναι η ιδέα σου Κι εγώ και άλλοι γνωστοί είδαν τόσο τεράστια διαφορά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Παιδιά στα στατιστικά της μπαταρίας η φράση 'σε χρήση' σημάνει ώρες οθόνης που λέγαμε στα ανδροιντ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Παιδιά στα στατιστικά της μπαταρίας η φράση 'σε χρήση' σημάνει ώρες οθόνης που λέγαμε στα ανδροιντ; Sent from my iPhone using Tapatalk Οχι απαραιτητα, για παραδειγμα αμα ακους μουσικη με κλειστη οθονη, θα το περασει στις ωρες χρησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Οκ. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Ηρθα και εγω στην παρεα σας μετα απο απουσια μερικων ετων απο 4s και ios 7, αν θυμαμαι καλα. Ωραιο το note 4 αλλα το σερβις καθως και τα μικροκολληματα με απογοητευσαν και γυρισα σε iphone παλι. Μεχρι στιγμης το κινητο μου φαινεται πολυ γρηγορο! Ηρθε με ios 9.3, εστησα την συσκευη και μετα περασα απο πανω την 10.0.2. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Ηρθα και εγω στην παρεα σας μετα απο απουσια μερικων ετων απο 4s και ios 7, αν θυμαμαι καλα. Ωραιο το note 4 αλλα το σερβις καθως και τα μικροκολληματα με απογοητευσαν και γυρισα σε iphone παλι. Μεχρι στιγμης το κινητο μου φαινεται πολυ γρηγορο! Ηρθε με ios 9.3, εστησα την συσκευη και μετα περασα απο πανω την 10.0.2. Καλώς ήρθες Είναι top η συσκευή Το iOS 10 θέλει κάποιες μικρό διορθώσεις ακόμα. Καλή συνέχεια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Ηρθα και εγω στην παρεα σας μετα απο απουσια μερικων ετων απο 4s και ios 7, αν θυμαμαι καλα. Ωραιο το note 4 αλλα το σερβις καθως και τα μικροκολληματα με απογοητευσαν και γυρισα σε iphone παλι. Μεχρι στιγμης το κινητο μου φαινεται πολυ γρηγορο! Ηρθε με ios 9.3, εστησα την συσκευη και μετα περασα απο πανω την 10.0.2. Καλωηρθες καλοδουλευτω. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouloup Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Καλησπέρα σε όλους, Είμαι κάτοχος iphone 6s (11 μηνες). Κανένα πρόβλημα έως τώρα με όλες τις εκδόσεις ios 9.x.x Θα ήθελα να ρωτήσω αν και πόσοι από εσάς αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τον ήχο του iphone 6, 6s, 7, 7s οποιασδήποτε συσκευής με IOS 10.0.2. Συγκεκριμένα: 1. Κατά την διάρκεια της κλήσης δεν με ακουει ο συνομιλητής και αναγκάζομαι να πατήσω την ανοιχτή ακρόαση και να την ξανα κλεισω. Μόνο έτσι ακουγομαι στον συνομιλητή μου. 2. Βάζω τα ear pods να ακουσω μουσική. Δεν ακούγεται τίποτα. Πρέπει να τα βγαλω-βαλω κανα 2 φορες. (ενώ τα αναγνωριζει αμέσως η συσκευη) 3. Το ίδιο κάνει και με bluetooth 4. To ιδιο πρόβλημα και με Voice Notes ή Εγγραφή Βιντεο. Τραβαω αλλά μετά δεν έχω ήχο. και άλλα παρόμοια πάντα με τον ήχο. Το κινητό μου είναι απειραχτο, αγρατζουνιστο, το έχω στην πένα. Δεν τίθεται λόγος για βλάβη. Μέχρι την προηγούμενη εβδομαδα με το ios 9 ηταν όλα κομπλε. Με το που εβαλα 10.0.2 την ίδια στιγμη ειχα πρόβλημα. Εχω κάνει κανα 2-3 φορές Restore (set up as new - itunes). Τιποτα. Στρώνει μόνο με Restart αλλά και αυτό ισχύει για μερικές κλήσεις. Έχω στείλει και bug report στην Apple και μπορείτε να δείτε ότι εμφανίζεται σε πάρα πολλούς χρήστες διαφορετικών μοντέλων/χωρών αλλά πάντα στην έκδοση ios 10.0.2 Μπορείτε να δείτε εδώ στο community της Apple και άλλους με το ίδιο θέμα. Έχει κανείς κάτι να προσθέσει ή αν έχει μάθει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 (edited) Καλησπέρα σε όλους, Είμαι κάτοχος iphone 6s (11 μηνες). Κανένα πρόβλημα έως τώρα με όλες τις εκδόσεις ios 9.x.x Θα ήθελα να ρωτήσω αν και πόσοι από εσάς αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τον ήχο του iphone 6, 6s, 7, 7s οποιασδήποτε συσκευής με IOS 10.0.2. Συγκεκριμένα: 1. Κατά την διάρκεια της κλήσης δεν με ακουει ο συνομιλητής και αναγκάζομαι να πατήσω την ανοιχτή ακρόαση και να την ξανα κλεισω. Μόνο έτσι ακουγομαι στον συνομιλητή μου. 2. Βάζω τα ear pods να ακουσω μουσική. Δεν ακούγεται τίποτα. Πρέπει να τα βγαλω-βαλω κανα 2 φορες. (ενώ τα αναγνωριζει αμέσως η συσκευη) 3. Το ίδιο κάνει και με bluetooth 4. To ιδιο πρόβλημα και με Voice Notes ή Εγγραφή Βιντεο. Τραβαω αλλά μετά δεν έχω ήχο. και άλλα παρόμοια πάντα με τον ήχο. Το κινητό μου είναι απειραχτο, αγρατζουνιστο, το έχω στην πένα. Δεν τίθεται λόγος για βλάβη. Μέχρι την προηγούμενη εβδομαδα με το ios 9 ηταν όλα κομπλε. Με το που εβαλα 10.0.2 την ίδια στιγμη ειχα πρόβλημα. Εχω κάνει κανα 2-3 φορές Restore (set up as new - itunes). Τιποτα. Στρώνει μόνο με Restart αλλά και αυτό ισχύει για μερικές κλήσεις. Έχω στείλει και bug report στην Apple και μπορείτε να δείτε ότι εμφανίζεται σε πάρα πολλούς χρήστες διαφορετικών μοντέλων/χωρών αλλά πάντα στην έκδοση ios 10.0.2 Μπορείτε να δείτε εδώ στο community της Apple και άλλους με το ίδιο θέμα. Έχει κανείς κάτι να προσθέσει ή αν έχει μάθει κάτι? Καλησπέρα έχω και εγώ ένα καινούργιο 6σ και μου έκανε σήμερα πρώτη φορά το ίδιο πρόβλημα με τα ακουστικά σε κλήση. Εύχομαι να είναι κάποιο bug της συσκευής. Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά έχω το κινητό τρεις μέρες και βλέπω ότι η μπαταρία του είναι λόγο ότι ναναι. Από τις 8 το βράδυ που το έβγαλα από τη φόρτιση στο 100% τώρα στις 4 πμ είναι στο 82% με ελαχιςτη χρηςη. Το θέμα είναι ότι έχω κλείσει τα πάντα στο υπόβαθρο. Σας παραθέτουν και τα στατιστικά της χρήσης. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161015/716897818c98b4b35f0fa6a3875dd638.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161015/6fdd71206a51f7d438530c9ab6c22d1d.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161015/a3bbd8804ac2e7be46e853dcbc84e689.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Edited October 15, 2016 by Manosvasilakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 (edited) Καλησπέρα έχω και εγώ ένα καινούργιο 6σ και μου έκανε σήμερα πρώτη φορά το ίδιο πρόβλημα με τα ακουστικά σε κλήση. Εύχομαι να είναι κάποιο bug της συσκευής. Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά έχω το κινητό τρεις μέρες και βλέπω ότι η μπαταρία του είναι λόγο ότι ναναι. Από τις 8 το βράδυ που το έβγαλα από τη φόρτιση στο 100% τώρα στις 4 πμ είναι στο 82% με ελαχιςτη χρηςη. Το θέμα είναι ότι έχω κλείσει τα πάντα στο υπόβαθρο. Σας παραθέτουν και τα στατιστικά της χρήσης. Sent from my iPhone using Tapatalk Κάποια εφαρμογή δεν αφήνει το σύστημα να μπει σε deep sleep Το eradio πόση ώρα το χρησιμοποίησες; Άκουγες μουσική η το βγάζει έτσι εκεί πρώτο χωρίς να το είχες ανοίξει; Στο facebook έχεις κάνει αποσύνδεση η το έχεις ανοιχτό; Στις ρυθμίσεις κλείσε την επιλογή να γίνεται ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο Edited October 15, 2016 by stendor Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Καλησπέρα σε όλους, Είμαι κάτοχος iphone 6s (11 μηνες). Κανένα πρόβλημα έως τώρα με όλες τις εκδόσεις ios 9.x.x Θα ήθελα να ρωτήσω αν και πόσοι από εσάς αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τον ήχο του iphone 6, 6s, 7, 7s οποιασδήποτε συσκευής με IOS 10.0.2. Μιας και εχω και τις 3 συσκευες που αναφερεις (7s δεν υπαρχει ακομη!) δεν εχω παρατηρησει το οτιδηποτε σε καμια συνδεση-ηχου! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Κάποια εφαρμογή δεν αφήνει το σύστημα να μπει σε deep sleep Το eradio πόση ώρα το χρησιμοποίησες; Άκουγες μουσική η το βγάζει έτσι εκεί πρώτο χωρίς να το είχες ανοίξει; Στο facebook έχεις κάνει αποσύνδεση η το έχεις ανοιχτό; Στις ρυθμίσεις κλείσε την επιλογή να γίνεται ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο Από τη τελευταία φόρτιση και μετά καθόλου δεν έβαλα e-radio. Το Facebook το κλείνω απλά σαν εφαρμογή. Έπισης έχω κλείσει τελείως τις εφαρμογές στο υπόβαθρο. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Από τη τελευταία φόρτιση και μετά καθόλου δεν έβαλα e-radio. Το Facebook το κλείνω απλά σαν εφαρμογή. Έπισης έχω κλείσει τελείως τις εφαρμογές στο υπόβαθρο. Sent from my iPhone using Tapatalk Κάτι παίζει τότε με το eradio Το facebook ότι και να το κανεις πάλι δουλεύει στο υπόβαθρο. Φόρτισε μια στο 100% άφησε το όλη την νύχτα και μετα δώσε μας πάλι δυο τρία screenshot να δούμε τι παίζει Δεν χρειάζεται να κλείνεις τίποτα από εφαρμογές. Έχω τα αφήνω ολα ως έχουν ποτέ δεν κλείνω τίποτα από το multitask. Τα κλείνει μόνο του το σύστημα Όλη την νύχτα χάνω 1-2% μόνο. Κανονικά συνδεμένος στο wifi. Όπως το έχω όλη την ημέρα το αφήνω επάνω στο γραφείο. Δεν πειράζω τίποτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Κάτι παίζει τότε με το eradio Το facebook ότι και να το κανεις πάλι δουλεύει στο υπόβαθρο. Φόρτισε μια στο 100% άφησε το όλη την νύχτα και μετα δώσε μας πάλι δυο τρία screenshot να δούμε τι παίζει Δεν χρειάζεται να κλείνεις τίποτα από εφαρμογές. Έχω τα αφήνω ολα ως έχουν ποτέ δεν κλείνω τίποτα από το multitask. Τα κλείνει μόνο του το σύστημα Όλη την νύχτα χάνω 1-2% μόνο. Κανονικά συνδεμένος στο wifi. Όπως το έχω όλη την ημέρα το αφήνω επάνω στο γραφείο. Δεν πειράζω τίποτα Καλώς. Θα κάνω το πείραμα και θα το αφήσω όλο το βράδυ να δούμε. Θυμάμαι τα iPhone ότι το δυνατό τους σημείο ήταν η αναμονή αλλά μάλλον έχω μείνει σε εποχές 4 s! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Καλώς. Θα κάνω το πείραμα και θα το αφήσω όλο το βράδυ να δούμε. Θυμάμαι τα iPhone ότι το δυνατό τους σημείο ήταν η αναμονή αλλά μάλλον έχω μείνει σε εποχές 4 s! Sent from my iPhone using Tapatalk Με iOS 10.0.2 εγώ είδα πολύ μεγάλη διαφορά στην αυτονομία πάντως. Και κατα την διάρκεια της νύχτας που σημαίνει παγώνουν ολα Όταν είσαι μέσα στα στατιστικά της μπαταρίας εκεί που δείχνει τις εφαρμογές και το ποσοστό αν πατήσεις επάνω σε κάποια εφαρμογή βγάζει και έξτρα νούμερα από την χρήση της κάθε εφαρμογής. Δώσε μας και αυτά αν θέλεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161015/bdd4a1158a2fa6fcd7ec2329f03efc33.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161015/d70344715fc9fbadd66a2bf9a60ca2a0.jpg απλά ξεχάστηκα και το έβαλα στη φόρτιση τη νύχτα. Όποτε από 100% πάλι. Και μόνο Tapatalk insta k φβ χρήση. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 (edited) απλά ξεχάστηκα και το έβαλα στη φόρτιση τη νύχτα. Όποτε από 100% πάλι. Και μόνο Tapatalk insta k φβ χρήση. Sent from my iPhone using Tapatalk Νομίζω θα είναι καλύτερα να το βάλεις για φόρτιση μέχρι το 100% πχ και πριν πας για ύπνο να το βγάλεις από την φόρτιση. Να το αφήσεις όλη την νύχτα κανονικά ολα ανοιχτά όπως το έχεις μέσα στην ημέρα. Μετα ίσως βγάλουμε σαφή συμπεράσματα. Τώρα αλήθεια μπερδεύτηκα με ολα αυτά δεν μπορώ να βγάλω κάποιο αποτέλεσμα Edited October 15, 2016 by stendor Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Ωραία είς αύριο τα νεότερα τότε. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Νομίζω θα είναι καλύτερα να το βάλεις για φόρτιση μέχρι το 100% πχ και πριν πας για ύπνο να το βγάλεις από την φόρτιση. Να το αφήσεις όλη την νύχτα κανονικά ολα ανοιχτά όπως το έχεις μέσα στην ημέρα. Μετα ίσως βγάλουμε σαφή συμπεράσματα. Τώρα αλήθεια μπερδεύτηκα με ολα αυτά δεν μπορώ να βγάλω κάποιο αποτέλεσμα Και εγώ δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα με τις καταναλώσεις των εφαρμογών στη μπαταρια γιατί μπερδεύομαι με τις προηγούμενες 24 ώρες .Κανονικα έπρεπε να σου τις δείχνει όταν βγάζεις το κινητό από τη φόρτιση και είναι στο 100% και να μετράει από εκεί και να μη σου δείχνει ι προηγουμενη χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts