Te_salat Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Εγώ πάντως, χρόνια τώρα, με το που έρχεται μια αναβάθμιση την κάνω άμεσα. Ποτέ δεν θυμάμαι να είχα κάποιο πρόβλημα. Πάντα φυσικά μέσω iTunes και τις μεγάλες set as new. Και θα συνεχίσεις να μην έχεις πρόβλημα εφόσον περνάς τα updates μ αυτόν τον τροπο. Εκτός και αν πρόκειται για κάποιο θέμα που το έχουν όλοι γενικώς. Πριν εγκαταστησω την 9.2 είχα την 9.2.1 beta περασμένη με OTA πανω στο ΟΤΑ αρχής γενομένης απο την 9.1 Παρατήρησα οτι η συσκευή ειχε γίνει αργή σε πολλά πράγματα και ειδικά στο ξεκληδωμα. Συν κάποια μικροπροβλήματα. Κάνω επαναφορά μεσω iTunes σε επίσημη 9.2 και επαναφορά του backup μου που είχα απο την beta. Τίποτα η συσκευή συνέχισε να αργεί στο ξεκλείδωμα και να κανει διαφορα σε ανύποπτο χρονο. Ξανά επαναφορά as new και στήσιμο απο την αρχή. Τέλειο αποτέλεσμα. Είχα ξανά το iPhone που ήξερα. Την 9.2.1 την πέρασα πάλι με iTunes αλλα οχι as new γιατί πρόκειται για έκδοση της 9.2 Όταν δοθεί η 9.3 θα την περάσω πάλι as new. Για να μην ξανά κατεβάζω τις εφαρμογές απο την αρχή θα τις κάνω update όλες στον υπολογιστή μου και μετά θα κάνω συγχρονισμό μεσω iTunes. Έτσι θα έχω μονο να περάσω accounts και καποιες ρυθμίσεις στις εφαρμογές που το χρειάζονται. Θα ξοδέψω μια ώρα αλλα θα είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 με set as new ομως δεν χανεις τα μηνυματα το ιστορικο απο τις κλησεις και τα σχετικα? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DRAKODAS Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Παλιά που είχα το 4s έκανα αναβάθμιση στο 8.2.1? δεν θυμαμαι να πω την αλήθεια μέσω itunes και δεν είχα κανένα πρόβλημα . Τώρα όμως κάτι έχει πάθει το pc μου και δεν μπορώ να κάνω install τα itunes :mad: δεν ξέρω τι παίζει αλλα μέχρι να κάνω φορμάτ το pc δεν κάνω αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Και θα συνεχίσεις να μην έχεις πρόβλημα εφόσον περνάς τα updates μ αυτόν τον τροπο. Εκτός και αν πρόκειται για κάποιο θέμα που το έχουν όλοι γενικώς. Πριν εγκαταστησω την 9.2 είχα την 9.2.1 beta περασμένη με OTA πανω στο ΟΤΑ αρχής γενομένης απο την 9.1 Παρατήρησα οτι η συσκευή ειχε γίνει αργή σε πολλά πράγματα και ειδικά στο ξεκληδωμα. Συν κάποια μικροπροβλήματα. Κάνω επαναφορά μεσω iTunes σε επίσημη 9.2 και επαναφορά του backup μου που είχα απο την beta. Τίποτα η συσκευή συνέχισε να αργεί στο ξεκλείδωμα και να κανει διαφορα σε ανύποπτο χρονο. Ξανά επαναφορά as new και στήσιμο απο την αρχή. Τέλειο αποτέλεσμα. Είχα ξανά το iPhone που ήξερα. Την 9.2.1 την πέρασα πάλι με iTunes αλλα οχι as new γιατί πρόκειται για έκδοση της 9.2 Όταν δοθεί η 9.3 θα την περάσω πάλι as new. Για να μην ξανά κατεβάζω τις εφαρμογές απο την αρχή θα τις κάνω update όλες στον υπολογιστή μου και μετά θα κάνω συγχρονισμό μεσω iTunes. Έτσι θα έχω μονο να περάσω accounts και καποιες ρυθμίσεις στις εφαρμογές που το χρειάζονται. Θα ξοδέψω μια ώρα αλλα θα είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Έτσι ακριβώς τα κάνω κι εγώ και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα! Οποία ενημέρωση έρθει την περνάω asap ! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Εγώ πάντως ακολουθώ πάντα την ίδια ιεροτελεστία... Καθάρισμα όλων των εφαρμογών από το backround, reboot το τηλέφωνο (home+power button) και αναβάθμιση μέσω itunes... Ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα (φτου φτου μην το ματιάξω)! Set up as new μόνο όταν αλλάζει εντελώς η έκδοση λειτουργικού, μία φορά το χρόνο (από την 7 στην 8, από την 8 στην 9 κοκ) Παλιά που είχα το 4s έκανα αναβάθμιση στο 8.2.1? δεν θυμαμαι να πω την αλήθεια μέσω itunes και δεν είχα κανένα πρόβλημα . Τώρα όμως κάτι έχει πάθει το pc μου και δεν μπορώ να κάνω install τα itunes :mad: δεν ξέρω τι παίζει αλλα μέχρι να κάνω φορμάτ το pc δεν κάνω αναβάθμιση Μήπως έχεις xp; Γιατί πλέον από 7άρια και πάνω χρειάζεται! Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Πρέπει να το φτιάξουν ώστε να κανεις αναβάθμιση χωρίς κανένα πρόβλημα χωρίς να χρειάζεται επαναφορά. Απλά αναβάθμιση. Παλιά δεν υπήρχαν τόσα προβλήματα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DRAKODAS Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Εγώ πάντως ακολουθώ πάντα την ίδια ιεροτελεστία... Καθάρισμα όλων των εφαρμογών από το backround, reboot το τηλέφωνο (home+power button) και αναβάθμιση μέσω itunes... Ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα (φτου φτου μην το ματιάξω)! Set up as new μόνο όταν αλλάζει εντελώς η έκδοση λειτουργικού, μία φορά το χρόνο (από την 7 στην 8, από την 8 στην 9 κοκ) Μήπως έχεις xp; Γιατί πλέον από 7άρια και πάνω χρειάζεται! όχι τα 7αρια έχω αλλα....είναι σπασμένα , μήπως γιαυτο? και παλιά σπασμένα είχα όμως :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα θεμα με την ενεργοποιηση των Automatic Downoads απο το Settings. Μολις πας να ανοιξω τον διακοπτη για τα Automatic Downloads σε κλασματα δευτερολεπτου κλεινει. Δεν καταφερα με τιποτα να το ενεργοποησω. Παιζει να εχει καποια αλλη ρυθμιση? Επισης οταν κανω Transfer Purchases μεσα απο το itunes δεν μου συγχρονιζει τις εφαρμογες απο το Iphone στο itunes. Για αυτο τολογω σκεφτηκα να ενεργοποιησω το Automatic Downloads μπας και κατεβαινουν αυτοματα ολες οι εφαρμογες που κατεβαζω απο το iphone στο itunes. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 πως γινεται σε iPhone 6s τα εικονίδια στην επιφανεια εργασιας οταν στριβω το κινητο να αλλαζουν και αυτά ? ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 πως γινεται σε iPhone 6s τα εικονίδια στην επιφανεια εργασιας οταν στριβω το κινητο να αλλαζουν και αυτά ? ευχαριστω ! Αυτό γίνεται μόνο στο plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα θεμα με την ενεργοποιηση των Automatic Downoads απο το Settings. Μολις πας να ανοιξω τον διακοπτη για τα Automatic Downloads σε κλασματα δευτερολεπτου κλεινει. Δεν καταφερα με τιποτα να το ενεργοποησω. Παιζει να εχει καποια αλλη ρυθμιση? Επισης οταν κανω Transfer Purchases μεσα απο το itunes δεν μου συγχρονιζει τις εφαρμογες απο το Iphone στο itunes. Για αυτο τολογω σκεφτηκα να ενεργοποιησω το Automatic Downloads μπας και κατεβαινουν αυτοματα ολες οι εφαρμογες που κατεβαζω απο το iphone στο itunes. Καμια ιδεα και για το δικο μου που δεν μπορω με τιποτα να ενεργοποιησω τα automatic downloads? :( Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καμια ιδεα και για το δικο μου που δεν μπορω με τιποτα να ενεργοποιησω τα automatic downloads? :( Δοκίμασες να κάνεις sign out και ξανά sign in; Δοκίμασε πρώτα αυτό και αν δεν πιάσει δοκίμασε να κάνεις reset settings, δεν θα σβηστεί κάτι απλά θα επανέλθουν οι ρυθμίσεις. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Δοκίμασες να κάνεις sign out και ξανά sign in; Δοκίμασε πρώτα αυτό και αν δεν πιάσει δοκίμασε να κάνεις reset settings, δεν θα σβηστεί κάτι απλά θα επανέλθουν οι ρυθμίσεις. Με εσωσες. Δεν ηξερα οτι ηταν τοσο απλο με ενα sing out/sign in. Σε ευχαριστω Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω την νέα αναβάθμιση λειτουργικού μέσω του iTunes? Ξεκινάει να την κατεβάζει και μετά από κάποια ώρα μου βγάζει μήνυμα "Παρουσιάστηκε πρόβλημα κατα τη λήψη του λογισμικού για το iPhone, Έληξε το χρονικό όριο της σύνδεσης δικτύου" :confused: Δύο μέρες τώρα προσπαθώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω την νέα αναβάθμιση λειτουργικού μέσω του iTunes? Ξεκινάει να την κατεβάζει και μετά από κάποια ώρα μου βγάζει μήνυμα "Παρουσιάστηκε πρόβλημα κατα τη λήψη του λογισμικού για το iPhone, Έληξε το χρονικό όριο της σύνδεσης δικτύου" :confused: Δύο μέρες τώρα προσπαθώ... Ακριβώς το ίδιο έχω πάθει και εγώ.Στα μισά μου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Και γω το έπαθα αυτό με την 9.2.1, όποτε την έκανα OTA και μετά backup και restore και μου την κατέβασε με τη μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Τα τελευταία μηνύματα περί power bank, μεταφέρθηκαν στο θέμα των αξεσουάρ. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Καλησπέρα! 1)Το αυτόματο Back Up στο iCloud λέει ότι γίνεται όταν είναι συνδεδεμένο στη φόρτιση και σε κάποιο WiFi. Εμένα γιατί έχει να κάνει τρεις ημέρες; Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ώρα που γίνεται; 2)Η φωτογραφίες και τα βίντεο στη συσκευή μου (64GB) μετά από Back Up είναι μεν αποθηκευμένες αλλά όταν μπαίνω να τις δω είναι σε μορφή επισκόπησης (δεν ξέρω πως να το πω) με χάλια ποιότητα και περιμένω να φορτώσει για να τα δω κανονικά. Είναι φυσιολογικό αυτό; Αν ναι, πως γίνεται να φορτώσουν όλες στη συσκευή μου έτσι ως ώστε χωρίς σύνδεση να τις βλέπω κανονικά; Να σημειώσω πως στη διαδρομή: Ρυθμίσεις>iCloud>Φωτογραφίες, έχω τσεκαρισμένη την επιλογή "Βελτιστοποίηση Αποθήκευσης", καθώς και 896 φωτογραφίες και 67 βίντεο που συγχρονίζονται. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Καλημέρα. Όταν στέλνει η γυναίκα μου sms έρχεται συνέχεια διπλό!! Μου ξεφεύγει κάτι; Είναι bug; Έχει κανείς άποψη; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Καλημέρα. Όταν στέλνει η γυναίκα μου sms έρχεται συνέχεια διπλό!! Μου ξεφεύγει κάτι; Είναι bug; Έχει κανείς άποψη; Ευχαριστώ! Imessage? Έχει bug η συγκεκριμένη υπηρεσία μην ανησυχείς σε πολλούς κιολας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Καλημέρα. Όταν στέλνει η γυναίκα μου sms έρχεται συνέχεια διπλό!! Μου ξεφεύγει κάτι; Είναι bug; Έχει κανείς άποψη; Ευχαριστώ! Αν εννοείς το κλασικό sms και όχι το iMessage για δες για αρχή στις γνωστοποιήσεις >μηνύματα > επανάληψη ειδοποιήσεων μήπως είναι ενεργοποιημένο το δυο φορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Αν εννοείς το κλασικό sms και όχι το iMessage για δες για αρχή στις γνωστοποιήσεις >μηνύματα > επανάληψη ειδοποιήσεων μήπως είναι ενεργοποιημένο το δυο φορές Ναι! Για τα κλασσικά sms μιλάω. Θα τσεκάρω αυτό που λες. Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Ναι! Για τα κλασσικά sms μιλάω. Θα τσεκάρω αυτό που λες. Ευχαριστώ! :) Όταν λες δύο φορές τι εννοείς; Πχ έρχεται μήνυμα, δεν το έχεις διαβάσει και μετά από λίγο χτυπάει πάλι το ίδιο; Αν ναι είναι αυτό που σου είπε ο από πάνω. Αν βλέπεις μέσα στα μηνύματα δύο φορές το ίδιο μήνυμα είναι bug του imessage. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Αν εννοείς το κλασικό sms και όχι το iMessage για δες για αρχή στις γνωστοποιήσεις >μηνύματα > επανάληψη ειδοποιήσεων μήπως είναι ενεργοποιημένο το δυο φορές Το έχει 1 φορά. Να το κάνω ποτέ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Το έχει 1 φορά. Να το κάνω ποτέ; Για δοκίμασε το στο ΠΟΤΕ , σε εμένα απο προεπιλογή είναι στο 1 φορά...ισως ολα τα μνύματα μου να τα διαβάζω αμέσως και να μην το εχω παρατηρήσει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts