Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)

spaka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή βρίσκομαι κι εγώ στην αναζήτηση συσκευής και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 μπορεί κάποιος να μας πει χρήση στην καθημερινότητα?

Βάση χαρακτηριστικών :

ειναι δικαρτα κερδιζει το xiaomi λογω του οτι η sd μπαινει σε δικο της slot

κανενα δεν υποστηριζει σε 4G την μπαντα 800 που γινεται τοσο ντορος

xiaomi 4.4.4 m2 lolipop κερδιζει το m2

και τα 2 τετραπυρηνα με 2 gb ram

καρτα γραφικων υπερ του xiaomi

οι οθονες ειναι HD με μεγαλυτερη του m2

σε καμερα κατα τα φαινομενα κερδιζει το m2 οχι μονο γιατι εχει 13-αρα σε σχεση με την 8-αρα του xiaomi αλλα εχει και οπτικο σταθεροποιητη

υπερ για το xiaomi και το ραδιοφωνο (εμενα δεν με απασχολει)

gps, wifi, otg ειναι τα ιδια

και γι αυτους που ενδιαφερονται το xiaomi εχει αποσπωμενη μπαταρια + fast charging σε σχεση με το m2

μακροσκελες το ποστ αλλα τα παραπανω ειναι οι αριθμοι που ο καθενας τους διαβαζει οπως θελει, το θεμα λοιπον ειναι τι γινεται με την εμπειρια χρησης..

πχ βασει των εικονων το xiaomi το ηχειο το εχει στην πλατη ενω στο m2 το ηχειο ειναι απο κατω διπλα στο mini usb επομενως αν πουμε οτι εχουν την ιδια ενταση και ποιότητα το m2 κερδιζει στην καθημερινότητα γιατί δεν θα μπουκωνεί όταν θα το αφήνεις πάνω στο τραπέζι

Edited by sisx1

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν το παιρνεις για απλους χρηστες παρε 3 535 ή 2 535 και στυην κοπελα το 640,

καλυτερη φωτο,μπαταρια και δεν θα το καταλάβουν,ιδια ειναι..

εγώ δε θα μπλεκα με παραγγελια και ελλειψη εγγυησης με πεθερικα,

ειδικά αφού τα wp ειναι μια χαρά πια

προστατεψου αδερφε απο την κρεβατομουρμούρα και τα wp μια χαρά ειναι πιστεψε με για την χρηση σου..

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

λεω να παω για το Xiaomi Redmi 2 με τα 2 γιγα μνημη.... διαβασα και το νημα του....νομιζω για τα λεφτα του ειναι καλη επιλογη....

Περνάω αμέσως στην επεξήγηση. Ποιά αγορά από τις δύο με συμφέρει ; Η αγορά θα γίνει στην Ελλάδα οποτε το mx4 στα 350 και το m2 note 220 (χοντρικά). Αξίζει να επενδύσω στο mx4 ενώ κυκλοφορούν ήδη mx4 pro και mx5 ? μήπως ειναι προτιμότερη η αγορά του m2 note τουλάχιστον μέχρι να αρθούν τα capital controls και στο μέλλον αγορά ναυαρχίδας από εξωτερικό; ή ακόμη έχει να προσφέρει το mx4 παρότι κλείνει ένα χρόνο κυκλοφορίας ; αν δεν βαριέστε να γράψετε κανένα επιχείρημα, ευχαριστώ !!

Εγώ θα κοιτούσα μπας και μπορέσω να φορτώσω το paypal balance με τον τρόπο που έχουν πει στο θέμα του paypal και σε άλλα sites

π.χ : Παράκαμψη του CAPITAL CONTROL για αγορές από το εξωτερικό

Με 350 που θα δώσεις για το mx4 εδώ παίρνεις το mx5 στην αγαπημένη Κίνα,ψάξ'το μπας και το κάνεις.

Αλλιώς αν δεν,εγώ θα έπερνα το m2 note ως μια πιο φθηνή και αξιοπρεπής λύση μέχρι να μπορέσω να πάρω καλύτερο.

λεω να παω για το Xiaomi Redmi 2 με τα 2 γιγα μνημη.... διαβασα και το νημα του....νομιζω για τα λεφτα του ειναι καλη επιλογη....

Αν πας γι'αυτό τελικά,θα σου λεγα να βάλεις αλλά 20 ευρώ να πας για τον μεγάλο αδερφό του ( redmi note 2 )

Εγώ θα κοιτούσα μπας και μπορέσω να φορτώσω το paypal balance με τον τρόπο που έχουν πει στο θέμα του paypal και σε άλλα sites

π.χ : Παράκαμψη του CAPITAL CONTROL για αγορές από το εξωτερικό

Με 350 που θα δώσεις για το mx4 εδώ παίρνεις το mx5 στην αγαπημένη Κίνα,ψάξ'το μπας και το κάνεις.

Αλλιώς αν δεν,εγώ θα έπερνα το m2 note ως μια πιο φθηνή και αξιοπρεπής λύση μέχρι να μπορέσω να πάρω καλύτερο.

Με κάλυψε απόλυτα η άποψη σου. Σχετικά με το PayPal και την παράκαμψη του cc εχω διαβάσει αρκετά αλλά επειδή δεν εχω κάνει αγορά κινητού από έξω ποτέ καθώς και είμαι αρχάριος πολύ σε αγορές μέσω PayPal είπα να το αφήσω για την ώρα.

Και γω τείνω περισσότερο σε αγορά mid range συσκευής τώρα και ναυαρχίδας σε κανένα χρόνο καλα να είμαστε. Δεν μου πάει η καρδιά να πάρω ναυαρχίδα περσινή με τιμή άλλων φετινών.

Το θεμα ειναι να κρατησει και 10+ χρονια.. Οποτε παιρνουμε το βελτιστο δυνατο σε αυτη τη τιμη.

Btw η παραγγελια αυριο γινεται, οπως ας κλεισει το θεμα.

Δεν ξέρω.... Είχα δοκιμάσει σε ένα μαγαζί το 930 και έκαιγε, και ακούω και άσχημα λόγια για την μπαταρία. Αυτή τη στιγμή πάντως είμαι σχεδόν έτοιμος να αγοράσω το lg g flex 2, 330 από το amazon.de

Εχε υπόψη ότι πρώτων ζεστενετε παραπάνω απο οτιδήποτε αλλο(σε οτιδήποτε κανεις ειναι 3-4 βαθμούς πανω να καταλάβεις)

Επίσης εχει κόφτη φωτεινότητα που εμφανίζεται οταν ζεστενετε η συσκευή πχ εμένα με 15 λεπτά 3G Ίντερνετ μου κατέβαζε την φωτεινότητα στο 80%.

Και αν αναλογιστές και την κακή ευκρίνεια της οθόνης σε εξωτερικής συνθήκες,ο κόφτης φωτεινότητας ειναι deal breaker.

1.5 μήνα που το είχα αυτα τα συμπεράσματα μου.

Επίσης υπόψη σε αρκετές παρτίδες υπήρχαν κιτρινιλες η ανομοιομορφία στα χρώματα.

Απο εμένα μακριά και προτείνω το Samsung A5

http://www.amazon.de/gp/product/B00R8GL8OQ/ref=s9_simh_gw_p23_d0_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=1CC2BH8E5G30TZ9DBD60&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=585296347&pf_rd_i=desktop

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

συγκριση δεν μπορω να σου κανω..αλλα εχω παρει το 7000 //πεταει πολυ γρηγορο.. η μπαταρια με την χρηση μου..κραταει 2 μερες...παιρνει 2 καρτες ..αλλα η μια γινεται 4g,..αλλη δουλευει σαν 2G.. εχεις επιλογη βεβαια απο ποια καρτα θα στελνεις μηνυματα , κλησεις κλπ..

το μονο ας πουμε προβλημα που ειδα ειναι οτι η φωτο που βγαζει εχουν.εντονη σκια λαμψης απο το φλας ..λογω οτι ειναι κολλητα.. και ασπριζουν καπως η φωτο......α και η 2 καρτες ειναι μικροσιμ..αρα θελουν αλλαγη, η κοψιμο....η συσκευασια περιλαμβανει μια διαφανη θηκη επιπλεον για προστασια στην πλατη..και 2 ζελατινες για την οθονη..5 μερες το εχω ..δεν μου εβγαλε προβλημα..μπαινω στις ρυθμισεις και παω ενημερωση..και εως και σημερα εχει παρει 4 αναβαθμισεις ..αλλα δεν ξερω τι διορθωνουν..αν το παρεις καντου ενημερωση απο τις ρυθμισεις..

Μάλιστα. Άρα απορρίπτεται το flex. Το Α5 δεν μου αρέσει λόγω 720p οθόνης. Τώρα βλέπω το moto x play στα 350 απο το amazon.

προστατεψου αδερφε απο την κρεβατομουρμούρα και τα wp μια χαρά ειναι πιστεψε με για την χρηση σου..

sorry επηρρεάστηκα από τον προλαλήσαντα..

δε ξέρω αν σε ενδιαφέρει και αν μπορείς να το κάνεις, πάντως αν έχεις κανεναν γνωστό Αγγλία βγαίνει εκεί το m4 aqua 135 euro

http://shop.vodafone.co.uk/shop/pay-as-you-go/sony-xperia-m4-aqua-payg/sku85962-black και κωδικοί για ξεκλείδωμα απο ebay 5.5 ευρό http://www.ebay.com/itm/Sony-Xperia-Z-Z1-Z2-Z3-M-M2-M2-Aqua-M4-Aqua-J-SP-E1-E3-VODAFONE-UK-UNLOCK-CODE-/111760031547?hash=item1a056abf3b σύνολο 140 κάτι ψιλά..

Μιας και πολλοι απο εμας ψαχνομαστε για αγορα κινητου 4G απο την Κινα, καλο θα ειναι να ξερουμε ποια απο αυτα υποστηριζουν ολες τις συχνοτητες των Ευρωπαικων (και κατα συνεπεια των Ελληνικων ) δικτυων, οπως οι αντιστοιχες συσκευες που πωλουνται στην Ελληνικη αγορα, μέσω των επισημων αντιπροσωπων.

Για αρχη και μια πολυ ενδιαφερουσα αναλυση για την εκμεταλλευση του φασματος απο την Vodafone, εδω.

Αν λοιπον γνωριζετε ποιες συσκευες υποστηριζουν τις βασικες συχνοτητες λειτουργιας (Β3, Β7, Β20), και ισως και την Β1, μοιραστειτε την γνωση και την εμπειρια σας.

Βάσει των φίλτρων του http://www.kimovil.com/en/compare-smartphone-prices την 800αρα 4G την έχουν τα:

OnePlus 2, Elephone Vowney (pre-sale), Oukitel U10, Ulephone Be touch 2, Zopo ZP999, Lenovo Vibe Z2 Pro, Jiaju S3 Advance, Elephone p8000, Bluboo X500, Doogee F3 Pro, Doogee F3, Mlais M7, Hueawei Honor 7, Elephone P7000, KingZone N5, Doogee F5, iOcean X9, Ecoo E04, Leagoo Elite 5, Huawei Ascend Mate 7, Huawei Honor 6, KingZone N3 plus, Elephone P6000 pro, Zopo ZP920, Doogee Valencia Y2, Ulephone Be touch (1&2), Ulephone Be Pro, ZTE Blade S6, THL 2015, και πολλά πολλά άλλα... Βάλε το αντίστοιχο φίλτρο και θα βγουν.. Αντίστοιχα μπορεί να γίνει και σε άλλα sites...

ειναι 5.5 ιντζων φιλε μου και ειναι πολυ μεγαλο για τα γουστα μου....ενω το αλλο με 4.7 ειναι πιο συμαζεμενο.

Η αγορά θα γίνει από κίνα ή Ελλάδα?

Για μένα αν γίνει η αγορά από την Κίνα ασυζητητί η έκδοση 3G του xiaomi mi4 στα 229$ ή με 4G στα 266$

Αν είναι η αγορά από την Ελλάδα το Honor 6 μιας και στην Ελλαδίτσα το xiaomi κοστίζει πιο ακριβά κι από LG g4

έχουμε εναλλακτικές;

από Foxosmall που ειχα παρει τηλεφωνο για να βεβαιωθω οτι ειναι διαθεσιμο μου ειχαν πει οτι θα μου το στειλοουν εντος μιας εργασιμης και 3 εργασιμες μετα μου λενε εντος 15ημερου.

Τώρα καίγομαι ακόμα πιο πολύ..

ειναι 5.5 ιντζων φιλε μου και ειναι πολυ μεγαλο για τα γουστα μου....ενω το αλλο με 4.7 ειναι πιο συμαζεμενο.

Έχει μικρύνει τις διαστάσεις από το 1ο και συμφέρει στη τιμή του αλλά εσυ ξέρεις φίλε μου :)

Όπως λέει ο τίτλος, ποιο θεωρείται από τα συγκεκριμένα τρία την καλύτερη επιλογή;

Ψάχνει ένας φίλος μου και είναι ανάμεσα σε αυτά τα 3(και μόνο αυτά)...

Lenovo A606

Samsung Galaxy Core Prime

MLS iQTalk Rock Mini

το lenovo ειναι πολυ βαρύ και έχει πάμφτωχη ανάλυση οθόνης για το μέγεθος της.

το mls εχει πολύ μικρή οθονιτσα.

μάλλον core prime θα επέλεγα, δείχνει το πιο ισορροπημένο απ τα τρία.

Καλησπερα εχω μια δωρο επιταγη απο Γερμανο και θα ηθελα να την αξοποιησω για tablet.....

Αsus fonepad 7 ME 372 CL η samsung galaxy tab 3 7.0 lite 3g

η μπορειτε να μου προτεινετε καποιο αλλο απο το site του Γερμανου,με οριο στα 180 ευρω....

android or ios or wm......who cares.....???

Λες ότι το όριο σου είναι 180Ε και καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολες εποχές, αλλά με μόλις 20Ε παραπάνω παίρνεις αυτό http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=70911&selectedCategoryId=2361 που είναι πραγματικά φοβερό tablet και δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο σε αυτή την τιμή.

Αν αξίζει να το μακρυνουμε ελάχιστα...το χέρι...να το τσιμπήσουμε.....

Αξίζει....; το θέλω για να αντικατασταθεί σχεδόν το λαπτοπ διότι είναι πολλές ιντσες και δεν με βολεύει...

android or ios or wm......who cares.....???

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...