Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)


spaka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα

έχω το LG G2 εδώ και 1μιση χρόνο (περίμενα να περάσει ο καιρός για να πέσει η τιμή του)

το πήρα γύρω στα 250€ και είμαι πολύ ευχαριστημένος

θέλει κάτι τέτοιο και ένας φίλος μου

δυστυχώς δεν κυκλοφορεί πια

θέλω κάτι εξίσου αξιόπιστο, με καλή αυτονομία

έχετε να μου προτείνετε κάτι;

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα κι απο εμένα. Θα ήθελα τη βοήθεια σας για να βρω Windows 10 tablet με δωρεάν το Microsoft office όχι το 365 για ένα χρόνο, αλλά την κανονική εφαρμογή. Προαιρετικά, αλλά καλοδεχούμενα κι επιθυμητά, gps (κυρίως), stylus, keyboard και οπίσθια κάμερα με φλας. Το ξέρω ότι παραείναι πολλά, αλλά είναι ο,τι θα ήθελα για Windows tablet και κυρίως 2 σε 1. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποία βοήθεια και πρόταση.
Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot:
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα σας, βρισκομαι στην αναζητηση μιας νεας συσκευης αφου η παλια τα παιξε για τα καλα. Την θελω πιο πολυ για κανονικη προς βαρια χρηση με ιντερνετ αρκετη ωρα ανοιχτο , fb , viber ,ραδιοφωνο αν γινεται, παιχνιδια, καμια ταινια . γρηγορη πλοηγηση ,χωρις ιδιαιτερο λαγκαρισμα και στο σκρολαρισμα ΑΛΛΑ κυριως με πολυ καλη καμερα και ΜΠΑΤΑΡΙΑ ! Εχω κανει και εγω την αναζητηση μου και εχω καταληξει στα εξης κινητα : Nexus 5x - Samsung A5 - Samsung J7 - Xiaomi Redmi Note 3 pro 32GB χωρις να ξερω ποιο απο αυτα ειναι πιο κοντα στις αναγκες μου.... Αν εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο κινητο καλοδεχουμενο :)
Link to comment
Share on other sites

Γεια σας! Τι θα προτείνατε μεταξύ Huawei P9 Lite και Lenovo vibe shot ;

Γενικα θα ήθελα να ειναι γρήγορο, να παίρνει αρκετές εφαρμογές και να μην κολλάει και να εχει καλή ανάλυση/χρώματα οθόνης, καλή κάμερα για την ημέρα αλλά και για σκοτεινές/νυχτερινές λήψεις..

Ευχαριστώ πολύ!

Link to comment
Share on other sites

Και παιχνίδια και πολύ καλή κάμερα και μπαταρία δεν νομίζω να βρεις έως τα 260ε σε κάποιο θα πρέπει να κάνεις κάποια υποχώρηση να είναι αξιοπρεπές αλλά όχι και πολύ καλό.

Το nexus δεν έχει τόσο καλή μπαταρία.

Το RN3PRO δεν έχει τόσο καλή κάμερα με χαμηλό φωτισμό αλλά είναι πολύ φτηνότερο από Κίνα.

Υπάρχει και το moto x play αλλά δεν έχει και πολύ καλό επεξεργαστή.

Γενικά κάπου θα πρέπει να συμβιβαστείς λιγάκι.

Link to comment
Share on other sites

Από αυτά τα δύο θα πρότεινα το Huawei αλλά αν δίνεις μεγάλη σημασία τις νυχτερινές φωτό τότε πας στο nexus 5x όπως προτείνεται και παραπάνω μόνο που δεν έχει υποδοχή κάρτας μνήμης και η μπαταρία του δεν είναι και από τις πιο δυνατές.
Link to comment
Share on other sites

Ας ρίξει κορώνα γράμματα.

Αν βγει κορώνα να μην πάρει το g4.

Αν βγει γράμματα επίσης να μην πάρει g4.

:lol: :lol: :lol:

Πλακα κανω.

Το g4 έχει απ τις καλύτερες καμερες μεν, αν δεν σου τύχει ομως ελαττωματική παρτίδα με το θέμα του bootlοop..:cry:

 

Αν επιλέξει μπαταρία, πολυ καλή συνολικά συσκευη-vfm-κ πολύ καλές ημερήσιες φωτό έναντι ποιοτητας νυχτερινων φωτό, τοτε επιλέγει rn3 pro.

 

Βεβαια, αν έχει WIND δεν επιλέγει rn3 pro γιατί θα έχει "λιγότερο" 4G.

 

Αν προηγείται ή ποιότητα της κάμερας, κυρίως στις νυχτερινές, τότε σαφώς το 5χ.

Link to comment
Share on other sites

Για να πω την αληθεια,το sar εμενα δεν με ενοχλει και τοσο,αφου χρησιμοποιω ετσι κι αλλιως παντα bluetooth. Αλλα η γυναικα δυσκολευεται να συνηθισει με handsfree και μπορει να ξεχαστει και να μιλαει ωρα με το κινητο κολημενο πανω στο αυτι.. Μια λυση θα ηταν να της δωσω το δικο μου Α5 που εχει απο τα χαμηλοτερα sar που υπαρχουν - και να παρω εγω κατι καινουριο! - αλλα δεν ειναι δικαρτο..κατι που χρειαζεται λογω δουλειας.

Να πω επισης οτι εβαλα στο ματι και το lumia 650 dual sim, που και καλη τιμη εχει και μαζεμενο σε διαστασεις ειναι και καλη αυτονομια και καμερα εχω διαβασει οτι εχει...αλλα ειναι windows phone, που για μενα προσωπικα δεν θα διαλεγα αλλα ισως για την γυναικα ειναι καλη περιπτωση.

Link to comment
Share on other sites

καλημερα μετα απο ψαξιμο κατεληξα στην αποφαση να αγορασω το redmi note 3 pro 3/32 απο το geekbuying μπορειτε να μου πειτε τι να προσέξω και τι να γραψω στο μηνυμα της παραγγελιας;

 

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Φίλη ζητάει πρόταση αγοράς για tablet με τα παραπάνω. Το κακό είναι ότι δεν μπορεί να αποφασίσει μέγεθος/κόστος κτλ. Φαντάζομαι όμως ότι θα πάει τουλάχιστον από 150 και πιθανώς έως και 300. Βασικά θέματα η ύπαρξη καλής κάμερας, για να ανεβάζει κατευθείαν υλικό.

 

Προτάσεις;

Link to comment
Share on other sites

Ακολούθα αυτόν τον σύνδεσμο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6738929#post6738929

και ότι χρειαστείς ρώτα στο συγκεκριμένο θέμα.

 

Γενικά παραγγέλνεις με την global stable έκδοση εάν δεν έχεις πρόβλημα με το Αγγλικό μενού, βάζοντας ένα Ελληνικό πληκτρολόγιο από το play store που διαθέτει η συγκεκριμένη έκδοση.

Αν όμως θέλεις να περάσεις Ελληνική έκδοση, από το miui.gr, προυποθέτει να ασχοληθείς λίγο, να ξεκλειδώσεις τον bootloader κ.λ.π.

Με μία μικρή βοήθεια από τα παιδιά στο θέμα της συσκευής στο myphone κ στο miui.gr, θα τα καταφέρεις...

Link to comment
Share on other sites

Το πιο σημαντικό είναι η rom που θα έχει : αν θες να βάλεις άλλη πχ Ελληνική τότε το κινητό καλό είναι να σου έρθει με developer rom για να αποφύγεις πολλές διαδικασίες, αν σου κάνει το αγγλικό μενού και να γράφεις Ελληνικά μέσω μιας keyboard app τότε θες την global rom τέλος όλοι συνιστούν την αποφυγή της multilanguage rom γιατί δεν είναι καλή.

Τώρα για το geekbuing δεν ξέρω αν έχεις τέτοια επιλογή όπως στο vickmall αλλά ένας πιο ψαγμένος μάλλον θα απαντήσει πιο κάτω.

* αμάν όποτε συμβαίνει να με έχει προλάβει κάποιος στο τασκ :(.

Link to comment
Share on other sites

Ψαχνω για νεα συσκευη γυρο στα 350 ευρω, η χρηση μου ειναι αρκετα απαιτητικη διοτη χρησιμοποιώ συνεχεια το κινητο!

Το χρειαζομαι για Internet,κλησεις, viber,facebook και αλλα πραγματα που χρησιμοποιώ στην δουλεια μου αλλα και για παιχνιδια για να περναω τον χρονο μου! θα ηθελα την βοηθεια σας καθως και τον λογο επιλογης της συσκευης που θα μου προτείνετε!

Ευχαριστω εκ τον προτερων!:D

 

Edit: Το Nexus 6p αρχισε να πεφτει οποτε συντομα μπορει να εχει και αυτο παρομια τιμη με τα αλλα.. Οποτε ειμαι μαλλον αναμεσα σε 3 κινητα :D

Edited by Makka
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά,

 

Θα αντικαταστήσω το πολύ τίμιο για τα λεφτά του alcatel c9 μετά από υπηρεσία 1,5 περίπου έτους, με άλλο, από ελλάδα για να το περάσω στα έξοδα.

 

Θέλω κάτι πιο γρήγορο, με καλή μπαταρία (του c9 με ικανοποίησε μια χαρά, αλλά υπάρχει και το καλύτερο), καλή κάμερα (του C9 πολύ μέτρια) και αξιοπιστία.

 

Είμαι ανάμεσα στα CUBOT note s, cubot dinosaur, homtom ht6, ulephone power και xiaomi redmi note pro.

 

Τα 3 πρώτα δεν με ενοχλεί που έχουν κατώτερα χαρακτηριστικά, ούτε θέλω να δίνω τσάμπα λεφτά για να κάνω την δουλειά μου, αλλά διαβάζω ότι έχουν μέτρια κάμερα (έως κακή) και ότι αντιμετωπίζουν διάφορα θέματα.

 

Την γνώμη σας λοιπόν και όποιες άλλες προτάσεις υπάρξουν, είναι ευπρόσδεκτες!

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...