Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)

spaka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυνατα σπεκς κ πολυ καλη καμερα θα βρει στο nexus 5x στα 240 για τα 16gb και 320 για τα 32gb !!

Kαι εγω δεν θα τον συμβουλευα για g3..To Z3 ειναι πολυ καλο τηλεφωνο αλλα στο θεμα καμερας νομιζω δεν θα μεινει κ πολυ ικανοποιημενος μιας κ προερχεται απο το 1020..Aν κολλαει στα 16γβ του nexus τοτε ισως να δει το p8 αλλα ειναι κατωτερο οσον αφορα τα σπεκς σε σχεση με το nexus

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ποιο επιδεχεται την μικροτερη ταλαιπωρια τελικα και τι ειναι το NL παιδες?

δηλωνω αγνοια σαυτα χαχα

και κατι αλλο...κατι για ULEFONE κινητα σαυτη την τιμη που μου ειπε ενα παιδι δεν ειναι αξιοπιστα και δεν τα αναφερετε?η απλα ειναι καλυτερα τα ΧΙΑΟΜΙ?

Hellooo everybody!

Ζητω απεγνωσμενα τα φωτα σας και την gadgeto-βοηθεια σας!

Απο sony X peria L ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ 3 ΕΤΗ θελει 200 eurw για επισκευη και δε συμφερει ...και συνοικιακο μου καταστημα ηλεκτρονικων εχει κλειστο με ταινια γνησιοτητας LENOVO S 850 δεν μπορω να δωσω για samsung galaxy kai IPHONE AN Κ Fun!

Καποιος που μπορει να μου δωσει info αν αξιζει 145 ευρω τοσο κανει.(οριο budget 150E)

Υπαρχει αντιπροσωπεια της lenovo εδω Ελλαδα ? και εχει screen glass προστατευτικα? καπου ακουσα οτι ειναι δυσευρετα ή δεν ταιριαζουν!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΘΑ ΛΗΦΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ!!!

ΚΙΚΙP.

Θελω να μου πειτε αν αξιζει το κινητο αν ειναι εγγυημενα καλο και αν μεχρι 220-230 ευρω το βρισκω σε κατηγορια που να αξιζει

(θελω 3 και ανω RAM)

επισης ενα μεγαλο προβλημα ειναι τοι βλεπω οτι μπορεις να το παραγγειλεις μονο σε ROSE GOLD?

δεν με ψηνει το χρωμα θα το προτιμουσα στο παραδοσιακο ασπρο η ασημι...αλλα δεν βλεπω πουθενα να μπορεις να επιλεξεις κατι τετοιο

http://www.vickmall.com/original-letv-leeco-le-2-pro-2-5ghz-mtk-helio-x20-64-bit-4gb-32gb-21mp-8mp-cameras-fhd-screen-fingerprint-sensor-5-5-inch.html

Πολύ καλό είναι το κινητό.

Υπάρχει το απλό με 16-ρα καμερα: http://www.vickmall.com/letv-2-le-2-mtk-helio-x20-deca-core-3gb-ram-32gb-rom-16mp-8mp-cameras-fhd-screen-fingerprint-sensor-5-5-inch.html

και το pro με 21-ρα κάμερα: http://www.vickmall.com/original-letv-leeco-le-2-pro-2-5ghz-mtk-helio-x20-64-bit-4gb-32gb-21mp-8mp-cameras-fhd-screen-fingerprint-sensor-5-5-inch.html

Ρίξε κ μία ματιά στην περσινή ναυαρχίδα τους χ800 που την βρίσκεις πλέον σε τιμή χώμα.. ;)

Α, κ το χρώμα δεν είναι τόσο ιασχημο όσο φαίνεται...

Ανάμεσα στο xiaomi και το απλό letv, το xiaomi λόγω μπαταρίας κ υποστήριξης από την Ελληνική κοινότητα, μιας κ στο θέμα της κάμερας είναι πανω-κατω ίδιες.

Ανάμεσα στο xiaomi και το letv pro, το letv καθαρά λόγω κάμερας κ μόνο...;)

Αν δε κάνω λάθος θα κυκλοφορήσει και σε ασημί σε λίγο καιρό!

Εγώ πάντως θα περιμένω λίγο μπας και βγει σε άλλο χρώμα και μετά βλέπω!

Στάλθηκε απ εμενα

Όπως λέει και το θέμα.

Ψάχνω το Καλύτερο διαθέσιμο μη αφής μικρού όγκου κινητό με ικανοποιητική αυτονομία.

Να είναι σαφώς για χρήση στο ένα χέρι.

Και η μπαταρία να κρατάει μέρες ή τουλάχιστον μια πλήρη μέρα.

Απαραίτητο θεωρούνται τα:

Wi-Fi/Bluetooth

3.5 mm mp3 player

Camera από 5ΜP/Flash

microSD

microUSB

Διαστάσεις μέγιστο 120/54/16

Βάρος μέγιστο 120 γρ.

Χρόνος ομιλίας ελάχιστο 6 ώρες

Ανάλυση οθόνης 240x320 ως 2.6 ίντσες

Κατασκευή μέτα το 2008.

Καταλήγουμε στα παρακάτω:

6710, ΖΝ5, W995 (δεν παίρνει microSD, αλλά m2)

http://m.gsmarena.com/results.php3?nYearMin=2008&nHeightMax=120&nWidthMax=54&nThicknessMax=16&nWeightMax=120&chkCardSlot=selected&nDisplayResMax=76800&fDisplayInchesMax=2.6&nCamPrimMin=5&chk35mm=selected&nBatTalkMin=6&s2Gs=GSM1800&sWLANs=1&sBluetooths=1

Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

δεν εισαι ο μονος που εχει ξενερωσει με το χρωμα

περιμενε μηπως αξιωθουν να το βγαλουν εστω σε silver

που το εχουν μερικα sites αλλα μη διαθεσιμο yet

Ψάχνω κινητό για ενα φίλο, 3gb ram 32gb μνήμης,τουλαχιστον 3000ma μπαταρία κ 800mzh μπάντα. Σκέφτομαι για το Vienna αλλά το μόνο που χαλάει είναι ότι δεν έχει notification led ... γύρο στα 140 αποστολή από ευρωπη έχετε άλλο να προτείνεται;
:)

-Οπως ειπε και ο @demakhs η official china dev ειναι η πιο βολικη για αλλαγη rom. Το σημαντικο βεβαια ειναι να ακολουθησεις προσεχτικα τους οδηγους. Μπες στο σχετικο θεμα και κοιτα το πρωτο ποστ για τυχον ερωτησεις. (δεν το εχω αγορασει ακομα αλλα παρακολουθω μερικες μερες το θεμα και εχω εμβαθυνει χαχα)

-Η NL post ειναι η εταιρια αποστολης που χρησιμοποιει το συγκεκριμενο site..το ιδιο και η SG post.

-Κατα τη γνωμη μου πηγαινε στο xiaomi ;)

Edited by tony97

δες και τα παρακατω. καποια εχουν 16gb ομως ολα παιρνουν sd card.

ολα εχουν 3gb ram, μεγαλες μπαταριες και υποστηριζουν 800mhz που ζητας.

αν καποιο σου κανει ως συσκευη, ψαξε μετα ευρωπαικη αποθηκη κτλ.

απο τα παρακατω το πιο δοκιμασμενο ειναι το ulefone power (πλεον android 6)

oukitel k6000 pro (32gb rom. notification led οχι. 6000mah)

ulefone power (16gb. notification led ναι. 6000mah)

thl t7 (16gb. notification led κοκκινο? 4800mah)

συγκριτικο λινκ 1.

υπαρχουν επισης και τα cubot dinosaur, cubot h2. link2

Edited by telefoneri

Ευχαριστώ για την απάντηση το πάουερ φαίνεται πολύ καλό αν κ 16gb. Επίσεις στα 16gb υπάρχει και το vernee Thor που διάβασα καλές κριτικές με πολύ καλή τιμη. Από θέμα κάμερας είναι καλύτερο το power ή το Vienna?
:)

Ευχαριστώ για την απάντηση το πάουερ φαίνεται πολύ καλό αν κ 16gb.

Επίσεις στα 16gb υπάρχει και το vernee Thor που διάβασα καλές κριτικές με πολύ καλή τιμη.

Από θέμα κάμερας είναι καλύτερο το power ή το Vienna?

χωρις να τα εχω βαλει μαζι διπλα-διπλα να συγκρινω ληψεις και αποτελεσματα,

γνωμη μου ειναι οτι οι καμερες των vienna και power αποδιδουν περιπου το ιδιο.

ομως η διαφορα στην μπαταρια ειναι ξεκαθαρη υπερ του power. επισης εχει notif led.

ναι υπαρχει και το vernee thor αλλα εχει 2800mah (αν και κανει καλη διαχειριση).

ειναι στην ουσια το elephone ivory με 3gb ram αντι 2gb ram, που εξαφανιστηκε

πριν καλα-καλα τσουλησει στην αγορα (link1, link2). υποθετω διαχειριση branding.

δεν εχει notif led, ειναι 5" αντι 5.5" που ειναι τα αλλα και εχει ακομα παιδικες

ασθενειες (καποιες software και καποιες hardware, πχ fingerprint, charger, sim slot,

scrolling smoothness κ.α.). επισης μετριοτατη εμπρος καμερα. γενικα δε θα το προτιμουσα.

Edited by telefoneri

Όπως λέει και το θέμα.

Ψάχνω το Καλύτερο διαθέσιμο μη αφής μικρού όγκου κινητό με ικανοποιητική αυτονομία.

Να είναι σαφώς για χρήση στο ένα χέρι.

Και η μπαταρία να κρατάει μέρες ή τουλάχιστον μια πλήρη μέρα.

Απαραίτητο θεωρούνται τα:

Wi-Fi/Bluetooth

FM radio/3.5 mm mp3 player

Camera από 3ΜP/Flash

microSD

microUSB

Διαστάσεις μέγιστο 120/54/16

Βάρος μέγιστο 120 γρ.

Χρόνος ομιλίας ελάχιστο 6 ώρες

Ανάλυση οθόνης 240x320 ως 2.6 ίντσες

Κατασκευή μέτα το 2008.

Καταλήγουμε στα παρακάτω:

5630, 6710, Ε52, Ε55, ΖΝ5

http://m.gsmarena.com/results.php3?nYearMin=2008&nHeightMax=120&nWidthMax=54&nThicknessMax=16&nWeightMax=120&chkCardSlot=selected&nDisplayResMax=76800&fDisplayInchesMax=2.6&nCamPrimMin=3&chk35mm=selected&chkFMradio=selected&nBatTalkMin=6&s2Gs=GSM1800&sWLANs=1&sBluetooths=1

Υπάρχουν αυτά στην αγορά; όριο τιμής;

Μακάρι να υπήρχαν.

Οπότε αναγκαστικά στράφηκα σε παλαιότερα.

Όριο τιμής δεν έβαλα κάποιο.

Προσπαθώ να κάνω κάποιες δόκιμες, ξεκινώντας από το ΖΝ5, που είχα και παλαιότερα.

Η συνέχεια ειδικά για το ΖΝ5 στο θέμα του.

http://m.gsmarena.com/results.php3?nYearMin=2008&nHeightMax=120&nWidthMax=54&nThicknessMax=16&nWeightMax=120&chkCardSlot=selected&nDisplayResMax=76800&fDisplayInchesMax=2.6&nCamPrimMin=5&chk35mm=selected&nBatTalkMin=6&s2Gs=GSM1800&sWLANs=1&sBluetooths=1

Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Γεια σας. Σκέφτομαι να αγοράσω το iNew V1, Leagoo Alfa 5 ή το ZTE blade L3. Γενικά θέλω ένα κινητό μέχρι 100 ευρώ που απλά μπορεί να το φορτώνω λίγο με εφαρμογές. Αυτα τα τρια μ'αρέσουν αλλα είναι κινέζικα και με φοβίζουν γιατί δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση service και τετοια. Όποιος έχει κάποια γνώμη ή κάτι άλλο να προτείνει ας βοηθήσει.:help::help::help::help: Ευχαριστω!:lol:

Παιδιά καλησπέρα ψάχνω για γνωστό μου κινέζικο κινητό μέχρι 150 ευρώ. Αξιολόγα χαρακτηριστικά τουλάχιστον 2 gb ram μέχρι 5 ίντσες.Επιπλέον θέλω να είναι ανθεκτικό σε πτώσεις και να έχει gorilla glass

Το inew έχει 1GB RAM.....που πας....:cry:

Το leagoo επίσης....:cry: :cry:

Μα και το zte 1GB RAM?? :blink: :blink:

Κατάλαβα ότι μάλλον ενδιαφέρεσαι για αγορά από Ελλάδα, απ' όπου η συγκεκριμένη τιμή είναι απαγορευτική για συσκευή της προκοπής....:(

Στα 110 περίπου ευρώ, σου παραθέτω ενδεικτικά κάποιες επιλογές από τις Ευρωπαικές αποθήκες Κινεζομάγαζων, δηλαδή το χεις στα χέρια σου σε 2-3 εργάσιμες και πανεύκολα ;) :

1) http://www.minideal.net/eu-warehouse-zte-blade-s6-octa-core-android-5-0-4g-smartphone-2gb-ram-16gb-rom.html

2) http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_236808.html?wid=3

3) http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_300418.html?wid=3

....;)

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...