Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)

spaka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σιγουρα το s7

αν ηταν στο παιχνιδι το iphone 6s τοτε ισως να το σκεφτοσουν παραπανω.

Είναι μία διαφορά +100€ ...αμ πάρω το 6s οπότε μάλλον όχι ...

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά...έχω βρεί αυτά τα 2 κινητά και δεν ξέρω ποιο να πάρω...είναι ίδη κάτοχος κινέζικου κινητού και πλέον δεν πάω σε επώνυμα... πια είναι η γνώμη σας για αυτα???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Φίλε toyristas, κρίμα που θα χρειαστεί να μπεις σε έξοδα. Μήπως να σκεφτείς την αγορά της Κίνας; Ψαξ'το. Υπάρχουν καλές και οικονομικές προτάσεις. Καλή αγορά και την επόμενη φορά για να είσαι σίγουρος, βάλε γερή θήκη και tempered glass. Αν είσαι γενικώς ζημιαρης με τις συσκευές σου υπάρχουν και Android συσκευές σε ειδική θήκη για μεγάλη προστασία.

Στάλθηκε από το MX4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά,

Ετοιμάζομαι να αγοράσω νέο smartphone και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο κινητά.

Η χρήση που κάνω, είναι λίγο-πολύ, τα πάντα.

Αρκετό browsing, gaming και αρκετά βιντεάκια στο YouTube. Επίσης με ενδιαφέρει και το θέμα ήχος - κάμερα - οθόνη.

Το λειτουργικό δε με πειράζει, μιας και έχω δοκιμάσει και αρέσουν και τα δύο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

δεν έχουν καμία σχέση μεταξυ τους τα δυο κινητά.. nexus 5X φυσικά.. το αλλο κοντεύει να κλεισει τριετία :ninja:

αντε να μου λεγες το καινούριο se κατι γίνεται, όμως gaming και browsing σε τοσο μικρή οθονίτσα απλά δεν..:shifty:

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις και τη βοήθεια. Το nexus 5x ήταν απο τα πρώτα που κοίταξα σαν πιθανός αντικαταστάτης και μπορώ να πω οτι είναι αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση. Για το G4 θα μπορούσα να κάνω την υπέρβαση στο budget, αλλα λίγο τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί και λίγο το οτι το δανείστηκα από φίλο και δε με βόλεψε και πολύ στο να το χειρίζομαι με το ένα χέρι με κάνουν να το αποκλείω. Για τα υπόλοιπα θα πρέπει να το ψάξω λίγο παραπάνω.

Αφου ενδιαφέρεσαι για νεο smartphone θα παρεις το νεξους.Αν ενδιαφέρεσαι για παλιό ξεπερασμενο με μικρή οθόνη και πανάκριβο γι'αυτά τα λιγα που προσφέρει θα παρεις το 5ς.

Redmi 3 Pro κατά την ταπεινή μου άποψη. Πιο bug-free το MIUI. Ένα Χ500 που δούλεψα για λίγες μέρες, το οποίο έχει σχεδόν ολοιδιο λογισμικό με το Χ600 με παιδεψε αρκετά με bugs από δω κι από κει

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Εδώ και πολλά χρόνια είμαι κάτοχος Android κινητών. Ήρθε η στιγμή να αλλάξω το πάρα πολύ καλό μου LG G2 για λόγους ανανέωσης.

Είμαι ανάμεσα στο S7 ή S7 edge με το Iphone 6s.

Δεν ξέρω τι να διαλέξω…. Κινητό με πολύ καλές επιδόσεις ή ένα κινητό με υποστήριξη για χρόνια!

Τι είναι καλύτερο να πάρω , ώστε να αξιοποιήσω σωστά τα χρήματα μου?

Η "μικρή" έκδοση ξεκινάει από τα 250 ευρώ, ενώ η μεγάλη ξεφεύγει στην 500-ρα...

Μεγάλο μείον ότι δεν υποστηρίζει εξωτερική sd card, οπότε αν σου φτάνουν τα 10-11 GB που μένουν διαθέσιμα στη "μικρή" έκδοση ή διαθέτεις την 500-ρα (:blink:) για την "μεγάλη", προχωράς ακάθεκτος, καθώς είναι πολύ καλή συσκευή... ;)

Καλησπέρα παιδιά,

Ετοιμάζομαι να αγοράσω νέο smartphone και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο κινητά.

Η χρήση που κάνω, είναι λίγο-πολύ, τα πάντα.

Αρκετό browsing, gaming και αρκετά βιντεάκια στο YouTube. Επίσης με ενδιαφέρει και το θέμα ήχος - κάμερα - οθόνη.

Το λειτουργικό δε με πειράζει, μιας και έχω δοκιμάσει και αρέσουν και τα δύο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλύτερη αυτονομία σίγουρα θα έχεις με το 5Χ. Επίσης το nexus έχει μεγαλύτερη οθόνη που παίζει μεγάλο ρόλο σε browsing & παιχνίδια. Τέλος στο θέμα κάμερα τώρα πια τα nexus είναι άριστα....

Εναλλακτικά μπορείς να δεις Z3c/Z5c.

Eνοειται το νεξους

Δεν αξιζει καν να μιλαμε για το 5s

Tα μονο προβλημα που μπορω να σκεφτω στο νεξους (σε συγκριση με τον υπολοιπο ανταγωνισμο παντα, και οχι το 5s) ειναι αμα θα σου φτανουν τα 16γβ χωρις καρτα που ειναι υποκειμενικο

Τελικα δεν αντισταθηκα στον Πειρασμο και παραγγειλα το V10 Στα 395 ευρω απο το Cityshop...

http://citisshop.com/index.php?route=product/product&product_id=11197&search=lg+v10

και μια θηκη της spigen στα 19.9

http://www.e-experts.gr/spigen-lg-v10-case-rugged-armor-sgp11813-p-6346.html

τωρα μενει το tempered Glass να παρουμε

Ευχαριστω ολους για τις αποψεις τους

masterD

Λεω να περασω απο το nokia E52 που εχω και που δυστυχως αναγκαζομαι να το αλλαξω, το οποιο κρατησε 6 χρονια συνεχης και αριστης λειτουργιας και ψαχνω ενα smartphone με τα παρακατω βασικα χαρακτηριστικα, τα οποια τα ταξινομω με βαση του τι θεωρω σημαντικοτερο και τι λιγοτερο σημαντικο.

- Budget εως 180€

- Οπωσδηποτε να εχει εξαιρετικη αυτονομια μπαταριας, με λογικη, νορμαλ χρηση της να κραταει 2+ μερες και αν ειναι αποσπομενη ακομα καλυτερα,

- Οθονη οχι πανω απο 5", απο εκει και περα θα ηθελα συμβουλες για τυχον προστασιες που δεν τις ξερω, γιατι δεν εχω ασχοληθει,

- Καλη φωτογραφικη 8mp και πανω, τωρα αν εχει βγαζει και video 1080p@30fps ακομα καλυτερα,

- Φλας, το οποιο το θεωρω απαραιτητο εργαλειο-φακος σε σκοτινους χωρους,

- Αναλυση τουλαχιστον 1280 x 768, μεγαλυτερη αναλυση δεν θα προτιμουσα γιατι φοβαμαι μην χασω απο την αυτονομια της μπαταριας,

- Να παιρνει οπωσδηποτε sd καρτα 32-64gb,

- Αξιοπρεπη επεξεργαστη και μνημη ωστε να μην κολλανε εφαρμογες οπως gps,

Ελπιζω να μην ζηταω πολλα εεε?

Ευχαριστω...

Edited by euromaster

Αν σε ενδιαφέρει και η φωτογραφία και ειδικά πορτραίτα έχεις βρει στο 5χ το καλύτερο κινητό ακόμα και από όλα τα high end

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Τί χρήματα δίνεις; Θα κοίταζα το Moto G 3d gen στα 16gb, αν ήμουν στη θέση σου.
Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...