Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)

spaka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οποιο και να παρεις ευχαριστημενος θα εισαι.

Οι ουσιαστικες διαφορες τους ειναι η καρτα sd,η ποιοτητα κατασκευης(αν καποιος κοιταει την εξωτερικη εμφανιση του κινητου του) κι η διαφορα στις ιντσες οθονης.

Ολες οι αλλες διαφορες τους για την ωρα ειναι να χαμε να λεγαμε.

τι να κανω είμαι σε διλημμα το s6 είναι σε blue topaz στα 390 15 ημερων , ενώ το g4 το εχει στην Vodafone 394 ολοκαινουργο, η αληθεια είναι πως μου αρεσει ποιο πολύ το s6 αλλα φοβάμαι τα μεταχειρισμένα..... δεν ξερω!!

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τι να κανω είμαι σε διλημμα το s6 είναι σε blue topaz στα 390 15 ημερων , ενώ το g4 το εχει στην Vodafone 394 ολοκαινουργο, η αληθεια είναι πως μου αρεσει ποιο πολύ το s6 αλλα φοβάμαι τα μεταχειρισμένα..... δεν ξερω!!

που το βρήκες 394; δεν τελείωσε η προσφορά;

που το βρήκες 394; δεν τελείωσε η προσφορά;

μαλλον όχι, ακου λιγο πως εχουν τα πραγματα και βοηθησε με να αποφασισω σε παρακαλω. το s6 15 ημερων σε χρωμα blue topaz στα 385 η το g4 καινουργιο απο vodafone στα 394? Ειχα το s6 από φιλο για 3 μερες επαθα πλακα με την καμερα ταχυτατη και τελεια αλλα κατά τα αλλα δεν με ενθουσιασε εκτος από την εμφανιση, το g4 δεν μου αρέσει όπως το βλεπω αλλα σιγουρα θα το προτιμουσα μεσα στο λογισμικο του μιας και πριν ειχα g2 (αν και θα ηθελα να αλλαξω). Η καμερα του g4 είναι τοσο καλη και γρηγορη οσο του s6? δεν ξερω.......

μαλλον όχι, ακου λιγο πως εχουν τα πραγματα και βοηθησε με να αποφασισω σε παρακαλω. το s6 15 ημερων σε χρωμα blue topaz στα 385 η το g4 καινουργιο απο vodafone στα 394? Ειχα το s6 από φιλο για 3 μερες επαθα πλακα με την καμερα ταχυτατη και τελεια αλλα κατά τα αλλα δεν με ενθουσιασε εκτος από την εμφανιση, το g4 δεν μου αρέσει όπως το βλεπω αλλα σιγουρα θα το προτιμουσα μεσα στο λογισμικο του μιας και πριν ειχα g2 (αν και θα ηθελα να αλλαξω). Η καμερα του g4 είναι τοσο καλη και γρηγορη οσο του s6? δεν ξερω.......

Γιατι δεν πεταγεσαι απο καποιο γνωστο καταστημα να κανεις ενα συντομο hands on μονος σου και να δεις τι σου αρεσει περισσοτερο?

Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g,

Γεια σας!

Σκεφτομαι να επιλεξω ενα απο τα παρακατω κινητα για παραγγελια απο Κινα(μενω Αμερικη).

-Zenfone 2, 4GB RAM/32GB ROM στα 225 απο vickmall

-Letv X600, 3GB RAM/32GB ROM στα 182 επισης απο vickmall

Τα συν στα πρωτο ειναι οτι πιανει 4G συχνοτητες εδω σε αντιθεση με το Letv, το 1GB περισσοτερης RAM και προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο στην εμφανιση.

Κατι που εχει το Letv και θα το ηθελα ειναι το IR blaster αλλα μικρο το κακο.

Ποιο απο τα δυο θα προτεινατε και γιατι??

Πιστευεται οτι υπαρχει καποια καλυτερη επιλογη?

Τελος, πιστευω οτι το Zenfone εχει και καλυτερη υποστηριξη σε θεμα ROM.

Παρακαλω τα φωτα σας! :D

Παίρνεις ζενφον και ΑΣΕ τις υπέρυθρες!!!

Συμφωνώ και επαυξάνω. εννοείται zenfone.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Μονο C παιδια οχι F..σε τσαντα θα το εχει Γιαννη!!μονο internet ,skype,viber,οχι παιχνιδια !!καμερα ειμαι σιγουρος οτι υπερτερει το g4..και ο snap 808 εξαπυρηνος ειναι καλυτερος απο τον exynos 5433 του note 4c;

Τι να σου πω ,εγώ είχα το F κι εκεί έχει διαφορά υπερ του G4 ,ειδικά στο multitasking που στα σαμσουνγκ τα τελευταία είναι πολυ κακο για κάποιο λόγο.

Σίγουρα η εμπειρία του Ίντερνετ είναι ανώτερη στο NOTE λόγω μεγαλύτερης οθόνης και πένας , απο κει και πέρα το LG είναι πιο σβελτο και πιο νεο στην αγορά. Μάλλον όμως θα κουμαντάρει πιο εύκολα το G4 λόγω μεγέθους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Κοίταξε είναι 8αρι εμένα προσωπικά με βολεψε αρκετά δεν είχα θέμα. Τώρα δεν ξέρω αν ψαχνεις αποκλειστικά για 10 ή 9. Προσωπικά τα 10 είναι πολύ μεγάλα για μένα. Το shield φοράει tegra k1 όπως και τα nexus 9 και σπάει konter σε benchmark. Ελπίζω να σας βοηθησα.

http://www.mobilegsmarena.com/nvidia-shield-tablet-k1-specifications/

Και υπάρχει αρκετή υποστήριξη σε αναβαθμίσεις από την nvidia. Είναι το πρώτο tablet non nexus που πήρε android 6.0

Edited by chris1984

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

παιδιά έχω το κορεάτικο g2

με 10% μικρότερη αφαιρούμενη μπαταρία, microsd

υπερευχαριστημένος και σε μπαταρία με greenify

το ερώτημα πάω σε g3?

και αν ναι το μοντέλο με σναπ 801 ή με σναπ 805 ή

το δίκαρτο με 801?

χρήση :φωτό,πολύ ομιλία,browsing,ελάχιστα απτα υπόλοιπα,θα ήθελα 2καρτο αλλά οκ

ΟΧΙ LAG!

(λόγω μη αφαιρούμενης μπατ δεν έχω meizu mx5 στην πιθανή επιλογή..)

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Αν μπορεις παρε το g4 πολυ ανωτερο του g3..;)

το g4 το χω σταμπάρει,ότάν πέσει τιμολογιακά,

απλά έλεγα αν το g3 ειναι ουσιαστικός ενδιάμεσος σταθμός

Σαν πρωην κατοχος και των 2 θα σου ελεγα οχι.Δεν θα δεις καμια ουσιαστικη διαφορα περα απο την αναβαθμιση σε android 6.

Βlackview bv2000 στα 70€ περίπου http://www.vickmall.com/original-blackview-bv2000-4g-android-5-1-smartphone-mtk6735-quad-core-1-0-ghz-1gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-ips-hd.html

Πιο κάτω πας σε doogee x5 ή homtom ht7 αλλά το blackview έχει καλή κάμερα,νεότερη cpu και 4G

Έχω μια μέρα που έχω στα χέρια μου το oukitel u7 pro.

5.5 ίντσες οθόνη.

Νταξ για τα χρήματα που έδωσα ότι και να πω είναι λιγο.

63 ευρώ περίπου.

Τώρα από ότι βλέπω το έχουν ανεβάσει 5$ πάνω κάτω δεν ξέρω γιατί.

χμμ

ωραία παιδιά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.

μένω με g2 ως το g4.

ας κλειδωθεί το θέμα

Μα τι λες, έχει πέσει:

https://www.fastcardtech.com/LG-G4-F500.html#vod

:blink: :worry: :cool: :lol: :p

Ψαχνω συσκευη δικαρτη που να μπορει να παιξει το hearthstone και να εχει καλη διαρκεια μπαταριας και σημα. Budget 160 ευρω απο ανανεωση συμβολαιου cosmote συν 250 διαθεσιμα δικα μου.Edit αν υπαρχει και προταση μονοκαρτου στο ιδιο budget καλοδεχουμενη. Edited by Armenistis
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραια, ευχαριστω και τους 2 για τις απαντησεις σας!

Θα περιμενω περιπου ενα μηνα ακομα και αν δεν βρω την εκδοση με τον δυνατο επεξεργαστη θα παραγγειλω το κανονικο!

Γεια χαρα έχω ένα Samsung S6 και θα ήθελα να παρω ένα ρολοι .ειμαι μεταξυ των δυο Sony Smartwatch3 και Samsung Gear S2. Στα χαρτια μπορει καποιος να πει οτι το sony μπορει να ειναι καλυτρερη επιλογη γιατι και πιο σθηνο ειναι τωρα εχει περισσοτερα specs και απο την αλλή ειναι android wear με πεισσοτερη υποστηριξη απο θέμα εφαρμογων . Για να ειμαι ειλικρινης τα extra που δινει το Sony (πχ gps compass) δινοντας του πιο sports activity tracker δεν με απασχολουν γιατί εχω άλλο ρολοι για τετοιου ειδους δουλεια. Απο την αλλή το gear s2 είναι tizen αλλά κουμπωνει καλυτερα με smasung κινητα με λιγοτερες εφαρμογες αν και αναπτυσσόμενο οικοσύστημα. Εμφανισιακά και τα δυο μου αρεσουν το ιδιο ετσι ωστε να απορρίψω κάποιο .
Υπογραφή....

Να πω την αλήθεια επί εποχής sony sole όταν μιλούσα αρκετή ωρα ένιωθα κάτι σαν έντονη ζέστη στο αυτί που είχα το κινητό, είχε υψηλό sar όπως και το p8. Άλλους δεν τους ενοχλεί καθώς χρησιμοποιούν hands free.Υπάρχουν δύο τιμές sar, μια για το κεφάλι και μια για το σώμα.Φυσικό είναι όταν μιλάς και δεν φοράς hands free να επηρεάζει. Του σώματος είναι όταν έχεις ανοιχτή τη συσκευή τι ακτινοβολία εκπέμπει προς τα σένα..Εγώ από το sole και μετά κοιτάζω πάντα το sar, χωρίς να σημαίνει όμως ότι είναι ανατρεπτικός παράγοντας αγοράς.

Φίλε μου το Α5 είχε sar κεφάλι 0.23 και σώμα 0.40 και το 640 XL έχει κεφάλι 0.69 και σώμα 0.40.Οποτε αν με 640 μιλάς με hands free και το κρατάς στο χέρι τρως την ίδια ακτινοβολία με το Α5 εφοσον έχουν 0.40 και τα δυο?

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...