GDoakos Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Πως γίνεται κινητό που είναι κατώτερο να είναι πιο γρήγορο σε καθημερινές εφαρμογές; Η 2K οθόνη δεν σου τρώει από τις διεργασίες, μια χαρά είσαι και στο fb, και στο insta και παίζεις και όλα τα γνωστά παιχνίδια (Candy Crush, Soda Crush etc). Επίσης, η διαφορά τιμής είναι πάρα πολύ μικρή για τόσο μεγάλη διαφορά στα χαρακτηριστικά! Το G3 θα βγάλει καιρό παραπάνω από το Α5 εκτός κι αν ο φίλος θέλει κάτι για τώρα και δεν σκέφτεται μελλοντικά. PS: Γενικά η σειρά A είναι υπερτιμημένη στο Skroutz. Το ότι το Α5 κοστίζει ελάχιστα από το G3 δεν το κάνει "το ίδιο" όπως επίσης και το A7 που κάνει 300+€ έχει το ίδιο hw με το ZTE Ultra 6 της VF των 160€. Ρε φιλε εννοειται πως ειναι ποιο τουμπανο το g3 αλλα υποτιθεται οτι μιλαμε για γυναικειο δωρο ποια γυναικα θα κατσει να νοιαστει αν εχει καλυτερο επεξεργαστη η καρτα γραφικων και γενικα τετοια πραγματα. Και εσυ το βλεπεις ετσι αλλα αλλιως μια γυναικα βλεπει ενα samsung αλλιως αλλοως ενα zte αλλιως θα χαρει με ενα μονοπετρο με διαμαντι αλλιως να εχει μπριγιαντ if you know what i mean.εγω να βοηθησω προσπαθω. Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Ρε φιλε εννοειται πως ειναι ποιο τουμπανο το g3 αλλα υποτιθεται οτι μιλαμε για γυναικειο δωρο ποια γυναικα θα κατσει να νοιαστει αν εχει καλυτερο επεξεργαστη η καρτα γραφικων και γενικα τετοια πραγματα. Και εσυ το βλεπεις ετσι αλλα αλλιως μια γυναικα βλεπει ενα samsung αλλιως αλλοως ενα zte αλλιως θα χαρει με ενα μονοπετρο με διαμαντι αλλιως να εχει μπριγιαντ if you know what i mean.εγω να βοηθησω προσπαθω. Αν δεν την βάλει να διαλέξει αυτό που θέλει, ποτέ δεν θα είναι 100% σίγουρος τι της αρέσει. :lol: & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Αν δεν την βάλει να διαλέξει αυτό που θέλει, ποτέ δεν θα είναι 100% σίγουρος τι της αρέσει. :lol: Αυτο ξανα πες το χαχαχαχα Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Μην φάμε και ξύλο κιόλας!!!:wacko: Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Θεωρώ ξεφτίλα να το συζητάμε από πλευρά ταχύτητας και specs. Μια φίλη μου επέλεξε το G3 μόνη της το 32άρι μάλιστα και καλά έκανε. Το ένα πρώην ναυαρχίδα που θα πάρει την 6.0 και το άλλο μια mid range συσκευή εξαιρετική μεν αλλά με επεξεργαστή low-end. Το G3 είναι η πιο επώνυμη vfm συσκευή στη κατηγορία 200 έως 300 ευρώ από Ελλάδα. Ειδικά για τα υποτιθέμενα προβλήματα του G3 τα ακούω βερεσέ. Της το έστησα και της το έφτιαξα και μια χαρά πηγαίνει και απολαμβάνει και την καλή φωτογραφική της συσκευής. Η αυτονομία του μέτρια αλλά δεν βρίσκεις και τπτ τούμπανο σε αυτό το τομέα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkots Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Γειά σας καλή χρονιά. Θέλω να αγορασω το MLS IQTALK COLOR 4G SILVER DUAL SIM MLS αξίζει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Οχι. Έτσι ξερά. Ούτε specs δεν κοιτάω, ας απαντήσει κι άλλος. Σε αυτά τα λεφτά J5, P8 Lite. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Κύριο τηλ έχω το Ζ3 απλώς το άλλο το έχω και κάθετε... Και είναι κρίμα Απάντησες μόνος σου ποιο πρέπει να πουλήσεις. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Δώσε το iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Πως γίνεται κινητό που είναι κατώτερο να είναι πιο γρήγορο σε καθημερινές εφαρμογές; Η 2K οθόνη δεν σου τρώει από τις διεργασίες, μια χαρά είσαι και στο fb, και στο insta και παίζεις και όλα τα γνωστά παιχνίδια (Candy Crush, Soda Crush etc). Επίσης, η διαφορά τιμής είναι πάρα πολύ μικρή για τόσο μεγάλη διαφορά στα χαρακτηριστικά! Το G3 θα βγάλει καιρό παραπάνω από το Α5 εκτός κι αν ο φίλος θέλει κάτι για τώρα και δεν σκέφτεται μελλοντικά. PS: Πήγαινε δες και τα δύο από κοντά και αποφάσισε. Μπορεί το G3 να είναι καλύτερο, αλλά τις γυναίκες ποτέ δεν ξέρεις τί τις γοητεύει. Μπορεί να δει την SAmoled ή το άσπρο χρώμα και να σε ερωτευτεί. Για δες ποιος πατάει τα αυτάκια του g3 ;).Γιαυτό σου λέω είναι μια χαρά το Α5 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkots Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 τι εννοεις ξερα δεν καταλαβα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 τι εννοεις ξερα δεν καταλαβα Εννοει οτι σου λεει ξερα οχι !οτι δεν αξιζει να το παρεις.. και εδω που τα λεμε δεν εχει και αδικο. Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 τι εννοεις ξερα δεν καταλαβα Ότι και ένα όχι σκέτο θα αρκούσε όταν μιλάμε για Mls. Επειδή είδα τελικά τα specs της συσκευής σε καμία περίπτωση δεν αξίζει η αγορά της. Καλύτερα να γράψεις το budget που έχεις και ποια χαρακτηριστικά θέλεις να έχει η συσκευή και θα σου προτείνουν συσκευές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Εχω το j5 απιστευη μπαταρια μεχρι και 6:30 ωρες οθονη.Υπαρχει αλλο κινητο οχι κινεζικο και μεχρι 200 euro ;Το λεω γιατι με επιασε η βλακεια να το αλλαξω χωρις λογο αλλα με κραταει μεχρι τωρα η μπαταρια του++++++ πολλα αλλα :happy::happy::happy::happy::happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndJusticeForAll Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Εχω το j5 απιστευη μπαταρια μεχρι και 6:30 ωρες οθονη.Υπαρχει αλλο κινητο οχι κινεζικο και μεχρι 200 euro ;Το λεω γιατι με επιασε η βλακεια να το αλλαξω χωρις λογο αλλα με κραταει μεχρι τωρα η μπαταρια του++++++ πολλα αλλα :happy::happy::happy::happy::happy: Lumia 640 XL. Και κάνεις αναβάθμιση και σε μπαταρία και στα υπόλοιπα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Βασικά κριτήρια για την επιλογή είναι: 1. Καλή φωτογραφία (και το βράδυ) 2. Μπαταρία (να μην βγάζει με το ζόρι την ημέρα) 3. Τιμή μέχρι 200-230 ευρώ σημείωση: με το J5 έχω εντυπωσιαστει με τα πολύ καλά σχόλια. Απλά θα προτιμούσα να παω πρώτη φορά σε 5.5.εχει τεράστια διάφορα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndJusticeForAll Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Εγώ νομίζω ότι από τα θέματα που έχεις ανοίξει, έχεις καταλάβει ότι το 640xl είναι η καλύτερη επιλογή αλλά κολλάς στο store. Τσεκάρεις λοιπόν το store: https://www.microsoft.com/en-us/store/top-free/apps/mobile και https://www.microsoft.com/en-us/store/top-paid/apps/mobile παίρνοντας υπόψιν και τις ανοδικές τάσεις που έχει λόγο win 10 σε ποιότητα και ποσότητα, και αν δεν υπάρχει με βάση τα δικά σου κριτήρια κάποια σημαντική έλλειψη, προχωράς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 εφοσον θες καμερα και το βραδυ, ισως θα ηταν καλυτερα να παρεις το j5, λογω του οτι εχει και φλας στην μπροστινη καμερα! αλλιως νοτε 3 θα σε καλυψει, οι 5.7 ιντσες του 640 χλ ειναι πολυ πανω απο τις 5 που θες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Lumia 640 XL. Και κάνεις αναβάθμιση και σε μπαταρία και στα υπόλοιπα. To ειχα σιγουρα διαρκει ποιο πολυ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Λοιπόν, θέλω μέσα στο επόμενο εξάμηνο να αλλάξω το παλιό μου Galaxy S3mini. Και το budget μου είναι στα 200-250 ευρώ. Ίσως ανέβω λίγο παραπάνω αν πραγματικά αξίζει τον κόπο. Αλλά δεν είμαι τόσο σχετικός με την αγορά smartphones. Θα πάρω προφανώς από skoutz, όχι από τους 'μεγάλους'. Είμαι ένας μέσος χρήστης. Δηλαδή όχι βαριές εφαρμογές, ούτε παιχνίδια. Για μένα μετράει πολύ η ταχύτητα, το multitasking και να έχει καλή κάμερα (όχι κορυφαία, αλλά καλή). Δεν μετράει η εμφάνιση, ούτε το λογισμικό (αρκεί να μην είναι iphone). Οι βασικές χρήσεις που του κάνω είναι web browsing και social media, φωτογραφίες, χρήση gps, και πολύ texting, άρα θέλω άνετη οθόνη και καλό πληκτρολόγιο αφής. Α και καλή διάρκεια μπαταρίας, δηλαδή να κρατάει το λιγότερο μια μέρα άνετα, ακόμα και με αρκετή χρήση. Ζητώ την βοήθειά σας γιατί έχω μπερδευτεί πάρα πολύ. Κάθε πληροφορία / πρόταση θα ήταν ευπρόσδεκτη. Επίσης ανέφερα ότι θα αγοράσω εντός εξαμήνου, ώστε αν γνωρίζετε ότι ένα καινούριο μοντέλο που κυκλοφορεί εντός εξαμήνου θα με καλύψει καλύτερα, θα περιμένω. Ευχαριστώ προκαταβολικά πολύ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost21 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Τελικά αγόρασα το lg g flex 2. Σε ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 δες xiaomi redmi note 2/3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 θα επαιρνα το χιαομι για την περισσοτερη ραμ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Εγω θα επερνα το note 4 ασυζητητη....δρν συγκρινονται....καλο χρυσο το note pro αλλα ως εκει.....απο εκει κ περα γουστα ειναι ολα..... Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Note 4 κι από μένα για όλα αυτά που το κανουν μια κατηγορία μονο του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts