gzisis69 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Πολυ περιεργο σχημα εχει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλή επιλογή φαίνεται, αν και θα έκανα κι εγώ την υπέρβαση στην θέση σου για J5. Το έχω τρεις μέρες και του έχω αλλάξει τα φώτα. Άριστη οθόνη AMOLED, μπαταρία 2 ημερών με σκληρή χρήση, και κάμερα άψογη για τα λεφτά του. Στα 160 παίζει το S3 Neo, κι αυτό καλύτερη επιλογή από το LG που προτείνεις. Αν είσαι αυστηρά στα 150 ευρώ, το LG είναι το καλύτερο που μπορείς να πάρεις. Διαβάζω απλά πως έχει αργό GPS και ελάχιστο ελέυθερο χώρο (3,5gb από τα 8) Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Και εγω galaxy J5 προτεινω! Σφαιρικα καλη συσκευη και σε καλη τιμη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Η το j5 που πρότειναν τα παιδιά η το lumia 640 στα 130..Κινητά με 1 giga ram σε Android μη κοιτάς καθόλου.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 vickmall...χωρίς λόγια....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Το έχω το 640, είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά δύο ίδια τηλέφωνα στο σπίτι? Γιατί, θα....... πλακωθούνε? :blink: :lol: :p :rotfl: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alegg Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας τελικα θα κανω την υπερβαση και θα παω στο j5:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 μια χαρά πλακουτσωτό είναι....:lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Aπο Κινα μονο υποθετω Απαραιτητα Μεχρι 5'' Χαμηλο SAR Μπαταρια >2500 Οι εφαρμογες να πηγαινουν στον sd Καλη camera >8mp και καλη μπροστινη Γνωστη μαρκα (LENOVO κατα προτιμηση) Επιθυμητα 2 sim Notification led Φωτιζομενα πληκτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Lumia 640 με 16 ευρώ πάνω από το budget σου. Και καλύπτεις όλα τα Απαραίτητα και το πρώτο επιθυμητό .. ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Δες και lumia 435. ή 635.. εμένα οι γονείς μου το λάτρεψαν.. μεγαλώνουν και γραμματοσειρές αν χρειαζετε :) http://www.skroutz.gr/s/6236848/Microsoft-Lumia-435-8GB.html ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Σορρυ ξέχασα να πω μόνο Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Lenovo A808 golden warrior Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Το lenovo είναι ακριβώς ένα χρόνο παλιότερο από αυτό: http://www.vickmall.com/meizu-m2-4g-lte-5-0inch-flyme-4-5-mtk6735-quad-core-1-3ghz-2gb16gb-smartphone-13-0mp-android-5-1-blue.html .... ;) .... και το meizu, απ' ότι διαβάζω, είναι πολύ καλό vfm για τα λεφτά του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Σε αυτα τα λεφτα βρισκεις και το s5...Περσινο αλλα δεν παυει να ειναι ναυαρχιδα.....ειναι και αδιαβροχο γρηγορο καλη καμερα πολυ καλη οθονη και θα παρει και την Μ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonymous92 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Γεια σας! Θέλω ν' αγοράσω ένα κινητό αλλά δε μπορώ ν' αποφασίσω ποιο να πάρω. Είμαι ανάμεσα στα nexus 6, Lg g4 και oneplus 2. Ποιο μου προτείνετε να πάρω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 (edited) Καλό το meizu αλλά δεν ειναι κανονικό δίκαρτο.Μπορείς να βάλεις είτε 2 sim χωρίς sd,είτε 1 sim και microsd στη θέση της nanosim και επίσης δεν υποστηρίζει την band 20 στο 4g που προς το παρόν χρησιμοποιεί κυρίως η wind Edited October 29, 2015 by bbbb [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 (edited) Δες κ εδώ μερικά http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/kinita.htm?cm_mmc=AdWords_Search-_-Mobile-_-TextAds-_-productcategory&gclid=CPSbqf3P6MgCFePnwgodeBUOsg Αν θες κάτι Πολύ ανθεκτικο στις πτώσεις, νερό κτλ. δες το κινητό CAT που βρίσκεται στην 2 σελίδα του λινκ που σου εδωσα. Δεν ξέρω και τι χρήματα διαθέτεις κιόλας... Αν και δεν το λες και πολύ λεπτό αλλα νομίζω αξίζει να του ρίξεις μια ματια. Edited October 29, 2015 by lek88 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadgetfire Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Γεια σας! Θέλω ν' αγοράσω ένα κινητό αλλά δε μπορώ ν' αποφασίσω ποιο να πάρω. Είμαι ανάμεσα στα nexus 6, Lg g4 και oneplus 2. Ποιο μου προτείνετε να πάρω; καινουργιο?μεταχειρισμενο?το samsung s6? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 LG G4 και ας μην εχει fingerprint. Εξ αλλου καλο fingerprint θα δεις μονο σε Apple αντε και Galaxy s6 εχω την εντυπωση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Motorola ειναι καλη επιλογη αν σ αρεσουν οπτικα, τωρα για κινεζικα ειμαι προσωπικα επιφυλακτικος ακομα εν ετει 2015. LG G4 δε σ αρεσει; Εχει 400€ στο skroutz και ειναι πολυ συμφερον. Μετα το Samsung Galaxy S6 αλλα καποιο lag θα το βρεις. Updates και για τα δυο ειναι αναμενομενα καθως ειναι τελευταιες ναυαρχιδες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 G3 θα λεγα και γω, το 32GB. Πολυ ομορφο και γρηγορο το g flex 2 αλλα εχει θεματακια δυστυχως με υπερθερμανση, lag στο scrolling και οθονη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Galaxy J5! Σε ολα καλυτερο εκτος απο το touchwiz που ειναι πιο βαρυ απο το stock android αλλα και παλι εχεις 1,5gb ram αντι 1 που εχει το moto G οποτε αντισταθμιζεται και με το παραπανω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες... J5 γιατί έχει καλυτερο επεξεργαστή, περισσότερη RAM (εξαιρετικά σημαντικό σε Αndroid), καλύτερες κάμερες, μεγαλύτερη και αφαιρούμενη μπαταρία, καλύτερη οθόνη (Amoled)... Όσον αφορά το gorilla glass, μικρό το κακό... Λύνεται κάτα κάποιο τρόπο τουλάχιστον με ένα tempered glass... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Κι εγώ κάτοχος J5, θα στο πρότεινα 100% Μπαταριάρα (βράδυ σε standby τρώει μόλις 2%), οι κάμερες αποδείχτηκαν την 28η Οκτωβρίου άψογες σε λήψεις με συννεφιά κιόλας, και το touchwiz δεν είναι καθόλου αργό. Προς το παρόν μηδενικό lag και δεν έχω κλείσει ΚΑΜΙΑ εφαρμογή από τα recents εδώ και τρεις μέρες. Αρνητικά: έλλειψη gorilla (έχω tempered glass) και notification led (noLed και ησύχασες). Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts