Jump to content

Sony Xperia Z5

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και να πατήσεις να κάνεις την ενημέρωση , θα στην κατεβάσει και θα σου βγάλει λάθος στην επαλήθευση και δεν θα πραγματοποιηθεί

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια ειμαι ετοιμος να αγορασω το κινητο απο αγγελια 1 μηνος καινουργιο σε τιμη 270 απλα το παιδι δεν εχει χαρτι εγγυησης και μου ειπε μεσω ΙΜΕΙ.τι να κανω??

θα χω προβλημα??

υπαρχει κανα site που μπορω να το τσεκαρω αν οντως ειναι σωστο το κινητο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ερχεται νεο update σε 32.2.A.0.305

http://www.androidsage.com/2016/10/14/download-latest-xperia-z5-z3-32-2-a-0-305-android-6-0-1-marshmallow/

- Συμπεριληφθεί Οι τελευταίες βελτιώσεις ασφαλείας

- Όλα τα τελευταία διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις μας

- Η ένταση ήχου ενισχύεται σε κοινοποιήσεις και ringtones

- Βελτιωμένη διαχείριση των Bluetooth συνδεδεμένες συσκευές

υπομονη μεχρι να ερθει

Edited by BILLY5

ερχεται νεο update σε 32.2.A.0.305

http://www.androidsage.com/2016/10/14/download-latest-xperia-z5-z3-32-2-a-0-305-android-6-0-1-marshmallow/

- Συμπεριληφθεί Οι τελευταίες βελτιώσεις ασφαλείας

- Όλα τα τελευταία διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις μας

- Η ένταση ήχου ενισχύεται σε κοινοποιήσεις και ringtones

- Βελτιωμένη διαχείριση των Bluetooth συνδεδεμένες συσκευές

υπομονη μεχρι να ερθει

Billy όταν με το καλό κάνεις την ενημέρωση για παρατήρησε αν όντως άλλαξε η ένταση στον ήχο κλήσης γιατί εγώ δεν βλέπω διαφορά. (Ζ5 premium)

Billy όταν με το καλό κάνεις την ενημέρωση για παρατήρησε αν όντως άλλαξε η ένταση στον ήχο κλήσης γιατί εγώ δεν βλέπω διαφορά. (Ζ5 premium)

Οταν ερθει θα δουμε τι θα δουμε εγω περιμενω την 7ρα αν και κανονικα την 7.1 θα επρεπε αλα τεσπα

Εγώ για την 7.1 διάβασα το παρακάτω και δεν μου αρέσει καθόλου...

Σύμφωνα με αναφορά του Bloomberg, η νέα έκδοση Android 7.1 Nougat θα περιλαμβάνει επαγγελματικά εφέ στην εφαρμογή της κάμερας, υποστήριξη με instant chat καθώς και ένα χαρακτηριστικό που αυτομάτως ανεβάζει δεδομένα στο cloud για back up και για να απελευθερώσει χώρο.

Όπως συνέβαινε και παλαιότερα με την σειρά Nexus, τα νέα smartphones της σειράς Pixel που ανακοίνωσε η Google, θα λαμβάνουν αναβαθμίσεις απευθείας από την Google. Η μεγάλη διαφορά ωστόσο εδώ με το Android Nougat OS είναι ότι οι αναβαθμίσεις θα πραγματοποιούνται αυτόματα και στο παρασκήνιο μόλις γίνουν διαθέσιμες σύμφωνα με την Director of Product Management της Google, Sabrina Ellis.

Όσον αφορά στην ενσωματωμένη υποστήριξη πελατών, η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος θα περιλαμβάνει καθοδηγούμενη υποστήριξη με screen-sharing με κάποιον εκπρόσωπο της Google, ώστε να μπορεί να γνωρίζει ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα και να σας βοηθάει να το λύσετε (η συγκεκριμένη δυνατότητα είχε διαρρεύσει και παλαιότερα ότι έρχεται στο Android).

Η Google επίσης θα προσφέρει και την δυνατότητα να μεταφέρετε τις επαφές και τα δεδομένα σας από κάποια ανταγωνιστική συσκευή στο νέο σας smartphone (μάλιστα θα δίνει την δυνατότητα μεταφοράς και όλων των iMessages).

Εκτός και αν εννοούν ότι θα ισχύει τ συγκεκριμένο μόνο στα κινητά της Google, τα pixel.

Εκτός και αν εννοούν ότι θα ισχύει τ συγκεκριμένο μόνο στα κινητά της Google, τα pixel.

ακριβως! ;)

ακριβως! ;)

Τα επαγγελματικά εφέ κάμερας και υποστήριξη με instant chat ελπίζω να τα έχουμε κι εμείς, το cloud είναι αυτό που δεν θέλω.

Τα επαγγελματικά εφέ κάμερας και υποστήριξη με instant chat ελπίζω να τα έχουμε κι εμείς, το cloud είναι αυτό που δεν θέλω.

οχι. Αυτα τα features ειναι μονο για το google camera. Η sony εχει το δικό της!

1298-7321 Customized GR τιποτα ακομα

Πως βρίσκω τι localization firmware έχω όπως το βρήκες εσύ;

Lenovo IdeaPad5@4500U@8GB@Dell U2421HE@Edifier 1700BT

1298-7321 Customized GR τιποτα ακομα

Μας αφήσαν τελευταίους... πιστεύω μέσα στην επόμενη βδομάδα.

@Sfortis, περιμένω αναφορά για την .305, μιας και είσαι από τους πιο ψαγμένους εδώ μέσα. :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Μας αφήσαν τελευταίους... πιστεύω μέσα στην επόμενη βδομάδα.

@Sfortis, περιμένω αναφορά για την .305, μιας και είσαι από τους πιο ψαγμένους εδώ μέσα. :)

Βέβαια από την σελίδα που έχω στην υπογραφή αν πληρώσεις κατεβάζεις ftf και το κάνεις cosmote η Vodafone η ότι άλο θες

Βέβαια από την σελίδα που έχω στην υπογραφή αν πληρώσεις κατεβάζεις ftf και το κάνεις cosmote η Vodafone η ότι άλο θες

Το ξερω, αλλα δεν θα πρεπει να το στησω απο την αρχη; Ενω τωρα περιμενω να την κανω OTA κατευθειαν απο πανω και να τελειωνει η ιστορια.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

παιδια help!!! εχω ξεχασει τον κωδικο του gmail και το χπερια μου δεν ανοιγει χωρις αυτο το προβλημα ειναι οτι το εχω αγορασει ελλαδα μαιο μηνα και τωρα ζω γερμανια καμια ιδεα?

Γιατί δεν πας στη σελίδα της Google από υπολογιστή, να κάνεις επαναφορά του password;

θα το ειχα κανει αλλα ολο αυτο το μπερδεμα ξεκινησε στα καλα καθουμενα ,μια μερα ξυπναω και βρισκω το κινητο μου να μην εχει σημα βαζω βγαζω την σημ παλι τιποτα και κανω ενα ρεσετ το τηλεφωνω(βλακεια μου) μετα μου ζηταει το χπερια το γμαιλ που ειχε πριν το κινητο δεν θυμαμαι το κωδικο τωρα και η σημ ειναι χαλασμενη αμα δουλευε η σιμ θα το ειχα κανει ρεσετ .......εποικινωνισα και με την σονυ γερμανιας και μου λεει οτι πρεπει να το στειλω σερβις και να πληρωσω και ας εχω εγγυηση..........απλα δραμα

Το ξερω, αλλα δεν θα πρεπει να το στησω απο την αρχη; Ενω τωρα περιμενω να την κανω OTA κατευθειαν απο πανω και να τελειωνει η ιστορια.

οχι βέβαια...φλασάρεις κανονικα! Απλά δεν τικάρεις το wipe:userdata στο flashtool.

http://www.xperiablog.net/2016/03/12/install-xperia-marshmallow-using-flashtool-and-xperifirm-guide/

Οσον αφορά την .305 σιγουρα το bluetooth συνεχίζει να δουλευει αψογα και είδα οτι εμφανίστηκε το charging optimization (soft charging) οπου αναλαμβάνει να φορτίζει την μπαταρία χωρις να υπερθερμαίνεται (και ως εκ τούτου, μειώνοντας τον χρόνο ζωής της). Επισης εχουν κλείσει κάποια vulnerabilities της quallcom. Το quadrooter scanner πλεον βγάζει μονο 1.

Πως βρίσκω τι localization firmware έχω όπως το βρήκες εσύ;

Βάζεις τον κωδικό

*#*#7378423#*#* και πας software info

Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής, κατέβασα ενα qr reader και για να διαβάσει barcode πρέπει να απομακρυνω λίγο την κάμερα γιατί προσπαθεί συνέχεια για auto focus. Ενώ το (xperia) M2 που έχω διαβάζει απο πιο κοντά. Είναι λογικό αυτό; Κανονικά το Μ2 δεν θα έπρεπε να δυσκολεύεται στα κοντινά;

Μετά από χρόνια κάτοχος Sony πάλι. Ξεκλείδωμα bootloader χάνουμε εγγύηση ?

Στάλθηκε από το E6653 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημήτρης

Σε Vodafone gr βγήκε η 305 παιδιά το πολύ μέχρι Τετάρτη θα το έχουμε και εμείς η αλοι με το custom gr

Εμένα έχει το generic? 1295-7444_32.2.A.0.253 ? & Active Customization Version 1298-5496_R11C

Το έχω αγοράσει και από επίσημο αντιπρόσωπο.

Edited by Spyrus

Lenovo IdeaPad5@4500U@8GB@Dell U2421HE@Edifier 1700BT

• The title was changed to Sony Xperia Z5