Jump to content

Sony Xperia Z5

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες για ρουτ,θέλει ξεκλειδωμα και βγαίνει εκτός εγγύησης από arvato?? Όσοι γνωρίΖουν ας απαντήσουν

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τσουπ επεσε ενα στα χερια μου! πολυ μουρικο στην εμφανιση, η οθονη με αφηνει αδιαφορο. επιφυλασσομαι για τα υπολοιπα.

ερωτηση, ειναι της κοσμοτε, μπορω χαλαρα με το γνωστο τροπο να το unbranded? ή θα ενεργοποιησω κανενα διακοπτη και θα εχω θεματα με την εγγυηση?

All it takes is a swipe...

Μάγκες το πήρα και εγώ τελικά και έχω 2 ερωτήσεις-παράπονα.

1) Μόνο σε εμένα με ιδρωμένο χέρι, ακόμα και ελάχιστα, δεν υπάρχει περίπτωση να αναγνωρίσει το fingerprint ?

2) Όταν μιλάω και βάζω ανοιχτή ακρόαση:

α)Δουλεύει μόνο το κάτω ηχείο, είναι λογικό; Το βάζω στο τέρμα και δεν πάει και πολύ δυνατά.

β)Δεν ακούγομαι πολύ καλά στους άλλους αν το έχω λίγο μακριά από το στόμα μου. Ποιο το νόημα της ανοιχτής ακρόασης τότε;

Κατά τα άλλα το κινητό είναι υπερτούμπανο, απλώς τα παραπάνω με ενόχλησαν κάπως και θέλω να δω αν είναι θέματα δικού μου κινητού ή Z5 γενικά.

1) Μόνο σε εμένα με ιδρωμένο χέρι, ακόμα και ελάχιστα, δεν υπάρχει περίπτωση να αναγνωρίσει το fingerprint ?

Και στο compact έτσι ειναι, μην ανησυχείς. Θέλει στεγνό δάχτυλο για να το αναγνωρίσει, αν ειναι βρεγμένο/ιδρωμένο/λερωμένο ρίχνει άκυρο.

Μάγκες το πήρα και εγώ τελικά και έχω 2 ερωτήσεις-παράπονα.

2) Όταν μιλάω και βάζω ανοιχτή ακρόαση:

α)Δουλεύει μόνο το κάτω ηχείο, είναι λογικό; Το βάζω στο τέρμα και δεν πάει και πολύ δυνατά.

β)Δεν ακούγομαι πολύ καλά στους άλλους αν το έχω λίγο μακριά από το στόμα μου. Ποιο το νόημα της ανοιχτής ακρόασης τότε;

Κατά τα άλλα το κινητό είναι υπερτούμπανο, απλώς τα παραπάνω με ενόχλησαν κάπως και θέλω να δω αν είναι θέματα δικού μου κινητού ή Z5 γενικά.

1. ναι, αυτο ειναι θέμα με ολους τους σενσορες.

2α. ναι, αυτο ειναι μέτρο προστασίας για να μην βλάψεις την ακοή σου αν ενεργοποιήθει η ανοιχτη ακρόαση ενω το εχεις στο αυτί σου.

2β. δεν ειναι πρόβλημα, ετσι δουλευει το active noise cancelation.

σε όλα έτσι ειναι, μεγεια!

Και στο compact έτσι ειναι, μην ανησυχείς. Θέλει στεγνό δάχτυλο για να το αναγνωρίσει, αν ειναι βρεγμένο/ιδρωμένο/λερωμένο ρίχνει άκυρο.

Γενικώς είναι έτσι και σε άλλα κινητά, πχ iphone

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Καλώς.. ευχαριστώ και τους 3 για τις απαντήσεις!

Πολύ ωραίο κινητάκι πάντως.. πόρωση :)

Edited by MiOu07

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160309/b0ffe142b1bba4ef9a43060aa39a2e81.jpg

1η φόρτιση σήμερα με την 6αρα και πραγματικά έχω ενθουσιαστεί! Όλη μέρα είμαι με το κινητό και η διαφορά είναι μεγάλη! Επίσης ξέρεις κάνεις γιατί δεν λειτουργεί το flash alerts pro ;

1η φόρτιση σήμερα με την 6αρα και πραγματικά έχω ενθουσιαστεί! Όλη μέρα είμαι με το κινητό και η διαφορά είναι μεγάλη! Επίσης ξέρεις κάνεις γιατί δεν λειτουργεί το flash alerts pro ;

Ποιο θεμα χρησιμοποιεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Ναι έχει έρθει και για ελληνική unbranded version(όχι ακόμα για Vodafone-Cosmote )

http://s15.postimg.org/8uv9p6evv/image.png

Pc companion αν δεν βγει ΟΤΑ.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

ηρθε και απο εδω, πρψτες εντυπωσεις παει πιο ομαλα και η καμερα εγινε πολυ πιο γρηγορη
All it takes is a swipe...

Αναμένουμε εντυπώσεις αν έχουμε boost σε μπαταρια και περαιτερω βελτιωση κάμερας.

Και γενικά πως ρολάρει.

Στην άκρη του μυαλού μου εχω ενα petrol z5 και ποτε δεν ξέρεις :p

Όντως πιο γρήγορο και πιο ομαλό παντού.

Το stamina λείπει, αλλά αυτό που με παραξενεύει είναι ότι μπαίνω στην χρήση μπαταρίας και με 88% μου λέει ότι έχω ακόμα μόνο 10 ώρες ??

Το stamina λείπει, αλλά αυτό που με παραξενεύει είναι ότι μπαίνω στην χρήση μπαταρίας και με 88% μου λέει ότι έχω ακόμα μόνο 10 ώρες ??

Καλά δεν αξίζει σημασία να του δίνεις.

Ισως στο βγάζει διοτι φρέσκια ειναι η εγκατάσταση της 6.

Λείπει λείπει;

Το εχουν αφαιρέσει δηλαδή;με έχει βολέψει και το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά..

Ή αυτονομία που εχω με το 6 είναι σαφώς καλύτερη από αυτή που ειχα με το 5 και ενεργοποιημένο stamina. Τσεκαρισμενο αρκετές μέρες τώρα. Φτανω τις 3.30+ ώρες οθόνη, που δεν το ειχα δει ποτέ μέχρι τώρα.

Παιδιά μετά την αναβάθμιση σε marshmallow μέσω PC Companion έχω μόνιμα το εικονίδιο της SD στην Notification bar. Είναι αυτό φυσιολογικό; Άκυρο. Έφυγε με ένα swipe... Edited by kax

Βελτίωση στην ποιότητα των φωτογραφιών είδατε;

Η ελεύθερη μνήμη άλλαξε καθόλου;

Στην συσκευή μου πού είναι Cosmote δεν έχει εμφανιστεί ακόμη...

k3rn3l pan1c, c0r3 fr13d, us3r st0n3d ;-)

• The title was changed to Sony Xperia Z5