DOR1K1N Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Παίδες για ρουτ,θέλει ξεκλειδωμα και βγαίνει εκτός εγγύησης από arvato?? Όσοι γνωρίΖουν ας απαντήσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 τσουπ επεσε ενα στα χερια μου! πολυ μουρικο στην εμφανιση, η οθονη με αφηνει αδιαφορο. επιφυλασσομαι για τα υπολοιπα. ερωτηση, ειναι της κοσμοτε, μπορω χαλαρα με το γνωστο τροπο να το unbranded? ή θα ενεργοποιησω κανενα διακοπτη και θα εχω θεματα με την εγγυηση? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiOu07 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Μάγκες το πήρα και εγώ τελικά και έχω 2 ερωτήσεις-παράπονα. 1) Μόνο σε εμένα με ιδρωμένο χέρι, ακόμα και ελάχιστα, δεν υπάρχει περίπτωση να αναγνωρίσει το fingerprint ? 2) Όταν μιλάω και βάζω ανοιχτή ακρόαση: α)Δουλεύει μόνο το κάτω ηχείο, είναι λογικό; Το βάζω στο τέρμα και δεν πάει και πολύ δυνατά. β)Δεν ακούγομαι πολύ καλά στους άλλους αν το έχω λίγο μακριά από το στόμα μου. Ποιο το νόημα της ανοιχτής ακρόασης τότε; Κατά τα άλλα το κινητό είναι υπερτούμπανο, απλώς τα παραπάνω με ενόχλησαν κάπως και θέλω να δω αν είναι θέματα δικού μου κινητού ή Z5 γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 1) Μόνο σε εμένα με ιδρωμένο χέρι, ακόμα και ελάχιστα, δεν υπάρχει περίπτωση να αναγνωρίσει το fingerprint ? Και στο compact έτσι ειναι, μην ανησυχείς. Θέλει στεγνό δάχτυλο για να το αναγνωρίσει, αν ειναι βρεγμένο/ιδρωμένο/λερωμένο ρίχνει άκυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Μάγκες το πήρα και εγώ τελικά και έχω 2 ερωτήσεις-παράπονα. 1) Μόνο σε εμένα με ιδρωμένο χέρι, ακόμα και ελάχιστα, δεν υπάρχει περίπτωση να αναγνωρίσει το fingerprint ? 2) Όταν μιλάω και βάζω ανοιχτή ακρόαση: α)Δουλεύει μόνο το κάτω ηχείο, είναι λογικό; Το βάζω στο τέρμα και δεν πάει και πολύ δυνατά. β)Δεν ακούγομαι πολύ καλά στους άλλους αν το έχω λίγο μακριά από το στόμα μου. Ποιο το νόημα της ανοιχτής ακρόασης τότε; Κατά τα άλλα το κινητό είναι υπερτούμπανο, απλώς τα παραπάνω με ενόχλησαν κάπως και θέλω να δω αν είναι θέματα δικού μου κινητού ή Z5 γενικά. 1. ναι, αυτο ειναι θέμα με ολους τους σενσορες. 2α. ναι, αυτο ειναι μέτρο προστασίας για να μην βλάψεις την ακοή σου αν ενεργοποιήθει η ανοιχτη ακρόαση ενω το εχεις στο αυτί σου. 2β. δεν ειναι πρόβλημα, ετσι δουλευει το active noise cancelation. σε όλα έτσι ειναι, μεγεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Και στο compact έτσι ειναι, μην ανησυχείς. Θέλει στεγνό δάχτυλο για να το αναγνωρίσει, αν ειναι βρεγμένο/ιδρωμένο/λερωμένο ρίχνει άκυρο. Γενικώς είναι έτσι και σε άλλα κινητά, πχ iphone Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiOu07 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 (edited) Καλώς.. ευχαριστώ και τους 3 για τις απαντήσεις! Πολύ ωραίο κινητάκι πάντως.. πόρωση :) Edited March 8, 2016 by MiOu07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 μπαμ μπαμ πολυβολο λεμε...πολυ δυνατο παιδια... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 εχει αγορασει καποιος τον γρηγορο φορτιστη της sony? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopet26 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Από ότι εχω διαβάσει στο xda στους τελικούς χρόνους δεν έχει μεγάλη διαφορά. Κερδίζει από μηδέν μέχρι τα 50 σε χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160309/b0ffe142b1bba4ef9a43060aa39a2e81.jpg 1η φόρτιση σήμερα με την 6αρα και πραγματικά έχω ενθουσιαστεί! Όλη μέρα είμαι με το κινητό και η διαφορά είναι μεγάλη! Επίσης ξέρεις κάνεις γιατί δεν λειτουργεί το flash alerts pro ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 1η φόρτιση σήμερα με την 6αρα και πραγματικά έχω ενθουσιαστεί! Όλη μέρα είμαι με το κινητό και η διαφορά είναι μεγάλη! Επίσης ξέρεις κάνεις γιατί δεν λειτουργεί το flash alerts pro ; Ποιο θεμα χρησιμοποιεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Ποιο θεμα χρησιμοποιεις? Xperia steampunk λέγεται και είναι επί πληρωμή! Αλλά είναι πολύ ωραίο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 ηρθε η 6... κατεβαζω τωρα:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Ναι έχει έρθει και για ελληνική unbranded version(όχι ακόμα για Vodafone-Cosmote ) http://s15.postimg.org/8uv9p6evv/image.png Pc companion αν δεν βγει ΟΤΑ. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 ναι ελληνικο unbranded εχω και απο xperia companion την εκανα οχι ota Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Τώρα την κάνω και εγώ! :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 ηρθε και απο εδω, πρψτες εντυπωσεις παει πιο ομαλα και η καμερα εγινε πολυ πιο γρηγορη Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Αναμένουμε εντυπώσεις αν έχουμε boost σε μπαταρια και περαιτερω βελτιωση κάμερας. Και γενικά πως ρολάρει. Στην άκρη του μυαλού μου εχω ενα petrol z5 και ποτε δεν ξέρεις :p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Όντως πιο γρήγορο και πιο ομαλό παντού. Το stamina λείπει, αλλά αυτό που με παραξενεύει είναι ότι μπαίνω στην χρήση μπαταρίας και με 88% μου λέει ότι έχω ακόμα μόνο 10 ώρες ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Όντως πιο γρήγορο και πιο ομαλό παντού. Το stamina λείπει, αλλά αυτό που με παραξενεύει είναι ότι μπαίνω στην χρήση μπαταρίας και με 88% μου λέει ότι έχω ακόμα μόνο 10 ώρες ?? Καλά δεν αξίζει σημασία να του δίνεις. Ισως στο βγάζει διοτι φρέσκια ειναι η εγκατάσταση της 6. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Όντως πιο γρήγορο και πιο ομαλό παντού. Το stamina λείπει, αλλά αυτό που με παραξενεύει είναι ότι μπαίνω στην χρήση μπαταρίας και με 88% μου λέει ότι έχω ακόμα μόνο 10 ώρες ?? Λείπει λείπει; Το εχουν αφαιρέσει δηλαδή;με έχει βολέψει και το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Ή αυτονομία που εχω με το 6 είναι σαφώς καλύτερη από αυτή που ειχα με το 5 και ενεργοποιημένο stamina. Τσεκαρισμενο αρκετές μέρες τώρα. Φτανω τις 3.30+ ώρες οθόνη, που δεν το ειχα δει ποτέ μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 (edited) Παιδιά μετά την αναβάθμιση σε marshmallow μέσω PC Companion έχω μόνιμα το εικονίδιο της SD στην Notification bar. Είναι αυτό φυσιολογικό; Άκυρο. Έφυγε με ένα swipe... Edited March 11, 2016 by kax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FatMan Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Βελτίωση στην ποιότητα των φωτογραφιών είδατε; Η ελεύθερη μνήμη άλλαξε καθόλου; Στην συσκευή μου πού είναι Cosmote δεν έχει εμφανιστεί ακόμη... Παράθεση k3rn3l pan1c, c0r3 fr13d, us3r st0n3d ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts