konakis Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Πάντα το manual εφόσον γνωρίζεις 5 πράγματα έχει καλύτερο αποτέλεσμα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Θα ανεβασω και σε σκοτεινο περιβαλλον δειγματα οπου γινεται το εξης κουφο. Το εχω στο auto και αναγνωρισει μονο του το νυχτερινο σκηνικο. Αν παω manual και επιλέξω χειροκινητα νυχτερινό σκηνικο(χωρις να πειραξω τιποτα αλλο) βγαζει καλυτερη φωτο απο το νυχτερινιο σκηνικο του auto. Πως γινεται αυτο δεν μπορω να καταλαβω, αφου εχουν ετοιμα presets σκηνικων στο μανουαλ να μην βγαινει το ίδιο αποτελεσμα στο auto Αυτό ακριβώς που λες συμβαίνει σε όλα τα sony και το έχουν παρατηρήσει και άλλοι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Πάντα το manual εφόσον γνωρίζεις 5 πράγματα έχει καλύτερο αποτέλεσμα. Συμφωνω αλλα αυτο που περιγραφω ειναι αλλο πραγμα. Μιλαμε για επιλογη νυχτερινου σκηνικου, αν το επιλεξω εγω χειροκινητα θα παρω καλυτερα αποτελέσματα απο το να το αναγνωρισει μονο του το νυχτερινο σκηνικο στο auto Eνοειται χωρις να πειραξω τιποτα αλλο περαν του σκηνικου που θα επιλεξω στο μανουαλ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Τι ακριβώς σού κάνει? Βγαίνει θολή, κουνημένη ή με θόρυβο παραπάνω? Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Τι ακριβώς σού κάνει? Βγαίνει θολή, κουνημένη ή με θόρυβο παραπάνω? Θορυβο,θα ανεβασω το βραδυ αν προλαβω να δειτε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Θα ανεβασω και σε σκοτεινο περιβαλλον δειγματα οπου γινεται το εξης κουφο. Το εχω στο auto και αναγνωρισει μονο του το νυχτερινο σκηνικο. Αν παω manual και επιλέξω χειροκινητα νυχτερινό σκηνικο(χωρις να πειραξω τιποτα αλλο) βγαζει καλυτερη φωτο απο το νυχτερινιο σκηνικο του auto. Πως γινεται αυτο δεν μπορω να καταλαβω, αφου εχουν ετοιμα presets σκηνικων στο μανουαλ να μην βγαινει το ίδιο αποτελεσμα στο auto στο manual επιλέγει χαμηλότερο ISO και μεγαλύτερο χρόνο έκθεσης, δεν εχει να κανει μονο με τις σκηνες! βγαλε την ιδια φωτο στο manual και στο auto και πήγενε μετά στα details να δεις το ISO / exposure. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 στο manual επιλέγει χαμηλότερο ISO και μεγαλύτερο χρόνο έκθεσης, δεν εχει να κανει μονο με τις σκηνες! βγαλε την ιδια φωτο στο manual και στο auto και πήγενε μετά στα details να δεις το ISO / exposure. Ναι ξερω γιατι βγαινει καλυτερη στο μανουαλ απλα δεν καταλαβαινω γιατι το εκαναν ετσι στον αλγοριθμο του auto ενω στο μανουαλ εχουν ενα πολυ καλο preset και θα μπορουσαν να χρησιμοποιησουν αυτο οπως ειναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Ναι ξερω γιατι βγαινει καλυτερη στο μανουαλ απλα δεν καταλαβαινω γιατι το εκαναν ετσι στον αλγοριθμο του auto ενω στο μανουαλ εχουν ενα πολυ καλο preset και θα μπορουσαν να χρησιμοποιησουν αυτο οπως ειναι η μονη λογική απάντηση που μπορώ να σκεφτώ ειναι οτι θέλουν στο auto (που θα χρησιμοποιήσει ακόμα και αυτός που δεν εχει ιδέα απο φωτογραφία) να βγάλει μια φωτό που θα φαίνεται καλά στο κινητό και δεν θα ειναι κουνημένη. Το manual ,για τους πιο ψαγμένους με φωτογραφία (και πιο σταθερό χέρι :) ) ειναι πιο χαλαρο σε exposure και αλλα στα σκοτεινά πλάνα θέλει πιο σταθερό χέρι. Με ενα OIS η κάμερα του Ζ5 θα ζωγράφιζε σε σκοτεινά πλανα, αλλα δυστηχως :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) Μιλαμε για επιλογη νυχτερινου σκηνικου, αν το επιλεξω εγω χειροκινητα θα παρω καλυτερα αποτελέσματα απο το να το αναγνωρισει μονο του το νυχτερινο σκηνικο στο auto Eνοειται χωρις να πειραξω τιποτα αλλο περαν του σκηνικου που θα επιλεξω στο μανουαλ Και αυτο που σας ελεγα..το σκηνικο που επελεξα ειναι παρα πολύ σκοτεινο αλλα δεν εχει σημασια καθως θα εξακολουθουσα να ειχα πολύ θόρυβο στο νυχτερινο σκηνικο του auto. Η φωτογραφια στο αυτοματο ενω εχει αναγνωρισει και εχει επιλεξει νυχτερινο σκηνικο. XPERIA Z5 by Thanasis Liontiris, on Flickr Η φωτογραφια στο manual που εχω επιλεξει χειροκίνητα το νυχτερινο σκηνικο. XPERIA Z5 by Thanasis Liontiris, on Flickr Η φωτογραφια στο manual και οπως εβλεπα το σκηνικο με τα ματια μου XPERIA Z5 by Thanasis Liontiris, on Flickr Edited January 8, 2016 by THEO_LEGEND Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Και αυτο που σας ελεγα..το σκηνικο που επελεξα ειναι παρα πολύ σκοτεινο αλλα δεν εχει σημασια καθως θα εξακολουθουσα να ειχα πολύ θόρυβο στο νυχτερινο σκηνικο του auto. Η φωτογραφια στο αυτοματο ενω εχει αναγνωρισει και εχει επιλεξει νυχτερινο σκηνικο. https://www.flickr.com/photos/139148179@N02/shares/8j7mmp Η φωτογραφια στο manual που εχω επιλεξει χειροκίνητα το νυχτερινο σκηνικο. https://www.flickr.com/photos/139148179@N02/shares/451c71 Η φωτογραφια στο manual και οπως εβλεπα το σκηνικο με τα ματια μου https://www.flickr.com/photos/139148179@N02/shares/x6P771 η λυση ειναι να δωσει καλυτερο s/w, πολυ μεγαλες οι διαφορες..τουλαχιστον αν ειχε μια εφαρμογη σαν της MS οπου ανεβοκατεβαζεις πολυ ευκολα και αμεσα iso Κτλ θα βοηθουσε να βελτιωνεις αποτελεσμα πολυ πιο γρηγορα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Καλησπερα,εχω ενα θεματακι,χθες πηγα να παιξω βιντεο 1080p (mkv),απο μια σειρα,και το κινητο κολλουσε,ανεβασε τρελες θερμοκρασιες και εφαγε την μιση μπαταρια σε ενα επεισόδιο μιας ωρας. Με τον στοκ player δεν επαιζε,με vlc εβγαζε χιονια,με τον mx player τα καταφερα και ειχα αυτο το αποτελεσμα. Επίσης,μηπως υπαρχει τροπος να μην κλειδωνει το δαχτυλικο αποτυπωμα τοσο γρηγορα,νομιζω στα 5 ακυρα κολαει και θελει κωδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Το αρχειο ηταν στην sd? Μηπως ειναι αργη η καρτα σου? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Μου εχουν τυχει παντως και αρχεια ματροσκες που ειναι πολυ χαλια,καταναλωνουν περισσοτερους πορους επεξεργαστικης ισχυς απο το κανονικο. Δοκιμασε παλι με αλλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Στο κινητο το είχα το αρχειο οχι στην κάρτα. Ισως ηταν κακη η συμπιεση,δεν μου ετυχε σε άλλο βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Στο κινητο το είχα το αρχειο οχι στην κάρτα. Ισως ηταν κακη η συμπιεση,δεν μου ετυχε σε άλλο βίντεο. Τι να πω... Οπως γνωριζεις, το κινητο παιζει με ανεση αρχεια 4Κ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 εγω πηγα και το ειδα σε ενα καταστημα live μαζι με το combact περα απο το κουμπακι που το ανοιγει και κανει εναν ηχο κρλακ οραιο φενεται ειμαι αναμεσα σε αυτο και το c αντε να δουμε ποιο θα παρουμε για αντικατασταση του Ζ παντως παει σφαιρα τωρα θα μου πειτε ειναι και αδειο εκει και εγω στο Ζ που εχω 330 εφαρμογες δεν κολαει καν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Τελικά δεν κρατήθηκα και το πήρα. Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές. Η οθόνη υπέροχα χρώματα σε σχέση με το Ζ3. Μια ερώτηση μόνο. Το power button όταν πατιέται κάνει ένα ήχο, σαν κλικ ποντικιού ας πούμε. Το ίδιο και το volume rocker. Είναι αυτό φυσιολογικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Τελικά δεν κρατήθηκα και το πήρα. Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές. Η οθόνη υπέροχα χρώματα σε σχέση με το Ζ3. Μια ερώτηση μόνο. Το power button όταν πατιέται κάνει ένα ήχο, σαν κλικ ποντικιού ας πούμε. Το ίδιο και το volume rocker. Είναι αυτό φυσιολογικό; θα μαλακωσει με τον καιρο, ολα τα τελευταια Ζ το κανουν λογω στεγανοποιησης και μεγαλης αποστασης που εχουν απο το σημειο που πατας μεχρι την πλακετα..σιγα σιγα θα μπουν πιο μεσα και θα πατησουν πιο μαλακα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Τελικά δεν άντεξα και εγώ και χθες το παράγγειλα και το περιμένω! Ελπίζω αύριο τέτοια ώρα να είναι στα χέρια μου! :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Τελικά δεν κρατήθηκα και το πήρα. Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές. Η οθόνη υπέροχα χρώματα σε σχέση με το Ζ3. Μια ερώτηση μόνο. Το power button όταν πατιέται κάνει ένα ήχο, σαν κλικ ποντικιού ας πούμε. Το ίδιο και το volume rocker. Είναι αυτό φυσιολογικό; Ναι, φυσιολογικό είναι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Κάντε μου μια χάρη οι μη παθόντες! Πιο CDA έχετε; Το δικό μου είναι 1298-3571 (που παρεπιπτόντως δεν υπάρχει στο Xperifirm) και άλλα 7 που ξεσφράγισα με το ίδιο CDA έχουν το ίδιο θέμα. Αν πατήσω το Power, τότε μπορεί να μετακινηθεί το κουμπί και να σφηνώσει η κάτω άκρη μέσα στο πλαίσιο. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64832&stc=1&d=1452613077 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64833&stc=1&d=1452613077 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Πού βλέπω το CDA ? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Πού βλέπω το CDA ? Στην ετικέτα στο κουτί Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Στην ετικέτα στο κουτί Θα σου απαντησω αργοτερα τοτε. Παντως απο τις φωτογραφιες ειναι φανερο οτι υπαρχει κενο. Το δικο μου δεν ειναι ετσι. To πληκτρο δεν κουνιεται καθολου αριστερα- δεξια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Θα σου απαντησω αργοτερα τοτε. Παντως απο τις φωτογραφιες ειναι φανερο οτι υπαρχει κενο. Το δικο μου δεν ειναι ετσι. To πληκτρο δεν κουνιεται καθολου αριστερα- δεξια. Ουτε εμένα κουνιέτε, όταν είναι πατημένο μέσα κουνιέτε. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts