Jump to content

Sony Xperia Z5

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παω να παραλαβω παιδια,αντε να δουμε....

αληθεια,το εχουμε 2-3 ατομα εδω?

αναμενουμε εντυπωσεις..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

περιεργο αλλα καλυτερα. Ισως να τα εχουν βαλει ολα στο συγχρονισμο της ιδιας της εφαρμογης FB αλλα και παλι, σου εσκιζε τοσο πολυ την μπαταρια που δεν ξερω αν αξιζει.

Βασικά, θέλω να συγχρονιζω το ημερολογιο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Βασικά, θέλω να συγχρονιζω το ημερολογιο.

εγω γιαυτο δεν το ηθελα, με 1300 ατομα (λογω δουλειας) δεν εχω καμια ορεξη να βαραει ολη μερα. Νομιζω γινεται και απο τους λογαριασμους αν πας facebook.. μονο επαφες εχει? αν ψαξεις στο playstore ή στης σονυ το store?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

παω να παραλαβω παιδια,αντε να δουμε....

αληθεια,το εχουμε 2-3 ατομα εδω?

2-3 άτομα είστε στανταρ.

Το είχαμε και αλλα τόσα άτομα για κανα 10ημερο οπως εγω επομένως μια μίνι ομαδάρα 5x5 ανετα διοργανώνουμε απο νυν και πρώην κατόχους :lol:

Αναμένουμε εντυπώσεις αρχικές πρώτα και πιο αναλυτικά μετα μια-δυο εβδομάδες οπου θα σχηματίσεις πιο σωστή άποψη.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αμα ψαχνετε επιθετικο για την ομαδα 5X5 ειμαι διαθεσιμος!:D

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Αλήθεια τώρα.από θερμοκρασίες πως το βλέπουν οι κάτοχοι του?

Γιατί εγώ το νιώθω αρκετά θερμό.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Κοντά στο Ζ3,όχι κάτι ανησυχητικό για μένα.

Του φοράω και αυτή την θήκη σχεδόν από την αρχή http://www.amazon.com/Xperia-Spigen%C2%AE-Exact-fit-Gunmetal-Premium/dp/B016NF2EWC

Ζεσταινεται μονο σε ενα συγκεκριμενο σημειο, διπλα απο την καμερα. Η υπολοιπη συσκευη ειναι δροσερη.

Δεν με εχει απασχολησει καθολου η θερμοκρασια...

Ενα 10ημερο που το είχα άψογο με θερμοκρασίες απόλυτα φυσιολογικές.

Στα ιδια ακριβώς επίπεδα με το edge που έχω.

Λογικά πρέπει να σου έρθει software update αν όχι μέσω ΟΤΑ σίγουρα μέσω pc companion.

Να το περάσεις μετά hard reset και τότε στήσιμο συσκευής.

Αν εξακολουθείς να το αισθάνεσαι σε μη φυσιολογικά επίπεδα τότε ίσως η παρτίδα να μην σου έκατσε καλά.

Η παρακάτω έκδοση που τελειώνει σε 200 είναι η τελευταία.

http://s2.postimg.org/4mf1ydbvt/image.png

Edited by alextrela

Οσο το ειχα κι εγω (1 μηνα) δεν παρατηρησα καμια ιδιαιτερη αυξηση θερμοκρασιας. Και ο Αλεξ στον οποιο το εδωσα δε μου παραπονεθηκε ποτέ οτι του ζεσταθηκε.

Πάντως στο σετάρισμα ανέβασε θερμοκρασίες πού δεν είχα δει σε προηγούμενη μου συσκευή.έβραζε κυριολεκτικά,ακόμα και η οθόνη.όντως η θερμοκρασία ήταν περισσότερο δίπλα στην κάμερα.

Τις αναβαθμίσεις τις έκανα.

Τώρα αν και δεν έκανα hard reset δείχνει να δουλεύει καλά.

Edited by ταξιδιωτης22

Πάντως στο σετάρισμα ανέβασε θερμοκρασίες πού δεν είχα δει σε προηγούμενη μου συσκευή.έβραζε κυριολεκτικά,ακόμα και η οθόνη.όντως η θερμοκρασία ήταν περισσότερο δίπλα στην κάμερα.

Τις αναβαθμίσεις τις έκανα.

Τώρα αν και δεν έκανα hard reset δείχνει να δουλεύει καλά.

Εγω πρώτα εγκατέστησα μέσω PC companion το τελευταία update που τελειώνει σε 200 μετα εκανα επιδιωρθωση λογισμικού για να δέσει ως καθαρη εγκατάσταση και τότε αυστηρά άρχισα το στήσιμο της συσκευής.

Και όλο το διαστημα να κατεβάσω καμία 50αρια εφαρμογες,αλλες 20-30 Sony-Google να αναβαθμιστούν κλπ κλπ καμία 1 ώρα εντατικής χρησης και ζεστάθηκε σε απόλυτα φυσιολογικά επιπεδα χωρις καμία ενόχληση,οχι έβραζε που λες στο δικό σου.

Δεν το θεωρω φυσιολογικό αυτο που αναφέρεις.

Αν δεν στρώσει μετα το σεταρισμα τότε πιθανότητα να σου έκατσε μάπα παρτίδα.

ΥΓ:Χρόνια Πολλά σε όλους.

Edited by alextrela

μαπα παρτιδα με την καμια.

μια χαρα δουλευει η συσκευη,απο θερμοκρασια ομως,το κατι παραπανω το εχει σε σχεση με αλλες συσκευες που ειχα.

και παντα κανω ενα συγκεκριμενο στησιμο αλλα και δουλεμα,οποτε πανω κατω τα στανταρ της καθε συσκευης που ειχα τα ξερω.

το τηλεφωνο δουλευει μια χαρα βεβαια και γρηγορα,απο καμερα δεν εχω ακομα καποια γνωμη στανταρ,σιγουρα παντως υπολειπεται του ανταγωνισμου στο αποτελεσμα.

Εγω πάντως 5 τηλέφωνα δούλεψα μεγάλο διαστημα εντος του 15(z3,m8,edge,z5,flex 2) και απο τα 5 μονο το flex 2 ανέπτυσσε αισθητά πιο υψηλές θερμοκρασιες με την ίδια χρηση που κάνω καθε φορα και τις ίδιες εφαρμογες εγκατεστημένες.

Όλα τα αλλα στα ίδια ακριβώς επιπεδα με ελάχιστες διαφορες.

Κανενα προβλημα με θερμοκρασιες και απο εμενα.

Η καμερα με λιγο ψαξιμο (το βραδυ ή σε εσωτερικους χωρους) δινει πολυ αξιοπρεπη αποτελεσματα.

Λιγο νευρο λειπει μονο απο τη συσκευη, λιγο "μπαμ" στο ανοιγμα εφαρμογων, αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα βελτιωθει στα επομενα updates.

Το παράγγειλα τελικά στο πράσινο.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην έχει θέματα το τηλέφωνο.τα χρήματά πολλά βέβαια για sony,αλλά μου έκατσε.

Μαζί παράγγειλα και nillkin case και xone προστασία οθόνης.

Αντε να δούμε.

Έχεις και δεύτερο; Γιατι βλέπω στις αγγελίες πουλάς κι ενα gold..

Τι δεν σου άρεσε τελικά στη συσκευή;

569 ευρώ σε Γερμανό σε λευκο και petrol.

https://www.germanos.gr/product/sony-xperia-z5/20305722/?productId=20305722&fname=skuColor&fvalue=-127982909669355904&commerceItem=&isComingSoon=#

https://www.germanos.gr/product/sony-xperia-z5/20305722/?productId=20305722&fname=skuColor&fvalue=-128011977267022309&commerceItem=&isComingSoon=

Και σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων τύπου Media Markt/Public/Sony Center/Κωτσόβολος αλλά μαύρο λευκο μόνο.

Petrol μόνο Γερμανό:p

Edited by alextrela

Έχεις και δεύτερο; Γιατι βλέπω στις αγγελίες πουλάς κι ενα gold..

Τι δεν σου άρεσε τελικά στη συσκευή;

Ναι παίζει ένα καινούριο πού απλά ανοίχθηκε.

Φίλου.

Χτες τελικά αργά το βράδυ του έκανα ένα hard reset και στήσιμο εξ αρχής.

Δουλεύει καλύτερα τώρα.

Τι δεν μου άρεσε....

Λίγο νωρίς για να βγάλω συμπεράσματά νομίζω.

Ομως.

Η μπαταρία δεν φαίνεται πολύ πρόθυμη,θα δείξει βέβαια.

Λίγη σπιρτάδα θέλει όντως,καλά αυτό θα διορθωθεί με update.

Η κάμερα έχω την εντύπωσή ότι δεν λέει και πολλά,χωρίς απόλυτα σταθερό χέρι βγαίνει κουνημένη.

Λιγο νευρο λειπει μονο απο τη συσκευη, λιγο "μπαμ" στο ανοιγμα εφαρμογων, αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα βελτιωθει στα επομενα updates.

Η κάμερα έχω την εντύπωσή ότι δεν λέει και πολλά,χωρίς απόλυτα σταθερό χέρι βγαίνει κουνημένη.

Iσχυουν και τα 2 που λετε παιδια. Οσο για την μπαταρια μετα την 3η φορτιση θα σου δωσει καλα αποτελεσματα. Στην αρχη ειναι λιγο απογοητευτικη!

η κάμερα με φως δίνει ρέστα... ο 24άρης ευρυγώνιος ειναι ιδανικός για τοπία κτλ. Σε χαμηλό φως θέλει απαραίτητα manual (οπου ρίχνει στο μισό το ISO και διπλασιάζει τον χρόνο εκθεσης σε σχέση με το superior auto) αλλα λίγο πιο σταθερό χέρι.

Αν έχετε κάπου να το ακουμπήσετε για βραδινή λήξη, χρησιμοποιήστε στο manual to "Νight Scene". Πολύ καλό αποτέλεσμα, επιτρέπει και "παιχνίδια" λόγο του μεγάλου χρόνου έκθεσης.

Η κάμερα εχει πολλες δυνατότητες, αλλα πρέπει να ασχοληθείς μαζί της.

http://i.imgur.com/B72aMpA.jpg

http://i.imgur.com/T2gYZ3F.jpg

Καλά η πρώτη δεν καταλαβαίνω πια η ουσία της.στην δεύτερη OK.

Θα το ψάξω κι εγώ πάντως.

Καλώς η κακώς σε εσωτερικούς χώρους,χαμηλούς φωτισμούς,μόνο με manual αν γίνει δουλειά.

Για να κρινουμε αντικειμενικα, πρεπει να συνυπολογισουμε οτι η καμερα την ημερα ειναι σουπερ, το βιντεο πολυ καλο και οκ, το βραδυ θελει λιγο ψαξιμο.

Καλά η πρώτη δεν καταλαβαίνω πια η ουσία της.στην δεύτερη OK.

Θα το ψάξω κι εγώ πάντως.

Καλώς η κακώς σε εσωτερικούς χώρους,χαμηλούς φωτισμούς,μόνο με manual αν γίνει δουλειά.

η ουσία ειναι οτι μπορείς να παίξεις με την κινηση ,λόγω ανοικτού διαφράγματος...η φωτό, τεστ ,μια βλακεία τυχαία έβαλα...

εδώ ενα καλύτερο παράδειγμα.

http://i.imgur.com/BT4yiYn.jpg

Ενα δειγμα απο ημερησια φωτο, σε συννεφια.

https://www.flickr.com/gp/126541776@N04/5iFsr7

Οσο για το κλειστρο που αναφερετε παιδια, ναι ισχυει οτι δεν μπορεις να παιξεις, αλλα αυτο ισχυει για το 95% των compact μηχανων, οποτε, πως να το θεωρησω σοβαρο μειονεκτημα για ενα κινητο??

Ενα δειγμα απο ημερησια φωτο, σε συννεφια.

https://www.flickr.com/gp/126541776@N04/5iFsr7

Οσο για το κλειστρο που αναφερετε παιδια, ναι ισχυει οτι δεν μπορεις να παιξεις, αλλα αυτο ισχυει για το 95% των compact μηχανων, οποτε, πως να το θεωρησω σοβαρο μειονεκτημα για ενα κινητο??

Στις ημερήσιες παει σε υψηλα επιπεδα.

Ωραία η φωτό!

Αλλα πρεπει και η Sony να βελτιωθεί περαιτερω και σε πιο δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

Να βάλει πραγματικό OIS και να ανοίξει πολυ περισσότερο manual ρυθμίσεις οπως κανει ο ανταγωνισμός.

• The title was changed to Sony Xperia Z5