Jump to content

Huawei Mate S

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι εγώ τα έχω. Αλλά και πριν που τα είχα για 10 μέρες ήταν οκ, πολύ καλή αυτονομία, έβγαζα 4 ώρες SOT με mobile data καθημερινές και πάνω από 5 ώρες με wifi το σ/κ. Εννοείται ότι με lollipop δεν είχα κανένα θέμα. Θα τα σούταρω όπως λες να δω τι γίνεται.

Όπως είχα γράψει, για ένα 10ήμερο ήταν άψογη η διαχείριση ακόμα και με 4g, και ξαφνικά μια μερα πάλι τα ίδια. Το μόνο που είχα πειράξει στο ενδιάμεσο ήταν κάποια δικαιώματα εφαρμογών, οπότε το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι κάποιο θέμα της ρομ. Αναμένουμε update. Τώρα για άλλο kernel δεν νομίζω να υπάρχει.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Έτσι έκανε και σε μένα καμία φορά συλλέγει δεδομένα καμία φορά όχι όταν συλλέγει ξεσκιζει την μπαταρία

• Απαντήσεις 816
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έτσι έκανε και σε μένα καμία φορά συλλέγει δεδομένα καμία φορά όχι όταν συλλέγει ξεσκιζει την μπαταρία

Ενταξει τωρα να βγαλω το Facebook απο το κινητο λιγο δύσκολο!!!Συμφωνω οτι ειναι πολυ βαριές εφαρμογές αλλα δεν γίνεται να πληρώνεις ενα κινητο 500 ευρω και η μπαταρία να κατεβαίνει σαν νερο επειδή εχουν κανει μλκια στην αναβάθμιση...Με λολιποπ δεν ειχα κανένα θεμα εκει γιατι δεν ειχε battery drain με Facebook??

Φιλικα μιλαω παντα!!! :-) :-)

Ενταξει τωρα να βγαλω το Facebook απο το κινητο λιγο δύσκολο!!!Συμφωνω οτι ειναι πολυ βαριές εφαρμογές αλλα δεν γίνεται να πληρώνεις ενα κινητο 500 ευρω και η μπαταρία να κατεβαίνει σαν νερο επειδή εχουν κανει μλκια στην αναβάθμιση...Με λολιποπ δεν ειχα κανένα θεμα εκει γιατι δεν ειχε battery drain με Facebook??

Φιλικα μιλαω παντα!!! :-) :-)

Τα παράπονα στο Facebook, εκτός και αν έχεις γνώσεις να κλήσεις την υπηρεσία τηλεμετριας τους γιατί αυτή ξεσκιζει την μπαταρία

Στης δύο τελευταίες εκδόσεις έχουν βάλει υπηρεσία πλήρες τηλεμετριας (αν δεις άδειες έχει πρόσβαση στα πάντα η εφαρμογή τους) αυτό ξεσκιζει και την μπαταρία

Μου εμφανίστηκε ξανά το battery drain σε standby και ενώ εδώ και 10 μέρες περίπου δεν υπήρχε και νόμιζα είχα ξεμπερδέψει οριστικά. Με έχει κουράσει αυτό...δεν μπορώ να καταλάβω που οφειλεται, αν είναι κάποια ρύθμιση ή φταίει η ρομ...ελπίζω να δώσει σύντομα update η Huawei γιατί από όσο είδα στο κινέζικο έδωσε νέο update.

Τελευταία προσπάθεια...Δεν έχω αφήσει καμία προστατευόμενη εφαρμογή και εχω βάλει όλες τις εφαρμογές doze. Άντε να δούμε μήπως και...

Εγώ πάντως που είμαι με το Κινέζικο δεν έχω update εδώ και πάρα πολύ καιρό, είμαι Adroid 5.1.1 με την Β172.

Τα παράπονα στο Facebook, εκτός και αν έχεις γνώσεις να κλήσεις την υπηρεσία τηλεμετριας τους γιατί αυτή ξεσκιζει την μπαταρία

Στης δύο τελευταίες εκδόσεις έχουν βάλει υπηρεσία πλήρες τηλεμετριας (αν δεις άδειες έχει πρόσβαση στα πάντα η εφαρμογή τους) αυτό ξεσκιζει και την μπαταρία

Ξήλωσα facebook και messenger και έβαλα το folio. Δεν είδα κάποια αλλαγή μέχρι τώρα, πάλι είχε drain σε standby, οπότε δεν νομίζω να φταίνε αυτές οι εφαρμογές, αλλά θα το αφήσω λίγες μέρες και θα ενημερώσω.

Εγώ πάντως που είμαι με το Κινέζικο δεν έχω update εδώ και πάρα πολύ καιρό, είμαι Adroid 5.1.1 με την Β172.

Βγήκε official update για το UL20, νομίζω είναι η δικαρτη έκδοση με 64GB, οπότε λογικά θα σου έρθει.

The day is my enemy, the night my friend

Ξήλωσα facebook και messenger και έβαλα το folio. Δεν είδα κάποια αλλαγή μέχρι τώρα, πάλι είχε drain σε standby, οπότε δεν νομίζω να φταίνε αυτές οι εφαρμογές, αλλά θα το αφήσω λίγες μέρες και θα ενημερώσω.

Βγήκε official update για το UL20, νομίζω είναι η δικαρτη έκδοση με 64GB, οπότε λογικά θα σου έρθει.

για ποσο drain μηλαμε πχ και στα 3 μου κοινιτα αν κλεισο wifi/4γ σε 12 ωρες ( μια νυχτα πες) μου τροει 2 με 3 % αν μηλαμε για τετοιο drain δεν θα το λισεις ποτε

τωρα αν σε μια νυχτα σου τρωει 20% εχεις θεμα

για ποσο drain μηλαμε πχ και στα 3 μου κοινιτα αν κλεισο wifi/4γ σε 12 ωρες ( μια νυχτα πες) μου τροει 2 με 3 % αν μηλαμε για τετοιο drain δεν θα το λισεις ποτε

τωρα αν σε μια νυχτα σου τρωει 20% εχεις θεμα

Μιλάμε για 2-3% την ώρα. Όταν δεν έχει battery drain πέφτει 1-2% το πενταωρο. Oπως ειπα όταν δεν έχει drain η διαχείρηση είναι εξαιρετική με 4ωρες SOT όταν έχω mobile data περίπου για 7ωρες ανοικτά και με wifi 5+ ώρες. Οταν έχει drain φτανω δεν φτανω 2:30 ώρες και στα στατιστικα μπαταριας δείχνει μεγάλη κατανάλωση από το Android services. Οποτε υποθέτω ότι κάτι τρέχει συνεχως απο πίσω και δεν μπαίνει το τηλέφωνο σε deep sleep.

Sent from my Onda V975m using Tapatalk

Μιλάμε για 2-3% την ώρα. Όταν δεν έχει battery drain πέφτει 1-2% το πενταωρο. Oπως ειπα όταν δεν έχει drain η διαχείρηση είναι εξαιρετική με 4ωρες SOT όταν έχω mobile data περίπου για 7ωρες ανοικτά και με wifi 5+ ώρες. Οταν έχει drain φτανω δεν φτανω 2:30 ώρες και στα στατιστικα μπαταριας δείχνει μεγάλη κατανάλωση από το Android services. Οποτε υποθέτω ότι κάτι τρέχει συνεχως απο πίσω και δεν μπαίνει το τηλέφωνο σε deep sleep.

Δλδ μιλάμε άνετα για 30% την νύχτα? Αν ναι έχεις θέμα... Δοκίμασες να σουταρεις όλα τα gaaps? Σε μένα αν το αφήσω βράδυ και το δω πρωί το πολύ πολύ 2% θα κατέβει και αν.. Αλλα έχω όλα τα gaaps ξεριζομενα εκτός από το store και δεν έχω fb

Δλδ μιλάμε άνετα για 30% την νύχτα? Αν ναι έχεις θέμα... Δοκίμασες να σουταρεις όλα τα gaaps? Σε μένα αν το αφήσω βράδυ και το δω πρωί το πολύ πολύ 2% θα κατέβει και αν.. Αλλα έχω όλα τα gaaps ξεριζομενα εκτός από το store και δεν έχω fb

Να τα σουτάρω τελείως τα gapps δεν μπορώ, δεν είμαι ρουτ, αλλα τα εχω απενεργοποιήσει ολα εκτος του Google+ και hangouts. Θα τα απενεργοποιήσω και αυτά γιατί τωρα που το λες το Google+ εκανε ενα update πριν αρχίσει ξανα το drain. Πάντως άκρη δεν μπορω να βγάλω ακόμη, χωρις να κανω κάτι μπορεί τις επόμενες μερες να μην εχω drain και μετά να αρχίσει πάλι οπως έγινε πριν μερικές μέρες. Μια κρύο μια ζέστη. Το ζητημα είναι ότι βαριεμαι να ξαναγυρίσω σε lollipop που δούλευαν ολα ρολόι οποτε θα το ψαξω λίγο ακόμη.

Να τα σουτάρω τελείως τα gapps δεν μπορώ, δεν είμαι ρουτ, αλλα τα εχω απενεργοποιήσει ολα εκτος του Google+ και hangouts. Θα τα απενεργοποιήσω και αυτά γιατί τωρα που το λες το Google+ εκανε ενα update πριν αρχίσει ξανα το drain. Πάντως άκρη δεν μπορω να βγάλω ακόμη, χωρις να κανω κάτι μπορεί τις επόμενες μερες να μην εχω drain και μετά να αρχίσει πάλι οπως έγινε πριν μερικές μέρες. Μια κρύο μια ζέστη. Το ζητημα είναι ότι βαριεμαι να ξαναγυρίσω σε lollipop που δούλευαν ολα ρολόι οποτε θα το ψαξω λίγο ακόμη.

τι έκδοση φοράς ποια συσκευη ειναι.. δεν μπορει μια να εμφανίζεται μια όχι..... κατι πάει στραβά......

εγω πχ εχω CRR-L09 / B321 rooted + ολα τα gaaps εκτός απο το store πήραν πόδι + greenify root mode

4 ωρες sot με 4g , 5 με wifi (φωτισμός σε manual γυρο στα 70 75%)

battery drain 23:00 - 8:00 γυρο στα 2% 3% (με κλειστό wifi/4g ) με ανοιχτά γυρο στα 4% 5%

όσο καιρό το είχα μονό μια φορά είχα battery drain (αρκετά μεγάλο γύρο στα 4% την ώρα) αλλά ευθύνη ήταν καθαρά του google search (η κάπως ετσι λέγεται η βλακεία) το κατάλαβα επειδι το ίδιο θέμα είχα και στο s6 edge και εκει καποιος έγραψε ότι είναι το google serach και το έβγαλα και στο mate και ηρέμησα

Edited by egodemis

τι έκδοση φοράς ποια συσκευη ειναι.. δεν μπορει μια να εμφανίζεται μια όχι..... κατι πάει στραβά......

εγω πχ εχω CRR-L09 / B321 rooted + ολα τα gaaps εκτός απο το store πήραν πόδι + greenify root mode

4 ωρες sot με 4g , 5 με wifi (φωτισμός σε manual γυρο στα 70 75%)

battery drain 23:00 - 8:00 γυρο στα 2% 3% (με κλειστό wifi/4g ) με ανοιχτά γυρο στα 4% 5%

όσο καιρό το είχα μονό μια φορά είχα battery drain (αρκετά μεγάλο γύρο στα 4% την ώρα) αλλά ευθύνη ήταν καθαρά του google search (η κάπως ετσι λέγεται η βλακεία) το κατάλαβα επειδι το ίδιο θέμα είχα και στο s6 edge και εκει καποιος έγραψε ότι είναι το google serach και το έβγαλα και στο mate και ηρέμησα

Ίδια συσκευή, CRR-L09, ίδια Rom, B321, δεν είμαι ρουτ.

Και όμως, μία εμφανίζεται μια οχι γι αυτό έχω σαλτάρει σου λέω. Για 10 μέρες δεν είχα drain, εδώ και μερικές μέρες πάλι εχω.

Όταν δεν έχω drain, περίπου πέφτει 1-2% στο 5ωρο με WiFi ανοιχτό. Δες και ένα screenshot που είχα τραβήξει την προηγούμενη εβδομάδα, έπεσε 1% σε περίπου 4 ώρες και χωρίς να αλλάξω κάτι τώρα έχω.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160703/691c7ec3f78bd66dbbf52b7d5b663616.jpg

Θα απενεργοποιήσω και το Google search να δω τι γίνεται.

Ίδια συσκευή, CRR-L09, ίδια Rom, B321, δεν είμαι ρουτ.

Και όμως, μία εμφανίζεται μια οχι γι αυτό έχω σαλτάρει σου λέω. Για 10 μέρες δεν είχα drain, εδώ και μερικές μέρες πάλι εχω.

Όταν δεν έχω drain, περίπου πέφτει 1-2% στο 5ωρο με WiFi ανοιχτό. Δες και ένα screenshot που είχα τραβήξει την προηγούμενη εβδομάδα, έπεσε 1% σε περίπου 4 ώρες και χωρίς να αλλάξω κάτι τώρα έχω.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160703/691c7ec3f78bd66dbbf52b7d5b663616.jpg

Θα απενεργοποιήσω και το Google search να δω τι γίνεται.

περιεργα πραγματα.....

ελπιζω το spyware της google να εχει κανει την μ....α

Καλησπέρα, βρήκα την Marshmallow για το CRR-UL00 που είναι το δικό μου( Κινέζικη έκδοση ) 5-7-2016 βγήκε και διάβασα εδώ πως να την περάσω http://www.androidsage.com/2016/04/13/download-official-mate-s-android-6-0-marshmallow-firmware-update-ota-installation/ έχει δοκιμάσει κανείς, κάποια πρότασή μέχρι να κατέβη.

Γεια σας κάτοχος και εγω του κινητού μερικες ημερες.Εμεν παρατήρησα η μπαταρία μου βγαζει γυρω στις 4ωρες οθονη και 3ωρες κλήσεις και με wifi καθολου δεδομένα.

Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα, βρήκα την Marshmallow για το CRR-UL00 που είναι το δικό μου( Κινέζικη έκδοση ) 5-7-2016 βγήκε και διάβασα εδώ πως να την περάσω http://www.androidsage.com/2016/04/13/download-official-mate-s-android-6-0-marshmallow-firmware-update-ota-installation/ έχει δοκιμάσει κανείς, κάποια πρότασή μέχρι να κατέβη.

Μπα η χαρά μου έμεινε, ασυμβατότητα λειτουργικού μου έγραψε. Δεν φτάνει να είναι UL00 έχει και ένα κάρο βερσιόν, άντε να πετύχεις το δικό σου.

παιδια καλησπερα

ειμαι κατοχος εδω και 1 βδομαδα,

δεν εχω καταφερει να τερματιζω κληση με το κουμπι του handsfree.

πρεπει να ριθμισω τιποτα?

απανταει κανονικα στις κλησεις αλλα δεν τις τερματιζει

Βγήκε νέο ΟΤΑ update για το Ευρωπαϊκό μοντέλο για marshmallow, B361. Update σε emui 4.0.1. Λογικά θα μας έρθει και εμάς ΟΤΑ σε λίγες μέρες μέσω του hicare ή του updater. Για όποιον βιάζεται μπορεί να κατεβάσει και να περάσει χειροκίνητα το ΟΤΑ από το λινκ που έχει εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=67609391

Μπα η χαρά μου έμεινε, ασυμβατότητα λειτουργικού μου έγραψε. Δεν φτάνει να είναι UL00 έχει και ένα κάρο βερσιόν, άντε να πετύχεις το δικό σου.

Έχει βγει για το κινέζικο UL00, δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=67617848

παιδια καλησπερα

ειμαι κατοχος εδω και 1 βδομαδα,

δεν εχω καταφερει να τερματιζω κληση με το κουμπι του handsfree.

πρεπει να ριθμισω τιποτα?

απανταει κανονικα στις κλησεις αλλα δεν τις τερματιζει

Την έξυπνη λειτουργία ακουστικών την έχεις ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις?

Edited by zananiro

Έχει βγει για το κινέζικο UL00, δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=67617848

Αν είδες μιλάνε για διαφορά Build number, το δικό μου είναι CRR-UL00C00B172, τα Update για τα οποία μιλάνε είναι από C433B146 to C185B355 άντε τώρα να δω ποτέ θα βγει για το C00B172.

μολισ παρελαβα το κινητο. εκ πρωτης οψεως δειχνουν ολα καλα, κ μεσα ειναι ολα τα παρελκομενα. αλλα, μ ηρθε μονο η εσωτερικη συσκευασια που ειναι μεσα το κινητο, οχι τ εξωτερικο κουτακι, και η αποδειξη ειναι ταμειακης που δεν γραφει το ιμει πανω. θα εχουμε προβλημα σε περιπτωση service? ιμει υπαρχει εξω στο κουτακι. επικοινωνησα με τ καταστημα και μου ειπαν οτι τετοια αποδειξη βγαζουν. εστειλα και μαιλ στ huawei και περιμενω απαντηση Edited by djdjdj

μολισ παρελαβα το κινητο. εκ πρωτης οψεως δειχνουν ολα καλα, κ μεσα ειναι ολα τα παρελκομενα. αλλα, μ ηρθε μονο η εσωτερικη συσκευασια που ειναι μεσα το κινητο, οχι τ εξωτερικο κουτακι, και η αποδειξη ειναι ταμειακης που δεν γραφει το ιμει πανω. θα εχουμε προβλημα σε περιπτωση service? ιμει υπαρχει εξω στο κουτακι. επικοινωνησα με τ καταστημα και μου ειπαν οτι τετοια αποδειξη βγαζουν. εστειλα και μαιλ στ huawei και περιμενω απαντηση

Μεγειά και καλοδούλευτο! Δες τι θα σου απαντήσει η Huawei και πράττεις αναλόγως, αν και δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, με το imei θα είσαι οκ. Πες ότι έχανες την απόδειξη. Ρώτησες γιατί δεν ήταν σφραγισμένη η συσκευασία και έλειπε το κουτί? Αν και εμένα που παρέλαβα από κατάστημα, ενώ ήταν σφραγισμένη μου είπαν ότι πρέπει να την ανοίξουμε για να ελέγξουμε ότι όλα είναι οκ και την άνοιξαν μπροστά μου.

Ευχαριστώ πολύ!!έστειλα στ huawei το imei γιατί απο τηλέφωνο δεν τους έπιανα. Δεν το πα γιατί δεν θα βγάλω άκρη. Όσο τ είδα είναι κομπλε φαίνεται καινούργιο κ αχρησιμοποίητο. Έλειπε τ εξωτερικό καταλάβεις με τη χαρτοκορδελα εκείνη. Το μέσα ήταν κλειστό με τ αυτοκόλλητο. Τ κινητό ζελατίνα μπροστά πίσω χωρις δαχτυλιες. Ο φορτιστής κ το καλώδιο με τ ζελατίνα τους, τ ακουστικά κομπλε, μέσα στη θήκη είχε κλειστά τα διάφορα χαρτιά. (Μαύρη κιολας είμαι τυχερός). Κανένα χτύπημα γρατζουνια γενικά.φαίνεται κομπλε. Είναι το crr-09 το ευρωπαϊκό σωστα; το άνοιξα έκανε κανονικά setup. Απο κει κ πέρα θέλω βοήθεια πως να ψαξω να δω αν υπαρχουν καμμενα πίξελ, light bleeding πως το Λενε, κ γενικά ελαττώματα. Ζεσταίνεται;τ μεσημέρι έτσι λίγο μερικές φωτο εβγαζα κ απο πίσω ηταν ζεστουτσικο. Normal?

Ήρθε σε κανέναν με Marshmallow B321 ΟΤΑ update?

Ευχαριστώ πολύ!!έστειλα στ huawei το imei γιατί απο τηλέφωνο δεν τους έπιανα. Δεν το πα γιατί δεν θα βγάλω άκρη. Όσο τ είδα είναι κομπλε φαίνεται καινούργιο κ αχρησιμοποίητο. Έλειπε τ εξωτερικό καταλάβεις με τη χαρτοκορδελα εκείνη. Το μέσα ήταν κλειστό με τ αυτοκόλλητο. Τ κινητό ζελατίνα μπροστά πίσω χωρις δαχτυλιες. Ο φορτιστής κ το καλώδιο με τ ζελατίνα τους, τ ακουστικά κομπλε, μέσα στη θήκη είχε κλειστά τα διάφορα χαρτιά. (Μαύρη κιολας είμαι τυχερός). Κανένα χτύπημα γρατζουνια γενικά.φαίνεται κομπλε. Είναι το crr-09 το ευρωπαϊκό σωστα; το άνοιξα έκανε κανονικά setup. Απο κει κ πέρα θέλω βοήθεια πως να ψαξω να δω αν υπαρχουν καμμενα πίξελ, light bleeding πως το Λενε, κ γενικά ελαττώματα. Ζεσταίνεται;τ μεσημέρι έτσι λίγο μερικές φωτο εβγαζα κ απο πίσω ηταν ζεστουτσικο. Normal?

Μία χαρά τότε, αν μύριζε και καινουργίλα τοτε κομπλε ,είναι το απόλυτο τεστ :D . CRRL09 είναι η ευρωπαϊκή έκδοση, αν εχεις cast C432 στις πληροφορίες της ρομ και είναι unbranded τότε εισαι κομπλε.

Εγώ φίλε μου θα σου πρότεινα αντί να ψάχνεις για ελαττώματα να κάτσεις να χαρείς το κινητό! Αν έχεις κάτι από αυτά που αναφέρεις θα το καταλάβεις. Θερμοκρασία δεν ανεβάζει, τωρα αν μεσημέρι με τέτοια ζέστη επαιζες ώρα με την κάμερα είναι φυσιολογικό. Και εγω όταν χρησιμοποιω ωρα την κάμερα νομίζω ζεσταίνεται λίγο αλλά όχι κατι ανησυχητικό.

Ήρθε σε κανέναν με Marshmallow B321 ΟΤΑ update?

Μία χαρά τότε, αν μύριζε και καινουργίλα τοτε κομπλε ,είναι το απόλυτο τεστ :D . CRRL09 είναι η ευρωπαϊκή έκδοση, αν εχεις cast C432 στις πληροφορίες της ρομ και είναι unbranded τότε εισαι κομπλε.

Εγώ φίλε μου θα σου πρότεινα αντί να ψάχνεις για ελαττώματα να κάτσεις να χαρείς το κινητό! Αν έχεις κάτι από αυτά που αναφέρεις θα το καταλάβεις. Θερμοκρασία δεν ανεβάζει, τωρα αν μεσημέρι με τέτοια ζέστη επαιζες ώρα με την κάμερα είναι φυσιολογικό. Και εγω όταν χρησιμοποιω ωρα την κάμερα νομίζω ζεσταίνεται λίγο αλλά όχι κατι ανησυχητικό.

ετσι οπως τα λες ειναι και unbranded και cust απολα. καλα καινουργιλα αστα να πανε μιση ωρα μυριζα χαχαχα.αυτο που δεν βρηκα ειναι για την vip εγγυηση κατι που ειχα διαβασει μεσω hicare. προς τ παρον ολα ρολοι ειναι , αυριο θα παω voda να παρω nano σιμ και θα επανελθω με χρηση κλπ κλπ. με την καμερα παντως αν και μονο βραδυ, πολυ ευχαριστημενος. και manual πολυ κομπλε.αυτο το super night mode δινει ρεστα, αν και θελει οπωσδηποτε τριποδακι

Παιδια μια γρηγορη ερωτηση. Οταν βαζω δικτυο μονο 2g ,εχω πανω το σημα Ε. Οταν βαζω μονο 3g πανω εχω Η και την περισσοτερη ωρα 4g. Ειναι φυσιολογικο? Κ οταν βαζω 4g/3g/2g εχω πανω 4g οκ και αυτο. Επισης με βαση το speedtest , με 4g εχω download γυρω στα 8 mb. Με vodafone cu και ενεργοποιημενο το 4g. Ευχαριστω

edit

το σηματακι υποθετω ειναι bug γιατι με 4g εχω περισσοτερο download αποτι με 3g. απο κει κ περα το δοκιμασα σε καταστημα vodafone, μεχρι 35mbit επιασε. παραπανω δεν παει να υποθεσω?για 4g+ δηλαδη

Edited by djdjdj

Καλησπέρα σε όλους!! Κάτοχος της συσκευής! Πραγματικά κόσμημα! Μια ερώτηση με την θήκη που έρχεται μπορούμε όταν είναι κλειστό το πορτάκι να βάλουμε άλλη εικόνα??

Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk