Shuffle Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Για δώσε πληροφορίες? Αν εννοείς,wipe data,τα έκανα. Μήπως να περάσεις την rom?.. Αλλιώς.. service..:confused: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Μήπως να περάσεις την rom?.. Αλλιώς.. service..:confused: Αν μπορείς στείλε μου τρόπο με pm η εδώ,οπως σε βολεύει καλύτερα. Υπόψιν οτι το τηλέφωνο δεν μπορεί να μπει σε usb debugging καθώς ανοίγει μέχρι το σημείο πού ζητάει τον λογαριασμό. Επίσης,πατώντας τα τα volume rocker και τα δυο μαζί με το πλήκτρο ενεργοποίησής βγάζει αυτό. https://www.dropbox.com/s/qbklxwqbdef290s/20151203_175341.jpg?dl=0 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Αν μπορείς στείλε μου τρόπο με pm η εδώ,οπως σε βολεύει καλύτερα. Υπόψιν οτι το τηλέφωνο δεν μπορεί να μπει σε usb debugging καθώς ανοίγει μέχρι το σημείο πού ζητάει τον λογαριασμό. Επίσης,πατώντας τα τα volume rocker και τα δυο μαζί με το πλήκτρο ενεργοποίησής βγάζει αυτό. https://www.dropbox.com/s/qbklxwqbdef290s/20151203_175341.jpg?dl=0 Η μλκία είναι πως αν το usb debug δεν.., τότε δε μπορείς να ανοίξεις terminal από το pc σου.. μήπως να το πήγαινες στο service?.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 το τηλεφωνο επιτελους το επανεφερα μεσα σε μιση ωρα. κατεβασα την rom του και με τον συνδιασμο του volume rocker + - και power button την περασε ευκολα κι ωραια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Παιδιά δεν μπορώ με τίποτα να περάσω το firmware που κατέβασα από το link παραπάνω. Στις οδηγίες που είχε μέσα το αρχείο γράφει αυτό αλλά δεν κατάλαβα τι είναι. If upgrading fail, the screen shows as below with the failure cause. For example, the fail in the figure shows that there is a software version control problems, you should firstly upgrade a transfer package provided by R&D. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 το τηλεφωνο επιτελους το επανεφερα μεσα σε μιση ωρα. κατεβασα την rom του και με τον συνδιασμο του volume rocker + - και power button την περασε ευκολα κι ωραια. Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν! Μετανιώνεις ή μπα?.. Προσωπικα πάντως, το S6 δε μου έχει λείψει.. ακόμα..:X Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν! Μετανιώνεις ή μπα?.. Προσωπικα πάντως, το S6 δε μου έχει λείψει.. ακόμα..:X Εγώ πάντως κράτησα το s6. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis2788 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Καλησπέρα, από μπαταρία πώς πάει η συσκευή;θα ήθελα αν μπορούν οι κάτοχοι να αναφέρουν την εμπειρία τους με την συσκευή πάνω στο τομέα της αυτονομίας. Είμαι κάτοχος ενός samsung galaxy a7 και σκέφτομαι την αλλαγή του κυρίως λόγο έντασης ήχου.Είμαι μεταξύ huawei mate 7 ή mate s απλά κολλάω διότι το πρώτο έρχεται με μπαταρία 4000 ενώ το δεύτερο με 2700. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Καλησπέρα, από μπαταρία πώς πάει η συσκευή;θα ήθελα αν μπορούν οι κάτοχοι να αναφέρουν την εμπειρία τους με την συσκευή πάνω στο τομέα της αυτονομίας. Είμαι κάτοχος ενός samsung galaxy a7 και σκέφτομαι την αλλαγή του κυρίως λόγο έντασης ήχου.Είμαι μεταξύ huawei mate 7 ή mate s απλά κολλάω διότι το πρώτο έρχεται με μπαταρία 4000 ενώ το δεύτερο με 2700. 4:30 ωρίτσες κατά μέσο όρο SOT.. 1 ημέρα ΑΝΕΤΑ. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 4:30 ωρίτσες κατά μέσο όρο SOT.. 1 ημέρα ΑΝΕΤΑ. 4:30 δεν είναι μια μερα ανετα για όλους.. Ειδικά αν σερφαρεις με dolphin, με πολλές καρτελες ανοιχτες, flash player ενεργοποιημενο, xposed, root με διάφορα plugin, αυτο το 4.5 για ποτε θα γίνει 3.. 2700 μπαταρία για κινητο 5.5 ιντσες ειναι σχεδον απαράδεκτο. 3500 8α ηταν καλα, χωρίς τιποτα το σπουδαίο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Καλημέρα έχω το galaxy s6 και να πω την αλήθεια με αρέσει πολύ το mate s το έχω δει αρκετές φορές μα αξίζει η μετάβαση? ?? Καλημέρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Το εχω στα χέρια μου και πραγματικά το κινητακι ειναι τέλειο σε όλα του, σχέδιο, καλη κάμερα ωραίο μενού, καλη οθόνη καλό ήχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Καλημέρα έχω το galaxy s6 και να πω την αλήθεια με αρέσει πολύ το mate s το έχω δει αρκετές φορές μα αξίζει η μετάβαση? ?? Καλημέρα :) Αν εξαιρέσεις την κάμερα τότε ναι,αξίζει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Το πηρα εχθες :) οντος αξιζει δεν το περιμενα..πολυ καλο.ποιοτικοτατο.η οθονη λαμπερή οσο πρεπει.πολυ καλη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Το πηρα εχθες :) οντος αξιζει δεν το περιμενα..πολυ καλο.ποιοτικοτατο.η οθονη λαμπερή οσο πρεπει.πολυ καλη συσκευη. Καλορίζικο. Το τηλέφωνο είναι διαμάντι φίλε μου και αξίζει,παρόλο πού δεν έχει τρελή κίνησή. Η οθόνη είναι από τις καλύτερες πού εχω δει,σε θέμα απεικόνισής. σε φωτεινότητά μόνο δε λέει πολλά. Κατά τα άλλα,όπως θα δεις και μονός σού,πάει σφαίρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Ναι οντος δεν το περιμενα τοσο καλο.εχουμε μαθει στα μεγαλα ονοματα και το σνομπαρουμε.μονο αν το δουλεψεις τοτε μονο θα καταλαβεις ποσο καλο ειναι και οτι αξιζει τα χρήματα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 (edited) Καλημέρα έχω το galaxy s6 και να πω την αλήθεια με αρέσει πολύ το mate s το έχω δει αρκετές φορές μα αξίζει η μετάβαση? ?? Καλημέρα :) Μόνο camera είναι ένα κλικ χειρότερη 4:30 δεν είναι μια μερα ανετα για όλους.. Ειδικά αν σερφαρεις με dolphin, με πολλές καρτελες ανοιχτες, flash player ενεργοποιημενο, xposed, root με διάφορα plugin, αυτο το 4.5 για ποτε θα γίνει 3.. 2700 μπαταρία για κινητο 5.5 ιντσες ειναι σχεδον απαράδεκτο. 3500 8α ηταν καλα, χωρίς τιποτα το σπουδαίο.. Εσύ είσαι μόνο για mate 7 και note 3 τπτ άλλο δεν θα σε καλύψει Edited March 8, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Μόνο camera είναι ένα κλικ χειρότερη οχι μόνο ένα κλικ. Είναι αρκετά κατώτερό σε σχέση με την κάμερα του s6. Οσο κι αν έπαιξα με ρυθμίσεις και manual δεν κατάφερε να πλησιάσει το s6. Και δεν μιλάω για ημερήσιες φώτο,αλλά για συνθήκες δωματίου,χαμηλού φωτισμού. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Λοιπά καινούργια νέα.. Από Android 6.0 Huawei βγάζει παντελώς την δυνατότητα για unlock bootloader, βγάζει και το fastboot και local updates δυνατότητα μάλιστα όλα τα images και apps στο system θα είναι με ψηφιακή υπογραφή. Με λίγα λόγια... Root ξεχνάτε για τα καλά, debrandig ξεχνάτε για τα καλά, downgrade ξεχνάτε για τα καλά κλπ κλπ Απο μένα άκυρο πλέον σε αυτή την εταιρεία είχα 3 συσκευές και ειμουν ευχαριστημένος αλλά μέχρι εκεί αν δεν ανακαλεσει τέτοια κίνηση, αν είναι να έχουμε τόσο κλειδωμένο κινητό καλύτερα στην Apple να πάω όπου θα έχω μια σιγουριά και jailbreaks.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 (edited) Εσύ είσαι μόνο για mate 7 και note 3 τπτ άλλο δεν θα σε καλύψει :lol: Χεχε, πήρα το note 4. Του εβαλα και τη ρομ του 5 και έγινε κατα 90% ενα note 5.. Με untutu 72000 στανταρ, χωρίς overclocking, οταν το 5 βγαζει 80000. Το μονο μειον και εδω ειναι η μπαταρία.. 3320 για μενα ισων και τίποτα σε αυτες τις ιντσες.. Το φτιάχνω όμω, με kernel κλπ. Στο mate s δεν υπάρχει τέτοια υποστήριξη.. Βασικος λογος που δεν το πηρα. Αν κλειδωσει και το bootloader που γράφεις, ενας λόγος παραπανω. Και γιατι να εχει αυτο το κινητο 650 οταν .το Νοτε 4, 435€, εχει καλυτερες επιδοσεις, καλυτερη οθονη στα παντα.. Βαλτε τα διπλά δίπλα και δειτε μονοι σας. Μπαταρία μεγαλύτερη, απιστευτα μεγαλυτερη υποστήριξη, χωρις κλειδωματα bootloader κλπ, μεγαλυτερη εταιρία πισω του κλπ. Το μονο πλεονέκτημα του mate s ειναι ενα ομορφοτερο design και μεταλο. Edited December 20, 2015 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergeodj Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 (edited) Παιδια ειμαι αναμεσα σε mate S και Honor 7, τι προτεινετε??? Εχω δει απο κοντα το mate S κ τα σπαει!! Πολυ σημαντικο για μενα ειναι η ποιοτητα οθονης!! Ποιο πιστευετε εχει καλυτερη οθονη και χρωματα? Ευχαριστω! Επισης δεν μπορω να βρω καταστημα στην Κινα που να πουλαει το 32GB, εχετε υποψιν σας καποιο? Edited March 8, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 (edited) Επισης δεν μπορω να βρω καταστημα στην Κινα που να πουλαει το 32GB, εχετε υποψιν σας καποιο? Από Κίνα οι τιμές είναι πολύ κάτω γιατί θες το 32 G και όχι το 64 G. Ας γράψει κάποιος από πού το πηρέ ή αν το πηρέ κάποιος από Κίνα. Είδα το χρυσό από Κίνα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση, τιμή χώμα http://buybuybox.com/product.php?id=32001# Απο Aliexpress http://www.aliexpress.com/item/Original-Huawei-Mate-S-5-5-Hisilicon-Kirin-935-Octa-Core-3GB-RAM-32GB-64GB-128GB/32473620802.html?spm=2114.01020208.3.287.HIgtBI&ws_ab_test=searchweb201556_6,searchweb201644_2_79_78_77_82_80_62_61,searchweb201560_3 Μόλις το έβαλα παραγγελία από Aliexpress να δούμε πότε θα το παραλάβω. Edited March 8, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Καλησπέρα επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω τη συσκευή γνωρίζετε κάποιο κατάστημα πέρα από τα προφανή που πουλάει unbranded συσκευές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Καλησπέρα επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω τη συσκευή γνωρίζετε κάποιο κατάστημα πέρα από τα προφανή που πουλάει unbranded συσκευές; Τι θες να πεις;;;εχεις ψαξει στο skroutz.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Τα περισσότερα γραφουν branded στο skroutz και κάποια που πήρα τηλέφωνο που δεν αναφέραν ήταν και αυτά branded. Γι αυτό ρωτάω μήπως ξέρει κάποιος αλλιώς τα 588 του eshop νομιζω ειναι η καλύτερη τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts