RSAROUKLA Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Μακάρι να είναι για το android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Λοιπον 1) Το μονο που βρηκα εγω διαφορετικο με αυτο το update είναι στις ρυθμισεις στην προσβασιμοτητα δυο νεες επιλογές, Αυτο. 2) Βρηκα και αυτο ομως που λεει οτι είναι απλα ενα patch ασφαλειας απο την google + οτι προετοιμαζει το κινητό για την επόμενη ενημερωση Android 6.0.1 που θα γινει συντομα. (που συντομα λενε απο τον αυγουστο αλλα αντε) https://foro.vodafone.es/t5/Actualizaciones-de-software/Actualizaci%C3%B3n-Vodafone-Smart-Ultra-6-a-versi%C3%B3n-ES09b/td-p/747101?platform=hootsuite Εξακολουθει να μου βγαζει οτι ειναι ενημερωμενο εμενα,η δεν το πηρα χαμπαρι οτι ενημερωθηκε ειναι ρουτ η συσκευη σου ? Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Πολύ πιθανό να είναι αυτός ο λογος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_zin Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Νέος στο Forum και χωρίς πολλές γνώσεις. Έχω το ρολόι FENIX 3 της GARMIN και μετά την αναβάθμιση που περάσαμε τον Απρίλιο του 16 στο κινητό vodafon smart ultra 6 η οποία αφορούσε το bluetooth δεν συνδέονται. Τι θα μπορούσα να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Δεν εχω ασχοληθει καθολου με αυτα αν θες την γνωμη μου κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών Ρυθμίσεων και δοκίμασε παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskoug Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Έλαβε κανείς update για την 6.0.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Έλαβε κανείς update για την 6.0.1? Εγω οχι αλλα το εχω ρουταρει δεν ξερω αν φταιει αυτο.Στην Modaco που μπηκα ειδα screen shot απο χρηστη οτι ελαβε το marchmallow σε Ελλαδα! Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Εξακολουθει να μου βγαζει οτι ειναι ενημερωμενο εμενα,η δεν το πηρα χαμπαρι οτι ενημερωθηκε ειναι ρουτ η συσκευη σου ? Τελικα το εκανα unroot εβγαλα και το twrp και μου εβγαλε την ενημερωση. Διαβασα στη modaco οτι Ελλαδα ηρθε η 6.0.1 ειχε βαλει και screen shot ο χρηστης που την εκανε ηταν 800 και κατι mb Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskoug Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Εγώ δεν είμαι root και ενημέρωση δεν είδα!!! Τι φταίει ρε παιδιά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Και σε εμένα , δεν βγάζει ακόμα κάτι για αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 (edited) Και σε εμένα , δεν βγάζει ακόμα κάτι για αναβάθμιση Εγω το εκανα unroot μου εκανε την αναβαθμιση που δεν μου ειχε ερθει και την πρωτη φορα απετυχε γιατι με το που εκανε επανεκινηση ξανα ρουταριστηκε η συσκευη.Δοκιμασα 2η φορα και μου την κατεβασε. Στο ιστορικο που μπηκα ειδα οτι δεν εγραφε το ιδιο αριθμο εκδοσης π.χ εμενα τελειωνει σε GR09b και η ενημερωση εγραφε GR07b.Αναγκαστηκα να κανω επαναφορα εργοστασιακων αλλα συνεχιζει να ειναι root η συσκευη και δεν μπορω με τιποτα να το ξερουταρω και δεν ετσι δεν μπορω να κανω παλι ενημερωση,τσαμπα δηλαδη η επαναφορα.Οσο ειναι ο su στο συστημα δεν γινεται. Θα το προσπαθησω και θα επανελθω.Το εχει παθει και αλλος αυτο με το root-unroot? Υ.Γ Φλασαρα τελικα την stock reocvery και μετα την μαμα ρομ και εγινε ξανα οπως το πρωτοαγορασα,και επιτελους εκανα την μικρη ενημερωση.Αντε να μας ερθει και το 6.0.1 Edited February 11, 2017 by pepi75 Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 http://www.modaco.com/forums/topic/378243-android-marshmallow-coming-to-ultra-6/?page=5 Εδω ειναι ο φιλος που το εκανε 6.0.1 Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZeroX Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 (edited) http://www.ztedevice.com/support/detail?id=78B3023E1FDF44109928A2D438A51A95 xD Nομίζω οτι βρηκα το update, απο το site της zte ΥΓ. ακυρο είναι το προηγούμενο update παίζει κανεις που το εκανε να το ανεβάσει σε zip? Edited February 12, 2017 by ZeroX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Παιδια μου ηρθε εμενα η ενημερωση για Μarchmallow 835,35MB μολις την κανω,επιτελους ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια μου ηρθε εμενα η ενημερωση για Μarchmallow 835,35MB μολις την κανω,επιτελους Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Και εμένα μόλις ήρθε. Θα την κάνω αργότερα και θα ενημερωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskoug Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Εγώ πάντως με την 6.0.1 έχω τα εξής προβλήματα: 1 εφαρμογές που ήταν αποθηκευμένες στην sd δεν αναγνωρίζονται πλέον και πρέπει να τις εγκαταστήσω εκ νέου και 2 κάποια αρχεία .mp4 και .jpg έχουν πάρει μια κατάληξη στο τέλος τύπου .jpgpn και δεν ανοίγουν!!! Αυτά.... Άντε με γεια μας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Αντιμετωπίζει κανεις το πρόβλημα να μην μετακινούνται οι εφαρμογές στην sd μετα την ενημέρωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskoug Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Σωστά.... Δεν μετακινούνται οι εφαρμογές στην sd, ενώ στο samsung A5 με την 6.0.1 μετακινούνται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hlias7 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Γεια σας παιδια :-) μόλις μπήκα, λοιπόν και σε μενα μετα την ενημέρωση σε 6.0.1 δεν μπορω να μεταφερω τις εφαρμογές στην sd καρτα αλλα με λίγο που το εψαξα γίνεται αλλα πρέπει να γίνει συγκεκριμένο format στην καρτα (δειτε το βίντεο) για να μπορει να γίνει. οκ Η ερώτηση μου είναι αμα το κανεις ολο αυτο και μετα κανεις επαναφορά εργοστασιακών είναι εντάξει ή πρέπει να ξανακάνεις format στην καρτα ? αμα μπορεί κάποιος να το τεστάρει. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Στο μενού για το format δεν σου δίνει όλες τις επιλογές που έχει το βίντεο οποτε μετα δεν γίνετε να μεταφέρεις τις εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Στο μενού για το format δεν σου δίνει όλες τις επιλογές που έχει το βίντεο οποτε μετα δεν γίνετε να μεταφέρεις τις εφαρμογές Δοκιμασε να κανει κανεις του βιντεο τα βηματα? Ελεγα να το δοκιμασω αλλα φοβηθηκα επειδη γραφει για φορματ,δεν πιστευω να χανουμε οτι εχουμε μεσα στην sd? Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Εννοείται πως τα χάνεις. Εγώ που το εκανα δεν μπορείς να τις μεταφέρεις γιατί δεν δίνει την επιλογή external sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Έκανα και εγώ την αναβάθμιση πριν από μια εβδομάδα. Όλα καλά, δεν έχασα τίποτα και ρολάρει καλά το τηλέφωνο, αρκετές ευχάριστες αλλαγές, γενικά ευχαριστημένος. Πάλι καλά, μπράβο Vodafone!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Εμενα βασικα με απογοητευσε η αναβαθμιση κυριως γιατι μπλοκαρει την μετακινηση των εφαρμογων στην sd καρτα, επιπλεον εχω την εντυπωση πως απο τοτε εχει μειωθει και η ενταση του ηχου οταν με καλουν. ελπιζω μονο να τα διορθωσουν με καποια αναβαθμιση εκ νεου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts