Jump to content

thanasiskoug

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thanasiskoug

  1. Καλές γιορτές και καλή επιτυχία σε όλους!
  2. Καλή επιτυχία σε όλους και καλή Ανάσταση!!!
  3. Σωστά.... Δεν μετακινούνται οι εφαρμογές στην sd, ενώ στο samsung A5 με την 6.0.1 μετακινούνται!!!
  4. Εγώ πάντως με την 6.0.1 έχω τα εξής προβλήματα: 1 εφαρμογές που ήταν αποθηκευμένες στην sd δεν αναγνωρίζονται πλέον και πρέπει να τις εγκαταστήσω εκ νέου και 2 κάποια αρχεία .mp4 και .jpg έχουν πάρει μια κατάληξη στο τέλος τύπου .jpgpn και δεν ανοίγουν!!! Αυτά.... Άντε με γεια μας!!!
  5. Εγώ δεν είμαι root και ενημέρωση δεν είδα!!! Τι φταίει ρε παιδιά???
  6. Έλαβε κανείς update για την 6.0.1?
  7. Καλή χρονιά και καλή επιτυχία σε όλους!!!
  8. Τα ίδια κάνει και το δικό μου... Δεν θα βγάλει λέτε διορθωμένο update η lenovo? Το ίδιο πρόβλημα έχουν και στο εξωτερικό και όχι αποκλειστικά σε συσκευές lenovo.
  9. Δυστυχως συνεχιζει να βγαζει το ιδιο προβλημα. Το μηνυμα λαθους που βγαζει ειναι το εξης: system partition has unexpected contents E:Error in @/cache/recovery/block.map (Status 7) Installation aborted. Σε ξενα φορουμ διαβασα οτι πολλοι εχουν το ιδιο θεμα σε διαφορες συσκευες, οχι μονο lenovo. Δεν ξερω τι φταιει και τι πρεπει να κανω, καμια ιδεα?
  10. Δεν έχω κάνει root. Θα ακολουθήσει τη συμβουλή σου. Ήλπιζα να αποφεύγω την επαναφορά....
  11. Παιδιά βοήθεια... Γράφω πρώτη φορά στο forum. Εχω το lenovo tab2 x30l (A10 30) με τρέχουσα έκδοση την S000031 160720 ROW και μου ήρθε ενημέρωση για update ΟΤΑ (801mb παρακαλώ). Την κάνω λήψη κανονικά, αλλά ή εγκατάσταση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω σφάλματος. Το προσπαθω 2ή φορά πάλι τα ιδια. Το δοκιμαζω να την εγκατάστησω με σύνδεση στο laptop με το lenovo smart assistant και πάλι τα ίδια. Τι μπορεί να φταίει? Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα?
  12. Παιδιά βοήθεια... Γράφω πρώτη φορά στο forum. Εχω το lenovo tab2 x30l (A10 30) με τρέχουσα έκδοση την S000031 160720 ROW και μου ήρθε ενημέρωση για update ΟΤΑ (801mb παρακαλώ). Την κάνω λήψη κανονικά, αλλά ή εγκατάσταση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω σφάλματος. Το προσπαθω 2ή φορά πάλι τα ιδια. Το δοκιμαζω να την εγκατάστησω με σύνδεση στο laptop με το lenovo smart assistant και πάλι τα ίδια. Τι μπορεί να φταίει? Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα?
  13. Καλή μας επιτυχία.... καταπληκτικό δώρο!!!
  14. Συγχαρητήρια για το διαγωνισμό. Καλή επιτυχία σε όλους!!!
  15. Μακάρι Μακάρι Μακάρι να το κερδίσω....
  16. Καλή τύχη σε όλους μας για την απόκτηση του απόλυτου υπερκινητου......!!!
×
×
  • Create New...