ea6gka Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 καλησπερα παιδια και χρονια πολλα, το κινητο διαβαζω με την 7.1.1 ειναι ενα αχουρι και μισο, ισχυει? οτι ζεσταινεται πολυ και τα λοιπα. ΕΙναι ετσι? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 καλησπερα παιδια και χρονια πολλα, το κινητο διαβαζω με την 7.1.1 ειναι ενα αχουρι και μισο, ισχυει? οτι ζεσταινεται πολυ και τα λοιπα. ΕΙναι ετσι?Που το διαβασες αυτο? φυσικα και δεν ισχυει, το κινητο πεταει. Ναι, ζεσταινεται και μαλιστα πολυ, αλλα it is what it is και 2 χρονια δεν μου εχει βγαλει κανενα θεμα, οποτε ας ζεσταινεται οσο θελει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 xda, ζεσταινεται αρκετα ε? οκ ευχαριστω για την πληροφορια Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 xda, ζεσταινεται αρκετα ε? οκ ευχαριστω για την πληροφοριαΚοιτα, το κινητο για την ηλικια του τρεχει πολυ αξιοπρεπως. Δεν θα σε δυσαρεστησει. Απο θερμοκρασιες ζεσταινεται. Αυτο επηρεαζει μονο την εγγραφη βιντεο (σε 4Κ ή σε fhd@60) που δεν θα καταφερεις να υπερβεις τα 5 λεπτα συνεχομενης εγγραφης. Στο fhd @30 δεν αντιμετωπισα ποτε θεμα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Έχει επεξεργαστη τον snapdragon 810, ΓΙ'ΑΥΤΌ ζεσταίνει Και σε άλλο κινητό,,, le eco X900,, Που φοράει τον 810, και εκείνο ζεσταίνει Φταίει ο Επεξεργαστής!,. όταν το πήρα , ήξερα ότι θα ζεστάνει. Αναβάθμιση σε Oreo, μαθεύτηκε κάτι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Έχει επεξεργαστη τον snapdragon 810, ΓΙ'ΑΥΤΌ ζεσταίνει Και σε άλλο κινητό,,, le eco X900,, Που φοράει τον 810, και εκείνο ζεσταίνει Φταίει ο Επεξεργαστής!,. όταν το πήρα , ήξερα ότι θα ζεστάνει. Αναβάθμιση σε Oreo, μαθεύτηκε κάτι??Δεν θα παρει oreo. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Έχει επεξεργαστη τον snapdragon 810, ΓΙ'ΑΥΤΌ ζεσταίνει Και σε άλλο κινητό,,, le eco X900,, Που φοράει τον 810, και εκείνο ζεσταίνει Φταίει ο Επεξεργαστής!,. όταν το πήρα , ήξερα ότι θα ζεστάνει. Αναβάθμιση σε Oreo, μαθεύτηκε κάτι?? Δυστυχως δεν θα παρει Oreo...https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiLzY6vpKfYAhXkApoKHeXpDwoQFggnMAA&url=https%3A%2F%2Fsupport.sonymobile.com%2Fglobal-en%2Fxperiaxa%2Fkb%2F801930740188bd387015e0fa244400032cc%2F&usg=AOvVaw15R6gPY-q6D4V71eoGOGCM Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Κοιταξα στο xda, έχουν ένα νήμα,, αυξάνουν την ανάλυση, dpi . Το έχει δουλέψει κάποιος, γιατί γράφουν, ότι έχουν θέματα μετά. Επίσης κοιταξα, στο Google για unofficial rom, Oreo, έχει μια νομίζω lineage 5.0 Αν η Sony , δεν δώσει official Oreo, θα το φλασαρω. Έχει περάσει κάποιος custom rom Oreo? (Επίσης σήμερα, που είχα το κινητό, κοίταζα στην Google, ζεστάθηκε αισθητά.. Η εφαρμογή CPU temp,,, δεν είναι απόλυτα αξιόπιστη,,. έδειξε 56 βαθμούς, η οθόνη ήτανε ζεστή , έκαιγε στο αυτί μου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 https://download.lineageos.org/ ,, δεν υπαρχει ρομ oreo kai τα διαφορα link, ηταν .. δεν υπαρχει ρομ, αν ξερει καποιος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 οσο και να εψαξα, δεν βρηκα ρομ oreo. καποια λυση;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 οσο και να εψαξα, δεν βρηκα ρομ oreo. καποια λυση;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; το πουλας και αγοράζεις XZ2 premium! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenita91 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Καλησπερα και απο μενα...Ειμαι καινουργια στο φορουμ και θελησα να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια μου... Εχω ενα Ζ5 premium εδω κ 1.5 χρονο...ολα βαιναν καλως μεχρι το update 7.1.1 και απο τοτε αντιμετωπιζω προβληματα.. Το κυριο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι το wifi κανει επανεκινηση συνεχεια και δεν εχω ιντερνερ...Το δευτευρο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν αναγνωριζει οποιαδηποτε ακουστικα και αν βαλω...Το εχω στειλει στο σερβις 2 ΦΟΡΕΣ και συνεχιζω να εχω τα ιδια προβληματα οταν το παραλαμβανω λεγοντας μου οτι το τηλεφωνο επισκευαστηκε...Το εστειλα και τριτη φορα και δεν βγαζω ακρη...Και η εγγυηση ληγει σε δυο μηνες...τι κανω τωρα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 (edited) Καλησπερα και απο μενα...Ειμαι καινουργια στο φορουμ και θελησα να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια μου... Εχω ενα Ζ5 premium εδω κ 1.5 χρονο...ολα βαιναν καλως μεχρι το update 7.1.1 και απο τοτε αντιμετωπιζω προβληματα.. Το κυριο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι το wifi κανει επανεκινηση συνεχεια και δεν εχω ιντερνερ...Το δευτευρο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν αναγνωριζει οποιαδηποτε ακουστικα και αν βαλω...Το εχω στειλει στο σερβις 2 ΦΟΡΕΣ και συνεχιζω να εχω τα ιδια προβληματα οταν το παραλαμβανω λεγοντας μου οτι το τηλεφωνο επισκευαστηκε...Το εστειλα και τριτη φορα και δεν βγαζω ακρη...Και η εγγυηση ληγει σε δυο μηνες...τι κανω τωρα???? Καλησπέρα να απαιτήσεις αντικατάσταση συσκευής εφόσον η παρόν δεν επιδιρθωνεται στα πλαίσια του service και μάλιστα επανειλημμένα. Διάβασε και εδώ για τα δικαιώματα σου ως καταναλωτή. https://www.newlaw.gr/gr/cms_articles/art_new?id=205 http://www.efpolis.gr/en/erothseis-apanthseis/826-faq-poliseis-service.html http://www.1520.gov.gr/syxnes-erotiseis-proionta/93-syxnes-erotiseis/197-poliseis-katanalotikon-agathon-eggyiseis-service-odigies-xriseos-klp https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm Σε τελική ενημέρωσε τους ότι θα κάνεις καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited March 24, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Αν το πρόβλημα είναι στο hardware,,, ότι μπορέσουν να κάνουν στο σέρβις.. Αν το πρόβλημα είναι στο software, υπάρχει εφαρμογή στον υπολογιστή, η pc companion, όπου μπορείς να περάσεις το λογισμικό,,,,, υπάρχει μια περίπτωση να μην υποστηρίζει το z5 premium. (Εγώ αυτό έκανα σε c5 ultra, έκανε κολλήματα, και πέρασα το λογισμικό). Αν το πρόβλημα είναι στο hardware, υπάρχει και το διαγνωστικό που έχει η συσκευή, Και υπάρχουν εφαρμογές στο play store, όπου ελέγχεις την συσκευή.( Εγώ είχα πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας σε άλλη συσκευή). Αυτές οι εφαρμογές, θέλουν εξειδικευμένες γνώσεις, ούτε εγώ ξέρω να τις δουλέψω. Αυτά, και μήπως κάνεις κάτι με τον συνήγορο του Πολίτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenita91 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Σας ευχαριστω πολυ ολους για τον ενδιαφερον σας...περιμενω τηλεφωνο την δευτερα απο τον προισταμενο της sony μηπως και βγαλω ακρη...αλλιως θα απευθυνθω στην προστασια του πολιτη...επισης εχω κανει ολες τις ενεργειες επιδιορθωσης με pc companion και επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις και δεν αλλαξε κατι...ετσι εφτασα αναγκαστικα στο service τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Αν δώσω το δικό μου, σε τι τιμή ; Το αγόρασα από amazon.co.uk, και πρέπει να είναι εντός εγγύησης. ( Έχω το xz premium,) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 (edited) Αν εννοεις τιμή πώλησης γύρω στα 200 πιάνει μεταχειρισμένο αλλά είναι πολύ παλιό μοντέλο κ δύσκολα θα βρεις αγοραστή Edited April 25, 2018 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Μην το λες οτι δεν θα βρεί αγοραστή. Στο ινσόμνια πουλήθηκε ένα μόλις εχθές. Υπομονή θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Το XZ Premium έχει παιδιά Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Το XZ Premium έχει παιδιά Τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Τι εννοείς; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7552834#post7552834 Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7552834#post7552834 Εγώ πάλι κατάλαβα το Ζ5.... Το XZ premium στα 200€ είναι τιμή ευκαιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Eγινε λάθος. Έχω το xz premium, και το z5 premium. Θέλω να πουλήσω το δεύτερο, διότι δεν το χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Eγινε λάθος. Έχω το xz premium, και το z5 premium. Θέλω να πουλήσω το δεύτερο, διότι δεν το χρησιμοποιώ. Μεσα στην premιερίλα σε κόβω! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Premium-ίλα λέω εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts