kostas Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Πριν 2 μέρες από Γερμανό Χίου όπου βρίσκομαι για διακοπές, το πήρα αμέσως μόλις ήρθε. Με *#92702689# made 072004 και έχει V 03.15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 4.28 είναι η τελευταία. Δοκιμασμένο. Μολις κυκλοφόρησε. http://www.portal.sedf.net Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 christ-k η 4.28 ειναι της νοκια.... απ ευθείας απο μέσα. Αποκλείετε η h samsung να εφτιαξε αναβάθμιση της νοκια η οποιοσδήποτε άλλος Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Το τελευταίο F/W που διαθέτουν αυτή τη στιγμή τα νοκια σεντερς είναι η 3.15.... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Παιδιά, μόλις τσίμπησα το 6230 (για την ακρίβεια το πήρα την Πέμπτη, αλλά τώρα μπαίνω στο site πρώτη φορά μετά την αγορά :D ). Το θέμα μου είναι το εξής: για επικοινωνία με PC, τι παίρνω ? Καλώδιο USB, ΒΤ, ή υπέρυθρες ? Κάποιος που να έχει δοκιμάσει και τα τρία ? Ή έστω δύο από τα παραπάνω ? Οι τιμές -για όσους δεν ξέρουν- είναι 26Ε για το USB, 30Ε για τις υπέρυθρες, και 50Ε για το ΒΤ (όλα +ΦΠΑ). Καμία άποψη ? Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Αλλο τα ΝOKIA Centers εδώ και αλλο η ΝΟΚΙΑ Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t630user Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 @ The Ace Egw den 8a soy prwteina tpt apo ayta.Pane pare enan card-reader poy einai kai to pio grigoro ap'ola.An bariesai na bgazeis kapaki kai mpataria pare BT.Gia pes entypwseis apo to 6230? Παράθεση LIFE IS SHORT... RIDE HARD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος t630user (19 Ιούλ. 2004 , 13:50) @ The Ace Egw den 8a soy prwteina tpt apo ayta.Pane pare enan card-reader poy einai kai to pio grigoro ap'ola.An bariesai na bgazeis kapaki kai mpataria pare BT.Gia pes entypwseis apo to 6230? Εννοείται ότι για την κάρτα έχω card reader. Εγώ εννοούσα για επικοινωνία με Outlook. Καμία πρόταση ? Οσο για το 6230, δεν το έχω δουλέψει ακόμα αρκετά -θα έλεγα μάλλον καθόλου. Από βδομάδα ίσως προλάβω......πάντως από ήχο, οθόνη, ράδιο και MP3 πάει αρκετά καλά Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ρεμπελετσι Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Ρε παιδιά το πρόβλημα ενός άσχετου: προσπαθώ να περάσω τον τηλεφωνικό κατάλογο μου από το παλιό μου s55 στο ολοκαίνουριο μου 6230 μέσω bluetooth και μου βγάζει συνδεση αδύνατη. Γιατί συμβαίνει αυτό; Το παλιό δεν νομίζω να είναι κλειδωμένο γιατί έχω ξαναστήλει σε κινητό άλλης εταιρίας.Πρέπει τώρα να περάσω όλα τα τηλέφωνα χειροκίνητα; Παράθεση Στου κουφού την πόρτα 3 πουλάκια κάθοντε μεσα σε βαρκούλες που αρμενίζουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spi Nik Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 kai egw eixa to idio problima. kati paizei me ti simbatotita twn 2 kinitwn i dokimase mesw enos tritou tilefwnou kai den 8a exeis problima i mesw outlook Παράθεση Alwas Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Υπαρχει το εξης bug?Στον φακελο εικονες καποια συγκεκριμενη φωτο να μην διαγραφεται ουτε να μεταφερεται σε αλλο φακελο?Και μονο αν σβησεις κ ξανανοιξεις το κινητο μπορει να διαγραφει????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gtimb (19 Ιούλ. 2004 , 23:38) Υπαρχει το εξης bug?Στον φακελο εικονες καποια συγκεκριμενη φωτο να μην διαγραφεται ουτε να μεταφερεται σε αλλο φακελο?Και μονο αν σβησεις κ ξανανοιξεις το κινητο μπορει να διαγραφει????? Ναι, αν η εικόνα έχει χρησιμοποιηθεί σαν wallpaper....Επίσης μπορεί να μεταφερθεί σε άλλο φάκελο και μετά να διαγραφεί.... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Λοιπόν, επειδή δεν είδα κινητικότητα εδώ μέσα :p αποφάσισα και τσίμπησα το BT MA-700. Ετσι έχω συνδεσιμότητα με το 6230, αλλά και με τα άλλα κινητά που έχουν ΒΤ (π.χ. το Τ610). Γρήγορη σύνδεση, σχετικά εύκολο pairing, αλλά το πρόγραμμα που έχει στο πακέτο δεν με ενθουσίασε και ιδιαίτερα. Κάνει βέβαια τη δουλειά του, αλλά οριακά......εδώ δεν έχει μια επιλογή για να πεις "Select All" ή "Deselect All", οπότε αν έχεις αρκετές επαφές κάθεσαι σαν μ****** και επιλέγεις μια-μια όλες τις επαφές :( Λοιπόν, βασική σύγκριση του 6230 με το Τ610: σχεδόν τα ίδια σε μέγεθος και βάρος. Για κάποιο λόγο -μάλλον λόγω της μεγαλύτερης οθόνης- το Τ610 φαίνεται πιο εντυπωσιακό και "γεμάτο", ενώ το 6230 φαίνεται σχεδόν "normal". Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι τα πλήκτρα του 6230 είναι λίγο δύσχρηστα και ασαφή, ενώ του Τ610 -χωρίς να είναι τέρας εργονομίας- είναι σαφώς πιο εύχρηστα. Τεράστιες διαφορές στην οθόνη δεν έχω δει ακόμα, επειδή η οθόνη του Τ610 δεν είναι και τόσο άσχημη. Υπό το φως του ήλιου το 6230 έχει ένα -μικρό- πλεονέκτημα, αλλά ποτέ δεν θεωρούσα την οθόνη του Τ610 άσχημη έτσι και αλλιώς. Από πλευράς ήχου (κλήσεων, ραδιοφώνου, μουσικής) όντως καμία σχέση. Ισως είναι και γενικότερη διαφορά μεταξύ Nokia και SE, αλλά το 6230 είναι σαφώς πιο δυνατό και καθαρό. Το ραδιόφωνο είναι πολύ δυνατό, εύχρηστο και λειτουργικό, ενώ και τα MP3 ακούγονται αρκετά καλά (εδώ το 6230 παίζει μόνο του!!). Δυστυχώς η καλύτερη οθόνη του 6230 μένει εντελώς ανεκμετάλλευτη από το λειτουργικό. Ακόμα και το Τ610 Live! έχει σαφώς καλύτερα γραφικά από το 6230, για να μην μιλήσω για το απλό SE T610. Μα είναι δυνατόν να μην βάλουν πέντε γραφικά της προκοπής στο 6230 ? :eek: Εκνευρίστικα τόσο πολύ με τα γραφικά του 6230 που ξαναγύρισα το menu στην "Λίστα" μέσα σε 10 δευτερόλεπτα αφότου το είχα βάλει στο "Πλέγμα"...... :mad: Δύο σημεία που υπερέχει ξεκάθαρα το 6230 είναι στην camera και στην ταχύτητα. Τα SE είναι γνωστό ότι είναι πολύ αργά, και το Τ610 είναι από τα πιο αργά. Από την άλλη το 6230 είναι πολύ γρήγορο, και σιγά-σιγά θυμάμαι γιατί μου άρεσαν παλιότερα τα Nokia. Οσον αφορά την camera, παρ'όλο που η ανάλυση είναι σχεδόν η ίδια, αυτή του 6230 είναι σαφώς καλύτερη, βγάζει πιο καθαρές και ευκρινείς φωτογραφίες, ενώ έχει και αρκετά καλύτερο night mode (το night mode του Τ610 είναι απλώς αστείο!). Οσον αφορά τα άλλα στοιχεία του 6230 (συνδεσιμότητα, επεκτασιμότητα κλπ), τα πράγματα είναι λίγο-πολύ γνωστά: το Τ610 δεν επεκτείνεται καν, ενώ τα iRDa και ΒΤ δουλεύουν το ίδιο απρόσκοπτα και αποτελεσματικά. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι το 6230 είναι σαφώς ανώτερο κινητό από το Τ610 (λόγω των επιπλέον δυνατοτήτων και της μεγαλύτερης ταχύτητας), αλλά είναι πραγματικά εκπληκτικό πόσο καλά στέκεται το Τ610 απέναντι σε ένα κινητό που βγήκε περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα. Αρα, το 6230 σίγουρα είναι η κορυφή αυτή τη στιγμή, αλλά όποιος θέλει κάτι αντίστοιχο σε ΠΟΛΥ καλύτερη τιμή, θα του πρότεινα να κοιτάξει το Τ610 πρώτα. Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 δηλαδη με μπλε δοντι στελνει κανονικα και δεχεται φωτο και ηχους?και αν ναι πως γινεται στο 6600 να εχει βαλει η νοκια περιορισμους στο να στελνεις καποια αρχεια εικονας και ηχου και να μην εχει βαλει στο 6230?αν ξερει καποιος σιγουρα ας μας πει.ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxondas Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 O ARXONDAS ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 300 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ JAVA ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΩΣΙΚΟ SITE ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ !!! http://www.java2phone.ru/eng Καλες Διακοπες σε λους! Κωστας arxondas.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavala21 Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Γεια σας παιδια. Εχω εδω και 4 μέρες το 6230 και θέλω να κανω 3 ερωτησεις 1) τα video οταν γινεται η εγγραφη φαινονται πολυ καλα. οταν ομως ανοιγω το αρχειο για να δω το κλιπ τοτε ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ(Η οθονη κανει νερά). συμβαινει και σε εσας αυτο? 2) οταν εχω μια λιγακι ως πολυ σκουροχρωμη φωτογραφια σαν ταπετσαρια, τοτε η ωρα,ποιος καλει δεν φαινονται. η μονη λυση ειναι μικρότερη φωτογαφια-ταπετσαρια? 3)ειχα το Τ610 το οποίο ειχε τα θεματα. σττο 6230 δεν υπαρχει κατι αναλογο ή δεν μπορω να κανω εγω κατι αναλογο με καποιο προγραμμα? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ- ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Παράθεση KAVALA - MACEDONIA - HELLAS ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kavala21 (20 Ιούλ. 2004 , 15:57) Γεια σας παιδια. Εχω εδω και 4 μέρες το 6230 και θέλω να κανω 3 ερωτησεις 1) τα video οταν γινεται η εγγραφη φαινονται πολυ καλα. οταν ομως ανοιγω το αρχειο για να δω το κλιπ τοτε ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ(Η οθονη κανει νερά). συμβαινει και σε εσας αυτο? 2) οταν εχω μια λιγακι ως πολυ σκουροχρωμη φωτογραφια σαν ταπετσαρια, τοτε η ωρα,ποιος καλει δεν φαινονται. η μονη λυση ειναι μικρότερη φωτογαφια-ταπετσαρια? 3)ειχα το Τ610 το οποίο ειχε τα θεματα. σττο 6230 δεν υπαρχει κατι αναλογο ή δεν μπορω να κανω εγω κατι αναλογο με καποιο προγραμμα? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ- ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! 1) Ναι, δυστυχώς η ποιότητά τους είναι δεν είναι τόσο καλή στην αναπαραγωγή. :whistle: 2) Το ποιος καλεί φαίνεται γιατί αλλάζει η οθόνη και γίνεται λευκή. Για να φαίνεται όμως η ώρα, ημερομηνία και το δίκτυο θα πρέπει να έχει ή λευκό φόντο, ή μια αρκετά ανοιχτώχρομη εικόνα. 3) Δυστυχώς δεν υπάρχει. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Παιδιά μια ερώτηση. Σήμερα το πρωί άνοιξα το κινητό και χωρίς να έχω κάνει κάτι το περίεργο την προηγούμενη ημέρα (φόρτιση ή οτιδήποτε άλλο) παρατήρησα τα εξής: 1. Το wallpaper γύρισε σε default. 2. Τα settings των προφίλ γύρισαν σe default ρυθμίσεις χωρίς να αλλάξουν τα νέα ονόματα που τους είχα δώσει. 3. Στο κέντρο της οθόνης υπάρχει ένα μικρό κίτρινο κουτάκι με ένα μπλε ερωτηματικό που δεν φεύγει με τίποτα. Άνοιξα τη συσκευή, έβγαλα και την MMS αλλά τίποτα. Το κινητό δουλεύει κατά τα άλλα φυσιολογικά. Τι λέτε να έχει γίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaus Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 2) Το ποιος καλεί φαίνεται γιατί αλλάζει η οθόνη και γίνεται λευκή. Για ξανατσεκάρισέ το αυτό. Στα 2335 μηνύματα (συν το δικό μου) περί 6230, το 1/4 είναι διαμαρτυρίες γι'αυτό ακριβώς που έκανα quote (και όχι κουόουτ). Εκτος... αν έχουμε είμαστε μπροστά σε ένα μάιλστόουν (milestone)... P.S.: Μόλις βάρεσε email notification για το topic. Αυτό σημαίνει ότι το παραπάνω νούμερο γίνεται 2336! Παράθεση There is no host like http://localhost . Σύνθημά μας: "Try SCE to AUX!". Αν δε πιάσει, δοκιμάστε SCE2AUX @ danaus .NET Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Θα συμφωνήσω και εγώ με το προηγούμενο φίλο.... :o Δυστυχώς το σημείο αυτό είναι το μέγα μελανό του 6230....Αν δεν χρησιμοποιείς ανοιχτόχρωμο wallpaper ουσιαστικά δεν έχεις αναγνώριση κλήσης, κατι που για πρώτη φορά φαίνεται να συμβαίνει στο 6230 (μάλλον σημείο ημιτελούς παρέμβασης της νοκια....) Επίσης με τον φίλο the ace θα συμφωνήσω αντιστρόφως με τα συμπεράσματά του, όντας και παλιός κάτοχος 610....Πληκτολόγιο 6230 άριστο στην αίσθηση με εξαίρεση μόνο το κεντρικό πολυπλήκτρο....Οθόνη γενικά ανώτερη, με μοναδικό σημείο αρνητικό, το προαναφαιρόμενο....Τέλος οι ήχοι του 610 σαν 32 τόνων, σαφώς πιό ανώτεροι από του 6230.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 τελικά παιδιά μήπως έχει καταφέρει κανείς να εγκαταστήσει τα παιχνίδια στο φάκελο παιχνίδια κι οχι στην συλλογή?αν ναι,θα ήμουν ευγνώμων αν μας περιέγραφε πως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavala21 Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Παντως οπως το βλεπω εγω ειναι σαν να μην εχει video!δεν αξιζει σε τετοια ποιοτηξτα εικονας επισης, ειδα καποιος εγραψε μια σελιδα wap που μπορει κανεις να βγαλει το logo του provider. σε αυτην πρεπει να μπεις μεσω του κινητου?γιατι οταν πηγα να μπω απο το pc μου εβγαλε μηνυμα πρωτα να κατεβασω ενα αρχειο. ειναι εγγυημενο? Παράθεση KAVALA - MACEDONIA - HELLAS ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Βρε παιδια...κατεβαζω το blanc logo και οταν παω να το αποθηκευσω μου λεει Αποθηκευση απετυχε!!!Γιατι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (20 Ιούλ. 2004 , 18:24) Θα συμφωνήσω και εγώ με το προηγούμενο φίλο.... :o Δυστυχώς το σημείο αυτό είναι το μέγα μελανό του 6230....Αν δεν χρησιμοποιείς ανοιχτόχρωμο wallpaper ουσιαστικά δεν έχεις αναγνώριση κλήσης, κατι που για πρώτη φορά φαίνεται να συμβαίνει στο 6230 (μάλλον σημείο ημιτελούς παρέμβασης της νοκια....) Επίσης με τον φίλο the ace θα συμφωνήσω αντιστρόφως με τα συμπεράσματά του, όντας και παλιός κάτοχος 610....Πληκτολόγιο 6230 άριστο στην αίσθηση με εξαίρεση μόνο το κεντρικό πολυπλήκτρο....Οθόνη γενικά ανώτερη, με μοναδικό σημείο αρνητικό, το προαναφαιρόμενο....Τέλος οι ήχοι του 610 σαν 32 τόνων, σαφώς πιό ανώτεροι από του 6230.... ;) Αντιθέτως εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την αναγνώριση κλήσεων. Βέβαια χρησιμοποιώ το default Blue theme με το Water background, οπότε μπορεί αυτό να θεωρείται "ανοιχτόχρωμο", αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα. Οσον αφορά το blank operator logo, θα πρέπει να επιλέξετε το απλό "Blank Operator Logo" και όχι αυτό που λέει "Blank Operator Logo for 6230" γιατί απλούστατα δεν δουλεύει!!! Το "απλό" είναι πάντως μια χαρά. Τέλος, για τις διαφορές Τ610 και 6230: όντως η οθόνη του 6230 είναι καλύτερη, αλλά όχι και ΤΟΣΟ καλύτερη. Για τους ήχους, το 6230 έχει λιγότερα κανάλια, ΑΛΛΑ η διαφορά στην ποιότητα και κυρίως ένταση είναι η μέρα με την νύχτα. Προτιμώ τα λιγότερα αλλά καλύτερα και ισχυρότερα κανάλια/φωνές του 6230 ;) Για το πληκτρολόγιο θα διαφωνήσω -ξανά! Τα πλήκτρα του 6230 δίνουν μια mussy/χαλαρή αίσθηση, η οποία δεν βοηθάει καθόλου. Το Τ610 μπορεί να έχει μικρότερα πλήκτρα, αλλά το tactile feel που δίνουν στο χρήστη είναι πολύ καλύτερο από αυτό του 6230. Αλλά και πάλι, γούστα και συνήθειες είναι αυτά...... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 3. Στο κέντρο της οθόνης υπάρχει ένα μικρό κίτρινο κουτάκι με ένα μπλε ερωτηματικό που δεν φεύγει με τίποτα. Άνοιξα τη συσκευή, έβγαλα και την MMS αλλά τίποτα. Κι εμενα φιλε το ιδιο μου βγαζει...Εν τω μεταξυ πριν μου εβγαζε PANAFON αντι για Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts