Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230

Pimpsick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟ 6230 ΜΟΥ (ΕΙΝΑΙ 11 ΜΗΝΩΝ :) ME THN ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΡΟΣΟΨΗ) ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ 6230i. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ...)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

sexymobile δεν ειναι αναγκη να ρωτας το ιδιο πραγμα και στα 2 θεματα (6230 και 6230i). :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Καλημέρα σας και καλώς ήρθα.

Ειμαι και εγω ενας κάτοχος του 6310, λιγο ασχετος βεβαια και μια που ειστε εδω θα ήθελα να με βοηθησετε...

1. Αν καταλαβα καλα διαβαζοντας μερικές απο τις σελιδες αυτού του θρεντ, το προβλημα που δεν μπορω να παιξω mp3 με τον player ειναι επειδη ειναι αποθηκευμένα σε αρχείο και όχι χύμα στην mmc??

2. Το προβλημα που εχω οταν πληκτρολογώ έναν αριθμο και δεν μου βγάζει το όνομά του κατά την κλήση γίνεται με update? Μπορεί κάποιος να μου πει αναλυτικά από που θα κατεβασω το Update και πως θα το εγκαταστήσω;

Υπαρχει κίνδυνος να σβηστουν τα δεδομένα μου, οπότε να κρατήσω backup??

Για να μη δημιουργείτε χαμός με τα ποστ, αν θέλετε ας μου απαντήσετε σε πμ

Σας ευχαριστώ

Ηλίας :)

Μπορεί κάποιος να μου πει αναλυτικά από που θα κατεβασω το Update και πως θα το εγκαταστήσω;

Υπαρχει κίνδυνος να σβηστουν τα δεδομένα μου, οπότε να κρατήσω backup??

Καλως ηρθες φιλε μου. το update θα το κανεις στην νοκια. πες ομως πρωτα ποιο εχεις για να σου πουν οι υπολοιποι αν χρειαζεται update. το βλεπεις αν πατησεις σε κατασταση αναμονης *#0000#. αν τους πεις οτι δε θες να χασεις οτι εχεις θα στα κρατησουν στη νοκια αλλα καλο ειναι να κανεις ενα backup για να εισαι σιγουρος.

• 2 weeks later...

Παιδιά, μα ερώτηση που ίσως έχει ξαναπεράσει, αλλά με το search δεν είναι εύκολο να τη βρω...

Υπάρχει τρόπος να μεταφέρουμε εφαρμογές Java ΑΠΟ το ΚΙΝΗΤΟ στο PC (για back-up ή για να τις περάσουμε σε άλλο κινητό)? Το pc suite δεν έχει αυτή τη δυνατότητα απ' όσο είδα...

Παιδιά, μα ερώτηση που ίσως έχει ξαναπεράσει, αλλά με το search δεν είναι εύκολο να τη βρω...

Υπάρχει τρόπος να μεταφέρουμε εφαρμογές Java ΑΠΟ το ΚΙΝΗΤΟ στο PC (για back-up ή για να τις περάσουμε σε άλλο κινητό)? Το pc suite δεν έχει αυτή τη δυνατότητα απ' όσο είδα...

Μπορεις να το κανεις με την εφαρμογη mobile media browser. :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

HOW-TO:Make a Nokia Pop port to female mini jack <--κλικ

http://img.engadget.com/common/images/3349247479270992.JPG

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο forum και το βρισκω παρα πολυ καλο.Εχω μια ερωτηση σχετικα με το TRANSLATOR.Bασικα δε ξερω πως λειτουργει και αν λειτουργει.Υποτιθειται οτι γραφεις μια λεξη και αυτο αντιστοιχει στις υπολοιπες γλωσες.Ακομα και για τις πιο απλες λεξεις του κοσμου δεν αντιστοιχει πουθενα.Μηπως θελει καποια συγκεκριμενη ρυθμιση.Οποιος ξερει και μπορει θα παρακαλουσα να μου απαντησει.

Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο forum και το βρισκω παρα πολυ καλο.Εχω μια ερωτηση σχετικα με το TRANSLATOR.Bασικα δε ξερω πως λειτουργει και αν λειτουργει.Υποτιθειται οτι γραφεις μια λεξη και αυτο αντιστοιχει στις υπολοιπες γλωσες.Ακομα και για τις πιο απλες λεξεις του κοσμου δεν αντιστοιχει πουθενα.Μηπως θελει καποια συγκεκριμενη ρυθμιση.Οποιος ξερει και μπορει θα παρακαλουσα να μου απαντησει.

grapse ti leksi sta agglika. diladi gia na katalaveis to elliniko o den einai to idio me to aggliko pata arketes fores ta pliktra mexri na sou vgoun oi agglikoi xaraktires

Ενταξει φιλε το βρηκα.Ευχαριστω πολυ.

Υ.Γ.Δε γινεται να γραψεις μια λεξη π.χ.στα ιταλικα και να μου βγαλει τι σημαινει στα ελληνικα?

Ενταξει φιλε το βρηκα.Ευχαριστω πολυ.

Υ.Γ.Δε γινεται να γραψεις μια λεξη π.χ.στα ιταλικα και να μου βγαλει τι σημαινει στα ελληνικα?

distixos den exei ellinika mporeis na grapseis sta italika kai na sti vgalei sta agglika, germanika, ispanika klp vevaia na ksereis pos exei poli liges kai aples lekseis

• 2 weeks later...
Geia sas paidia! Mia erwtish! 3erete an yparxei kapoia efarmogh gia to NOKIA 6230 gia na mporw na to metatrepsw se thlekontrol???

Οχι φιλε μου δεν υπαρχει κατι.Γενικα οσον αφορα εφαρμογες μην περιμενεις μεγαλη ποικιλια στα series 40. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

γεια σας...

μετά απο αναβάθμιση του λογισμικού ενός Nokia 6230 με την τελευταία έκδοση...όταν βάζω μια κάρτα μνήμης 256MB μου ζητάει κωδικό πρόσβασης...!!!!

εγώ ουδέποτε έβαλα κωδικό...με την κάρτα της Nokia 32MB δεν χρειάζεται κωδικός...

έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα...?

γεια σας...

μετά απο αναβάθμιση του λογισμικού ενός Nokia 6230 με την τελευταία έκδοση...όταν βάζω μια κάρτα μνήμης 256MB μου ζητάει κωδικό πρόσβασης...!!!!

εγώ ουδέποτε έβαλα κωδικό...με την κάρτα της Nokia 32MB δεν χρειάζεται κωδικός...

έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα...?

Δοκιμασες τον default 12345 ?

iPhone 5S Space Grey

Geia xara! 8a i8ela na mou peite an iparxei kapoios tropos na kanw format sto kinito mou 6230, me apotelesma na svistei oti exei mesa! Na ginei opws to agorasa! :D Dokimasa epanafora ergostasiakwn ri8misewn alla den egeine tipota!

Euxaristw

Geia xara! 8a i8ela na mou peite an iparxei kapoios tropos na kanw format sto kinito mou 6230, me apotelesma na svistei oti exei mesa! Na ginei opws to agorasa! :D Dokimasa epanafora ergostasiakwn ri8misewn alla den egeine tipota!

Euxaristw

mporeis na pas se ena nokia shop kai na kaneis anavathmisi logismikou. (an to exeis ligotero apo ena xrono einai tsampa)

mporeis na pas se ena nokia shop kai na kaneis anavathmisi logismikou. (an to exeis ligotero apo ena xrono einai tsampa)

Nai alla vriskomai se e3wteriko, kai to kinito to exw parei apo ellada...Den iparxei kapoios kwdikos, opws sto 6600???

Re paidia...sorry an to 8ema to exete ksanasizitisei i otidipote...alla den mporousa na diabasw 150+ selides.

Exw ena 6230, to opoio parousiase kapio problima (exane ksafnika to sima tou).

To phga loipon stin Alpha Copy,me diabebaiwsan oti se 2-3 meres 8a to exw pisw, ir8e telika pisw (meta apo 2-3 bdomades), me to idio problima + extra bonus problima...na apantaei automata tin klhsh stin anoixth akroash...kai to mikrofwno na min douleuei...Ksanapernw thl tin Alpha Copy... to ksanapaw...

To pernw pisw meta apo 2 bdomades.

To problima me to sima na eksakolou8ei...+ bonus extra kainourio... ka8e ligo kai ligaki, na sbinei i na kolaei bgazontas SIM Error.

To piga simera gia mia akoma fora gia Service stin AC, alla eimai sigouros pia, oti 8a mou er8ei pali xalasmeno kinito.

Yparxei tropos na antikatasta8ei auto to thlefwno? Yparxei toulaxiston kapios allos tropos na to epidior8wsw PERAN tis Alpha Copy? Episimos ennow.

Thnx gia opoia boi8eia...konteuw na xasw to mialo mou me autous tous an8rwpous.

At the edge of infinity a true man stands alone

Huawei Honor 8 64/4 - Xiaomi Note 3 Special Edition - Sony xperia Z3

Asus Nexus 7 3G 32GB - Cube iWork8 Ultimate