dimitrisgr Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lucifsg (31 Οκτ. 2004 , 23:18) as mou apadhsei kapoios pls... kai an kserete apo pou mporw na katevasw kapoio mobimb pou na mh mou kanei provlhmata.... den to xrisimopoiw to eixa psaxei tote pou ekana diafora peiramata. Gnwrizw bebaia oti apo tin version 2.0 kai panw 2.2 klp sinergazetai me to 6230. Opote psaxe apo ver. 2.0 kai panw gia MobiMB pantote ;) kai kalo mhna se oles/olous ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 exei "agorasei" kaneis to oxygen 2,5??? Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Πριν απο 3 ωρες πουλησα το καταπληκτικο 6230 μου,γιατι απλως το βαρεθηκα.Θελω να πω πως δεν εχω ευχαριστηθει αλλο κινητο τοσο πολυ μιας και το κρατησα 4 μηνες.Θελω να ευχαριστησω ολο το forum του 6230 και να πω να συνεχισουν την καλη δουλεια που κανουνε.Συνεχιζω στο forum του s65 μιας και ειμαι fan της siemens.Να ειστε ολοι καλααααααααααααααααααααααα! :D :rolleyes: :D :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikosBO Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 και ο αγοραστής αυτού.. εγώ.. Δημήτρη το κινητό φυσσάει.. Ευχαριστώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Νάσαι καλά dimitrisgr για τα lings που έγραψες :) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cronos_58 Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Παίζει κανά πρόγραμμα που να μετατρέπει αρχεία *.3gp σε mpg ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cronos_58 Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Άλλη μια ερώτηση. Γιατί ενώ λέει ότι η ανάλυση της κάμερας είναι 640x480, όταν πάω να τραβήξω video η ανάλυση με την οποία τα τραβάει είναι 128x96? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cronos_58 ( 2 Νοέ. 2004 , 12:07) Άλλη μια ερώτηση. Γιατί ενώ λέει ότι η ανάλυση της κάμερας είναι 640x480, όταν πάω να τραβήξω video η ανάλυση με την οποία τα τραβάει είναι 128x96? Γιατί αν τραβίξει video 640Χ480 τα αρχεία θα είναι τεράστια για τα δεδομένα ενός τηλεφώνου. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cronos_58 Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel ( 2 Νοέ. 2004 , 12:56) Γιατί αν τραβίξει video 640Χ480 τα αρχεία θα είναι τεράστια για τα δεδομένα ενός τηλεφώνου. Ναι αλλά γιατί να μην έχω αυτή τη δυνατότητα να επιλέξω καινα τα σώσω σε μια μεγάλη MMC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cronos_58 ( 2 Νοέ. 2004 , 13:03) Ναι αλλά γιατί να μην έχω αυτή τη δυνατότητα να επιλέξω καινα τα σώσω σε μια μεγάλη MMC. Φιλε μου δεν υπαρχει κινητο που να τραβα βιντεο σε αναλυση μεγαλυτερη απο 177Χ144 και ελαχιστα με 320Χ240...Δεν ειναι θεμα μνημης, οσο επεξεργατικης ισχυος. Αν θες 640Χ480 βιντεο υπαρχουν και οι ψηφιακες. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cronos_58 ( 2 Νοέ. 2004 , 09:24) Παίζει κανά πρόγραμμα που να μετατρέπει αρχεία *.3gp σε mpg ? file crone to pv author poy tha to breis stin selida http://www.pvauthor.com i kati paromio k gia toys kodikoys poy xreiazete steile moy pm na soy toys steilo pontos mazi me yo author exei player poy pezei 3gp tora ean ta metatrepei apo 3gp den to exo psaksei pantos apo mpg se 3gp ta metatrepei Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cronos_58 Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θέλω από mpeg σε 3gp, αυτό το κάνει και το multimedia converter της nokia. Ψάχνω για το ανάποδο, από 3gp σε mpeg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cronos_58 ( 2 Νοέ. 2004 , 14:34) Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θέλω από mpeg σε 3gp, αυτό το κάνει και το multimedia converter της nokia. Ψάχνω για το ανάποδο, από 3gp σε mpeg. Nomizw oti den yparxei file mou, alla bres ton real1one player, kai dokimase.. Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cronos_58 ( 2 Νοέ. 2004 , 14:34) Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θέλω από mpeg σε 3gp, αυτό το κάνει και το multimedia converter της nokia. Ψάχνω για το ανάποδο, από 3gp σε mpeg. διαβασε εδω και ψαξε στο download.com, μπορει να βρεις τιποτα. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Κανένα νέο από το Oxygen phone manager V2.5;;;;;;; Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freeboss Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel ( 2 Νοέ. 2004 , 17:35) Κανένα νέο από το Oxygen phone manager V2.5;;;;;;; File eimai 100% sigoyros pos kanena cr**k den exei bgei mexri tora.. Molis bgei tha kano amesos post to link ! Ypomoni.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 το πήρα και εγώ σήμερα . Με γειά μου. Απλά θα ήθελα να είναι πιο δυνατά το mp3 player , τώρα θα πρέπει να ανεβάζω ένταση απο το soundforge για κάθε τραγούδι ξεχωριστά. Αλήθεια, η ΑΤP 1gb κάνει στο κινητό ? (πήρα και card reader) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nemos ( 1 Νοέ. 2004 , 23:47) Νάσαι καλά dimitrisgr για τα lings που έγραψες :) :D an antexeis meta ta prwta 20 links tha eisai se kali fasi . Egw mexri ta 20 prwta exw tsekarei apo ta links. Polla tha einai nekra alla tha einai akomh energa :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Καλησπέρα.. ρώτησα και στο topic για τα s40 games αλλά είναι μάλλον ψιλοέρημο. έχει κανεισ κανένα παιχνιδάκι σαν το xfiles deserter? τέτοιου στυλ δηλαδή.πχ paper menace,the black hole κλπ Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teamrodos Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Οποιος προλαβει!¨ http://s6.yousendit.com/d.aspx?id=A34D913F8EBDA0D058788C55CB0CEAC5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teamrodos ( 3 Νοέ. 2004 , 03:07) Οποιος προλαβει!¨ http://s6.yousendit.com/d.aspx?id=A34D913F8EBDA0D058788C55CB0CEAC5 An to katebase kaneis as to anebasei kapou allou giati to link pe8ane... Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cronos_58 ( 2 Νοέ. 2004 , 09:24) Παίζει κανά πρόγραμμα που να μετατρέπει αρχεία *.3gp σε mpg ? Ο Quick Player 6.5 νομίζω ότι έχει αυτή τη δυνατότητα ως εξής... Ανοίγεις ένα βίντεο .3gp και το κάνεις save σε .mpg format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalias23 Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 μπορει να μου πει καποιος γιατι στο 6230 που εχω πανω αριστερα μου βγαζει ενα G και ενα συνδετηρα; vodafone live ειναι.τι σημαινουν αυτα τα συμβολα; Παράθεση !Viva La RaZZa! www.wwe.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xalias23 ( 3 Νοέ. 2004 , 10:29) μπορει να μου πει καποιος γιατι στο 6230 που εχω πανω αριστερα μου βγαζει ενα G και ενα συνδετηρα; vodafone live ειναι.τι σημαινουν αυτα τα συμβολα; Το G συμαίνει σύνδεση GPRS αν δεν το θές πας Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα>GPRS>Σύνδεση GPRS και επιλέγεις όταν απαιτείται. Ο συνδετήρας συμαίνει μη αναγνωσμένα MMS ειναί μηνύματα που έχει το κινητό από την ΝΟΚΙΑ αν πας στα εισερχόμενα ΜΜS και τα δεις όλα θα φύγει. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalias23 Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 ok thanks man . Παράθεση !Viva La RaZZa! www.wwe.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts